Connect with us

Entertainment

Zoon van Beau van Erven Dorens is exacte kopie van zijn vader

Beau

In sommige families valt de appel niet ver van de boom. Zo lijkt prinses Amalia ontzettend veel op haar oma toen ze jong was. Soms zijn de gelijkenissen nog duidelijker. Dat is ook het geval bij de zoon van Beau van Erven Dorens.

Beau houdt zijn gezin liever buiten de schijnwerpers. Toch zien we de televisiepersoonlijkheid soms samen met zijn vrouw Selly Vermeijden op de rode loper. En heel af en toe zijn ook de kinderen van de partij. Zoals bij de Paddington-première. Vier jonge gezichten en de gelijkenissen zijn gewoonweg frappant.

Het gezin van Beau vult overigens gelijk de hele rode loper. Hij heeft immers vier zoons: Jan-Arie, Bobbie, Tijn en Bram. De drie oudste zoons hebben het ouderlijk dak inmiddels verlaten. In Lago di Beau onthult de talkshowhost dat hij het vooral aan de eettafel moeilijk heeft. “Ik vind het grootste gemis van dat ze uit huis zijn, die volle tafel met die schrokkende jongens.”

Fantastische moeder

Vier zoons opvoeden is geen simpele klus. Zeker wanneer de jongens qua karakter helemaal op hun vader lijken. Vorig jaar zei Beau dat het allemaal wel meevalt. “Nee, ik vind opvoeden niet zo lastig. Ik ben heel blij met Selly, want wij zijn het eigenlijk altijd eens met elkaar. Selly is supergoed, is fantastisch, die kan dat heel geweldig. Ik denk dat ik, hoewel dat een cliché is, eigenlijk achter haar aan loop.”

Drie van de vier jongens hebben hun vleugels uitgespreid en vlogen uit het ouderlijk nest. Maar als je ze ergens tegen het lijf loopt, dan zal je ze meteen herkennen. Beau deelde onlangs een foto van twee zoons en er sprong meteen een ding in het oog.

Identieke kopie

Op zijn Instagram deelde Beau van Erven Dorens een vrolijk kiekje van zichzelf en zoons Jan en Tijn bij Holland Zingt Hazes. In de reacties hebben mensen het alleen maar over het uiterlijk van de zoons van Beau. “Nou, geen DNA-test nodig hoor!”, klinkt het. “OMG wat lijkt jouw zoon op jou”, vindt zangeres Trijntje Oosterhuis. Een andere fan merkt op: “Ik dacht dus dat dit een oude foto was, want ik zag je niet staan maar wat lijkt die gast op jou man. Niet te doen!”

Vooral zoon Jan is een identieke kopie van zijn vader. Tijn kreeg ook de mooie looks van zijn ouders mee. De jongens zijn ook piekfijn gekleed, want de kleren maken de man. Deze kledingstukken vinden vrouwen overigens onweerstaanbaar bij mannen. Dit is wel mooi om eens te zien!

beau

Verder lezen

Entertainment

Mick Jagger maakt superleuk grapje over Frans Bauer: ‘Een hele eer’

Frans Bauer

Frans Bauer vindt het een grote eer dat hij tijdens het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruiff ArenA is vernoemd door Mick Jagger. De leadzanger van de wereldberoemde band zei voor het concert dat hij blij is “dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer.”

Jagger verwees daarbij naar een filmpje waarbij een vrouw teleurgesteld reageerde naar aanleiding van de annulering van het concert van 13 juni. De leadzanger testte toen positief op corona. De vrouw zei voor de camera van Shownieuws dat ze voortaan wel naar Frans Bauer zou gaan, want “die is altijd gezond.”

Bauer reageert: “Superleuk en een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert.” De schlagerzanger deelt de video van het concert en het nieuws ook op Twitter.

Voor het eerst sinds vijf jaar stonden The Rolling Stones nog eens op een podium in Nederland. De band moest op 13 juni al optreden, maar toen kreeg Jagger dus corona. Toen de show op het laatste nippertje werd afgezegd, waren heel wat fans al in de ArenA in Amsterdam komen opdagen.

