Connect with us

Actueel

Transgenderman heeft walgelijke fantasie: ‘Wil zwanger worden om abortus te plegen’

Een geslachtsverandering is tegenwoordig heel normaal. De meningen hierover blijven wel erg verdeeld.

Nu circuleert er op TikTok een bizarre video van een transgender, een man die nu als een vrouw door het leven gaat. De transgenderman wil graag zwanger worden.

Vandaag de dag kan je een x laten plaatsen in je paspoort. Ook daarover bestaan er heftige discussies.

De naam van deze persoon is niet meteen bekend, maar de transgender heeft wel een walgelijke fantasie. De uitspraken van deze persoon zijn ronduit misselijkmakend.

Hij of zij, of het, wil in eerste instantie een baarmoedertransplantatie om zanger te kunnen worden.

Dat is nog niet alles. ‘Het’ zit niet op kinderen te wachten. Deze persoon wil alleen maar zwanger worden om daarna abortus te kunnen plegen.

De nu vrouw vertelt uitgebreid over haar bizarre idee: “Ik wil de eerste vrouw zijn die een succesvolle baarmoedertransplantie ondergaat inclusief de eierstokken.”

Maar dan volgt een vreemde uitspraak: “Ik wil ook de eerste trans zijn die ab0rtus ondergaat. Het lijkt me ontzettend grappig om dat dan te doen.”

Graag zou ze de baarmoeder willen overnemen van iemand die zich wil laten ombouwen tot een man. Ze is nu op zoek naar een dokter die deze operatie wil uitvoeren.

De reacties bij de video zijn uiteraard niet heel positief. Er zijn zo veel vrouwen die graag een kindje willen, maar geen moeder kunnen worden. En dan wil deze persoon zwanger worden om gewoon abortus te kunnen plegen.

Verder lezen

Actueel

Bejaard stel boekt 51 cruises omdat het ‘goedkoper is dan een bejaardentehuis’

Een bejaard stel uit Australië boekte meer dan 51 cruisetochten. Het is volgens hen veel goedkoper dan leven in een bejaardentehuis. Ondertussen leven ze al 450 dagen op zee.

Sinds 16 juni 2022 wonen Marty en Jess Ansen op de Coral Princess. Dat is zelfs langer dan de meeste van de bemanningsleden, inclusief de kapiteins van het schip.

Na de strenge lockdowns besloot het stel om de rest van hun dagen vakantie te vieren. Na enkele tripjes ontdekten ze dat deze manier van leven eigenlijk goedkoper is dan een verzorgingstehuis.

Jess legt uit dat cruises een echte levensstijl zijn. Ze kunnen nieuwe steden ontdekken, dansen en kunnen hun hut achterlaten zoals ze willen. Daar hebben ze immers een dienstmeisje voor.

“Waar anders kun je naartoe, waar je kan eten, naar een show kunt gaan en kan gaan dansen? Gedurende de dag heb je al deze activiteiten”, vertelt ze over haar leven op zee.

Hotelmanager Ren van Rooyen zegt dat het koppel heuse beroemdheden zijn op zijn schip. Zelfs vakantiegangers nemen altijd even de tijd om hen te begroeten. “Iedereen kent hen”, klinkt het.

Wat gaan Jess en Marty dan nog doen na hun tijd op de Coral Princess. Die duurt nu nog tachtig dagen. Daar hebben ze al een goed idee over.

Nog een cruise boeken, maar dan op de nog grotere Crown Princess. Die uitstap zal maar liefst een volledig jaar duren. Familieleden moeten dan maar zien wanneer het schip een keertje bij hen in de buurt aanmeert.

Verder lezen

Actueel

Dierenfluisteraar: ‘Je moet dieren eerst toestemming vragen om foto te maken’

Deze dame legt op de sociale media uit dat je je huisdier altijd eerst om toestemming moet vragen alvorens een foto te maken.

Nikki Vasconez zegt dat ze met dieren kan praten. Ze vindt het belangrijk dat ook andere mensen leren om naar de stem van hun huisdier te luisteren.

