Connect with us

Lifestyle

Vrouwen verklappen welke kleding mannen onweerstaanbaar maakt

man in lederen jas

De kleren maken de man en er schuilt heel wat waarheid in dit gezegde. Mannen in de juiste kleding hebben een grotere aantrekkingskracht, zo blijkt. Maar waar moet je dan beginnen? Vrouwen geven aan dat ze deze kleding wel mooi vinden bij mannen.

Mooie kleding hoeft geen fortuin te kosten en nog minder moet je gaan voor een maatpak om indruk te maken bij het andere geslacht. Kleding moet je vooral goed passen en het totaalbeeld moet er piekfijn uitzien. Met deze kleding ben je gegarandeerd het mannetje bij de vrouwen.

Accessoires

Een uurwerk om je pols is nooit fout. Het moet dan wel een goed uitziend horloge zijn. Vrouwen zijn dol op stijlvolle watches en accessoires zijn dan ook onontbeerlijk voor een goede indruk. Maar er zijn nog andere accessoires die bij de vrouwen in het oog springen. Denk aan zonnebrillen, kettinkjes en armbanden.

Wit overhemd

Dit is natuurlijk een echte klassieker. Vrouwen worden er compleet wild van en gelijk hebben ze. Het handige is dat een wit hemd met veel spullen te combineren is en er gewoon altijd stijlvol uitziet. Een wit overhemd boven een mooie broek en je hebt een casual look waar vrouwen helemaal gek van worden. Als je toch iets chiquer uit de hoek wil komen, draag dan een net pak. Zo zie je er echt onberispelijk uit.

Leren jas

Een leren jas is ook heel erg in trek bij de vrouwen. Het straalt pure mannelijkheid uit en een leren jack is dan ook iets wat in iedere mannengarderobe zou moeten hangen. Het moet al een grote dame zijn die een man in een leren jas kan weerstaan!

Een oversized hoodie

Vrouwen geven aan dat ze een te groot uitgevallen hoodie gewoon het einde vinden bij mannen. Ze kunnen het immers zelf ook dragen tijdens een avondje Netflix-bingen. Het voordeel is dat je het met verschillende stijlen kan combineren en het laat ook een beetje een kwetsbare kant van je zien. Een oversized hoodie is een geweldig kledingstuk om comfortabel en stoer over te komen.

Grijze joggingsbroek

En dan is er nog de grijze joggingbroek. Het is wellicht niet het eerste kledingstuk waaraan je zou denken, maar toch vinden vrouwen dit geweldig. Ook mannen vinden het leuk om naar vrouwen in leggings te kijken. Zo vinden ook vrouwen het fijn om naar de billen van een man in joggingbroek te gluren. Een grijze joggingbroek straalt bovendien een comfortabele en ontspannen houding uit.

Nu blijkt ook dat een buikje hebben als man helemaal niet zo erg is. 75% van de singles verkiest volgens onderzoek mannen met een buikje.

Lees verder

Lifestyle

BEELDEN: Alle acht bloedmooie zussen Yolanthe herenigd op Ibiza

Yolanthe

Yolanthe is naar Ibiza gevlogen voor een hereniging met haar maar liefst acht zussen. Op Instagram deelt ze hoe ze gezellig samen iets koken en dan van de prachtige zonsondergang genieten.

Yolanthe is in de wolken dat ze haar zussen allemaal samen bij zich heeft. Het bijzondere familiemoment deelt ze dus maar al te graag op haar sociale media.

De zusjes bereiden samen een lekkere maaltijd voor de hele familie. De brunette schrijft bij de beelden: “Koken met de familie voor de familie.” Nadat de maaltijd verorberd is, genieten ze samen van de zonsondergang. Werkelijk alle zusjes van Yo zijn erbij.

Wesley Sneijder was deze week eveneens op Ibiza om er wat tijd te spenderen met zijn ex en hun zoontje Xess Xava. Op de beelden van het mooie moment met de hele familie is hij wel opvallend afwezig.

Groot gezin

Yolanthe is afkomstig uit een heel groot gezin en ze weet maar al te goed wat voor een gezellige boel dat is. De brunette droomde er altijd van om zelf ook een groot gezin te stichten.

Enige tijd terug zei Yolanthe al dat ze het leuk zou vinden als Xess iemand heeft om mee te spelen. Liefst een zusje. Ook tijdens het shoppen zou haar dit goed uitkomen. “Ja, dat lijkt me wel wat”, schreef ze in haar column voor Grazia.

Lees verder

Lifestyle

Dit is de vriendin van Mark Rutte: ‘We zijn meer dan alleen vrienden’

Het liefdesleven van Mark Rutte is een groot mysterie. Er waren dus veel geruchten over, aangezien de premier er nooit iets over zei. Er is echter één vrouw in het bijzonder die veel tijd met Rutte doorbrengt en dat is prinses Mabel.

Prinses Mabel is sinds het overlijden van haar man, prins Friso, in 2013 al enkele jaren vrijgezel. Ze is goed bevriend met Mark Rutte en voor zover bekend is hij ook al heel lang vrijgezel. . Het bijzondere is dat dit stel vaak samen wordt gezien en dat ze heel dicht bij elkaar staan. Er lijkt veel te gebeuren tussen deze twee.

De twee kennen elkaar al heel lang. Zij zijn lid van JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Het was dus duidelijk dat de prinses en de premier elkaar perfect kenden. Ze praten ook vaak met elkaar. Volgens veel bronnen brachten ze veel tijd samen door.

Lees verder

Lifestyle

‘The Voice-coach Ali B opgepakt door politie’

Donderdag roepen de politie en het Openbaar Ministerie (OM) s*ksslachtoffers en getuigen die mogelijk zedendelicten hebben gepleegd rondom The Voice of Holland op om aangifte te doen. Ze willen bepalen of er strafbare feiten zijn gepleegd op de set van de talentenjacht.

Politie en aanklagers zeggen dat ze meldingen van misbr*ik op de show in de gaten hebben gehouden.

“Er zal sprake zijn van allerlei ongepast gedrag, mogelijk met inbegrip van strafbare feiten. Dit zijn verontrustende berichten. We willen er bij degenen die denken slachtoffer te zijn van een strafbaar feit op aan te dringen om naar de politie te komen en, indien nodig, aangifte te doen’, schrijft de politie donderdag. naar voren. uitdrukking.

De politie benadrukte dat elk onderzoek zou worden uitgevoerd door
professionele rechercheurs en openbare aanklagers.

Inmiddels zijn bij The Voice of Holland twee meldingen gedaan van aanranding tegen Ali B en één tegen Jeroen Rietbergen. Beiden hebben in de rapporten ontkend een misdrijf te hebben gepleegd. Rietbergen had eerder toegegeven “s*ks van s*ksuele aard” te hebben gehad met de vrouwen die aan het programma deelnamen en nam ontslag.

Lees verder

Trending