Connect with us

Actueel

Giftige dodelijke spin nu ook in Flevoland opgedoken: ”Beet deed week lang flink pijn”

Eergisteren schreven wij dat de wolfspin zich inmiddels heeft gevestigd in Nederland. Slechts mensen in de provincie Flevoland zouden nog gevrijwaard zijn van de spinnenterreur. Nu blijkt dit niet het geval. In de mailbox Susan uit Swifterbant, die de ongenode gast al tweemaal op bezoek heeft gekregen.

Susan werd een maand geleden maar liefst twee keer gebeten door de wolfspin. Dat gebeurde ’s nachts, toen ze sliep. ”Na de beet brandde het enorm, terwijl er ook een flink plakkaat onder kwam. Het heeft een week lang flink pijn gedaan, aldus Susan die ook vertelt dat de spin een ”aanvallende houding” aannam toen ze de dekens optilde.

Spin weer gezien
Maar eergister was het weer raak en kreeg Susan wederom bezoek van een wolfspin. ”Toen zat de spin op het plafond. Ik heb een plastic bakje over hem heen gezet met een soort van kartonnetje eroverheen om uit te vinden welke soort spin het was.” Daarna heb ik hem geroosterd met een elektrische vliegenmepper.”

Voorzorgsmaatregelen
Na twee keer geconfronteerd te zijn met de valse wolfspin, neemt Susan voorzorgsmaatregelen om niet nog een keer te worden gebeten. ”Ik doe elke avond de dekens van mijn bed om te kijken of er niets zit. En mocht dat wel zo zijn, mijn man roept mij altijd om spinnen te verwijderen.”

Verder lezen

Actueel

Man doet ‘hele vieze dingen’ met Holle Bolle Gijs in volle Efteling

Elke dag speuren we het internet af naar grappige of vreemde verhalen, en meestal komen we dan uit op buitenlandse nieuwtjes. Maar nu hebben we een opmerkelijk verhaal uit ons eigen Nederlandse kikkerlandje. Een bijzondere gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat een persoon een parkverbod heeft gekregen van de Efteling.

Holle Bolle Gijs
Holle Bolle Gijs is waarschijnlijk het meest bekende personage in de Efteling. Hij maakte zijn debuut in 1959 en is ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Rien Poortvliet. Sindsdien heeft hij een iconische status verworven. Holle Bolle Gijs heeft een enorme mond die is ontworpen om afval, voornamelijk papier, op te slokken.

Hij trekt de aandacht door continu “papier hier” te roepen. Als je iets in zijn mond gooit, zuigt hij het op en bedankt je vervolgens. De verleiding van zo’n enorme mond die zuigt en je bedankt als je iets erin stopt, is voor sommigen onweerstaanbaar. Een man uit Almere kon die verleiding niet weerstaan.

Relatie met Gijs
De man werd betrapt terwijl hij in het volle park zijn eigen ding met Gijs aan het doen was. Je kunt je wel voorstellen wat de man herhaaldelijk in de zuigende mond van Gijs stopte. Verbijsterde parkbezoekers keken met volle verbazing toe. De politie moest eraan te pas komen om de man uit het park te verwijderen.

Toen hem werd gevraagd wat hem bezielde, verklaarde hij dat hij een relatie met Gijs had. Hij zei dat ze eerder ruzie hadden gehad en dat hij het nu goed wilde maken. Daar hoorde natuurlijk iets bij… De 30-jarige man uit Almere mag nu nooit meer een voet in de Efteling zetten. Dit is overigens niet de eerste keer dat Gijs viraal gaat met ongepaste zaken. Eerder riep hij zelf ook al zinnen die niet geschikt waren voor kinderoortjes. We kwamen dit opmerkelijke verhaal tegen via Tagmag.