De vrouw vindt het maar netjes dat je eerst even toestemming vraagt aan je dier alvorens hem te fotograferen.

Net zoals mensen vinden ook dieren het niet zo prettig als je ongevraagd een foto van hen maakt. “Soms zijn ze niet bepaald in de stemming voor jouw grappen.”

Op haar Instagram onthult Nikki: “Als je huisdier het niet leuk vindt dat er een foto van hen wordt genomen; je kunt me later bedanken.”

Ze gaat verder: “De volgende keer dat je een foto wil maken, voordat je je camera erbij pakt, vraag eerst toestemming en vertel waarom je dat doet.”

In een video geeft ze ook een voorbeeld. “Donald, kan ik nu een foto van je maken? Je ziet er zo schattig uit. Ik wil dat graag vastleggen. Het zou me erg gelukkig maken.”

Nadat Nikki de vraag stelde, begint de hond met het likken van zijn lippen. Dat is voor haar het sein dat hij niet op de foto wil.

“Hij likt. Nee, hij wil niet op camera. Als je toestemming vraagt, dan krijg je een ander resultaat. Ik hoor dit nu al heel vaak van mensen. Ze doen deze simpele stappen en soms poseert hun huisdier.”

“Maar eigenlijk kan het ook zo zijn dat je huisdier nooit op de foto wil. Dat moet je dan respecteren. Daarom is goed om het eerst te vragen”, besluit Nikki.

Verder lezen

Actueel

Wilfred Genee over vertrek van Johan Derksen: ‘Aan alles komt een einde’

Vandaag Inside blijft het kijkcijferkanon van Talpa. De dagelijkse talkshow staat of valt met de aanwezigheid van Johan Derksen. Gezien zijn respectabele leeftijd is het niet ondenkbaar dat hij er binnenkort mee stopt.

Wat denkt presentator Wilfred Genee daarvan? In gesprek met RTL Boulevard is hij openhartig over een mogelijk vertrek van Johan. “Kijk, Michael van Praat is 76 en dit gaat nog in de Raad van Commissarissen zitten bij Ajax. En je ziet nog steeds Maarten van Rossum ook overal opduiken.”

“Johan wordt pas 74. Of wordt ie 75? Dus die is nog hartstikke jong vergeleken met Maarten van Rossum.”

“Nee, tuurlijk het zou ook een keer voorbij kunnen zijn. Maar hij zegt zelf ook en dat zie je ook aan hem: ‘Als ik thuis achter de geraniums dan word ik pas echt verdrietig’. En zolang hij dit kan doen. Hij is het orakel van Nederland.”

“Dat geeft hem zo veel energie. Maar aan alles komt een eind. We hebben als grap weleens gezegd dan zetten we hem op met zijn stem eronder. Maar dat gaat misschien net iets te ver.”

“Nee, Johan is echt ongelofelijk cruciaal voor dit programma. Dus ja, er komt een keer eens een tijd dat het voorbij is.”

De RTL Boulevard-reporter wil weten of dit ook zo contractueel bepaald is. Daarop vertelt Wilfred: “Ja dat is zo geregeld, als één van de drie wegvalt, stoppen we allemaal.”

“Je weet nooit wat de toekomst brengt, maar ik kan me ook niet voorstellen dat we dit zonder mekaar kunnen maken.”

Verder lezen

Actueel

Klimaatgekkies op A12 vluchten voor tegendemonstranten: ‘Ze zijn niet meer veilig’

Extinction Rebellion (XR) heeft haar demonstranten die de A12 blokkeren opgeroepen om te vertrekken. De politie kan hun veiligheid immers niet meer garanderen vanwege de aanwezigheid van tegendemonstranten.

De organisatie laat weten: “Het faciliteren van een vreedzame demonstratie is weer ver te zoeken. We hebben een dringende oproep gedaan om zelf te vertrekken.”

Daarna stapte een groot deel van de demonstranten vrijwillig in een stadsbus. Een kleiner deel bleef zitten en liet zich alsnog oppakken door de politie.

