Connect with us

Entertainment

Minnares Waylon laat van zich horen na bierdouche

Waylon

Tijdens zijn optreden op het Muziekfeest op het Plein werd Waylon uitgejouwd en bekogeld met bier. Nu reageert ook Jadey Lois, de minnares van Waylon, op het incident. Koestert ze de hoop dat Waylon alsnog voor haar kiest?

Waylon kwam de voorbije periode negatief in het nieuws. Hij ging tijdens de laatste zwangerschap van Bibi immers vreemd met Jadey Lois. Die vrouw kent hij al jaren. Toen het nieuws bekend raakte, was heel Nederland in shock. Het beeld van het perfecte gezinnetje was niet meer.

De fans kotsen hem alvast uit. Tijdens een optreden in Houten kreeg hij een lading bier over zich en werd hij constant uitgejouwd. Hoewel Bibi haar partner vergeven heeft, is dat bij de fans allerminst het geval.

Minnares koestert hoop

Ondertussen reageerde ook Jadey op de bierdouche. Ze deelt het lied ’t Dondert En ’t Bliksemt van Guus Meeuwis. De tekst is namelijk veelbetekenend: “Het regent meters bier. Het wordt dus pompen of verzuipen, dat is de enige manier.” Koestert ze nog hoop dat Waylon zijn Bibi laat zitten voor haar?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jadey Lois Burleson (@jadeylois)

Onderling oplossen

Waylon liet weten dat hij er alles aan zal doen om de plooien glad te strijken met Bibi. “Het gaat goed”, liet hij weten. “Ik heb dat statement gedaan natuurlijk, naar aanleiding van alle geruchten. En daar wil ik het ook bij laten. Dit is een privékwestie. We gaan het met elkaar oplossen.” Het gezinnetje heeft ook plannen om deze zomer naar Scandinavië te reizen.

Entertainment

Mick Jagger maakt superleuk grapje over Frans Bauer: ‘Een hele eer’

Frans Bauer

Frans Bauer vindt het een grote eer dat hij tijdens het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruiff ArenA is vernoemd door Mick Jagger. De leadzanger van de wereldberoemde band zei voor het concert dat hij blij is “dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer.”

Jagger verwees daarbij naar een filmpje waarbij een vrouw teleurgesteld reageerde naar aanleiding van de annulering van het concert van 13 juni. De leadzanger testte toen positief op corona. De vrouw zei voor de camera van Shownieuws dat ze voortaan wel naar Frans Bauer zou gaan, want “die is altijd gezond.”

Bauer reageert: “Superleuk en een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert.” De schlagerzanger deelt de video van het concert en het nieuws ook op Twitter.

Voor het eerst sinds vijf jaar stonden The Rolling Stones nog eens op een podium in Nederland. De band moest op 13 juni al optreden, maar toen kreeg Jagger dus corona. Toen de show op het laatste nippertje werd afgezegd, waren heel wat fans al in de ArenA in Amsterdam komen opdagen.

Verder lezen

Entertainment

Droevig nieuws over gezondheid van Ron Brandsteder (72)

Iedereen kent Ron Brandsteder en zijn presentator al jaren op televisie en vertonen shows als Let Them Laugh. Je kunt hem ook bewonderen in het theater met André van Duin. Mensen begonnen zich echter steeds meer zorgen te maken over Rons gezondheid.

Medische zorgen Ron Brandsteder

Met Ron’s zoon Rick Brandster is alles gelukkig goed zoals je hem overal op tv ziet, hij heeft de carrière van zijn zoon overgenomen. Zijn vader is echter nergens op televisie te vinden, hij doet alleen een radioprogramma.

Steeds meer Nederlandse fans en mensen maken zich echter zorgen over zijn gezondheid, als ze merken dat hij aan het afvallen is, ziet André van Duin, die maar een paar jaar jonger is, er veel gezonder en dag uit. Meer en meer foto’s gaan viraal op de internetten. je kunt echt zien dat hij onwel is.

