Connect with us

Actueel

Mark Rutte na wissen berichtjes: ‘Anders ga ik wel iets anders doen’

Mark Rutte

Premier Mark Rutte is niet van plan om meer toelichting te geven over het aantal sms’jes dat hij de voorbije jaren stuurde en hoeveel berichtjes die hij wiste. De premier vindt dat de Kamer er maar op moet vertrouwen dat hij ‘van a tot z heeft gehandeld naar de letter en geest van de wet’. Rutte vraagt het vertrouwen van de Kamer: “Als dat vertrouwen er niet is, hoor ik het graag, dan ga ik iets anders doen.”

Rutte is niet te spreken over het wantrouwen van de Kamer. Hij bestempelde de debatten over de sms-gate als onaangenaam. “De samenleving heeft genoeg van dit soort debatten”, liet de premier optekenen.

Meteen nadat hij het woord had gekregen in het debat over het wissen van sms-berichten, wierp Rutte de vertrouwensvraag op. Naar aanleiding van een vraag van PVV-leider Geert Wilders kwam aan het licht dat een sms’je van burgemeester Femke Halsema was verdwenen op het ministerie van Algemene Zaken. Rutte kon niet verklaren waarom deze specifieke sms niet is opgeslagen. Dat is volgens hem niet te achterhalen.

Ging niet over bestuur

De sms van Halsema werd gestuurd in het kader van de Black Lives Matter-demonstratie in Amsterdam en de zorgen over een corona-brandhaard. Rutte beweerde, tot grote onvrede van de oppositie, dat het niet ging om een bestuurlijke aangelegenheid. Kamerlid Pieter Omtzigt heeft daar geen oren naar. “Als dit al geen bestuurlijke aangelegenheid is, wat dan wel? Halsema stuurde u echt geen sms omdat ze u zo aardig vond.”

Rutte van zijn kant wimpelt de kritiek af als onzin. “Dit is geen bestuurlijke aangelegenheid. Dit is echt iets anders.”

Telefoonrekeningen

GroenLinks-leider Jesse Klaver vroeg de premier om dan zijn telefoonrekeningen over te leggen. Zo kan de Kamer meer inzicht krijgen in zijn sms-historiek. Maar dat weigerde de premier, die vindt dat de Kamer het maar moet doen met zijn persoonlijke toelichting. “Ik spreek de waarheid. Ik lieg niet. Dat doe ik nooit”, aldus Rutte.

Geen smartphone

De reden waarom Rutte zijn inbox wiste, was dat hij een oude telefoon heeft. Anders zou deze te traag worden. Lange berichtjes kon hij ook niet doorsturen. Die gaf hij dan eerst mondeling door om ze daarna te wissen. De premier beseft wel dat dit op het randje is met de Archiefwet. “Ik denk ook wel eens, had ik maar eerder een smartphone genomen”, biechtte Rutte op.

Eerder ontstond grote kritiek op de praktijk van de premier om systematisch en op eigen houtje berichten te wissen. Volgens Pieter Omzigt gaat het om veel meer dan een detail of incident. “Dit gaat over het functioneren van de democratie en het disfunctioneren van de minister-president die de grondvesten van die democratie ondermijnt”, aldus de politicus.

Verder lezen

Actueel

Stien worstelt met een intense afkeer voor het kind van haar vriend: “Alle tips zijn welkom”

De uitdagingen van een samengesteld gezin zijn niet altijd eenvoudig. Er zijn talloze voorbeelden waarin de relatie tussen kinderen en een nieuwe partner niet soepel verloopt. Gelukkig zijn er ook vele positieve voorbeelden waaruit blijkt dat het juist heel goed kan gaan.

Stien, een 53-jarige vrouw, bevindt zich in een samengesteld gezin, maar de zaken verlopen niet helemaal soepel. Ze heeft moeite met een van de dochters van haar vriend.

De was
“Mijn vriend heeft twee dochters, 16 en 21 jaar oud. De oudste is al het huis uit. Ik heb zelf ook twee dochters, van 29 en 33 jaar oud, die beiden op zichzelf wonen. Mijn oudste dochter heeft twee kinderen, dus ik ben al twee keer oma geworden.

