Connect with us

Actueel

Politie bindt zakkenroller in Utrecht vast aan paal

zakkenrollers

Woensdagavond is in Utrecht een terrasbezoeker op een slinkse manier beroofd door twee zakkenrollers. De agenten die de verdachten konden klissen, vonden een slimme manier om even de handen vrij te hebben. Ze zetten de mannen letterlijk voor paal.

De politie schrijft op Instagram: “Twee jongens spraken een bezoeker aan en vroegen om een vuurtje. Even later bleek een portemonnee meegenomen te zijn.” Aan de hand van camerabeelden konden de verdachten geïdentificeerd worden.

Opdat ze hun handen even vrij konden houden, bonden ze een verdachte vast aan een lantaarnpaal. “Hierdoor vonden wij ook de portemonnee terug die was weggegooid door de jongens in de bosschages.”

De post wordt op gejuich onthaald. “Hij staat voor paal”, luidt een van de talrijke reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Politie Utrecht Centrum (@politie_utrecht_centrum)

Actueel

Jong stel ontvangt schokkende energierekening van 17.000 euro: ”We hebben de hele winter in de kou gezeten!”

Het Belgische koppel, Yannick (28) en Tatiana (33) uit Sint-Niklaas, staat voor een bittere pil wanneer ze geconfronteerd worden met een energierekening van maar liefst 17.000 euro. Ten einde raad proberen ze hun zaak aan te kaarten bij de leverancier, maar deze lijkt geen fouten te erkennen.

Gedurende de afgelopen winter hebben Yannick Piessens en Tatiana Ysewyn hun uiterste best gedaan om zo zuinig mogelijk te leven. Ze hebben de verwarming een paar graden lager gezet en extra dekens gebruikt om warm te blijven. Yannick legt uit: “We wonen nog maar net een jaar in ons huis, een vrijstaande woning uit de jaren 60-70. We hebben het huis overgenomen van een vriend en wilden zijn energiecontract overnemen.”

Echter, om onduidelijke redenen konden ze dit contract niet overnemen en moesten ze snel een nieuwe energieleverancier vinden. De enige optie op dat moment was Luminus, waar ze zonder al te veel na te denken mee akkoord gingen. Yannick voegt eraan toe: “Vooral met een jong kind thuis en een tweede op komst wilden we niet zonder stroom of gas komen te zitten.”

Het stel betaalde gedurende negen maanden een voorschot van net geen 2.000 euro. Maar twee weken geleden ontvingen ze plotseling de eindafrekening, waarop stond dat ze nog eens 17.000 euro moesten bijbetalen. Tot hun verbazing bleek het gasverbruik bijna 26.000 kWh te zijn geweest.

Yannick en Tatiana begrijpen niet hoe dit mogelijk is. Ze hebben juist heel zuinig geleefd en hebben zichzelf in de wintermaanden in de kou gehouden om kosten te besparen. Yannick zegt: “Het is onbegrijpelijk dat we nu zo’n hoge factuur krijgen.”

Het koppel realiseert zich nu dat ze niet goed hebben gekeken naar de prijzen van Luminus, die buitengewoon hoog blijken te zijn. Yannick legt uit: “Ze rekenen bijna een euro per kWh, inclusief BTW. Daar hebben we niet bij stilgestaan.”

Met de hoge factuur kunnen Yannick en Tatiana niet overweg. Luminus heeft een betalingsregeling voorgesteld van 1.600 euro per maand, maar dit is voor het stel onrealistisch. Ze werken beiden fulltime, maar kunnen deze enorme kosten naast hun hypotheek en andere uitgaven niet dragen. Yannick zegt: “Zelfs een maandelijkse afbetaling van 500 of 800 euro zou ons jarenlang belasten. Dit is echt onmenselijk.”

Luminus beweert dat de meterstanden correct zijn en weigert fouten toe te geven. Het koppel heeft de energieombudsman ingeschakeld en wordt geadviseerd om niet te betalen en een onderzoek te eisen. Ze hopen dat er een oplossing komt die hen verlichting biedt in deze financiële nachtmerrie.

Verder lezen

Actueel

Ouders laten hun 11 maanden oude baby in de steek: Een schokkend verhaal van verwaarlozing

In het Amerikaanse Palm Beach (Florida) hebben twee ouders, een vader en een moeder, hun elf maanden oude baby achtergelaten in een snikhete auto. De twee besloten om urenlang naar verschillende kerken te gaan en lieten hun kind onbewaakt achter.