Nog niet zo lang geleden brak er een film uit rondom de presentator in Media Park. Hij kreeg een driftbui en stopte de auto midden in het park en gooide een stoel naar de presentator.

Ron is een lange en flamboyante gastheer en probeert al jaren alle ogen op zijn uiterlijk te richten. Hij was vier jaar jonger dan André van Duin maar zag er vele jaren ouder uit dan zijn goede vriend. Eerder was Ron te zien in een show over hem ter ere van de 70e verjaardag van Andre Hazes. Velen op sociale media vroegen zich af wat er met Ron aan de hand was; De vorige puzzelbaas is enorm afgevallen en heeft een slechte gezondheid.

Zonder officieel antwoord ging Privé over tot speculatie. ‘Misschien is hij op dieet geweest? Of heeft hij de afgelopen maanden een gezondheidsprobleem gehad dat hij niet met de buitenwereld wil delen en toch voor zichzelf wil houden? ”

Entertainment-flyer bovenaan. “De presentator zelf blijft onbereikbaar met de tekst en uitleg, wat zijn zorgen over zijn gezondheidstoestand alleen maar vergroot.”

Verder lezen

Entertainment

Groot verdriet koningin Máxima (51): Geliefde overleden

Groot verdriet voor koningin Máxima: haar oom is overleden aan het coronavirus. De royal heeft een goede band met haar oom, maar kan vanwege beperkingen helaas geen afscheid van hem nemen. Jorge Horacio zou al enige tijd aan kanker lijden en niet opgewassen zijn tegen het dodelijke virus. Hij woont in San Nicolás, zo’n 250 kilometer ten noordwesten van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Na zijn overlijden zijn afgelopen weekend diverse overlijdensberichten gepubliceerd in de landelijke krant La Nación. Jorge, die een vrouw en vier kinderen achterliet, werd overgebracht naar de begraafplaats Pergamino.

Niet op de begrafenis

Máxima kon helaas niet aanwezig zijn op de begrafenis. Dat moet haar heel verdrietig hebben gemaakt: ze was lid van de familie en had een goede band met haar oom. De koningin bracht immers een groot deel van haar jeugd door op het platteland van Pergamino, in de Argentijnse regio, waar het gezin van Máxima’s moeder woonde. Ze gaat regelmatig naar haar oom – een dierenarts – om te blijven slapen.

Sterfgeval

De koningin heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke familieleden verloren. In augustus 2017 stierf zijn vader, Jorge Zorreguieta, op 89-jarige leeftijd, eveneens aan kanker. Hij was in Nederland altijd omstreden vanwege de Argentijnse dictator Jorge Videla (1976-1981). Dit weerhield Zorreguieta van premier Wim Kok er zelfs van om de huwelijksceremonie van Máxima en prins Willem-Alexander op 2 februari 2002 bij te wonen. De vader van Máxima zou op de hoogte zijn geweest van de verdwijning van duizenden duizenden legers tegen het regime.

Bron: Story Afbeelding: Youtube

Verder lezen

Entertainment

Koning Willem-Alexander en Máxima ontsnappen aan dramatisch bootongeluk

Tijdens een test voor het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Indonesië vond een dodelijk ongeval plaats met twee boten. Minstens twee mensen werden gedood en anderen worden nog steeds vermist.

Het is dus tijd voor het koninklijk paar. Volgens het Indonesische ministerie van Binnenlandse Zaken waren ook functionarissen van de Nederlandse ambassade aan boord. Een van hen raakte lichtgewond. De koning en koningin reizen aanstaande donderdag naar de provincie Centraal-Kalimantan.

Nationaal Park

Het ongeval gebeurde in het Sebangau National Park. De koning en koningin willen donderdag een onderzoekscentrum bezoeken in het midden van het veenbosgebied en zullen langs projecten gaan die bijdragen aan het behoud van het leefgebied van de orang-oetan. Het koninklijk paar is maandag aangekomen in de Indonesische hoofdstad Jakarta.