Een paar jaar geleden bracht ik bijna al mijn tijd door bij mijn vriend. Af en toe ging ik een dagje naar huis als ik op mijn kleinkinderen moest passen. Mijn jongste dochter woonde nog thuis, maar was veel bij haar toenmalige vriend. Bij mijn vriend nam ik de huishoudelijke taken op me, zoals wassen, de honden verzorgen en koken – eigenlijk alles wat ik ook in mijn eigen huis deed.”

“Maar na verloop van tijd begon ik me steeds meer te storen aan het gebrek aan opruimen van zijn kinderen. Ik legde de schone en gestreken was op hun bed, en het enige wat ze hoefden te doen was het in de kast te leggen. Maar vaak werd het gewoon op de grond gegooid en bleef het daar zeker een week liggen.”

Opruimen
“Ik heb mijn vriend toen verteld dat ik dit niet normaal en respectloos vond. Hij heeft er een paar keer iets van gezegd, maar er veranderde niets. Toen besloot ik dat ik hun was niet meer zou doen.

Daarnaast werd er ook niet opgeruimd door de kinderen. Niet in hun kamer, niet beneden, zoals het wegzetten van kopjes of borden in de vaatwasser. Ik heb aangegeven dat ik me daar niet prettig bij voelde. Als ik ging koken, moest ik eerst het aanrecht opruimen. Mijn verzoek om iedereen zijn of haar gebruikte spullen in de vaatwasser te zetten, had geen enkel effect.”

Puber
“Op een gegeven moment was alleen de jongste dochter nog thuis. Ze was ongeveer 13 jaar oud en verbleef om de week bij haar moeder en om de week bij haar vader. We hadden afgesproken dat ze haar vuile was in de wasmand zou doen en haar kamer netjes zou achterlaten. Zoals te verwachten, gebeurde dat niet. Ze was een puber en dat begrijp ik volkomen, maar ook pubers hebben regels nodig.

Ik sprak hier ook mijn vriend op aan, omdat ik degene was die het huis op orde hield. Hij werkte de hele week, soms ook in het weekend, dus ik vond het fijn om ervoor te zorgen dat hij zich geen zorgen hoefde te maken over het huishouden.”

Opvoeding
“Op een gegeven moment werd het me allemaal te veel en stoorde het me dat hij niet krachtiger durfde op te treden. Hij was bang dat zijn kinderen niet meer zouden komen als hij ze aansprak. Daar was ik het niet mee eens en ik zei dat het niet gezond was om zo te denken. Zijn dochter moest zich gewoon aan de regels houden. Dat hoort bij de opvoeding en ik vond het respectloos naar mij toe.

Zijn dochter zat tot 3 à 4 uur ’s nachts op haar telefoon en ging dan midden in de nacht naar het toilet of de badkamer, waardoor ik vaak wakker werd. In 2019 werd ik ziek en kon ik niet meer werken. Ik moest stress vermijden en rust nemen. Ik merkte dat mijn lichaam hier last van had, ik voelde me vaak niet goed en erg moe. Het was dus echt vervelend om steeds wakker te worden.”

Nieuwe kamer
“Toen wilde ze de kamer hebben waar haar oudere zus eerst sliep. Mijn vriend en ik hebben de kamer opgeruimd, spullen weggebracht naar de stort en ik heb een week lang spullen van de ene naar de andere kamer verhuisd. Ik heb tegen mijn vriend gezegd dat ik wilde dat ze de kamer netjes zou houden.

Maar dat gebeurde opnieuw niet. Ik vond beschimmelde etensresten op haar kamer, zoals meloenschillen onderin haar kastje, halve blikjes of glazen drinken. Hierover kregen mijn vriend en ik opnieuw ruzie. Ik vond dat hij echt strenger moest optreden en duidelijk moest maken dat dit niet kon. Maar niets werkte, wat hij ook zei. Ik stelde zelfs voor dat hij haar telefoon zou afnemen totdat ze had opgeruimd, maar dat deed hij niet.”