Verder lezen

Entertainment

Droevig nieuws over gezondheid van Ron Brandsteder (72)

Iedereen kent Ron Brandsteder en zijn presentator al jaren op televisie en vertonen shows als Let Them Laugh. Je kunt hem ook bewonderen in het theater met André van Duin. Mensen begonnen zich echter steeds meer zorgen te maken over Rons gezondheid.

Medische zorgen Ron Brandsteder

Met Ron’s zoon Rick Brandster is alles gelukkig goed zoals je hem overal op tv ziet, hij heeft de carrière van zijn zoon overgenomen. Zijn vader is echter nergens op televisie te vinden, hij doet alleen een radioprogramma.

Steeds meer Nederlandse fans en mensen maken zich echter zorgen over zijn gezondheid, als ze merken dat hij aan het afvallen is, ziet André van Duin, die maar een paar jaar jonger is, er veel gezonder en dag uit. Meer en meer foto’s gaan viraal op de internetten. je kunt echt zien dat hij onwel is.

Nog niet zo lang geleden brak er een film uit rondom de presentator in Media Park. Hij kreeg een driftbui en stopte de auto midden in het park en gooide een stoel naar de presentator.

Ron is een lange en flamboyante gastheer en probeert al jaren alle ogen op zijn uiterlijk te richten. Hij was vier jaar jonger dan André van Duin maar zag er vele jaren ouder uit dan zijn goede vriend. Eerder was Ron te zien in een show over hem ter ere van de 70e verjaardag van Andre Hazes. Velen op sociale media vroegen zich af wat er met Ron aan de hand was; De vorige puzzelbaas is enorm afgevallen en heeft een slechte gezondheid.

Zonder officieel antwoord ging Privé over tot speculatie. ‘Misschien is hij op dieet geweest? Of heeft hij de afgelopen maanden een gezondheidsprobleem gehad dat hij niet met de buitenwereld wil delen en toch voor zichzelf wil houden? ”

Entertainment-flyer bovenaan. “De presentator zelf blijft onbereikbaar met de tekst en uitleg, wat zijn zorgen over zijn gezondheidstoestand alleen maar vergroot.”

Verder lezen

Entertainment

Groot verdriet koningin Máxima (51): Geliefde overleden

Groot verdriet voor koningin Máxima: haar oom is overleden aan het coronavirus. De royal heeft een goede band met haar oom, maar kan vanwege beperkingen helaas geen afscheid van hem nemen. Jorge Horacio zou al enige tijd aan kanker lijden en niet opgewassen zijn tegen het dodelijke virus. Hij woont in San Nicolás, zo’n 250 kilometer ten noordwesten van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Na zijn overlijden zijn afgelopen weekend diverse overlijdensberichten gepubliceerd in de landelijke krant La Nación. Jorge, die een vrouw en vier kinderen achterliet, werd overgebracht naar de begraafplaats Pergamino.

Niet op de begrafenis

Máxima kon helaas niet aanwezig zijn op de begrafenis. Dat moet haar heel verdrietig hebben gemaakt: ze was lid van de familie en had een goede band met haar oom. De koningin bracht immers een groot deel van haar jeugd door op het platteland van Pergamino, in de Argentijnse regio, waar het gezin van Máxima’s moeder woonde. Ze gaat regelmatig naar haar oom – een dierenarts – om te blijven slapen.

Sterfgeval

De koningin heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke familieleden verloren. In augustus 2017 stierf zijn vader, Jorge Zorreguieta, op 89-jarige leeftijd, eveneens aan kanker. Hij was in Nederland altijd omstreden vanwege de Argentijnse dictator Jorge Videla (1976-1981). Dit weerhield Zorreguieta van premier Wim Kok er zelfs van om de huwelijksceremonie van Máxima en prins Willem-Alexander op 2 februari 2002 bij te wonen. De vader van Máxima zou op de hoogte zijn geweest van de verdwijning van duizenden duizenden legers tegen het regime.

Bron: Story Afbeelding: Youtube

Verder lezen

Trending