Connect with us

Actueel

‘Voetballer schrapt bekerwedstrijd om zijn ex-vriendin te vermoorden’

Giovanni Padovani (27), Italiaanse voetballer uit de vierde divisie, is verdacht in een zaak rond de moord op zijn (ex-)vriendin Alessandra Matteuzzi (56). Padovani had vrij gevraagd bij zijn Siciliaanse voetbalclub Sancataldese (serie D) voor de bekerwedstrijd tegen Catania, om waarschijnlijk naar zijn vriendin te gaan…

Alessandra Matteuzzi werd met sporen van geweld over haar hele lichaam gevonden en met een ernstig hoofdletsel. De blondine was onder andere met een hamer geslagen. Matteuzzi werd door agenten nog levend aangetroffen. Maar vlak voor aankomst in het ziekenhuis overleed ze. Verschillende Italiaanse media maken melding van de arrestatie van Padovani.

Stalken
De twee hadden een relatie van ruim een jaar. Toen besloot Alessandra er een punt achter te zetten. Hier was de voetballer het niet mee eens en bleef haar destijds stalken. Hij stuurde duizenden berichten naar Matteuzzi. Ze stapte naar de politie om aangifte tegen Padovani te doen vanwege stalking.

Padovani had lak aan de aangifte en ging naar Bologna, op weg naar zijn ex-vriendin. Terwijl Matteuzzi aan het bellen was met haar zus, kwam Giovanni binnenstormen. ,,Nee, Giovanni, nee, ik smeek je, help!” hoorde haar zus aan de andere kant van de lijn en het gesprek werd verbroken. Dit laat de Italiaanse media weten.

Angst
Padovani en Matteuzzi hadden vaker ruzie, vertellen de buren aan de media. Ze hoorden veel lawaai en gewelddadige ruzies. Ook had de 56-jarige al eens eerder haar angst voor de voetballer uitgesproken. Hij volgde haar overal. Alessandra moest foto’s en video’s naar hem versturen waar de tijd of een klok in beeld kwam zodat hij altijd wist waar ze was en dat ze de waarheid sprak.

Padovani maakte afgelopen vrijdag gebruik van zijn zwijgrecht tijdens de eerste hoorzitting van de zaak. De voetballer speelde zo’n tien jaar terug in de jeugd van Napoli en in Italië-onder-17 jaar en kwam nooit verder dan de Italiaanse vierde divisie, serie D.

Lees verder

Actueel

Vrouw gooit een Mechelse herder die net puppy’s heeft gehad uit bus en gaat ervandoor

De politie is op zoek naar de eigenaar van een Mechelse herder, die vrijdagmiddag op de Kikkertveldweg in De Krim, een dorp in het noorden van Overijssel, gedumpt werd.

De hond heeft recent puppy’s gekregen, meldt de opvang waar ze wordt opgevangen via Facebook.

Vrouw reed snel weg

Een vrouw die vrijdagmiddag over de Kikkertveldweg wandelde zag een witte bus stoppen waar een vrouw uitstapte met de hond. ,,Het leek of ze gingen wandelen. Maar toen stapte de vrouw snel weer in en reed weg, de hond achterlatend.’’

De politie die direct gebeld werd bleef bij de hond tot de dierenambulance haar kwam halen. Ze heeft geen chip en geen halsband, meldt de Dierenopvang. ,,Ze is ontzettend lief en gehoorzaam.’’

Lees verder

Actueel

Psychologen waarschuwen je: déze dingen mag je nooit tegen je kind zeggen!

Zeg dit nooit tegen je kind als je boos bent!

Een kind opvoeden is alles behalve makkelijk. Het is een mengeling van intuïtie en kennis. Soms kun je dingen zeggen die je achteraf niet meent. Toch kunnen die dingen heel veel invloed hebben op het kind. Psychologen waarschuwen nu voor een aantal opmerkingen die ouders maken en die de mentale groei van kinderen belemmeren.

Zeg deze dingen dan ook nooit tegen je kinderen!

‘Grote kinderen zijn nooit bang!’

Jij weet ook dat dit niet waar is. Volwassenen worden net zo goed bang. Als je dit zegt denkt je kind dat het verkeerd is om bang te zijn. In plaats van deze opmerking te maken, zou je het kind in kwestie moeten steunen en vertellen dat ze er niet bang voor hoeven te zijn, omdat jij er voor ze bent wat er ook gebeurd.

‘Ik dacht dat je slimmer zou zijn’

Met zo’n opmerking maak je kinderen onzeker. Je wilt juist zelfverzekerdheid bereiken bij je kind. Dit is heel belangrijk in hun latere leven. Leer je kinderen van zichzelf te houden, ook al voldoen ze niet aan jouw kennis- of schoonheidsideaal.

‘Stop met huilen!’

De vraag hier is: waarom? Is het fout om je gevoelens te tonen? Zoek liever naar de oorzaak van het huilen en ga daarmee aan de slag.

‘Waarom is het zo moeilijk om je kamer op te ruimen?’

Als je zo’n vraag stelt, laat je het kind minderwaardig voelen. Ze denken dat ze iets niet kunnen, terwijl je ze beter kunt laten zien hoe ze het op jouw manier kunnen doen.

‘Ik kan niet geloven dat je dat deed!’

Het is nooit de bedoeling dat je kind zich extra slecht gaat voelen als jij teleurgesteld bent. Je kind voelt zich hoogstwaarschijnlijk al schuldig over de desbetreffende actie. Het is belangrijker dat je ze uitlegt wat ze fout hebben gedaan en vooral het waarom achter de fout te zoeken.

Lees verder

Actueel

Grap met nep-kraslot in Lang Leve de Liefde pakt helemaal verkeerd uit: ‘10.000 EURO!?’

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan kun je een hoop verwachten. De programmamakers zoeken natuurlijk iemand die goed bij jou past aan de hand van jouw en haar/zijn wensenlijstje. Wanneer jij alleen op blonde vrouwen valt dan is de kans dus groot dat je blind-date een blonde dame zal zijn.

Na de ontmoeting zul je het 24 uur met elkaar moeten uithouden waarna je kunt kiezen voor verlenging. Je date moet uiteraard ook kiezen voor een verlenging om de date voort te kunnen zetten. Tijdens deze eerste 24 uur wordt je verzocht om een activiteit voor te bereiden om tijdens de date te kunnen doen. Dat breekt het ijs zo lekker. Wanneer je een karaoke-fan bent, dan kun je samen karaoke gaan doen. Wanneer je een enorme grappenmaker bent, dan koop je een nep kraslot om je date eens goed te grazen te kunnen nemen.

Winnend kraslot in Lang Leve de Liefde komt als geroepen…

Dat laatste was iets wat de jongen in onderstaande date besloot te doen. Met een een kraslot op zak ging deze jonge op date om het kraslot vervolgens aan zijn date te geven, als een soort cadeautje. Natuurlijk ga je die gezellig samen open krassen om te kijken of er iets gewonnen is. Wanneer je date dan 10.000 euro denkt te winnen moet je haar uiteraard wel snel uit haar droom helpen door te zeggen dat het maar een grapje was. Echter heeft deze jongen zijn date eerst een halve dag in de waan gelaten met haar 10.000 euro. De dame in kwestie heeft zelfs haar familie al opgebeld om hun het goede nieuws te kunnen verkondigen. Deze date kan niet meer stuk. Of toch wel:

 

Lees verder

Trending