Connect with us

Actueel

Vrouw snijdt baby uit buik van vriendin uit jaloezie: hartje van kind klopte nog even..

Een Amerikaanse vrouw is na een drie weken durend proces schuldig bevonden aan moord nadat ze een zwangere vrouw om het leven had gebracht en haar ongeboren kind uit haar buik gesneden had. Ze riskeert de doodstraf.

De feiten speelden zich in oktober 2020 af. Taylor Rene Parker (29) uit Bowie County, in de Amerikaanse staat Texas, was bang haar vriend te verliezen en was hem en ook andere mensen daarom al maandenlang aan het wijsmaken dat ze zwanger was. Op het proces, de voorbije drie weken, werd duidelijk hoeveel moeite zij deed om de schijn op te houden dat ze in verwachting was. Parker en haar partner hielden zelfs een gender reveal party om op feestelijke wijze het geslacht van het ongeboren kind te onthullen.

Op 9 oktober 2020 zei Parker dat ze naar het ziekenhuis in Idabel, Oklahoma, ging om zich te registreren om daar te kunnen bevallen. Diezelfde ochtend kwam bij de politie in New Boston, Texas, een noodoproep binnen. Een vrouw meldde dat ze haar dochter, 34 weken zwanger, dood aangetroffen had. Haar buik was opengesneden en de ongeboren baby zat daar niet meer in.

Ontvoering
Tijdens een verkeerscontrole troffen agenten diezelfde ochtend Parker in haar auto aan met een pasgeboren baby op haar schoot. Het leek alsof ze net bevallen was, zo staat te lezen in de verslagen van de politie, omdat de navelstreng van het kind verbonden leek te zijn met de vrouw. Pas in het ziekenhuis werd duidelijk dat Parker niet bevallen was van het kind. Ze bekende daar dat ze een fysieke ruzie had gekregen met het slachtoffer, een vriendin van haar, en de ongeboren baby uit haar lichaam had gehaald. Uit onderzoek bleek dat het hartje van het kind nog even is blijven kloppen, maar de baby overleefde de tragedie uiteindelijk niet.

Na een drie weken durende zaak, waarop meer dan zestig getuigen aan het woord kwamen en heel wat gruwelijk beeldmateriaal te zien was, werd Parker na amper een uur beraad schuldig bevonden aan moord. Op 12 oktober zal zij haar straf te horen krijgen. Volgens de openbaar aanklager zijn maar twee straffen mogelijk: een levenslange gevangenisstraf of de doodstraf.

Lees verder

Actueel

Vreselijk nieuws: 3 jonge kinderen en hun oma zwaargewond bij woningbrand

Zeer schokkend nieuws vanuit het Belgische Waasmunster. Hier zijn bij een woningbrand vanmorgen negen mensen van dezelfde familie gewond geraakt. Vier van de slachtoffers, drie kinderen en hun oma, hebben zware rookintoxinatie opgelopen.

De vlammen ontstonden rond 04.00 uur vannacht in een van de slaapkamers. De in totaal 11 bewoners werd verrast in hun slaap, zo meldt Het Laatste Nieuws.

De oma en de kinderen sliepen op zolder en zaten als ratten in de val. Gelukkig konden brandweermensen hen op tijd van de dood redden. Helaas hebben zij wel zware rookvergiftiging opgelopen. De vier gezinsleden liggen in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis.

Gezin vlucht woning uit
De andere zeven gezinsleden, twee volwassenen en vijf kinderen, vluchtten op eigen kracht de woning uit. Negen van de elf gezinsleden moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

De Belgische krant meldt dat het om een familie van allochtone origine gaat. De eerste verdieping van het huis is volledig uitgebrand, de rest van het huis liep zware rook- en waterschade op waardoor het onbewoonbaar verklaard is. De oorzaak van de brand kon nog niet achterhaald worden. Tijdens de interventie was de straat volledig afgesloten voor alle verkeer.

Lees verder

Actueel

Marokkaanse man spreekt relschoppers aan: geen wonder dat Nederlanders een hekel aan ons hebben

Heeft Marokko het WK 2022 in Qatar gewonnen? Nee, ze hebben gewonnen van Belgie en toen brak letterlijk de pleuris uit. Eerst in Brussel waar de straten meer weg hadden van een ‘oorlogsgebied’, maar ook in andere steden werd het rellen. Zo moest in Nederland de Mobiele Eenheid (ME) in Den Haag en Rotterdam optreden en gaan er veel beelden rond van een auto die op het Mercatorplein in Amsterdam in de fik werd gestoken.

Een verslaggever van het Belgische VTM Nieuws werd belaagd in een live-uitzending en zo zijn er waarschijnlijk nog wel meer beelden die de komende dagen boven komen drijven.

Als Marokko blijft winnen en als deze mensen op dezelfde manier dit blijven vieren, dan hoeft Geert Wilders helemaal geen campagne te voeren voor de komende verkiezingen, want reken maar dat dit geen goede PR is voor de Marokkaanse gemeenschap. Een Marokkaanse man heeft een video opgenomen en deze gaat op dit moment viraal op Tik Tok. In deze video spreekt hij de relschoppers aan op hun gedrag. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder

Actueel

Vermiste kind (12) dood teruggevonden met steekwonden

MARSEILLE – Een twaalfjarig kind is zaterdag dood teruggevonden in de Franse stad Marseille. Het kind was sinds vrijdag verdwenen. Het lichaam bevond zich aan de oever van de rivier Huveaune en vertoonde steekwonden, meldden de autoriteiten.

De moeder van het autistische kind is gearresteerd. Het kind was volgens Zuid-Franse media vrijdag tijdens een wandeling aan de aandacht van de moeder ontsnapt. De familie meldde de verdwijning aan de politie. Het waren de vader en de oom van het kind die het lichaam terugvonden, nadat ze eerder de jas van het kind hadden ontdekt.

Volgens het parket was er sprake van steekwonden en waren er bloedsporen in de buurt van waar het lichaam werd gevonden.

Deze maand werd in Parijs ook al de 24-jarige Dahbia B. gearresteerd. Die vrouw zou de moord op tiener Lola hebben bekend. Het meisje werd in een koffer teruggevonden en zou zwaar zijn mishandeld.

Lees verder

Trending