“Toen heb ik besloten dat als zijn dochter bij hem was, ik naar mijn eigen huis zou gaan. Dat vond hij niet leuk, maar ik werd te gestrest van de situatie.

Nu ga ik alleen nog van vrijdag tot maandag naar hem toe, want ik heb geen zin om in die chaos te zitten. Ik heb geen klik met zijn dochter en ik erger me kapot aan dat kind. En ik erger me ook aan het feit dat hij er niets aan doet.

Hij vindt het helemaal niet leuk dat ik niet meer zo vaak kom. Ik heb hem verteld dat ik me erg stoor aan het gedrag van zijn dochter. En aan zijn gedrag. Inmiddels weet ik niet meer wat ik moet doen. Ik houd van hem en we hebben het leuk samen, maar ik kan dat kind zo goed als niet uitstaan. Ik ben altijd eerlijk geweest, maar ik word niet gehoord. Dus als iemand een goede tip heeft, hoor ik het graag.”

Verder lezen

Actueel

Vrouw steekt vriend neer nadat hij al haar frietjes had opgegeten

In het recente nieuws is een verontrustend incident opgedoken waarbij de emoties hoog opliepen tijdens een ruzie over voedsel. De 34-jarige Dianne Margaret Clayton heeft de grenzen van redelijke reacties ver overschreden, met ernstige gevolgen tot gevolg.

Het incident vond plaats toen Dianne in een conflict verwikkeld raakte met haar vriend over wie de laatste frietjes had opgegeten. De ruzie escaleerde al snel en Dianne greep naar een mes, waarmee ze haar vriend in zijn schouder stak. Deze ongehoorde en gewelddadige reactie kwam snel aan het licht en Dianne heeft haar daad bekend voor de rechter. Als gevolg daarvan is ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van 26 weken.

Het nieuws van deze verontrustende gebeurtenis heeft veel reacties opgeroepen. Het is schokkend om te zien hoe een ogenschijnlijk onschuldig conflict over voedsel zo dramatisch kan escaleren. Het roept vragen op over de diepere oorzaken van dergelijke extreme reacties en de noodzaak van effectieve communicatie en conflictoplossing in relaties.

Het incident vond plaats bij vrienden van het stel, waar Dianne’s vriend, Simon, volgens haar alles opsnoepte wat werd voorgeschoteld. Nadat ze hem eerst een klap in het gezicht had gegeven, besloot ze een mes te pakken uit de keuken van hun vrienden en stak ze hem in zijn schouder. Deze gewelddadige daad heeft velen verbaasd en heeft geleid tot speculatie over hoe de situatie zou zijn geëscaleerd als er meer voedsel bij betrokken was geweest.

Hoewel Dianne’s reactie buitensporig was, is ze helaas niet de enige die tot dergelijke extreme daden is overgegaan als gevolg van ruzies over voedsel. Er zijn andere gevallen bekend waarbij mensen gewelddadig gedrag hebben vertoond na een dispuut over voedsel, zoals een vrouw die haar partner aanviel tijdens een ruzie over salsa. Deze incidenten benadrukken het belang van respect, empathie en effectieve communicatie in relaties, zelfs in situaties die op het eerste gezicht triviaal of onschuldig lijken.

Deze schokkende gebeurtenis herinnert ons aan het belang van het op een vreedzame en constructieve manier oplossen van conflicten. Geweld is nooit een acceptabele reactie, ongeacht de omstandigheden. Het is van essentieel belang dat we als samenleving stappen nemen om de oorzaken van dergelijk gedrag aan te pakken en te werken aan een cultuur van wederzijds respect, begrip en conflictbeheersing.

Laten we dit incident aangrijpen als een wake-upcall om ons bewustzijn te vergroten en onze inspanningen te verdubbelen om geweld en agressie te voorkomen. Laten we de waarde van communicatie en respect in relaties benadrukken, en streven naar een vreedzame en empathische samenleving waarin iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt.