Het tragische incident vond plaats op afgelopen zondag, zoals gemeld door lokale media. Op dat moment bedroeg de buitentemperatuur 26 graden Celsius. Echter, doordat de auto volledig was afgesloten en geparkeerd stond in de brandende zon, liep de temperatuur in de auto op tot wel tien graden hoger.

Na meer dan drie uur in de auto te hebben gelegen, werd het meisje ontdekt door bezorgde voorbijgangers. Zij sloegen direct alarm en zonder de aanwezigheid van de ouders werd de auto opengebroken. Een ambulance werd opgeroepen en het baby’tje werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Helaas konden de artsen niets meer voor haar doen.

Politiechef Mario Augello heeft een persverklaring afgegeven waarin hij zijn ongeloof en verdriet over het incident uitdrukt. Hoewel hij geen woorden heeft om de gebeurtenis te beschrijven, wenst hij de familie veel kracht toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Op dit moment loopt er een onderzoek naar de omstandigheden van het incident. De autoriteiten hebben nog niet bekendgemaakt of de ouders zullen worden vervolgd. Bovendien hebben ze ervoor gekozen om de identiteit van de vader en moeder niet openbaar te maken, wat als vreemd wordt beschouwd.

Deze hartverscheurende gebeurtenis werpt opnieuw het belang van ouderlijke verantwoordelijkheid en zorg voor jonge kinderen in de schijnwerpers. Het achterlaten van een baby in een afgesloten voertuig onder extreme temperaturen is een ernstige nalatigheid en kan fatale gevolgen hebben. Het is essentieel dat ouders zich bewust zijn van de risico’s en ervoor zorgen dat de veiligheid en het welzijn van hun kinderen altijd op de eerste plaats komen.

Verder lezen

Actueel

Man doet ‘hele vieze dingen’ met Holle Bolle Gijs in volle Efteling

Elke dag speuren we het internet af naar grappige of vreemde verhalen, en meestal komen we dan uit op buitenlandse nieuwtjes. Maar nu hebben we een opmerkelijk verhaal uit ons eigen Nederlandse kikkerlandje. Een bijzondere gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat een persoon een parkverbod heeft gekregen van de Efteling.

Holle Bolle Gijs
Holle Bolle Gijs is waarschijnlijk het meest bekende personage in de Efteling. Hij maakte zijn debuut in 1959 en is ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Rien Poortvliet. Sindsdien heeft hij een iconische status verworven. Holle Bolle Gijs heeft een enorme mond die is ontworpen om afval, voornamelijk papier, op te slokken.

Hij trekt de aandacht door continu “papier hier” te roepen. Als je iets in zijn mond gooit, zuigt hij het op en bedankt je vervolgens. De verleiding van zo’n enorme mond die zuigt en je bedankt als je iets erin stopt, is voor sommigen onweerstaanbaar. Een man uit Almere kon die verleiding niet weerstaan.

Relatie met Gijs
De man werd betrapt terwijl hij in het volle park zijn eigen ding met Gijs aan het doen was. Je kunt je wel voorstellen wat de man herhaaldelijk in de zuigende mond van Gijs stopte. Verbijsterde parkbezoekers keken met volle verbazing toe. De politie moest eraan te pas komen om de man uit het park te verwijderen.

Toen hem werd gevraagd wat hem bezielde, verklaarde hij dat hij een relatie met Gijs had. Hij zei dat ze eerder ruzie hadden gehad en dat hij het nu goed wilde maken. Daar hoorde natuurlijk iets bij… De 30-jarige man uit Almere mag nu nooit meer een voet in de Efteling zetten. Dit is overigens niet de eerste keer dat Gijs viraal gaat met ongepaste zaken. Eerder riep hij zelf ook al zinnen die niet geschikt waren voor kinderoortjes. We kwamen dit opmerkelijke verhaal tegen via Tagmag.

Dit incident benadrukt dat sommige mensen soms grenzen overschrijden en ongepast gedrag vertonen, zelfs in publieke omgevingen. Het is belangrijk om respectvol en verantwoordelijk om te gaan met de attracties en personages in pretparken, zodat iedereen van een veilige en plezierige ervaring kan genieten.