Koninklijk bezoek

Dinsdag begint het vierdaagse staatsbezoek aan het Aziatische land. Het blijft onduidelijk of het bezoek van het koningspaar donderdag doorgaat zoals gepland.

Dodelijk bootongeluk tijdens staatsbezoek aan Indonesië

Ter voorbereiding op de aankomst van koning Willem-Alexander en koningin Máxima op het Indonesische eiland Kalimantan – het koninklijk paar brengt donderdag een bezoek aan het eiland – kwamen de twee boten maandagmiddag met elkaar in botsing. Volgens de lokale autoriteiten zijn er zeker twee doden en meerdere gewonden gevallen. Er worden nog een paar mensen vermist.

Aan boord van een van de boten waren twee Nederlanders van de Nederlandse ambassade, de Rijksvoorlichtingsdienst meldde dat ze ongedeerd waren op lichte verwondingen na. Het ongeval gebeurde in het Sebangau National Park.

Het koninklijk paar betuigde hun condoleances aan de Indonesische president Joko Widodo. Daarnaast zal naar aanleiding van de fatale crash het volgende programma van het staatsbezoek worden aangepast, meldt de RVD. Het programma wordt afgebouwd uit respect voor de nabestaanden van de slachtoffers. Vandaag maakt RVD programmawijzigingen bekend. Het oorspronkelijke plan van het koninklijk paar was om Kalimantan donderdag per speedboot te bezoeken, waar ze een korte introductie krijgen in Sebangau National Park, een van de grootste overgebleven bossen ter wereld. Of dit bezoek doorgaat, maakt RVD vandaag bekend.

Verder lezen

Entertainment

André Hazes over bevalling Monique Westenberg: ‘Baby werd dood geboren’

André Hazes is helemaal gek op zijn zoon. De zanger zei zelfs dat de jongen was gemaakt voor het podium. Maar gezinsgeluk komt niet vanzelf. André junior werd doodgeboren en zei dat de zanger in Waar de Mol was?

André ging naar Cuba om de show van zijn goede vriend Johnny de Mol bij te wonen. In één autorit vertelt hij alles over zijn zoon, die hij omschrijft als “geweldig” en “een clown”. Maar ook de horrorgeboorte van Monique wordt genoemd. “Dré is doodgeboren”, onthulde hij. “We waren in het ziekenhuis en alles was in orde. Maar op een gegeven moment zien we zijn hartslag dalen. Monique werd met spoed naar de operatiekamer gebracht. “Daar was ze onder narcose, maar ze moesten meteen aan de slag. Dus ze voelde alles. Die hebben ze letterlijk doorgeknipt, want de navelstreng zat om André’s hoofd gewikkeld. Hij krijgt steeds minder zuurstof. Toen de jongen werd geboren, mankte hij volledig. “Ik dacht dat mijn baby was geboren, maar hij leeft niet.”

Een minuut zonder zuurstof

Gelukkig maakte André Junior ineens een geluid, iedereen kon opgelucht ademhalen. Niet alle zorgen verdwijnen echter. Het kind zat een minuut zonder zuurstof. De dokters waren er zeker van dat hij er iets uit zou halen. ‘Hij zal in een rolstoel moeten zitten of zo,’ zei André. “Het was de moeilijkste nacht van mijn leven.” Maar zijn zoon lijkt in perfecte gezondheid te verkeren en de zanger denkt zelfs dat hij de volgende grote ster wordt.

Bron: Story Afbeelding: Instagram

Verder lezen

Entertainment

Heftig: De verwondingen van Maxime Meiland na vechtpartij met ‘beste vriendin’!