 

Verder lezen

Actueel

Jong stel ontvangt schokkende energierekening van 17.000 euro: ”We hebben de hele winter in de kou gezeten!”

Het Belgische koppel, Yannick (28) en Tatiana (33) uit Sint-Niklaas, staat voor een bittere pil wanneer ze geconfronteerd worden met een energierekening van maar liefst 17.000 euro. Ten einde raad proberen ze hun zaak aan te kaarten bij de leverancier, maar deze lijkt geen fouten te erkennen.

Gedurende de afgelopen winter hebben Yannick Piessens en Tatiana Ysewyn hun uiterste best gedaan om zo zuinig mogelijk te leven. Ze hebben de verwarming een paar graden lager gezet en extra dekens gebruikt om warm te blijven. Yannick legt uit: “We wonen nog maar net een jaar in ons huis, een vrijstaande woning uit de jaren 60-70. We hebben het huis overgenomen van een vriend en wilden zijn energiecontract overnemen.”

Echter, om onduidelijke redenen konden ze dit contract niet overnemen en moesten ze snel een nieuwe energieleverancier vinden. De enige optie op dat moment was Luminus, waar ze zonder al te veel na te denken mee akkoord gingen. Yannick voegt eraan toe: “Vooral met een jong kind thuis en een tweede op komst wilden we niet zonder stroom of gas komen te zitten.”

Het stel betaalde gedurende negen maanden een voorschot van net geen 2.000 euro. Maar twee weken geleden ontvingen ze plotseling de eindafrekening, waarop stond dat ze nog eens 17.000 euro moesten bijbetalen. Tot hun verbazing bleek het gasverbruik bijna 26.000 kWh te zijn geweest.

Yannick en Tatiana begrijpen niet hoe dit mogelijk is. Ze hebben juist heel zuinig geleefd en hebben zichzelf in de wintermaanden in de kou gehouden om kosten te besparen. Yannick zegt: “Het is onbegrijpelijk dat we nu zo’n hoge factuur krijgen.”

Het koppel realiseert zich nu dat ze niet goed hebben gekeken naar de prijzen van Luminus, die buitengewoon hoog blijken te zijn. Yannick legt uit: “Ze rekenen bijna een euro per kWh, inclusief BTW. Daar hebben we niet bij stilgestaan.”

Met de hoge factuur kunnen Yannick en Tatiana niet overweg. Luminus heeft een betalingsregeling voorgesteld van 1.600 euro per maand, maar dit is voor het stel onrealistisch. Ze werken beiden fulltime, maar kunnen deze enorme kosten naast hun hypotheek en andere uitgaven niet dragen. Yannick zegt: “Zelfs een maandelijkse afbetaling van 500 of 800 euro zou ons jarenlang belasten. Dit is echt onmenselijk.”

Luminus beweert dat de meterstanden correct zijn en weigert fouten toe te geven. Het koppel heeft de energieombudsman ingeschakeld en wordt geadviseerd om niet te betalen en een onderzoek te eisen. Ze hopen dat er een oplossing komt die hen verlichting biedt in deze financiële nachtmerrie.

Verder lezen

Actueel

Ouders laten hun 11 maanden oude baby in de steek: Een schokkend verhaal van verwaarlozing

In het Amerikaanse Palm Beach (Florida) hebben twee ouders, een vader en een moeder, hun elf maanden oude baby achtergelaten in een snikhete auto. De twee besloten om urenlang naar verschillende kerken te gaan en lieten hun kind onbewaakt achter.

Het tragische incident vond plaats op afgelopen zondag, zoals gemeld door lokale media. Op dat moment bedroeg de buitentemperatuur 26 graden Celsius. Echter, doordat de auto volledig was afgesloten en geparkeerd stond in de brandende zon, liep de temperatuur in de auto op tot wel tien graden hoger.

Na meer dan drie uur in de auto te hebben gelegen, werd het meisje ontdekt door bezorgde voorbijgangers. Zij sloegen direct alarm en zonder de aanwezigheid van de ouders werd de auto opengebroken. Een ambulance werd opgeroepen en het baby’tje werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Helaas konden de artsen niets meer voor haar doen.