Dit incident benadrukt dat sommige mensen soms grenzen overschrijden en ongepast gedrag vertonen, zelfs in publieke omgevingen. Het is belangrijk om respectvol en verantwoordelijk om te gaan met de attracties en personages in pretparken, zodat iedereen van een veilige en plezierige ervaring kan genieten.

 

Verder lezen

Actueel

Dramatisch incident: Peutertje (2) valt in vijver en overlijdt ondanks reddingspogingen

In het dorpje Cul-des-Sarts, gelegen aan de Belgisch-Franse grens in de provincie Namen, heeft zich gisteravond een tragisch incident voltrokken. Een peutertje van slechts twee jaar oud is om het leven gekomen nadat het in de vijver van zijn ouderlijke woning viel, zo meldt Het Nieuwsblad.

Het kindje, Teylo D. genaamd, viel gisteren rond 20.00 uur in de vijver die zich bevindt in de gemeenschappelijke tuin van zijn ouders en grootouders. Ambulanciers die zich toevallig in de buurt bevonden in verband met een gebeurtenis in een nabijgelegen woonzorgcentrum, hebben alles in het werk gesteld om het kindje te redden.

Helaas mochten hun inspanningen niet baten. De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld om te achterhalen hoe dit tragische ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Daarbij zal ook worden gekeken naar het toezicht op het kind op dat moment.

Burgemeester Maurice Jennequin benadrukt dat er op dit moment geen sprake is van verdachte omstandigheden. “Het betreft een ongeluk. Echter, bij dergelijke incidenten wordt altijd een onderzoek ingesteld.”

Dit incident roept herinneringen op aan een soortgelijke gebeurtenis in Nederland, waarbij vorige maand een peutertje in Zwolle in een sloot viel bij kindcentrum De Vlieger. Wonder boven wonder kon het kindje daar gered worden.

Helaas was dat niet het geval bij een incident in april in Huizen. Ook daar viel een tweejarig kind in het water, in de nabijheid van een basisschool. Ondanks de snelle inzet van hulpdiensten, waaronder een duikteam, kwam alle hulp te laat.

Dit trieste voorval benadrukt nogmaals het belang van constante waakzaamheid en veiligheidsmaatregelen, met name rondom water, om dergelijke ongevallen te voorkomen. Het is een herinnering aan het feit dat de veiligheid van jonge kinderen altijd de hoogste prioriteit moet hebben en dat iedereen alert moet blijven, zelfs in vertrouwde omgevingen zoals de eigen tuin.

Verder lezen

Actueel

Hitsige vrouw doet aan zelfbevrediging in de Ikea

Sommige mensen bezoeken Ikea voor meer dan alleen het kopen van meubels en andere huishoudelijke benodigdheden. In de gigantische Zweedse winkel is immers een breed scala aan handige producten te vinden. Maar er zijn ook mensen die naar Ikea gaan om meer unieke redenen, zoals het proberen van de “beroemde” Zweedse gehaktballen, of zelfs om met zichzelf te spelen. Ja, je hebt het goed gelezen, dat laatste gebeurde onlangs in een van de winkels in China.

De politie werd opgeroepen naar de locatie en Ikea neemt nu afstand van het incident. Hoewel veel mensen naar Ikea gaan voor de winkelervaring, het inspirerende Scandinavische ontwerp en de comfortabele verlichting, zijn er mensen die iets te enthousiast worden zodra ze de meubelwinkel binnenstappen.

In China werd onlangs een vrouw betrapt terwijl ze halfnaakt met zichzelf aan het spelen was bij het bank- en badgedeelte van een Ikea-winkel, volgens een bericht van de Daily Mail. Een video van het incident verspreidde zich snel op sociale media, waarin te zien was hoe deze persoon zichzelf bevredigde te midden van een grote menigte. Hoewel de video inmiddels offline is gehaald, had de vreemde situatie al een online buzz veroorzaakt.

