Connect with us

Entertainment

Miljonairsvader stelt dochter aan als testament executeur en zij neemt wraak op hebberige familie

rijke vader

Wanneer het gaat om een grote erfenis beginnen familieleden, en zelfs vrienden, die elkaar nauwelijks kennen onderling te bekvechten. Een Reddit-gebruikster vertelt wat er gebeurde toen haar steenrijke vader overleed. Zijzelf had een uitstekende relatie met haar vader. Haar broer, ooms, zijn laatste vrouw en huidige weduwe, tantes, nichten en neven leefden op gespannen voet met de overleden man. Het kwam voor de familie als een grote verrassing dat de jongste dochter werd aangesteld als testament executeur. Het jongedame besloot dat het tijd was om wraak te nemen op haar hebberige familieleden.

Je kent wel van die familieleden of vrienden die je alleen maar hoort als ze iets nodig hebben, meestal is dat een gunst of geld. Dan voelt het natuurlijk eens zo goed om wraak op hen te nemen.

Reddit-gebruikster ‘ThatsDrAardvarkToYou’ onthult het verhaal waarbij ze werd aangesteld als uitvoerster van het testament van haar schatrijke vader. Zij als jongste dochter vond het een goed idee om wraak te nemen op al die familieleden die na zijn overleden geld van haar vader probeerden af te troggelen.

De vrouw legt uit dat haar vader miljonair was, maar dat er zich in de familie vele drama’s hadden afgespeeld. Zij had zich daar nooit mee bemoeid en behield altijd de nodige afstand. Wellicht is dat de reden waarom haar vader uitgerekend voor haar koos om zijn testament uit te voeren.

miljonair

Alles verkopen

Het was geen eenvoudige opdracht om alle bezittingen van haar vader in kaart te brengen. Met de hulp van experts kon ze toch een inventaris opstellen. Plotseling werd ze van alle kanten opgebeld, aangeschreven en zelfs via Facebook kreeg ze verzoeken die allemaal hun deel van het fortuin wilden opstrijken. Maar dat was ijdele hoop.

De dame besloot om alles te verkopen. Dat betekende dat ze geld verzamelde uit de verkoop van eigendommen, fietsen, aandelen, auto’s, investeringen, en ga zo maar door. Haar broer kreeg een auto en een fiets, en voor zichzelf hield ze ook nog een auto. Om mensen te laten inzien met wat voor mensen ze omringd was, schreef ze: “De beste vriend van mijn vader, een dealer in luxeauto’s had mijn nummer van iemand gekregen en die klaagde dat ik de auto’s niet via hem had verkocht.”

Ze vervolgt: “Ik bleef alles wat ik kon verzilveren in geld. Ik verkocht zelfs een beetje kunst en spullen die hij had, zoals mijn goed recht was (en er is mij verteld dat dit ook gewoon de beste strategie is). Ik verkocht niet alle huizen en spullen, maar ik had een totaalbedrag dat ik moest verdelen tussen de familieleden. Dat was voor mij het beste gedeelte.”

dochter

Verdeling testament

Omdat ze in tegenstelling tot anderen een goed mens was, kreeg de weduwe van haar vader een derde van de nalatenschap. Ze was altijd als poetsvrouw in een hotel blijven werken en daar was ze altijd trots op geweest. En dat ondanks het feit dat ze was getrouwd met een schatrijke man.

“Mijn broer krijgt ongeveer 25 procent, en dat is eerlijk gezegd meer dan hij van mijn vader zou hebben gekregen, omdat ze niet de beste relatie hadden. Eigenlijk weet hij het nog niet en hij had al gezegd dat hij met de auto en de fiets heel tevreden zou zijn. Hij wilde gewoon buiten de familievete blijven.” Nadat ze de zogenaamd ‘goede’ mensen had geregeld, ging ze verder met de rest van de familieleden.

Een gemene tante met een alcoholprobleem kreeg toch nog tienduizend dollar, een peulschil in vergeleken met het enorme fortuin, maar toch nog genoeg zodat ze niet zou klagen. Daarbij kwam nog een donatie van 5.000 dollar aan de anonieme alcoholisten. Een vrouwonvriendelijke oom kreeg 10.000 euro en een donatie van 5.000 dollar in zijn naam aan een vrouwenopvang. Een andere oom die zich nooit mengde in familieruzies kreeg hetzelfde bedrag met een extra nulletje.

De neven en nichtjes kregen een bedrag van 5.000 dollar, plus nog eens 1.000 dollar voor ieder kind dat ze opvoedden. Ook zij kregen allemaal een donatie in hun naam aan een goed doel.

Maar het meeste voldoening haalde ze nog uit het uitsluiten van de dochter van de weduwe van haar vader. Dat was een heel arrogante persoon. Haar vader had haar nooit erkend als wettelijke of geadopteerde dochter. Met andere woorden: de vrouw was niet de dochter van haar vader, noch haar zus. Eigenlijk was ze een complete vreemde voor de familie.

Wat met het overgebleven geld?

En iedereen vraagt zich natuurlijk af wat ze doet met het overgebleven geld? “Dat hou ik lekker voor mezelf, maar ik ga het meeste ervan doneren. Ik doe dit voor een deel ook uit milde wraak jegens mijn vader. Die had zijn geld immers nog liever verbrand, dan het te gebruiken om mensen in nood te helpen.