Politiechef Mario Augello heeft een persverklaring afgegeven waarin hij zijn ongeloof en verdriet over het incident uitdrukt. Hoewel hij geen woorden heeft om de gebeurtenis te beschrijven, wenst hij de familie veel kracht toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Op dit moment loopt er een onderzoek naar de omstandigheden van het incident. De autoriteiten hebben nog niet bekendgemaakt of de ouders zullen worden vervolgd. Bovendien hebben ze ervoor gekozen om de identiteit van de vader en moeder niet openbaar te maken, wat als vreemd wordt beschouwd.

Deze hartverscheurende gebeurtenis werpt opnieuw het belang van ouderlijke verantwoordelijkheid en zorg voor jonge kinderen in de schijnwerpers. Het achterlaten van een baby in een afgesloten voertuig onder extreme temperaturen is een ernstige nalatigheid en kan fatale gevolgen hebben. Het is essentieel dat ouders zich bewust zijn van de risico’s en ervoor zorgen dat de veiligheid en het welzijn van hun kinderen altijd op de eerste plaats komen.

Verder lezen

Actueel

Man doet ‘hele vieze dingen’ met Holle Bolle Gijs in volle Efteling

Elke dag speuren we het internet af naar grappige of vreemde verhalen, en meestal komen we dan uit op buitenlandse nieuwtjes. Maar nu hebben we een opmerkelijk verhaal uit ons eigen Nederlandse kikkerlandje. Een bijzondere gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat een persoon een parkverbod heeft gekregen van de Efteling.

Holle Bolle Gijs
Holle Bolle Gijs is waarschijnlijk het meest bekende personage in de Efteling. Hij maakte zijn debuut in 1959 en is ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Rien Poortvliet. Sindsdien heeft hij een iconische status verworven. Holle Bolle Gijs heeft een enorme mond die is ontworpen om afval, voornamelijk papier, op te slokken.

Hij trekt de aandacht door continu “papier hier” te roepen. Als je iets in zijn mond gooit, zuigt hij het op en bedankt je vervolgens. De verleiding van zo’n enorme mond die zuigt en je bedankt als je iets erin stopt, is voor sommigen onweerstaanbaar. Een man uit Almere kon die verleiding niet weerstaan.

Relatie met Gijs
De man werd betrapt terwijl hij in het volle park zijn eigen ding met Gijs aan het doen was. Je kunt je wel voorstellen wat de man herhaaldelijk in de zuigende mond van Gijs stopte. Verbijsterde parkbezoekers keken met volle verbazing toe. De politie moest eraan te pas komen om de man uit het park te verwijderen.

Toen hem werd gevraagd wat hem bezielde, verklaarde hij dat hij een relatie met Gijs had. Hij zei dat ze eerder ruzie hadden gehad en dat hij het nu goed wilde maken. Daar hoorde natuurlijk iets bij… De 30-jarige man uit Almere mag nu nooit meer een voet in de Efteling zetten. Dit is overigens niet de eerste keer dat Gijs viraal gaat met ongepaste zaken. Eerder riep hij zelf ook al zinnen die niet geschikt waren voor kinderoortjes. We kwamen dit opmerkelijke verhaal tegen via Tagmag.

Dit incident benadrukt dat sommige mensen soms grenzen overschrijden en ongepast gedrag vertonen, zelfs in publieke omgevingen. Het is belangrijk om respectvol en verantwoordelijk om te gaan met de attracties en personages in pretparken, zodat iedereen van een veilige en plezierige ervaring kan genieten.

 

Verder lezen

Actueel

Dramatisch incident: Peutertje (2) valt in vijver en overlijdt ondanks reddingspogingen

In het dorpje Cul-des-Sarts, gelegen aan de Belgisch-Franse grens in de provincie Namen, heeft zich gisteravond een tragisch incident voltrokken. Een peutertje van slechts twee jaar oud is om het leven gekomen nadat het in de vijver van zijn ouderlijke woning viel, zo meldt Het Nieuwsblad.