Het winkelpersoneel nam contact op met de lokale autoriteiten en Ikea heeft via een woordvoerder afstand genomen van het incident, door het af te doen als een zeer zeldzaam voorval. De Zweedse meubelgigant kondigde aan dat ze de veiligheidsmaatregelen zullen verhogen om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Hoewel we allemaal wel iemand kennen die gepassioneerd kan zijn over meubels, hadden we ons nooit kunnen voorstellen dat dit tot een zodanige opwinding zou kunnen leiden. Het incident in de Ikea-winkel in China blijft ongetwijfeld een vreemde gebeurtenis die laat zien dat sommige mensen ongepaste acties ondernemen, zelfs in openbare ruimtes zoals een meubelwinkel.

Verder lezen

Actueel

Vrouw van jonge leeftijd verkondigt: ‘Ik kan elke man naar mijn bed lokken’

Een jonge blonde vrouw uit Engeland beweert zonder enige schroom dat ze elke man in haar bed kan krijgen.

Volgens haar is er geen man in het hele land die niet bezwijkt voor haar speciale verleidingstechnieken in combinatie met haar aantrekkelijke uiterlijk. Ze deelt deze overtuiging tijdens een gesprek met de bekende mannencoach Pearl Davis.

Relatiedeskundigen die geïnterviewd zijn door Nieuwspubliek.nl zijn echter van mening dat deze twintiger onzin verkondigt. Ook een lid van het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) deelt dezelfde opvatting.

“Het is inderdaad waar dat aantrekkelijke vrouwen gemakkelijker mannen kunnen verleiden om met hen naar bed te gaan. Dat kan niet worden ontkend”, aldus het KIVC-lid.

“Maar er zijn genoeg beschaafde mannen die niet alleen naar het uiterlijk kijken, maar ook het karakter van een vrouw en ware liefde als prioriteit stellen.”

“Het is dus een overstatement om te beweren dat elke man zo ‘goedkoop’ is”, voegt de vertegenwoordigster van het VrouwenCollectief eraan toe.

Het is belangrijk om te erkennen dat menselijke relaties complex zijn en niet kunnen worden gereduceerd tot oppervlakkige verleidingstechnieken. Het hebben van een aantrekkelijk uiterlijk kan weliswaar de interesse wekken, maar ware verbinding en liefde zijn gebaseerd op meer dan alleen uiterlijk vertoon.

Het is essentieel om respect te hebben voor de diversiteit van individuele voorkeuren en prioriteiten als het gaat om relaties. Elk individu heeft zijn eigen criteria en verlangens als het gaat om het aangaan van een intieme band.

Het is dus ongepast om generaliserende uitspraken te doen over het vermogen om elke man in bed te krijgen, aangezien dit voor iedereen verschillend is. Ware liefde en een diepere connectie zijn gebaseerd op wederzijdse respect, waarden en emotionele compatibiliteit.

Verder lezen

Actueel

Huis op Funda staat vól met SM-spullen, maar foto op zolder slaat werkelijk alles!

Wanneer je ervoor kiest om je huis te verkopen via Funda, zijn er natuurlijk verschillende strategieën die je kunt gebruiken. Gewoonlijke tactieken omvatten bijvoorbeeld het hanteren van een “te lage” prijs, waardoor meer mensen komen kijken en overbieden. Maar je kunt ook een “te hoge” prijs vragen, waardoor potentiële kopers eronder willen bieden en denken dat ze een goede deal sluiten onder de vraagprijs.

Ongeacht de tactiek die je kiest, is het altijd belangrijk om mooie en duidelijke foto’s te gebruiken. In deze tijd zoeken mensen immers online naar hun perfecte huis, dus het moet er aantrekkelijk uitzien. Een bloemetje op tafel, wat fruit en een opgeruimd huis doen al veel goed.

Toch gaan sommige mensen een stapje verder om op te vallen op bekende huizensites. Sommigen doen dat met opvallende foto’s en schilderijen, terwijl anderen zelf poseren op de foto’s. Er zijn zelfs mensen die persoonlijke items laten rondslingeren om de aandacht te trekken.

