Connect with us

Entertainment

Net binnen: ‘Johan Derksen beveiligd na ernstige bedreiging’

Johan Derksen staat momenteel onder bescherming. Dat heeft zijn baas John de Mol geregeld, zegt voetbalanalist aan het bureau van Oranjezomer. Derksen geconfronteerd met “een dreiging die in de lucht hangt”.

Over de inhoud van de dreiging wilde Derksen niet al te veel kwijt. “Ik heb te maken met een geval van bedreigingen tegen mij”, zei hij. Volgens Derksen vertelde de officier van justitie hem dat er geen mankracht of budget was om de veiligheid te waarborgen, dus trof De Mol afspraken.

Het is niet duidelijk waarom Derksen wordt bedreigd. Zelf ging hij ook in op het incident met rapper Akwasi, dat hij racistische opmerkingen zou maken. Toen Derksen werd gevraagd of hij bang was voor intimidatie, antwoordde hij: “Ze kunnen me alleen maar blij maken, hè. Niet bang.”

Peter R. de Vries

“Nadat Peter R. werd vermoord. riep de Vries de Kroon uit de lucht. Als ik me de volgende dag bij de procureur-generaal kon melden”, schreef Derksen. “Een tot levenslange gevangenisstraf veroordeelde huurmoordenaar stuurde zijn vriendin e-mails met mijn naam erbij. En hij stuurde ook een foto van mij. Toen werden de e-mails onder mijn neus verzonden.

“Volgens Derksen wil Crown geen” risico nemen met de tv-mannen. ” John de Mol, de eigenaar van Derksen, belde destijds de beveiliging. Zijn huis is bedekt met camera’s en hij heeft een lijfwacht. “ Er is een apparaat onder mijn auto geplaatst, waardoor 007 (toen Derksen de bewaker belde, notitie van de redactie) op zijn telefoon kon zien waar ik was.

Op weg naar de set moest ik van auto wisselen, ik zag alle middelgrote auto’s binnen en uiteindelijk, na een tankstation, stapte ik in een oud busje, als een ultieme vermomming. . Een Talpa-ster op een busje, iets dat nog nooit eerder is gezien. Plots mag zonder benzine, boetes worden niet meer geteld, tijdens files moeten we de schouders eronder zetten, want 007 wil niet het doelwit zijn.

Noodknop

Ook krijgt hij een paniekknop, waardoor hij bij gevaar direct de politie kan bellen. “Ik heb deze knop twee maanden moeten verbergen bij René van der Gijp, die erop wilde drukken omdat hij van televisie hield.”

Deze modus – met dag en nacht een wachter in de tuin en zelfs een wachter in zijn kamer – is nu voorbij. Het parket meldde na twee maanden dat het om loos alarm ging.

Verder lezen

Entertainment

Mick Jagger maakt superleuk grapje over Frans Bauer: ‘Een hele eer’

Frans Bauer

Frans Bauer vindt het een grote eer dat hij tijdens het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruiff ArenA is vernoemd door Mick Jagger. De leadzanger van de wereldberoemde band zei voor het concert dat hij blij is “dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer.”

Jagger verwees daarbij naar een filmpje waarbij een vrouw teleurgesteld reageerde naar aanleiding van de annulering van het concert van 13 juni. De leadzanger testte toen positief op corona. De vrouw zei voor de camera van Shownieuws dat ze voortaan wel naar Frans Bauer zou gaan, want “die is altijd gezond.”

Bauer reageert: “Superleuk en een eer dat zo een wereldster en icoon je noemt in zijn concert.” De schlagerzanger deelt de video van het concert en het nieuws ook op Twitter.

Voor het eerst sinds vijf jaar stonden The Rolling Stones nog eens op een podium in Nederland. De band moest op 13 juni al optreden, maar toen kreeg Jagger dus corona. Toen de show op het laatste nippertje werd afgezegd, waren heel wat fans al in de ArenA in Amsterdam komen opdagen.