Het kindje, Teylo D. genaamd, viel gisteren rond 20.00 uur in de vijver die zich bevindt in de gemeenschappelijke tuin van zijn ouders en grootouders. Ambulanciers die zich toevallig in de buurt bevonden in verband met een gebeurtenis in een nabijgelegen woonzorgcentrum, hebben alles in het werk gesteld om het kindje te redden.

Helaas mochten hun inspanningen niet baten. De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld om te achterhalen hoe dit tragische ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Daarbij zal ook worden gekeken naar het toezicht op het kind op dat moment.

Burgemeester Maurice Jennequin benadrukt dat er op dit moment geen sprake is van verdachte omstandigheden. “Het betreft een ongeluk. Echter, bij dergelijke incidenten wordt altijd een onderzoek ingesteld.”

Dit incident roept herinneringen op aan een soortgelijke gebeurtenis in Nederland, waarbij vorige maand een peutertje in Zwolle in een sloot viel bij kindcentrum De Vlieger. Wonder boven wonder kon het kindje daar gered worden.

Helaas was dat niet het geval bij een incident in april in Huizen. Ook daar viel een tweejarig kind in het water, in de nabijheid van een basisschool. Ondanks de snelle inzet van hulpdiensten, waaronder een duikteam, kwam alle hulp te laat.

Dit trieste voorval benadrukt nogmaals het belang van constante waakzaamheid en veiligheidsmaatregelen, met name rondom water, om dergelijke ongevallen te voorkomen. Het is een herinnering aan het feit dat de veiligheid van jonge kinderen altijd de hoogste prioriteit moet hebben en dat iedereen alert moet blijven, zelfs in vertrouwde omgevingen zoals de eigen tuin.

Verder lezen

Actueel

Hitsige vrouw doet aan zelfbevrediging in de Ikea

Sommige mensen bezoeken Ikea voor meer dan alleen het kopen van meubels en andere huishoudelijke benodigdheden. In de gigantische Zweedse winkel is immers een breed scala aan handige producten te vinden. Maar er zijn ook mensen die naar Ikea gaan om meer unieke redenen, zoals het proberen van de “beroemde” Zweedse gehaktballen, of zelfs om met zichzelf te spelen. Ja, je hebt het goed gelezen, dat laatste gebeurde onlangs in een van de winkels in China.

De politie werd opgeroepen naar de locatie en Ikea neemt nu afstand van het incident. Hoewel veel mensen naar Ikea gaan voor de winkelervaring, het inspirerende Scandinavische ontwerp en de comfortabele verlichting, zijn er mensen die iets te enthousiast worden zodra ze de meubelwinkel binnenstappen.

In China werd onlangs een vrouw betrapt terwijl ze halfnaakt met zichzelf aan het spelen was bij het bank- en badgedeelte van een Ikea-winkel, volgens een bericht van de Daily Mail. Een video van het incident verspreidde zich snel op sociale media, waarin te zien was hoe deze persoon zichzelf bevredigde te midden van een grote menigte. Hoewel de video inmiddels offline is gehaald, had de vreemde situatie al een online buzz veroorzaakt.

Het winkelpersoneel nam contact op met de lokale autoriteiten en Ikea heeft via een woordvoerder afstand genomen van het incident, door het af te doen als een zeer zeldzaam voorval. De Zweedse meubelgigant kondigde aan dat ze de veiligheidsmaatregelen zullen verhogen om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Hoewel we allemaal wel iemand kennen die gepassioneerd kan zijn over meubels, hadden we ons nooit kunnen voorstellen dat dit tot een zodanige opwinding zou kunnen leiden. Het incident in de Ikea-winkel in China blijft ongetwijfeld een vreemde gebeurtenis die laat zien dat sommige mensen ongepaste acties ondernemen, zelfs in openbare ruimtes zoals een meubelwinkel.