Maxime Meiland en Caroline, de huisgenoot van het gezin, leken veel ruzie te hebben gehad bij het afscheid. Er zouden veel spanningen zijn tussen Caroline en Erica, die de blondine probeerde tussenbeide te komen. Dit staat in het gisteren verschenen boek van Martien, uitgegeven door Jan Dijkgraaf. De tussenkomst van de jongedame van het kasteel zal de vriend van het huis woedend maken. Ze meldt dat het niet meer goed komt tussen haar en haar familie. Dit veroorzaakt woede waarna ze Martiens dochter een doos noemt. De blondine gooide toen een glas wijn, hoe kan het ook anders, naar haar huisgenoot.

Maxime Meiland is geblesseerd na “gevecht” met Caroline!

Toen werd het een vechttype, zei de blondine in het boek: “Toen werd het een soort ruzie. Maar nogmaals, als je zo’n vrouw houdt… Als een 80-jarige vrouw, zou je echt niet ga haar op de mond slaan, ook al haatte je haar nog zo erg. Maar ze heeft mijn hand genageld, ik heb nog steeds littekens.

Ze vervolgde: “ik had bloed. groeven. En tot overmaat van ramp zei ze tegen me: ‘Ik ga nergens heen, ik blijf.’ Ik zei: ‘Als je nu niet naar buiten komt, neem ik alles van je af. Maar je gaat nu weg. De twee spraken nooit meer met elkaar, waarmee een einde kwam aan dit sprookje. Foto’s van vandaag:

 

Verder lezen

Entertainment

Koning Willem-Alexander en Maxima enorm geschrokken: “Dit raakt ons”

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima maakten er een ophef over. Ze gingen op vakantie toen de Nederlanders niet wilden reizen.

Koning Willem-Alexander ging met zijn gezin naar Griekenland. Daar is veel kritiek op gekomen. Het Laatste Nieuws GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver zei: “De regering vraagt ​​mensen om zoveel mogelijk thuis te blijven en beperkt alles wat ze verwachten. Ook de koning en zijn familie hoorden deze reacties.

Toen besloten ze terug te gaan naar Nederland. “We zullen onze vakantie inkorten. We zien reacties van mensen op berichten in de media. En ze zijn heel intens, en ze raken ons,” antwoordde de koning. “We twijfelen er niet aan: om het Covid-19-virus in te dammen, moeten de richtlijnen worden gevolgd. Onze post-vakantie discussie heeft daar niet aan bijgedragen.

Bron: Showbizz24.be Foto: Youtube

Verder lezen

Entertainment

Bridget Maasland, slachtoffer: “Die mensen wensen mij dood, dat is heel ernstig”

Bridget Maasland, de ex van André Hazes, vertelde in een interview met Veronica Magazine over de vervelende reacties die ze kreeg na de breuk. De presentatrice wil er later een documentaire over maken. Dit bericht Het Laatste Nieuws.

“Mensen weten niet wat er aan de hand is, ze zijn er niet eens, maar vinden ze het nodig om mij dood te wensen? Ik snap het niet en ik vind het ook heel erg”, zegt Bridget Maasland over de giftige reacties die ze in haar hoofd kreeg. “Ik wil er iets mee doen, er bijvoorbeeld een documentaire over maken. Dan haal ik er iets positiefs uit.

Ze vertelde ook aan Veronica Magazine dat contact opnemen met vrienden en familie haar zal helpen in deze moeilijke tijden. “Ik heb zo’n acht vrienden, mensen waarvan ik altijd zeg: het zijn mensen die ik kan verbergen als het nodig is.” Haar moeder is ook iemand met wie ze veel praat. “Maar er zijn momenten waarop het geven van advies weinig zin heeft. Als je bijvoorbeeld heel erg verliefd bent, haha.

Ondanks alles gaat het nu goed met de presentatrice. “De storm is wat gaan liggen en nu gaan we vooruit. Dat is mijn karakter: niet opgeven, maar doorgaan en doorgaan.”

Verder lezen

Entertainment

“Willem Alexander in levensgevaar vanwege deze ziekte!”

