Connect with us

Entertainment

“Pijnlijke ziekte vastgesteld bij Marco Borsato!”

In veel online media-roddels wordt gezegd dat bij Marco Borsato de zogenaamde “pijnlijke ziekte” is vastgesteld. Ongeveer 6 websites hebben dit bericht geplaatst, maar het lijkt een eerdere situatie te zijn. In een podcast met radiopresentator Ruud de Wild getiteld ’30 Minutes Rauw’ maakte de zanger bekend dat hij een lichte beroerte heeft gehad. Hij zou het volgende hebben gezegd: “Mijn ogen trilden een beetje en mijn zicht was een beetje verloren. Ik denk dat het wel goed komt als ik suiker drink. Ik merk dat als ik één oog bedek, ik duidelijk kan zien. Er is iets in mijn hoofd dat die twee beelden niet in één verandert.”

Hoe gaat het met Marco Borsato?

Dat dit een nogal gedateerd bericht is, blijkt wel uit het feit dat het vlak voor het concert in Ahoy met tienduizenden mensen gebeurde. Daarom kunnen we aannemen dat het niet de laatste zes maanden zijn. Dit blijkt een rapport te zijn van oktober 2019. We weten niet waarom dit artikel ineens viraal ging op verschillende websites. Maar hoe zit het met zangers? Hoewel de gastvrouw het niet slecht deed, kwam de jackpot natuurlijk van de zangeres. En zoals we allemaal weten, kan een scheiding erg duur zijn, zoals we zagen bij Yolanthe en Wesley Sneijder. Voor de zanger en zijn ex-vrouw ligt dat waarschijnlijk een beetje anders, want toen besloten ze te gaan scheiden. Maar wat is de prijs die moet worden betaald voor deze echtscheiding? Want op 1 januari zijn de partneralimentatieregels veranderd. RTLZ heeft dit voor ons verzorgd en de kosten kunnen behoorlijk hoog zijn zoals je kunt zien in onderstaande video. Maar de echte financiële problemen lijken nog maar net begonnen, zoals je in de onderstaande video kunt zien:

Zijn laatste miljoen!?

Weekly Story publiceerde een nogal verontrustend artikel waarin ze twijfels uitten over zijn geld. De kop was “Is de scheiding van Marco Borsato zijn (laatste) miljoenen?” Gezien bovenstaande berekeningen van RTLZ, de volledige stopzetting van zijn werk en de eerdere faillissementen van de zanger in 2009 waarbij hij zelfs met een uitstaande schuld belandde. Dit terwijl hij destijds zei dat er in 2007 nog een bod van 80 miljoen op zijn bedrijf lag. Gezien geruchten over depressieve symptomen en beweringen dat “hij nooit meer wil werken”, kunnen de financiële tijden van de zanger een beetje veranderen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Verder lezen

Entertainment

Mick Jagger maakt superleuk grapje over Frans Bauer: ‘Een hele eer’

Frans Bauer

Frans Bauer vindt het een grote eer dat hij tijdens het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruiff ArenA is vernoemd door Mick Jagger. De leadzanger van de wereldberoemde band zei voor het concert dat hij blij is “dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer.”

Jagger verwees daarbij naar een filmpje waarbij een vrouw teleurgesteld reageerde naar aanleiding van de annulering van het concert van 13 juni. De leadzanger testte toen positief op corona. De vrouw zei voor de camera van Shownieuws dat ze voortaan wel naar Frans Bauer zou gaan, want “die is altijd gezond.”

Bauer reageert: “Superleuk en een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert.” De schlagerzanger deelt de video van het concert en het nieuws ook op Twitter.

Voor het eerst sinds vijf jaar stonden The Rolling Stones nog eens op een podium in Nederland. De band moest op 13 juni al optreden, maar toen kreeg Jagger dus corona. Toen de show op het laatste nippertje werd afgezegd, waren heel wat fans al in de ArenA in Amsterdam komen opdagen.