Verder lezen

Actueel

Vrouw van jonge leeftijd verkondigt: ‘Ik kan elke man naar mijn bed lokken’

Een jonge blonde vrouw uit Engeland beweert zonder enige schroom dat ze elke man in haar bed kan krijgen.

Volgens haar is er geen man in het hele land die niet bezwijkt voor haar speciale verleidingstechnieken in combinatie met haar aantrekkelijke uiterlijk. Ze deelt deze overtuiging tijdens een gesprek met de bekende mannencoach Pearl Davis.

Relatiedeskundigen die geïnterviewd zijn door Nieuwspubliek.nl zijn echter van mening dat deze twintiger onzin verkondigt. Ook een lid van het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) deelt dezelfde opvatting.

“Het is inderdaad waar dat aantrekkelijke vrouwen gemakkelijker mannen kunnen verleiden om met hen naar bed te gaan. Dat kan niet worden ontkend”, aldus het KIVC-lid.

“Maar er zijn genoeg beschaafde mannen die niet alleen naar het uiterlijk kijken, maar ook het karakter van een vrouw en ware liefde als prioriteit stellen.”

“Het is dus een overstatement om te beweren dat elke man zo ‘goedkoop’ is”, voegt de vertegenwoordigster van het VrouwenCollectief eraan toe.

Het is belangrijk om te erkennen dat menselijke relaties complex zijn en niet kunnen worden gereduceerd tot oppervlakkige verleidingstechnieken. Het hebben van een aantrekkelijk uiterlijk kan weliswaar de interesse wekken, maar ware verbinding en liefde zijn gebaseerd op meer dan alleen uiterlijk vertoon.

Het is essentieel om respect te hebben voor de diversiteit van individuele voorkeuren en prioriteiten als het gaat om relaties. Elk individu heeft zijn eigen criteria en verlangens als het gaat om het aangaan van een intieme band.

Het is dus ongepast om generaliserende uitspraken te doen over het vermogen om elke man in bed te krijgen, aangezien dit voor iedereen verschillend is. Ware liefde en een diepere connectie zijn gebaseerd op wederzijdse respect, waarden en emotionele compatibiliteit.

Verder lezen

Actueel

Huis op Funda staat vól met SM-spullen, maar foto op zolder slaat werkelijk alles!

Wanneer je ervoor kiest om je huis te verkopen via Funda, zijn er natuurlijk verschillende strategieën die je kunt gebruiken. Gewoonlijke tactieken omvatten bijvoorbeeld het hanteren van een “te lage” prijs, waardoor meer mensen komen kijken en overbieden. Maar je kunt ook een “te hoge” prijs vragen, waardoor potentiële kopers eronder willen bieden en denken dat ze een goede deal sluiten onder de vraagprijs.

Ongeacht de tactiek die je kiest, is het altijd belangrijk om mooie en duidelijke foto’s te gebruiken. In deze tijd zoeken mensen immers online naar hun perfecte huis, dus het moet er aantrekkelijk uitzien. Een bloemetje op tafel, wat fruit en een opgeruimd huis doen al veel goed.

Toch gaan sommige mensen een stapje verder om op te vallen op bekende huizensites. Sommigen doen dat met opvallende foto’s en schilderijen, terwijl anderen zelf poseren op de foto’s. Er zijn zelfs mensen die persoonlijke items laten rondslingeren om de aandacht te trekken.

Opmerkelijke woning op Funda
De eigenaar van het huis in de volgende advertentie heeft gekozen voor deze laatstgenoemde strategie. Hij valt op door wat persoonlijke items, waaronder een aantal opvallende objecten, door het huis te laten slingeren. Naast deze opvallende items zien we ook behoorlijk wat andere BDSM-gerelateerde spullen verspreid door het huis.

In de advertentie wordt vermeld dat de verkoop van het huis noodzakelijk is vanwege privéomstandigheden: “Vanwege privéomstandigheden zijn wij genoodzaakt onze vrijstaande woning op de Skoallikkers 20 in Augustinusga te verkopen. We hebben hier ruim drie jaar met veel plezier gewoond. Helaas is het laatste halfjaar iets minder plezierig geweest, maar dat ligt absoluut niet aan de woning.