Opmerkelijke woning op Funda
De eigenaar van het huis in de volgende advertentie heeft gekozen voor deze laatstgenoemde strategie. Hij valt op door wat persoonlijke items, waaronder een aantal opvallende objecten, door het huis te laten slingeren. Naast deze opvallende items zien we ook behoorlijk wat andere BDSM-gerelateerde spullen verspreid door het huis.

In de advertentie wordt vermeld dat de verkoop van het huis noodzakelijk is vanwege privéomstandigheden: “Vanwege privéomstandigheden zijn wij genoodzaakt onze vrijstaande woning op de Skoallikkers 20 in Augustinusga te verkopen. We hebben hier ruim drie jaar met veel plezier gewoond. Helaas is het laatste halfjaar iets minder plezierig geweest, maar dat ligt absoluut niet aan de woning.

Ik heb foto’s bijgevoegd om een beeld te geven van onze woning. Het moet wel gezegd worden dat de foto van de tuin niet helemaal een realistisch beeld weergeeft, omdat ik halverwege het project (zoals altijd) ben gestopt.” Uiteraard gaat het hier om een grapje, maar let vooral even op de laatste foto:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Verder lezen

Actueel

Bruidegom deelt deze foto’s van vreemdgaande bruid uit tijdens bruiloft!

Het verhaal van de bruidegom die wraak neemt op zijn vreemdgaande bruid is zeker opmerkelijk en zorgt voor veel opschudding. Het is begrijpelijk dat de man hevig gekwetst en bedrogen voelde nadat hij ontdekte dat zijn vrouw een affaire had met zijn beste vriend, die tevens zijn getuige was. Wat echter nog opmerkelijker is, is dat de bruidegom al voor de bruiloft op de hoogte was van deze pijnlijke situatie, maar ervoor koos om de schijn op te houden en de ceremonie voort te laten gaan. Hij wachtte geduldig tot het moment van ultieme wraak.

Tijdens zijn speech aan tafel tijdens het diner liet de bruidegom een stapel enveloppen rondgaan onder de gasten. In deze enveloppen bevonden zich foto’s van zijn bruid en getuige, waarop te zien was dat ze een intieme relatie hadden. Het is niet duidelijk hoe de bruidegom deze foto’s heeft bemachtigd, maar het is duidelijk dat hij ze bewaard heeft als bewijs van het bedrog. Het feit dat de familie van de bruidegom al op de hoogte was van deze foto’s wijst erop dat zij ook betrokken waren bij zijn plan voor wraak.

De reden achter het besluit van de bruidegom om de bruiloft te laten doorgaan ondanks het bedrog van zijn bruid heeft te maken met financiële overwegingen. De familie van de bruid heeft namelijk de kosten van de bruiloft op zich genomen, en op deze manier wilden ze voorkomen dat ze daar onderuit konden komen. Het lijkt erop dat de bruidegom deze gelegenheid aangreep om zijn wraak zo pijnlijk mogelijk te maken.

Toen de enveloppen werden geopend en de foto’s werden onthuld, nam de bruidegom met zijn familieleden het besluit om de bruiloft onmiddellijk te verlaten. Dit liet de bruid en haar familie verbijsterd en geschokt achter, met de confronterende beelden in hun handen. Het is begrijpelijk dat deze gebeurtenis een enorme impact had op alle betrokkenen, en het is waarschijnlijk dat de gevolgen van deze actie nog lang voelbaar zullen zijn.

Het is belangrijk om op te merken dat het nemen van wraak geen constructieve manier is om met bedrog en verraad om te gaan. Hoewel het begrijpelijk is dat de bruidegom diep gekwetst was en gerechtigheid wilde, kan het veroorzaken van publieke vernedering en het bewust schaden van anderen uiteindelijk leiden tot meer pijn en negativiteit. Het is essentieel om in dergelijke situaties te streven naar open communicatie, begrip en mogelijkheden voor herstel, zonder verdere schade toe te brengen aan alle betrokkenen.