Verder lezen

Entertainment

Droevig nieuws over gezondheid van Ron Brandsteder (72)

Iedereen kent Ron Brandsteder en zijn presentator al jaren op televisie en vertonen shows als Let Them Laugh. Je kunt hem ook bewonderen in het theater met André van Duin. Mensen begonnen zich echter steeds meer zorgen te maken over Rons gezondheid.

Medische zorgen Ron Brandsteder

Met Ron’s zoon Rick Brandster is alles gelukkig goed zoals je hem overal op tv ziet, hij heeft de carrière van zijn zoon overgenomen. Zijn vader is echter nergens op televisie te vinden, hij doet alleen een radioprogramma.

Steeds meer Nederlandse fans en mensen maken zich echter zorgen over zijn gezondheid, als ze merken dat hij aan het afvallen is, ziet André van Duin, die maar een paar jaar jonger is, er veel gezonder en dag uit. Meer en meer foto’s gaan viraal op de internetten. je kunt echt zien dat hij onwel is.

Nog niet zo lang geleden brak er een film uit rondom de presentator in Media Park. Hij kreeg een driftbui en stopte de auto midden in het park en gooide een stoel naar de presentator.

Ron is een lange en flamboyante gastheer en probeert al jaren alle ogen op zijn uiterlijk te richten. Hij was vier jaar jonger dan André van Duin maar zag er vele jaren ouder uit dan zijn goede vriend. Eerder was Ron te zien in een show over hem ter ere van de 70e verjaardag van Andre Hazes. Velen op sociale media vroegen zich af wat er met Ron aan de hand was; De vorige puzzelbaas is enorm afgevallen en heeft een slechte gezondheid.

Zonder officieel antwoord ging Privé over tot speculatie. ‘Misschien is hij op dieet geweest? Of heeft hij de afgelopen maanden een gezondheidsprobleem gehad dat hij niet met de buitenwereld wil delen en toch voor zichzelf wil houden? ”

Entertainment-flyer bovenaan. “De presentator zelf blijft onbereikbaar met de tekst en uitleg, wat zijn zorgen over zijn gezondheidstoestand alleen maar vergroot.”

Verder lezen

Entertainment

Groot verdriet koningin Máxima (51): Geliefde overleden

Groot verdriet voor koningin Máxima: haar oom is overleden aan het coronavirus. De royal heeft een goede band met haar oom, maar kan vanwege beperkingen helaas geen afscheid van hem nemen. Jorge Horacio zou al enige tijd aan kanker lijden en niet opgewassen zijn tegen het dodelijke virus. Hij woont in San Nicolás, zo’n 250 kilometer ten noordwesten van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Na zijn overlijden zijn afgelopen weekend diverse overlijdensberichten gepubliceerd in de landelijke krant La Nación. Jorge, die een vrouw en vier kinderen achterliet, werd overgebracht naar de begraafplaats Pergamino.

Niet op de begrafenis

Máxima kon helaas niet aanwezig zijn op de begrafenis. Dat moet haar heel verdrietig hebben gemaakt: ze was lid van de familie en had een goede band met haar oom. De koningin bracht immers een groot deel van haar jeugd door op het platteland van Pergamino, in de Argentijnse regio, waar het gezin van Máxima’s moeder woonde. Ze gaat regelmatig naar haar oom – een dierenarts – om te blijven slapen.

Sterfgeval

De koningin heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke familieleden verloren. In augustus 2017 stierf zijn vader, Jorge Zorreguieta, op 89-jarige leeftijd, eveneens aan kanker. Hij was in Nederland altijd omstreden vanwege de Argentijnse dictator Jorge Videla (1976-1981). Dit weerhield Zorreguieta van premier Wim Kok er zelfs van om de huwelijksceremonie van Máxima en prins Willem-Alexander op 2 februari 2002 bij te wonen. De vader van Máxima zou op de hoogte zijn geweest van de verdwijning van duizenden duizenden legers tegen het regime.

Bron: Story Afbeelding: Youtube

Verder lezen

Trending