 

Verder lezen

Actueel

Dramatisch incident: Peutertje (2) valt in vijver en overlijdt ondanks reddingspogingen

In het dorpje Cul-des-Sarts, gelegen aan de Belgisch-Franse grens in de provincie Namen, heeft zich gisteravond een tragisch incident voltrokken. Een peutertje van slechts twee jaar oud is om het leven gekomen nadat het in de vijver van zijn ouderlijke woning viel, zo meldt Het Nieuwsblad.

Het kindje, Teylo D. genaamd, viel gisteren rond 20.00 uur in de vijver die zich bevindt in de gemeenschappelijke tuin van zijn ouders en grootouders. Ambulanciers die zich toevallig in de buurt bevonden in verband met een gebeurtenis in een nabijgelegen woonzorgcentrum, hebben alles in het werk gesteld om het kindje te redden.

Helaas mochten hun inspanningen niet baten. De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld om te achterhalen hoe dit tragische ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Daarbij zal ook worden gekeken naar het toezicht op het kind op dat moment.

Burgemeester Maurice Jennequin benadrukt dat er op dit moment geen sprake is van verdachte omstandigheden. “Het betreft een ongeluk. Echter, bij dergelijke incidenten wordt altijd een onderzoek ingesteld.”

Dit incident roept herinneringen op aan een soortgelijke gebeurtenis in Nederland, waarbij vorige maand een peutertje in Zwolle in een sloot viel bij kindcentrum De Vlieger. Wonder boven wonder kon het kindje daar gered worden.

Helaas was dat niet het geval bij een incident in april in Huizen. Ook daar viel een tweejarig kind in het water, in de nabijheid van een basisschool. Ondanks de snelle inzet van hulpdiensten, waaronder een duikteam, kwam alle hulp te laat.

Dit trieste voorval benadrukt nogmaals het belang van constante waakzaamheid en veiligheidsmaatregelen, met name rondom water, om dergelijke ongevallen te voorkomen. Het is een herinnering aan het feit dat de veiligheid van jonge kinderen altijd de hoogste prioriteit moet hebben en dat iedereen alert moet blijven, zelfs in vertrouwde omgevingen zoals de eigen tuin.

Verder lezen

Actueel

Hitsige vrouw doet aan zelfbevrediging in de Ikea

Sommige mensen bezoeken Ikea voor meer dan alleen het kopen van meubels en andere huishoudelijke benodigdheden. In de gigantische Zweedse winkel is immers een breed scala aan handige producten te vinden. Maar er zijn ook mensen die naar Ikea gaan om meer unieke redenen, zoals het proberen van de “beroemde” Zweedse gehaktballen, of zelfs om met zichzelf te spelen. Ja, je hebt het goed gelezen, dat laatste gebeurde onlangs in een van de winkels in China.

De politie werd opgeroepen naar de locatie en Ikea neemt nu afstand van het incident. Hoewel veel mensen naar Ikea gaan voor de winkelervaring, het inspirerende Scandinavische ontwerp en de comfortabele verlichting, zijn er mensen die iets te enthousiast worden zodra ze de meubelwinkel binnenstappen.

In China werd onlangs een vrouw betrapt terwijl ze halfnaakt met zichzelf aan het spelen was bij het bank- en badgedeelte van een Ikea-winkel, volgens een bericht van de Daily Mail. Een video van het incident verspreidde zich snel op sociale media, waarin te zien was hoe deze persoon zichzelf bevredigde te midden van een grote menigte. Hoewel de video inmiddels offline is gehaald, had de vreemde situatie al een online buzz veroorzaakt.

Het winkelpersoneel nam contact op met de lokale autoriteiten en Ikea heeft via een woordvoerder afstand genomen van het incident, door het af te doen als een zeer zeldzaam voorval. De Zweedse meubelgigant kondigde aan dat ze de veiligheidsmaatregelen zullen verhogen om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Hoewel we allemaal wel iemand kennen die gepassioneerd kan zijn over meubels, hadden we ons nooit kunnen voorstellen dat dit tot een zodanige opwinding zou kunnen leiden. Het incident in de Ikea-winkel in China blijft ongetwijfeld een vreemde gebeurtenis die laat zien dat sommige mensen ongepaste acties ondernemen, zelfs in openbare ruimtes zoals een meubelwinkel.

Verder lezen

Actueel

Vrouw van jonge leeftijd verkondigt: ‘Ik kan elke man naar mijn bed lokken’

Een jonge blonde vrouw uit Engeland beweert zonder enige schroom dat ze elke man in haar bed kan krijgen.