Het is voor alle partijen van groot belang om te zoeken naar een gezonde manier om met de gevolgen van bedrog om te gaan, zoals counseling, therapie of mediation. Het is ook van cruciaal belang om ruimte te geven aan vergeving en zelfreflectie, zodat alle betrokkenen kunnen groeien en verder kunnen gaan.

Dit verhaal dient als een herinnering dat eerlijkheid, vertrouwen en respect essentiële pijlers zijn in elke relatie. Het is van groot belang om trouw te zijn aan onze geliefden en elkaars grenzen en gevoelens te respecteren. Het is beter om problemen en conflicten op een respectvolle en constructieve manier aan te pakken, zodat er ruimte is voor heling, groei en het herstellen van vertrouwen.

Verder lezen

Actueel

Opmerkelijk: Evelyn (32) beschikt over twee vagina’s – “Eén voor werk en één voor privé.”

Stel je voor: Een vrouw met twee vagina’s. Evelyn Miller, een 32-jarige vrouw uit Engeland, werd geboren met uterus didelphys, wat betekent dat ze twee vagina’s en twee baarmoeders heeft. Ze ontdekte dit toen ze 20 jaar oud was.

Één voor werk
Nu, op 32-jarige leeftijd en afkomstig uit Queensland, Australië, deelt Evelyn in een interview met Metro UK hoe haar leven eruitziet met twee ingangen.

Ze maakt er gebruik van: “Ik heb ongeveer zeven jaar als escort gewerkt, waarbij ik de hele wereld heb gezien. Ik kon één vagina gebruiken voor mijn werk en één vagina voor mijn privéleven, wat het emotioneel en fysiek veel gemakkelijker maakte.”

“Toen ik daarmee stopte, heb ik mezelf aangemeld op ‘OnlyFans’. Als je jezelf filmt terwijl je bezig bent met beide vagina’s, willen veel mannen dat zien.”

Buitengewone aspecten
Het heeft zeker voordelen, want Evelyn verdient duizenden euro’s per maand. Er zijn echter ook zaken waarmee Evelyn rekening moet houden.

Tijdens haar menstruatie heeft ze bijvoorbeeld twee tampons nodig en na onveilige seks moet ze beide geslachtsdelen testen op SOA’s.

Evelyn heeft ook een partner. Hij mag alleen ejaculeren in één van haar vagina’s, op advies van de dokter. “Ik zou namelijk twee baby’s kunnen krijgen. Dat is echter moeilijk voor mijn lichaam, dus we moeten voorzichtig zijn. Daarom maken we goede afspraken.”

“Beide vagina’s voelen heel anders aan voor mij, dus ik heb ontdekt wat ik wel en niet prettig vind aan elke kant. Toch is het ontzettend leuk. We kunnen bijvoorbeeld vrijen in de ene kant en in de andere kant een speeltje gebruiken.”

Zwangerschap
In 2020 raakte Evelyn zwanger van haar verloofde Tom. “Het was een zwangerschap met een hoog risico. Ik voelde me de hele zwangerschap erg ongemakkelijk. Mijn buik lag naar rechts omdat ik in mijn rechterbaarmoeder zwanger was. De baby lag dus nooit centraal.”

Vaginaal bevallen was onmogelijk, dus haar zoontje werd middels een keizersnede geboren in juni 2020. Het gaat nu goed met het gezin.

Verder lezen

Actueel

Vader neemt emotioneel afscheid van dochtertje, vermoord door moeder, met laatste woorden

Helaas is kindermishandeling en mishandeling in het algemeen een trieste realiteit die veel vaker voorkomt dan we ons vaak realiseren. Campagnes van organisaties zoals Sire proberen ons bewust te maken van dit probleem en moedigen ons aan om alert te zijn op tekenen van mishandeling in onze omgeving.