Op de sociale media circuleerde eerder een oproep voor een tegendemonstratie tegen het dagelijks blokkeren van de weg.

Meer dan honderd mensen kwamen daarop af. Zij wilden de confrontatie met de klimaatgekkies aangaan. XR zegt dat die groep bestond uit voetbalhooligans en extreemrechtse sympatisanten. Er waren ook oproepen om wapens mee te nemen.

Via het bos naast de Utrechtsebaan probeerden ze de politie te ontlopen om zo dichter tot bij de demonstranten te raken.

Op meerdere plekken vormde de politie een linie met wapenstokken en schilden om de demonstranten te beschermen.

Vanuit een van de groepen tegendemonstranten werden eieren gegooid naar de politie. Een andere groep vatte post bij een benzinestation schuin tegenover de XR-demonstranten.

Verder lezen

Actueel

Voetbalfans opgepakt na jennen met overleden kankerpatiëntje: ‘Walgelijk’

Twee supporters van het Engelse Sheffield Wednesday zorgden voor walging in het hele land. De twee daagden op de tribune de fans van Sunderland uit door een afbeelding van Bradley Lowery te tonen.

De jongen overleed op 6-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker en was superfan van Sunderland. Zondag liet de politie weten dat de twee verdachten inmiddels zijn opgepakt.

Vrijdagavond stonden de twee teams tegenover elkaar in de tweede klasse van het Engelse voetbal. De bezoekers wonnen de wedstrijd met 0 – 3. Twee fans besloten daarop om de supporters van de bezoekende ploeg uit te dagen. Breed lachend toonden ze de foto van de overleden jongen op hun telefoon.

Bradley was amper anderhalf jaar oud toen hij de diagnose kreeg van een agressieve vorm van kanker. Hij was een fanatieke fan van Sunderland en ging regelmatig met de spelers op de grasmat. De jongen groeide uit tot de mascotte van het team. Destijds, in 2017, werd de uitvaart bijgewoond door duizenden mensen en de spelers van het team.

De moeder van de jongen reageert verslagen op het incident. “Kanker heeft geen kleur. En waar is het respect voor gezinnen die hun kind aan kanker verloren hebben? Dit is enorm triest voor mij om te zien.”

Sheffield Wednesday is niet te spreken over het voorval. “Wij veroordelen dit schandalige en uiterst betreurenswaardige gedrag ronduit. We kunnen ons alleen maar verontschuldigen voor het leed dat Bradley’s familie en vrienden is aangedaan.”

Ook de politie nam de zaak heel serieus en laat zondag weten dat er twee mannen van 31 en 27 jaar oud werden opgepakt.

“We bevinden ons in de beginfase van ons onderzoek en blijven iedereen die denkt informatie te hebben die kan helpen, aansporen om contact op te nemen.”

Verder lezen

Actueel

Dit staat Marco Borsato te wachten: ‘Jarenlange gevangenisstraf’

Deze week kreeg Marco Borsato eindelijk duidelijkheid. Hij heeft lang moeten wachten op het verdict. De zanger moet zich voor de rechter verantwoorden wegens ontucht met een minderjarig meisje.

Eindelijk is de knoop doorgehakt. Het OM gaat Marco wel degelijk vervolgen wegens ontucht met een minderjarig meisje.

Na al die tijd kwam de beslissing alsnog als een verrassing. Ook voor Marco en zijn dierbaren. Moeder Mary Borsato had enkele dagen eerder gezegd dat ze hoopten op een goede afloop.

“Ik ben overtuigd van zijn onschuld. Wij staan allemaal onvoorwaardelijk achter hem en wachten de beslissing van het OM vol vertrouwen af.”

De zanger zou tussen 2014 en 2019 een minderjarig meisje onzedelijk betast hebben. Op dergelijke ontucht staat een gevangenisstraf van acht jaar.

Als de verdachte misbruik maakte van zijn machtspositie kan daar nog tweeëneenhalf jaar bijkomen.