Volgens haar is er geen man in het hele land die niet bezwijkt voor haar speciale verleidingstechnieken in combinatie met haar aantrekkelijke uiterlijk. Ze deelt deze overtuiging tijdens een gesprek met de bekende mannencoach Pearl Davis.

Relatiedeskundigen die geïnterviewd zijn door Nieuwspubliek.nl zijn echter van mening dat deze twintiger onzin verkondigt. Ook een lid van het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) deelt dezelfde opvatting.

“Het is inderdaad waar dat aantrekkelijke vrouwen gemakkelijker mannen kunnen verleiden om met hen naar bed te gaan. Dat kan niet worden ontkend”, aldus het KIVC-lid.

“Maar er zijn genoeg beschaafde mannen die niet alleen naar het uiterlijk kijken, maar ook het karakter van een vrouw en ware liefde als prioriteit stellen.”

“Het is dus een overstatement om te beweren dat elke man zo ‘goedkoop’ is”, voegt de vertegenwoordigster van het VrouwenCollectief eraan toe.

Het is belangrijk om te erkennen dat menselijke relaties complex zijn en niet kunnen worden gereduceerd tot oppervlakkige verleidingstechnieken. Het hebben van een aantrekkelijk uiterlijk kan weliswaar de interesse wekken, maar ware verbinding en liefde zijn gebaseerd op meer dan alleen uiterlijk vertoon.

Het is essentieel om respect te hebben voor de diversiteit van individuele voorkeuren en prioriteiten als het gaat om relaties. Elk individu heeft zijn eigen criteria en verlangens als het gaat om het aangaan van een intieme band.

Het is dus ongepast om generaliserende uitspraken te doen over het vermogen om elke man in bed te krijgen, aangezien dit voor iedereen verschillend is. Ware liefde en een diepere connectie zijn gebaseerd op wederzijdse respect, waarden en emotionele compatibiliteit.

Verder lezen

Actueel

Huis op Funda staat vól met SM-spullen, maar foto op zolder slaat werkelijk alles!

Wanneer je ervoor kiest om je huis te verkopen via Funda, zijn er natuurlijk verschillende strategieën die je kunt gebruiken. Gewoonlijke tactieken omvatten bijvoorbeeld het hanteren van een “te lage” prijs, waardoor meer mensen komen kijken en overbieden. Maar je kunt ook een “te hoge” prijs vragen, waardoor potentiële kopers eronder willen bieden en denken dat ze een goede deal sluiten onder de vraagprijs.

Ongeacht de tactiek die je kiest, is het altijd belangrijk om mooie en duidelijke foto’s te gebruiken. In deze tijd zoeken mensen immers online naar hun perfecte huis, dus het moet er aantrekkelijk uitzien. Een bloemetje op tafel, wat fruit en een opgeruimd huis doen al veel goed.

Toch gaan sommige mensen een stapje verder om op te vallen op bekende huizensites. Sommigen doen dat met opvallende foto’s en schilderijen, terwijl anderen zelf poseren op de foto’s. Er zijn zelfs mensen die persoonlijke items laten rondslingeren om de aandacht te trekken.

Opmerkelijke woning op Funda
De eigenaar van het huis in de volgende advertentie heeft gekozen voor deze laatstgenoemde strategie. Hij valt op door wat persoonlijke items, waaronder een aantal opvallende objecten, door het huis te laten slingeren. Naast deze opvallende items zien we ook behoorlijk wat andere BDSM-gerelateerde spullen verspreid door het huis.

In de advertentie wordt vermeld dat de verkoop van het huis noodzakelijk is vanwege privéomstandigheden: “Vanwege privéomstandigheden zijn wij genoodzaakt onze vrijstaande woning op de Skoallikkers 20 in Augustinusga te verkopen. We hebben hier ruim drie jaar met veel plezier gewoond. Helaas is het laatste halfjaar iets minder plezierig geweest, maar dat ligt absoluut niet aan de woning.

Ik heb foto’s bijgevoegd om een beeld te geven van onze woning. Het moet wel gezegd worden dat de foto van de tuin niet helemaal een realistisch beeld weergeeft, omdat ik halverwege het project (zoals altijd) ben gestopt.” Uiteraard gaat het hier om een grapje, maar let vooral even op de laatste foto:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Verder lezen

Actueel

Bruidegom deelt deze foto’s van vreemdgaande bruid uit tijdens bruiloft!

