Connect with us

Entertainment

Moeder onder vuur omdat ze kinderen in haar pyjama naar school brengt

Jodie Palmer

Jodie Palmer is een hardwerkende moeder van drie kinderen. Ze doet er alles aan om een goed voorbeeld te zijn voor haar kinderen. Toch vinden mensen haar ‘walgelijk’ en ‘lui’, omdat ze haar kinderen soms in haar pyjama naar school brengt. Mensen hebben kritiek op haar gewoon omdat ze een pyjama onder haar jas draagt. Volgens Jodie is het omgekeerde waar. Om ervoor te zorgen dat haar kinderen niet te laat op school aankomen, doet ze hen soms weg in haar pyjama. Alles staat dus in het teken van haar kinderen.

Jodie was heel overstuur toen ze de kritiek las op het feit dat ze haar pyjama nog aanhad toen ze haar kinderen op een dag naar school bracht. Het waren andere ouders en zelfs wildvreemden die nare reacties achterlieten.

De toegewijde moeder legde uit dat mensen haar totaal verkeerd hadden begrepen. “Ik ben geen slechte moeder omdat ik in mijn pyjama naar buiten ga, ik ga naar buiten in mijn pyjama omdat ik probeer een goede moeder te zijn.”

Zware tijden

Verder legt ze uit dat dit zeker geen gewoonte is. Jodie doet dit alleen op de echte zware dagen. Omdat ze een slapeloze nacht had beleefd met haar eenjarige baby, werd ze te laat wakker. Daarom had ze geen tijd om zich aan te kleden.

Jodie legt uit: “Mensen kijken naar me en denken dat ik lui ben of dat ik niet trots op mezelf ben of dat ik een slecht voorbeeld ben voor mijn kinderen. Maar ik ben het tegenovergestelde. Ik was zo’n beetje de hele nacht op geweest met mijn eenjarige zoon. Ik heb minder dan een paar uur ononderbroken geslapen. Maar ik stond toch op, maakte mijn kinderen klaar voor school en bracht ze op tijd. Ik had gewoon geen tijd voor mezelf, maar dat is oké, want mijn prioriteit zijn zij en niet hoe vreemden mij zien.”

De kinderen geven er zelf niet om, het zijn vooral de volwassenen die problemen hebben met haar ochtendoutfit. Haar kinderen schamen zich hoegenaamd niet en beseffen het geeneens. “Sinds wanneer is voltijds moeder zijn iets om je over te schamen en online kritiek voor te krijgen?”, vraagt ze zich af.

“Ik zou willen dat mensen niet oordelen over vreemden, die zich uit de slag proberen te slaan en proberen om alles zo goed mogelijk te doen, in het belang van het gezin.”

Advies van Jodie Palmer

Tenslotte heeft Jodie Palmer nog een belangrijk advies voor mensen die ’s ochtends een moeder in pyjama op straat zien. “De volgende keer dat je een mama in pyjama ziet, waarom glimlach je niet naar haar in plaats van haar te veroordelen? Ze gaat wellicht door een zware periode, maar ze heeft er tenminste voor gezorgd dat haar kinderen naar school gaan. En dat is toch het enige wat telt?”

Nu je hier toch bent, zal je misschien ook willen lezen hoe deze dochter wraak nam op de hebberige familie van haar overleden vader.

Verder lezen

Entertainment

Mick Jagger maakt superleuk grapje over Frans Bauer: ‘Een hele eer’

Frans Bauer

Frans Bauer vindt het een grote eer dat hij tijdens het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruiff ArenA is vernoemd door Mick Jagger. De leadzanger van de wereldberoemde band zei voor het concert dat hij blij is “dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer.”

Jagger verwees daarbij naar een filmpje waarbij een vrouw teleurgesteld reageerde naar aanleiding van de annulering van het concert van 13 juni. De leadzanger testte toen positief op corona. De vrouw zei voor de camera van Shownieuws dat ze voortaan wel naar Frans Bauer zou gaan, want “die is altijd gezond.”

Bauer reageert: “Superleuk en een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert.” De schlagerzanger deelt de video van het concert en het nieuws ook op Twitter.