En dat zou hier weleens het geval kunnen zijn. De zanger ontfermde zich immers over het meisje, nadat haar vader was overleden.

Borsato werd eerder genoemd in de beroemde The Voice-uitzending van BOOS. Zes kandidaten van de talentenjacht beweerden dat Marco hen onzedelijk had betast.

Er kwam een aangifte, maar die werd afgelopen voorjaar geseponeerd door het OM bij gebrek aan ondersteunend bewijs. De situatie is volgens insiders als John van den Heuvel nu totaal anders.

De showbizzwereld is ernstig verdeeld door de zaak rond Marco. Sommigen zeggen dat hij onschuldig is, terwijl anderen dat helemaal niet geloven.

Marco houdt de lippen stijf op elkaar, maar deed wel aangifte wegens laster en smaad en het doen van een valse aangifte.

Hij maakte zichzelf wel heel kwetsbaar door zijn contact met een meisje van vijftien. Uiteindelijk zal de rechter beslissen, maar het lijkt erop dat zijn carrière nu echt helemaal voorbij is.

Verder lezen

Actueel

Kat overleeft 2 maanden door overleden baasje op te peuzelen: ‘Zien je als voeding’

In het Duitse Niedersachsen heeft een kat twee maanden lang kunnen overleven door het lichaam van zijn baasje beetje per beetje op te eten.

“Had hij dat niet gedaan, dan was hij verhongerd”, klinkt het. De buurvrouw van de 43-jarige man sloeg alarm.

Ze had hem al lang niet meer gezien en ze maakte zich zorgen. Daarop ging de politie langs voor controle en zij vonden dan het lichaam.

Voorlopig kan een duidelijke doodsoorzaak niet vastgesteld worden. Het lichaam was immers deels opgegeten door zijn kat.

Het diertje was er slecht aan toe en is opgevangen door een dierenasiel. Een woordvoerder laat weten dat dit voor de buitenwereld wellicht overkomt als een bizarre situatie.

Ze geven echter aan dat ze regelmatig situaties kennen waarbij lichamen zijn opgegeten door huisdieren.

“In de eerste dagen na de dood van het baasje, loopt het dier enkel rond het lichaam. Maar uiteindelijk zien ze je enkel nog als voeding”, aldus de woordvoerder.

“Had de kat zich niet met het baasje gevoederd, dan was hij waarschijnlijk verhongerd. Het is al een wonder dat hij het zo lang volgehouden heeft.”

Ondertussen gaat het naar omstandigheden goed met de kat. Het diertje is echter nog niet helemaal hersteld en kan voorlopig nog niet geadopteerd worden.

Verder lezen

Actueel

Nikkie Plessen woest vanwege plastic tasje van 10 cent in bakker: ‘Weet je wel wie ik ben!’

Iedereen kent Nikkie Plessen als de wereldvreemde modekoningin die niet beseft dat niet heel Nederland 33 miljoen op hun bankrekening heeft staan.

Met haar kledingmerk vergaarde ze een groot fortuin. Haar kleding ligt in heel Europa in de winkels onder merknaam NIKKIE Fashion.

Nikkie vindt dat ook gewone mensen met een modaal inkomen allemaal een merksjaaltje van 100 euro zouden moeten kopen.

De blondine vertelde: “Je ziet al die meiden die vervolgens bij een merk wat ze misschien niet kunnen betalen omdat het vaak wat duurder is. Een tasje van vierduizend euro, denk Chanel of denk Hermès.”

“Dat je nu denkt: ik koop een sjaaltje voor honderd euro en ik knoop hem zo als piratensjaal! Op deze manier kom je met een sjaaltje heel ver. Dan kun je ook die branding een beetje laten zien.”

Tassen van 4.000 euro zijn de normaalste zaak voor Nikkie. Maar een plastic tasje van tien cent? Nee, dat is toch te veel voor haar.

Juicechannel onthult dat Nikkie Plessen een bedrag van tien cent veel te veel vindt voor een plastic tasje.