Het verhaal van de bruidegom die wraak neemt op zijn vreemdgaande bruid is zeker opmerkelijk en zorgt voor veel opschudding. Het is begrijpelijk dat de man hevig gekwetst en bedrogen voelde nadat hij ontdekte dat zijn vrouw een affaire had met zijn beste vriend, die tevens zijn getuige was. Wat echter nog opmerkelijker is, is dat de bruidegom al voor de bruiloft op de hoogte was van deze pijnlijke situatie, maar ervoor koos om de schijn op te houden en de ceremonie voort te laten gaan. Hij wachtte geduldig tot het moment van ultieme wraak.

Tijdens zijn speech aan tafel tijdens het diner liet de bruidegom een stapel enveloppen rondgaan onder de gasten. In deze enveloppen bevonden zich foto’s van zijn bruid en getuige, waarop te zien was dat ze een intieme relatie hadden. Het is niet duidelijk hoe de bruidegom deze foto’s heeft bemachtigd, maar het is duidelijk dat hij ze bewaard heeft als bewijs van het bedrog. Het feit dat de familie van de bruidegom al op de hoogte was van deze foto’s wijst erop dat zij ook betrokken waren bij zijn plan voor wraak.

De reden achter het besluit van de bruidegom om de bruiloft te laten doorgaan ondanks het bedrog van zijn bruid heeft te maken met financiële overwegingen. De familie van de bruid heeft namelijk de kosten van de bruiloft op zich genomen, en op deze manier wilden ze voorkomen dat ze daar onderuit konden komen. Het lijkt erop dat de bruidegom deze gelegenheid aangreep om zijn wraak zo pijnlijk mogelijk te maken.

Toen de enveloppen werden geopend en de foto’s werden onthuld, nam de bruidegom met zijn familieleden het besluit om de bruiloft onmiddellijk te verlaten. Dit liet de bruid en haar familie verbijsterd en geschokt achter, met de confronterende beelden in hun handen. Het is begrijpelijk dat deze gebeurtenis een enorme impact had op alle betrokkenen, en het is waarschijnlijk dat de gevolgen van deze actie nog lang voelbaar zullen zijn.

Het is belangrijk om op te merken dat het nemen van wraak geen constructieve manier is om met bedrog en verraad om te gaan. Hoewel het begrijpelijk is dat de bruidegom diep gekwetst was en gerechtigheid wilde, kan het veroorzaken van publieke vernedering en het bewust schaden van anderen uiteindelijk leiden tot meer pijn en negativiteit. Het is essentieel om in dergelijke situaties te streven naar open communicatie, begrip en mogelijkheden voor herstel, zonder verdere schade toe te brengen aan alle betrokkenen.

Het is voor alle partijen van groot belang om te zoeken naar een gezonde manier om met de gevolgen van bedrog om te gaan, zoals counseling, therapie of mediation. Het is ook van cruciaal belang om ruimte te geven aan vergeving en zelfreflectie, zodat alle betrokkenen kunnen groeien en verder kunnen gaan.

Dit verhaal dient als een herinnering dat eerlijkheid, vertrouwen en respect essentiële pijlers zijn in elke relatie. Het is van groot belang om trouw te zijn aan onze geliefden en elkaars grenzen en gevoelens te respecteren. Het is beter om problemen en conflicten op een respectvolle en constructieve manier aan te pakken, zodat er ruimte is voor heling, groei en het herstellen van vertrouwen.

Verder lezen

Actueel

Opmerkelijk: Evelyn (32) beschikt over twee vagina’s – “Eén voor werk en één voor privé.”

Stel je voor: Een vrouw met twee vagina’s. Evelyn Miller, een 32-jarige vrouw uit Engeland, werd geboren met uterus didelphys, wat betekent dat ze twee vagina’s en twee baarmoeders heeft. Ze ontdekte dit toen ze 20 jaar oud was.

Één voor werk
Nu, op 32-jarige leeftijd en afkomstig uit Queensland, Australië, deelt Evelyn in een interview met Metro UK hoe haar leven eruitziet met twee ingangen.

Ze maakt er gebruik van: “Ik heb ongeveer zeven jaar als escort gewerkt, waarbij ik de hele wereld heb gezien. Ik kon één vagina gebruiken voor mijn werk en één vagina voor mijn privéleven, wat het emotioneel en fysiek veel gemakkelijker maakte.”