Ik heb foto’s bijgevoegd om een beeld te geven van onze woning. Het moet wel gezegd worden dat de foto van de tuin niet helemaal een realistisch beeld weergeeft, omdat ik halverwege het project (zoals altijd) ben gestopt.” Uiteraard gaat het hier om een grapje, maar let vooral even op de laatste foto:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Verder lezen

Actueel

Bruidegom deelt deze foto’s van vreemdgaande bruid uit tijdens bruiloft!

Het verhaal van de bruidegom die wraak neemt op zijn vreemdgaande bruid is zeker opmerkelijk en zorgt voor veel opschudding. Het is begrijpelijk dat de man hevig gekwetst en bedrogen voelde nadat hij ontdekte dat zijn vrouw een affaire had met zijn beste vriend, die tevens zijn getuige was. Wat echter nog opmerkelijker is, is dat de bruidegom al voor de bruiloft op de hoogte was van deze pijnlijke situatie, maar ervoor koos om de schijn op te houden en de ceremonie voort te laten gaan. Hij wachtte geduldig tot het moment van ultieme wraak.

Tijdens zijn speech aan tafel tijdens het diner liet de bruidegom een stapel enveloppen rondgaan onder de gasten. In deze enveloppen bevonden zich foto’s van zijn bruid en getuige, waarop te zien was dat ze een intieme relatie hadden. Het is niet duidelijk hoe de bruidegom deze foto’s heeft bemachtigd, maar het is duidelijk dat hij ze bewaard heeft als bewijs van het bedrog. Het feit dat de familie van de bruidegom al op de hoogte was van deze foto’s wijst erop dat zij ook betrokken waren bij zijn plan voor wraak.

De reden achter het besluit van de bruidegom om de bruiloft te laten doorgaan ondanks het bedrog van zijn bruid heeft te maken met financiële overwegingen. De familie van de bruid heeft namelijk de kosten van de bruiloft op zich genomen, en op deze manier wilden ze voorkomen dat ze daar onderuit konden komen. Het lijkt erop dat de bruidegom deze gelegenheid aangreep om zijn wraak zo pijnlijk mogelijk te maken.

Toen de enveloppen werden geopend en de foto’s werden onthuld, nam de bruidegom met zijn familieleden het besluit om de bruiloft onmiddellijk te verlaten. Dit liet de bruid en haar familie verbijsterd en geschokt achter, met de confronterende beelden in hun handen. Het is begrijpelijk dat deze gebeurtenis een enorme impact had op alle betrokkenen, en het is waarschijnlijk dat de gevolgen van deze actie nog lang voelbaar zullen zijn.

Het is belangrijk om op te merken dat het nemen van wraak geen constructieve manier is om met bedrog en verraad om te gaan. Hoewel het begrijpelijk is dat de bruidegom diep gekwetst was en gerechtigheid wilde, kan het veroorzaken van publieke vernedering en het bewust schaden van anderen uiteindelijk leiden tot meer pijn en negativiteit. Het is essentieel om in dergelijke situaties te streven naar open communicatie, begrip en mogelijkheden voor herstel, zonder verdere schade toe te brengen aan alle betrokkenen.

Het is voor alle partijen van groot belang om te zoeken naar een gezonde manier om met de gevolgen van bedrog om te gaan, zoals counseling, therapie of mediation. Het is ook van cruciaal belang om ruimte te geven aan vergeving en zelfreflectie, zodat alle betrokkenen kunnen groeien en verder kunnen gaan.

Dit verhaal dient als een herinnering dat eerlijkheid, vertrouwen en respect essentiële pijlers zijn in elke relatie. Het is van groot belang om trouw te zijn aan onze geliefden en elkaars grenzen en gevoelens te respecteren. Het is beter om problemen en conflicten op een respectvolle en constructieve manier aan te pakken, zodat er ruimte is voor heling, groei en het herstellen van vertrouwen.

Verder lezen

Trending