Connect with us

Actueel

Man met hele zeldzame aandoening poept uit zijn penis en komt klaar uit zijn achterste

Een man moest medische hulp inroepen nadat hij last begon te krijgen van ‘rectale ejaculatie’. In de loop van twee jaar bemerkte de 33-jarige een aantal eigenaardige medische problemen, waaronder fecaliën in zijn urine (fecalurie) en het uitscheiden van een ‘aanzienlijke hoeveelheid’ urine en sperma uit zijn anus.

Maar nadat hij bijna een week lang pijn in zijn testikels had, besloot hij een arts te raadplegen om te zien wat er aan de hand was.

Volgens een artikel dat in het medische tijdschrift Cureus is gepubliceerd, bleek uit tests dat hij een urineweginfectie had en een probleem met zijn rectumwand.

Een CT-scan toonde aan dat hij een “met gas gevulde structuur” had, waarvan verder onderzoek uitwees dat het een zogenaamde “fistel” was – een abnormale doorgang tussen de urinebuis en het rectum van de man.

En het was dit verbindingsweefsel dat het ‘unieke’ geval van rectale passage van sperma veroorzaakte.

Het medische team ging vervolgens aan de slag om de oorzaak van het probleem te achterhalen, waarbij mogelijke infecties zoals tuberculose en darmontsteking werden uitgesloten.

De man ontkende ook enige vorm van rectaal trauma of penetratie te hebben ondergaan, of in het verleden een buikoperatie te hebben ondergaan.

Uiteindelijk ontdekten zij dat hij twee jaar eerder in een coma van drie weken had gelegen na een intoxicatie met cocaïne en fencyclidine (PCP), wat ongeveer dezelfde periode was waarin hij de bizarre symptomen begon waar te nemen.

In die periode kreeg hij ook een Foley-katheter, waarvan de artsen dachten dat die de oorzaak van het letsel was.

Het zal je verheugen te weten dat zij de aandoening van de man hebben kunnen behandelen door een “gezamenlijke colorectale en urologische chirurgische fistelreparatie” uit te voeren, waardoor de prostaatfistel werd gesloten.

In het dagboek staat: “Herhaalde VCUG toonde aan dat de fistel verdwenen was en de patiënt herstelde met slechts een licht verminderd antegrade ejaculatoir volume gedurende enkele maanden.”

Tot slot waarschuwde het rapport voor de complicaties die kunnen optreden met Foley katheters.

Het luidde: “Hoewel de katheter voor veel doeleinden bij de behandeling van patiënten wordt gebruikt, is het essentieel om ook op de complicaties te letten.

“Artsen moeten echter rekening houden met andere potentiële risico’s zoals verwondingen aan de urethra.

“Dit geval belicht niet alleen een zeldzame complicatie van kathetergebruik, maar benadrukt ook het belang van oplettendheid van de zorgverlener bij het gebruik van schijnbaar goedaardige therapieën zoals Foley-katheters.”

Volgens het rapport worden rectourethrale fistels jaarlijks bij ruwweg 0,5 mensen per 100.000 aangetroffen.

“De meeste gevallen bij volwassenen zijn verworven, terwijl de meeste pediatrische gevallen te wijten zijn aan aangeboren afwijkingen,” legde het uit.

Lees verder

Actueel

Vreselijk nieuws: 3 jonge kinderen en hun oma zwaargewond bij woningbrand

Zeer schokkend nieuws vanuit het Belgische Waasmunster. Hier zijn bij een woningbrand vanmorgen negen mensen van dezelfde familie gewond geraakt. Vier van de slachtoffers, drie kinderen en hun oma, hebben zware rookintoxinatie opgelopen.

De vlammen ontstonden rond 04.00 uur vannacht in een van de slaapkamers. De in totaal 11 bewoners werd verrast in hun slaap, zo meldt Het Laatste Nieuws.

De oma en de kinderen sliepen op zolder en zaten als ratten in de val. Gelukkig konden brandweermensen hen op tijd van de dood redden. Helaas hebben zij wel zware rookvergiftiging opgelopen. De vier gezinsleden liggen in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis.

Gezin vlucht woning uit
De andere zeven gezinsleden, twee volwassenen en vijf kinderen, vluchtten op eigen kracht de woning uit. Negen van de elf gezinsleden moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

De Belgische krant meldt dat het om een familie van allochtone origine gaat. De eerste verdieping van het huis is volledig uitgebrand, de rest van het huis liep zware rook- en waterschade op waardoor het onbewoonbaar verklaard is. De oorzaak van de brand kon nog niet achterhaald worden. Tijdens de interventie was de straat volledig afgesloten voor alle verkeer.

Lees verder

Actueel

Marokkaanse man spreekt relschoppers aan: geen wonder dat Nederlanders een hekel aan ons hebben

Heeft Marokko het WK 2022 in Qatar gewonnen? Nee, ze hebben gewonnen van Belgie en toen brak letterlijk de pleuris uit. Eerst in Brussel waar de straten meer weg hadden van een ‘oorlogsgebied’, maar ook in andere steden werd het rellen. Zo moest in Nederland de Mobiele Eenheid (ME) in Den Haag en Rotterdam optreden en gaan er veel beelden rond van een auto die op het Mercatorplein in Amsterdam in de fik werd gestoken.

Een verslaggever van het Belgische VTM Nieuws werd belaagd in een live-uitzending en zo zijn er waarschijnlijk nog wel meer beelden die de komende dagen boven komen drijven.

Als Marokko blijft winnen en als deze mensen op dezelfde manier dit blijven vieren, dan hoeft Geert Wilders helemaal geen campagne te voeren voor de komende verkiezingen, want reken maar dat dit geen goede PR is voor de Marokkaanse gemeenschap. Een Marokkaanse man heeft een video opgenomen en deze gaat op dit moment viraal op Tik Tok. In deze video spreekt hij de relschoppers aan op hun gedrag. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder

Actueel

Vermiste kind (12) dood teruggevonden met steekwonden

MARSEILLE – Een twaalfjarig kind is zaterdag dood teruggevonden in de Franse stad Marseille. Het kind was sinds vrijdag verdwenen. Het lichaam bevond zich aan de oever van de rivier Huveaune en vertoonde steekwonden, meldden de autoriteiten.

De moeder van het autistische kind is gearresteerd. Het kind was volgens Zuid-Franse media vrijdag tijdens een wandeling aan de aandacht van de moeder ontsnapt. De familie meldde de verdwijning aan de politie. Het waren de vader en de oom van het kind die het lichaam terugvonden, nadat ze eerder de jas van het kind hadden ontdekt.

Volgens het parket was er sprake van steekwonden en waren er bloedsporen in de buurt van waar het lichaam werd gevonden.

Deze maand werd in Parijs ook al de 24-jarige Dahbia B. gearresteerd. Die vrouw zou de moord op tiener Lola hebben bekend. Het meisje werd in een koffer teruggevonden en zou zwaar zijn mishandeld.

Lees verder

Trending