Verder lezen

Entertainment

Droevig nieuws over gezondheid van Ron Brandsteder (72)

Iedereen kent Ron Brandsteder en zijn presentator al jaren op televisie en vertonen shows als Let Them Laugh. Je kunt hem ook bewonderen in het theater met André van Duin. Mensen begonnen zich echter steeds meer zorgen te maken over Rons gezondheid.

Medische zorgen Ron Brandsteder

Met Ron’s zoon Rick Brandster is alles gelukkig goed zoals je hem overal op tv ziet, hij heeft de carrière van zijn zoon overgenomen. Zijn vader is echter nergens op televisie te vinden, hij doet alleen een radioprogramma.

Steeds meer Nederlandse fans en mensen maken zich echter zorgen over zijn gezondheid, als ze merken dat hij aan het afvallen is, ziet André van Duin, die maar een paar jaar jonger is, er veel gezonder en dag uit. Meer en meer foto’s gaan viraal op de internetten. je kunt echt zien dat hij onwel is.

Nog niet zo lang geleden brak er een film uit rondom de presentator in Media Park. Hij kreeg een driftbui en stopte de auto midden in het park en gooide een stoel naar de presentator.

Ron is een lange en flamboyante gastheer en probeert al jaren alle ogen op zijn uiterlijk te richten. Hij was vier jaar jonger dan André van Duin maar zag er vele jaren ouder uit dan zijn goede vriend. Eerder was Ron te zien in een show over hem ter ere van de 70e verjaardag van Andre Hazes. Velen op sociale media vroegen zich af wat er met Ron aan de hand was; De vorige puzzelbaas is enorm afgevallen en heeft een slechte gezondheid.

Zonder officieel antwoord ging Privé over tot speculatie. ‘Misschien is hij op dieet geweest? Of heeft hij de afgelopen maanden een gezondheidsprobleem gehad dat hij niet met de buitenwereld wil delen en toch voor zichzelf wil houden? ”

Entertainment-flyer bovenaan. “De presentator zelf blijft onbereikbaar met de tekst en uitleg, wat zijn zorgen over zijn gezondheidstoestand alleen maar vergroot.”

Verder lezen

Entertainment

Groot verdriet koningin Máxima (51): Geliefde overleden

Groot verdriet voor koningin Máxima: haar oom is overleden aan het coronavirus. De royal heeft een goede band met haar oom, maar kan vanwege beperkingen helaas geen afscheid van hem nemen. Jorge Horacio zou al enige tijd aan kanker lijden en niet opgewassen zijn tegen het dodelijke virus. Hij woont in San Nicolás, zo’n 250 kilometer ten noordwesten van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Na zijn overlijden zijn afgelopen weekend diverse overlijdensberichten gepubliceerd in de landelijke krant La Nación. Jorge, die een vrouw en vier kinderen achterliet, werd overgebracht naar de begraafplaats Pergamino.

Niet op de begrafenis

Máxima kon helaas niet aanwezig zijn op de begrafenis. Dat moet haar heel verdrietig hebben gemaakt: ze was lid van de familie en had een goede band met haar oom. De koningin bracht immers een groot deel van haar jeugd door op het platteland van Pergamino, in de Argentijnse regio, waar het gezin van Máxima’s moeder woonde. Ze gaat regelmatig naar haar oom – een dierenarts – om te blijven slapen.

Sterfgeval

De koningin heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke familieleden verloren. In augustus 2017 stierf zijn vader, Jorge Zorreguieta, op 89-jarige leeftijd, eveneens aan kanker. Hij was in Nederland altijd omstreden vanwege de Argentijnse dictator Jorge Videla (1976-1981). Dit weerhield Zorreguieta van premier Wim Kok er zelfs van om de huwelijksceremonie van Máxima en prins Willem-Alexander op 2 februari 2002 bij te wonen. De vader van Máxima zou op de hoogte zijn geweest van de verdwijning van duizenden duizenden legers tegen het regime.

Bron: Story Afbeelding: Youtube

Verder lezen

Trending