Wat vind jij van de manier waarop deze vrouw het testament van haar vader uitvoerde? Dan zal je misschien ook willen lezen over deze vrouw die kritiek kreeg omdat ze haar kinderen in pyjama naar school brengt.

Verder lezen

Entertainment

Mick Jagger maakt superleuk grapje over Frans Bauer: ‘Een hele eer’

Frans Bauer

Frans Bauer vindt het een grote eer dat hij tijdens het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruiff ArenA is vernoemd door Mick Jagger. De leadzanger van de wereldberoemde band zei voor het concert dat hij blij is “dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer.”

Jagger verwees daarbij naar een filmpje waarbij een vrouw teleurgesteld reageerde naar aanleiding van de annulering van het concert van 13 juni. De leadzanger testte toen positief op corona. De vrouw zei voor de camera van Shownieuws dat ze voortaan wel naar Frans Bauer zou gaan, want “die is altijd gezond.”

Bauer reageert: “Superleuk en een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert.” De schlagerzanger deelt de video van het concert en het nieuws ook op Twitter.

Voor het eerst sinds vijf jaar stonden The Rolling Stones nog eens op een podium in Nederland. De band moest op 13 juni al optreden, maar toen kreeg Jagger dus corona. Toen de show op het laatste nippertje werd afgezegd, waren heel wat fans al in de ArenA in Amsterdam komen opdagen.

Verder lezen

Entertainment

Droevig nieuws over gezondheid van Ron Brandsteder (72)

Iedereen kent Ron Brandsteder en zijn presentator al jaren op televisie en vertonen shows als Let Them Laugh. Je kunt hem ook bewonderen in het theater met André van Duin. Mensen begonnen zich echter steeds meer zorgen te maken over Rons gezondheid.

Medische zorgen Ron Brandsteder

Met Ron’s zoon Rick Brandster is alles gelukkig goed zoals je hem overal op tv ziet, hij heeft de carrière van zijn zoon overgenomen. Zijn vader is echter nergens op televisie te vinden, hij doet alleen een radioprogramma.

Steeds meer Nederlandse fans en mensen maken zich echter zorgen over zijn gezondheid, als ze merken dat hij aan het afvallen is, ziet André van Duin, die maar een paar jaar jonger is, er veel gezonder en dag uit. Meer en meer foto’s gaan viraal op de internetten. je kunt echt zien dat hij onwel is.

Nog niet zo lang geleden brak er een film uit rondom de presentator in Media Park. Hij kreeg een driftbui en stopte de auto midden in het park en gooide een stoel naar de presentator.

Ron is een lange en flamboyante gastheer en probeert al jaren alle ogen op zijn uiterlijk te richten. Hij was vier jaar jonger dan André van Duin maar zag er vele jaren ouder uit dan zijn goede vriend. Eerder was Ron te zien in een show over hem ter ere van de 70e verjaardag van Andre Hazes. Velen op sociale media vroegen zich af wat er met Ron aan de hand was; De vorige puzzelbaas is enorm afgevallen en heeft een slechte gezondheid.

Zonder officieel antwoord ging Privé over tot speculatie. ‘Misschien is hij op dieet geweest? Of heeft hij de afgelopen maanden een gezondheidsprobleem gehad dat hij niet met de buitenwereld wil delen en toch voor zichzelf wil houden? ”

Entertainment-flyer bovenaan. “De presentator zelf blijft onbereikbaar met de tekst en uitleg, wat zijn zorgen over zijn gezondheidstoestand alleen maar vergroot.”

Verder lezen

Entertainment

Groot verdriet koningin Máxima (51): Geliefde overleden

Groot verdriet voor koningin Máxima: haar oom is overleden aan het coronavirus. De royal heeft een goede band met haar oom, maar kan vanwege beperkingen helaas geen afscheid van hem nemen. Jorge Horacio zou al enige tijd aan kanker lijden en niet opgewassen zijn tegen het dodelijke virus. Hij woont in San Nicolás, zo’n 250 kilometer ten noordwesten van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Na zijn overlijden zijn afgelopen weekend diverse overlijdensberichten gepubliceerd in de landelijke krant La Nación. Jorge, die een vrouw en vier kinderen achterliet, werd overgebracht naar de begraafplaats Pergamino.

Niet op de begrafenis

Máxima kon helaas niet aanwezig zijn op de begrafenis. Dat moet haar heel verdrietig hebben gemaakt: ze was lid van de familie en had een goede band met haar oom. De koningin bracht immers een groot deel van haar jeugd door op het platteland van Pergamino, in de Argentijnse regio, waar het gezin van Máxima’s moeder woonde. Ze gaat regelmatig naar haar oom – een dierenarts – om te blijven slapen.

Sterfgeval

De koningin heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke familieleden verloren. In augustus 2017 stierf zijn vader, Jorge Zorreguieta, op 89-jarige leeftijd, eveneens aan kanker. Hij was in Nederland altijd omstreden vanwege de Argentijnse dictator Jorge Videla (1976-1981). Dit weerhield Zorreguieta van premier Wim Kok er zelfs van om de huwelijksceremonie van Máxima en prins Willem-Alexander op 2 februari 2002 bij te wonen. De vader van Máxima zou op de hoogte zijn geweest van de verdwijning van duizenden duizenden legers tegen het regime.

Bron: Story Afbeelding: Youtube

Verder lezen

Trending