Voor het eerst sinds vijf jaar stonden The Rolling Stones nog eens op een podium in Nederland. De band moest op 13 juni al optreden, maar toen kreeg Jagger dus corona. Toen de show op het laatste nippertje werd afgezegd, waren heel wat fans al in de ArenA in Amsterdam komen opdagen.

Verder lezen

Entertainment

Droevig nieuws over gezondheid van Ron Brandsteder (72)

Iedereen kent Ron Brandsteder en zijn presentator al jaren op televisie en vertonen shows als Let Them Laugh. Je kunt hem ook bewonderen in het theater met André van Duin. Mensen begonnen zich echter steeds meer zorgen te maken over Rons gezondheid.

Medische zorgen Ron Brandsteder

Met Ron’s zoon Rick Brandster is alles gelukkig goed zoals je hem overal op tv ziet, hij heeft de carrière van zijn zoon overgenomen. Zijn vader is echter nergens op televisie te vinden, hij doet alleen een radioprogramma.

Steeds meer Nederlandse fans en mensen maken zich echter zorgen over zijn gezondheid, als ze merken dat hij aan het afvallen is, ziet André van Duin, die maar een paar jaar jonger is, er veel gezonder en dag uit. Meer en meer foto’s gaan viraal op de internetten. je kunt echt zien dat hij onwel is.

Nog niet zo lang geleden brak er een film uit rondom de presentator in Media Park. Hij kreeg een driftbui en stopte de auto midden in het park en gooide een stoel naar de presentator.

Ron is een lange en flamboyante gastheer en probeert al jaren alle ogen op zijn uiterlijk te richten. Hij was vier jaar jonger dan André van Duin maar zag er vele jaren ouder uit dan zijn goede vriend. Eerder was Ron te zien in een show over hem ter ere van de 70e verjaardag van Andre Hazes. Velen op sociale media vroegen zich af wat er met Ron aan de hand was; De vorige puzzelbaas is enorm afgevallen en heeft een slechte gezondheid.

Zonder officieel antwoord ging Privé over tot speculatie. ‘Misschien is hij op dieet geweest? Of heeft hij de afgelopen maanden een gezondheidsprobleem gehad dat hij niet met de buitenwereld wil delen en toch voor zichzelf wil houden? ”

Entertainment-flyer bovenaan. “De presentator zelf blijft onbereikbaar met de tekst en uitleg, wat zijn zorgen over zijn gezondheidstoestand alleen maar vergroot.”

Verder lezen

Entertainment

Groot verdriet koningin Máxima (51): Geliefde overleden

Groot verdriet voor koningin Máxima: haar oom is overleden aan het coronavirus. De royal heeft een goede band met haar oom, maar kan vanwege beperkingen helaas geen afscheid van hem nemen. Jorge Horacio zou al enige tijd aan kanker lijden en niet opgewassen zijn tegen het dodelijke virus. Hij woont in San Nicolás, zo’n 250 kilometer ten noordwesten van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Na zijn overlijden zijn afgelopen weekend diverse overlijdensberichten gepubliceerd in de landelijke krant La Nación. Jorge, die een vrouw en vier kinderen achterliet, werd overgebracht naar de begraafplaats Pergamino.

Niet op de begrafenis

Máxima kon helaas niet aanwezig zijn op de begrafenis. Dat moet haar heel verdrietig hebben gemaakt: ze was lid van de familie en had een goede band met haar oom. De koningin bracht immers een groot deel van haar jeugd door op het platteland van Pergamino, in de Argentijnse regio, waar het gezin van Máxima’s moeder woonde. Ze gaat regelmatig naar haar oom – een dierenarts – om te blijven slapen.

Sterfgeval

De koningin heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke familieleden verloren. In augustus 2017 stierf zijn vader, Jorge Zorreguieta, op 89-jarige leeftijd, eveneens aan kanker. Hij was in Nederland altijd omstreden vanwege de Argentijnse dictator Jorge Videla (1976-1981). Dit weerhield Zorreguieta van premier Wim Kok er zelfs van om de huwelijksceremonie van Máxima en prins Willem-Alexander op 2 februari 2002 bij te wonen. De vader van Máxima zou op de hoogte zijn geweest van de verdwijning van duizenden duizenden legers tegen het regime.

Bron: Story Afbeelding: Youtube

Verder lezen

Trending