Helaas komt deze bewustwording te laat voor de kleine Arina, die slachtoffer is geworden van de mishandeling door haar moeder.

Vorig jaar besloten Senad en zijn vrouw Sanda uit elkaar te gaan omdat hun relatie niet langer werkte. Arina, het dochtertje, ging bij haar moeder wonen en samen trokken ze in bij de nieuwe vriend van haar moeder. Het plan was om een samengesteld gezin te vormen, aangezien de vriend ook kinderen had.

Enige tijd later merkte de vader van Arina blauwe plekken op haar lichaam op. Hij meldde dit bij de kinderbescherming, maar na een onderzoek zagen zij geen verdere tekenen van mishandeling en besloten ze de situatie in stand te houden.

Helaas verslechterde de situatie en werd uiteindelijk de politie ingeschakeld. De mishandelingen waren ernstiger geworden en de politie had twijfels over het verhaal van de moeder.

Helaas heeft Arina de mishandelingen van haar moeder niet overleefd en is ze aan haar verwondingen overleden. Het is een hartverscheurend verlies van een jong leven dat vol belofte en potentieel zat.

Voorafgaand aan haar overlijden had de vader nog een laatste moment met zijn dochtertje en sprak hij de woorden “Vaarwel mijn lief” uit. Deze laatste woorden getuigen van de diepe liefde en het verdriet van een vader die zijn kind op tragische wijze verliest.

De moeder en haar vriend zijn aangeklaagd en succesvol berecht. Ze zitten momenteel een gevangenisstraf uit voor hun daden. Het strafrechtelijk systeem is een belangrijk instrument om gerechtigheid te bieden aan slachtoffers van mishandeling en om daders verantwoordelijk te houden voor hun daden.

Het verhaal van Arina benadrukt het belang van het serieus nemen van meldingen en signalen van kindermishandeling. Het is essentieel dat instanties zoals de kinderbescherming grondig onderzoek doen en de veiligheid van het kind als hoogste prioriteit stellen.

We moeten als samenleving blijven werken aan bewustwording, preventie en ondersteuning van slachtoffers van mishandeling. Het is onze verantwoordelijkheid om kinderen te beschermen en hen een veilige en liefdevolle omgeving te bieden waarin ze kunnen gedijen en opgroeien.

Verder lezen

Actueel

Man gaat al zes jaar niet naar zijn werk, niemand merkt het

Het verhaal van de man uit Spanje die zes jaar lang niet op zijn werk verscheen, heeft verbazing gewekt. Terwijl de meeste mensen wel eens een hekel hebben aan hun werk, besloot deze man blijkbaar om gewoon lekker thuis te blijven. Opmerkelijk genoeg merkte niemand in zijn bedrijf het op totdat zijn collega’s hem een oorkonde wilden overhandigen voor 20 jaar trouwe dienst. Pas op dat moment kwamen ze erachter dat hij al die tijd afwezig was.

De loco-burgemeester, Jorge Blas Fernández, begon argwaan te krijgen toen hij maar geen idee had waar zijn werknemer was. Hij vroeg zich af: “Waar is die man? Is hij er nog? Is hij met pensioen? Is hij overleden?” Hij nam contact op met de chef van de afwezige werknemer, maar die had hem al jaren niet gezien.

Uiteindelijk belde de loco-burgemeester de werknemer zelf op en stelde hem enkele vragen. Hij vroeg wat hij aan het doen was, wat hij gisteren had gedaan, wat hij de afgelopen maand had gedaan, en zelfs wat hij de maand daarvoor had gedaan. De werknemer wist niet wat hij moest antwoorden.

Volgens de advocaat van de werknemer was er gedurende al die tijd geen werk voor hem en waren pesterijen op de werkvloer een reden voor zijn afwezigheid. Desondanks ontving de man gedurende die zes jaar wel een jaarsalaris van ongeveer 37.500 euro.