“Jaren geleden werkte ik in een bakkertje in Amsterdam waar half bekend Nederland kwam. Nikkie kwam elke week zo’n beetje. Ze kwam weer een keer en had geen tasje bij zich.”

“Toen was net de regel ingegaan van ‘betalen voor plastic tasjes’. Mevrouw had voor heel veel geld ontbijt en lunch gescoord maar had geen tas bij zich, maar had al afgerekend.”

“Dus ik zei: ‘Dat wordt dan nog 10 cent.’ Helemaal uit d’r plaat. ‘IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?”

Nikkie had het brood ook gewoon in haar peperdure Chanel-tas kunnen stoppen natuurlijk. Ongelooflijk dat Nikkie zich zo arrogant gedraagt!

Verder lezen

Actueel

Boze Hagenees leert klimaatgekkies op snelweg een lesje: ‘Doen ze nooit meer’

De klimaatterroristen van Extinction Rebellion Nederland versperren nu al vier weken lang de Utrechtsebaan in Den Haag. Door het blokkeren van de A12 willen ze bereiken dat er een einde komt aan de fossiele subsidies.

Het zit de klimaatactivisten dwars dat Nederland elk jaar miljarden euro’s geeft aan de fossiele industrie. Zij vinden dat de fossiele brandstoffen teruggedrongen moeten worden. Daarom gaan ze op de snelweg zitten. Zo willen ze een statement maken.

Door vier weken lang op de weg te staan, hopen ze niet alleen op aandacht, maar ook op actie van de overheid. Blijkbaar zijn er vandaag de dag heel wat mensen die niet meer kunnen slapen van de opwarming van de aarde.

Maar dat zorgt voor een hoop wrevel bij de gewone automobilisten die tijdig op hun werk willen raken. Ook zijn er mensen die om medische redenen ergens moeten zijn. Het oponthoud is dan meer dan vervelend.

Een Hagenees met een mooie Audi e-tron onder de billen, heeft er duidelijk genoeg van. Als je zo’n chique bak hebt, heb je geen zin in klimaatactivisten.

Hagenezen zijn doorgaans recht voor de raap. Op de beelden is te zien hoe een klimaatgekkie recht voor zijn auto gaat staan.

Dat was geen verstandige beslissing. De man stapt uit zijn auto en geeft de snelwegplakkers een lesje. En dat komt hard aan.

Verder lezen

Actueel

Stiefvader ranselt dochtertje (2) zwaar af: ‘Meisje bezweken aan verwondingen’

In een deelgemeente van Wasseiges in de Belgische provincie Luik is een meisje van twee om het leven gebracht. Het peutertje uit Meeffe werd nog naar het ziekenhuis overgebracht, waar ze bezweek aan haar verwondingen.

Uit de eerste bevindingen blijkt dat haar stiefvader haar zwaar had afgeranseld. De hulpdiensten kwamen dinsdag massaal naar de sociale huurwoning van het gezin.

Daar leefde een koppel en het tweejarig dochtertje van de moeder. Het meisje was er heel erg aan toe. Ze is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Daar bleek algauw dat ze het slachtoffer was van zware mishandeling. Op dat ogenblik was nog niet duidelijk wie dit had gedaan.

Vervolgens werd het meisje per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Luik. Helaas bleek alle hulp te laat.

Woensdag kwam dan het bericht dat het meisje het niet gehaald had. In de daaropvolgende dagen zou dan een autopsie plaatsvinden.

Lokale media melden dat de stiefvader de hoofdverdachte is. Het OM wil dit nog niet bevestigen.

Een woordvoerster van het parket laat weten: “De onderzoeksrechter die het dossier behandelt, verkies om in dit stadium niet te communiceren.”

Ook de lokale autoriteiten blijven discreet. Burgemeester Thomas Courtois verklaart: “Ik verkies politie en gerecht hun werk te laten doen. Ik ken die familie helaas niet persoonlijk.”

De buren zijn aangeslagen. Een buurtbewoner getuigt: “Ze woonden er nog maar net en kwamen bijna nooit buiten.”

Verder lezen

Trending