Volgens het tijdschrift Boulevard Freizeit is de gezondheid van Willem Alexander niet goed.
Sommige Duitse media berichtten dat de koning der Nederlanden aan een ernstige longziekte zou overlijden. Het is niet helemaal duidelijk wat het tijdschrift zegt waar is.

The Weekly Story is door De Rijksvoorlichtingsdienst geïnformeerd dat de geruchten en speculaties niet ter sprake komen.

Het is niet de eerste keer dat er zorgen zijn over de gezondheid van de koning. Een paar jaar geleden had hij ook de ziekte van Besnier Boeck.

Ook bekend als sarcoïdose. In 1999 verklaarde De Rijksvoorlichtingsdienst dat de toenmalige koning de ziekte had overwonnen.

Hij was toen eind dertig, wat overeenkomt met de ziekte die veel voorkomt bij mensen tussen de 20 en 30 jaar.

Willem Alexander is ernstig ziek? Maar wat houdt deze ziekte precies in? Een website die alles over sarcoïdose beschrijft is “ Sarcoïdose.nl`.

Ze schrijven als volgt: “Sarcoïdose is een zeldzame ziekte waarbij om onbekende redenen een ontsteking ontstaat.

Bij een dergelijke ontsteking hopen witte bloedcellen zich op. Deze ophopingen worden granulomen genoemd. Ontsteking kan bijna overal op het lichaam voorkomen.

De meest voorkomende klacht is vermoeidheid, die veel mensen met sarcoïdose als de primaire beperking beschouwen.

Ze zeiden ook dat er geen remedie is. Alleen medicijnen kunnen de door de ziekte veroorzaakte ontsteking stoppen.

Stille Overheidsinformatiedienst

In het Duitse tijdschrift stond ook een artikel van een arts over deze ziekte: “Stress is beslist een schadelijke factor bij deze ziekte.

In het verleden werd deze ziekte ook met rust behandeld, maar dat is tegenwoordig zelden het geval.

Dit past natuurlijk heel goed bij het beeld van de afgelopen maanden rond de halocrisis, die zeker voor veel stress zorgt als je de baas bent over een land. Het blad schreef zelfs het volgende op de voorpagina: “Het Koninklijk Huis bidt voor het leven van Willem-Alexander”

Verder lezen

Entertainment

Marco Borsato laat weten te lijden aan deze ziekte

Momenteel komt Marco Borsato niet terug met nieuwe muziek en is hij stil op sociale netwerken. In een bericht aan zijn fanclub, waarvan De Telegraaf eigenaar is, laat de zanger weten nog steeds te herstellen van uitputting. In de post zei Borsato dat er de laatste tijd veel is gebeurd in zijn leven, waaronder echtscheiding, verhuizing en burn-out. “Herstel gaat met ups en downs, wat vaak gebeurt met uitgeputte mensen, en het kost nog steeds tijd”, legt de zanger uit.

“Het betekent ook dat ik op dit moment niet terugkeer als artiest en niet actief zal zijn op sociale media.” Hij verzekert fans echter dat dit niet betekent dat hij nooit meer zal terugkeren. “Ik heb gewoon wat meer tijd nodig om hier weer te zijn.”

Scheiding rond

Ook De Telegraaf meldt dat de directie van Borsato heeft bevestigd dat de scheiding rond is. Eerder dit jaar maakten Borsato en Leontine Ruiters bekend uit elkaar te gaan na bijna 22 jaar huwelijk. Deze aankondiging komt na talloze geruchten over de affaire van de zanger met onder meer pianiste Iris Hond.

Een maand eerder had hij bekend gemaakt dat hij brandwonden had opgelopen en daarom al zijn activiteiten had neergelegd. “Wat ik doe is mijn verlangen en mijn leven, maar ik merk dat ik nu echt vervuld ben”, schreef hij destijds.

Bron: NU.nl Afbeelding: Youtube

Verder lezen

Trending