“Toen ik daarmee stopte, heb ik mezelf aangemeld op ‘OnlyFans’. Als je jezelf filmt terwijl je bezig bent met beide vagina’s, willen veel mannen dat zien.”

Buitengewone aspecten
Het heeft zeker voordelen, want Evelyn verdient duizenden euro’s per maand. Er zijn echter ook zaken waarmee Evelyn rekening moet houden.

Tijdens haar menstruatie heeft ze bijvoorbeeld twee tampons nodig en na onveilige seks moet ze beide geslachtsdelen testen op SOA’s.

Evelyn heeft ook een partner. Hij mag alleen ejaculeren in één van haar vagina’s, op advies van de dokter. “Ik zou namelijk twee baby’s kunnen krijgen. Dat is echter moeilijk voor mijn lichaam, dus we moeten voorzichtig zijn. Daarom maken we goede afspraken.”

“Beide vagina’s voelen heel anders aan voor mij, dus ik heb ontdekt wat ik wel en niet prettig vind aan elke kant. Toch is het ontzettend leuk. We kunnen bijvoorbeeld vrijen in de ene kant en in de andere kant een speeltje gebruiken.”

Zwangerschap
In 2020 raakte Evelyn zwanger van haar verloofde Tom. “Het was een zwangerschap met een hoog risico. Ik voelde me de hele zwangerschap erg ongemakkelijk. Mijn buik lag naar rechts omdat ik in mijn rechterbaarmoeder zwanger was. De baby lag dus nooit centraal.”

Vaginaal bevallen was onmogelijk, dus haar zoontje werd middels een keizersnede geboren in juni 2020. Het gaat nu goed met het gezin.

Verder lezen

Actueel

Vader neemt emotioneel afscheid van dochtertje, vermoord door moeder, met laatste woorden

Helaas is kindermishandeling en mishandeling in het algemeen een trieste realiteit die veel vaker voorkomt dan we ons vaak realiseren. Campagnes van organisaties zoals Sire proberen ons bewust te maken van dit probleem en moedigen ons aan om alert te zijn op tekenen van mishandeling in onze omgeving.

Helaas komt deze bewustwording te laat voor de kleine Arina, die slachtoffer is geworden van de mishandeling door haar moeder.

Vorig jaar besloten Senad en zijn vrouw Sanda uit elkaar te gaan omdat hun relatie niet langer werkte. Arina, het dochtertje, ging bij haar moeder wonen en samen trokken ze in bij de nieuwe vriend van haar moeder. Het plan was om een samengesteld gezin te vormen, aangezien de vriend ook kinderen had.

Enige tijd later merkte de vader van Arina blauwe plekken op haar lichaam op. Hij meldde dit bij de kinderbescherming, maar na een onderzoek zagen zij geen verdere tekenen van mishandeling en besloten ze de situatie in stand te houden.

Helaas verslechterde de situatie en werd uiteindelijk de politie ingeschakeld. De mishandelingen waren ernstiger geworden en de politie had twijfels over het verhaal van de moeder.

Helaas heeft Arina de mishandelingen van haar moeder niet overleefd en is ze aan haar verwondingen overleden. Het is een hartverscheurend verlies van een jong leven dat vol belofte en potentieel zat.

Voorafgaand aan haar overlijden had de vader nog een laatste moment met zijn dochtertje en sprak hij de woorden “Vaarwel mijn lief” uit. Deze laatste woorden getuigen van de diepe liefde en het verdriet van een vader die zijn kind op tragische wijze verliest.

De moeder en haar vriend zijn aangeklaagd en succesvol berecht. Ze zitten momenteel een gevangenisstraf uit voor hun daden. Het strafrechtelijk systeem is een belangrijk instrument om gerechtigheid te bieden aan slachtoffers van mishandeling en om daders verantwoordelijk te houden voor hun daden.

Het verhaal van Arina benadrukt het belang van het serieus nemen van meldingen en signalen van kindermishandeling. Het is essentieel dat instanties zoals de kinderbescherming grondig onderzoek doen en de veiligheid van het kind als hoogste prioriteit stellen.

We moeten als samenleving blijven werken aan bewustwording, preventie en ondersteuning van slachtoffers van mishandeling. Het is onze verantwoordelijkheid om kinderen te beschermen en hen een veilige en liefdevolle omgeving te bieden waarin ze kunnen gedijen en opgroeien.

Verder lezen

Trending