Naar aanleiding van deze zaak heeft de rechter bepaald dat de werknemer een boete van 30.000 euro moet betalen. Het is echter niet duidelijk of hij zes jaar de tijd krijgt om dit bedrag te betalen.

Dit verhaal roept vragen op over de verantwoordelijkheden van zowel de werknemer als de werkgever. Het is begrijpelijk dat mensen soms gefrustreerd raken door hun werk en de werkomgeving, maar het is belangrijk om op een constructieve manier met deze problemen om te gaan.

Voor werknemers is het van essentieel belang om open te communiceren met hun werkgever en collega’s, vooral als er sprake is van pesterijen of ongemak op de werkvloer. Het is ook belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor de toegewezen taken en deel te nemen aan de professionele verantwoordelijkheden die bij het werk horen.

Aan de andere kant is het voor werkgevers van groot belang om een veilige en ondersteunende werkomgeving te creëren. Het is essentieel om pestgedrag en ongewenst gedrag op de werkvloer serieus te nemen en er passende maatregelen tegen te nemen. Het regelmatig controleren van de aanwezigheid van werknemers kan ook helpen om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen.

In deze specifieke zaak lijkt er sprake te zijn van een gebrek aan communicatie en toezicht, zowel vanuit de werknemer als vanuit het bedrijf. Het is belangrijk dat werkgevers en werknemers samenwerken om een gezonde en productieve werkomgeving te creëren, waarin open communicatie en wederzijds begrip centraal staan.

Hopelijk zal dit incident dienen als een wake-upcall voor zowel werknemers als werkgevers om de communicatiekanalen open te houden en problemen op de werkvloer op een constructieve en verantwoorde manier aan te pakken.

Verder lezen

Actueel

Ernstig incident: Meisje negeert stoplicht en komt in botsing met tram, hoofd onder tram

Gistermiddag vond er in Wezembeek-Oppegem, aan de grens met Kraainem in België, een tragisch incident plaats waarbij een 14-jarig meisje met haar hoofd onder een tram terechtkwam.

Rond 14.15 uur ging het mis bij de tramhalte de Burbure op de Oscar de Burburelaan in Wezembeek-Oppegem. Op het moment dat er een tram naderde, besloot het meisje om om onduidelijke redenen de trambaan over te steken. De botsing kon niet voorkomen worden.

Hulpdiensten, waaronder de politie, brandweer en een traumateam, waren snel ter plaatse om hulp te verlenen, zoals gemeld door Het Nieuwsblad.

Het slachtoffer raakte met haar hoofd bekneld onder de tram. Ze liep een ernstige hoofdwond op, maar was nog wel bij bewustzijn. Ze is overgebracht naar het UCL-ziekenhuis, maar verkeert naar verluidt niet in levensgevaar, aldus korpschef Philip Beke van de zone WOKRA (Wezembeek-Oppegem/Kraainem).

Op dit moment wordt het ongeval onderzocht en worden getuigen ondervraagd om de omstandigheden te achterhalen. Uit de eerste bevindingen blijkt dat het meisje mogelijk het rode voetgangerslicht heeft genegeerd.

Het negeren van verkeersregels kan ernstige gevolgen hebben, zoals dit tragische incident laat zien. Het is van groot belang om altijd alert te zijn en de verkeersregels te respecteren, met name bij het oversteken van tramsporen waar de risico’s hoog kunnen zijn.

Dit incident benadrukt ook het belang van verkeerseducatie en bewustwording, vooral onder jonge mensen. Het is cruciaal dat we blijven streven naar veilige wegen en dat we elkaar blijven herinneren aan het belang van verkeersveiligheid.

Onze gedachten gaan uit naar het meisje en haar familie, en we hopen op een spoedig herstel voor haar. Dit voorval is een pijnlijke herinnering aan de kwetsbaarheid van voetgangers en het belang van verantwoordelijk gedrag in het verkeer.

Verder lezen

Trending