Connect with us

Lifestyle

Hij is 60 en zij 30 en krijgen een baby, uitgescholden voor egoïsten

leeftijdsverschil

Liefde kent geen grenzen, dat hebben we allemaal al wel gehoord. Dit is natuurlijk een prachtig concept, want zoiets moois als de liefde laat zich niet in hokjes passen. Precies daarom moeten we niet met de vinger wijzen als een relatie niet meteen aan ons eigen ideaalbeeld van de liefde voldoet. We moeten ons integendeel openstellen voor alle facetten van de liefde. Het koppel in dit verhaal kreeg zware kritiek vanwege hun leeftijdsverschil.

Dit genoegen was voor de twee hoofdrolspelers in dit verhaal jammer genoeg niet weggelegd. Ze kregen zware kritiek te verduren vanwege het grote leeftijdsverschil tussen hen beiden. Dat werd alleen nog maar erger toen ze besloten om een kind ter wereld te brengen.

Larry en Mindy Mikia uit Florida leerden elkaar in onprettige omstandigheden kennen. De vrouw had zopas een ongeluk gehad toen ze de man ontmoette, indertijd politieagent, die haar leven redde. De twee leerden elkaar beter kennen en de vonk sprong over. Na verloop van tijd begonnen ze een romantische relatie. Tot dusver niets abnormaal, ware het niet dat veel internetgebruikers kritiek hadden op hun leeftijdsverschil. Hij is 60, zij 30.

Zwanger

De leeftijdskloof zorgde voor heel wat problemen, zeker toen ze bekendmaakten dat ze in verwachting waren van een baby. Mindy getuigt dat ze het hele internet tegen zich kreeg toen ze onthulde dat haar man dubbel zo oud was als zij. Dat werd dan nog erger toen ze haar zwangerschap aankondigde.

Mindy legt uit: “De sociale media zijn een fantastische manier om in contact te komen met mensen vanuit alle uithoeken. Maar ze zijn ook moeilijk te controleren. Een meedogenloze en kritische plaats waar mensen zich helemaal laten gaan en alles zeggen, zelfs dingen die ze nooit in ons gezicht zouden durven zeggen.”

Deze overweging is stof tot nadenken en maakt ons zelf een beetje droevig gestemd. Het moet heel onaangenaam zijn om plots het doelwit te worden van haat en kritiek, gewoon vanwege de keuzes die je maakt. Larry en Mindy zijn beschuldigd van egoïsme, alleen om de simpele reden dat ze besloten dat ze een kind wilden. Mensen vonden het niet kunnen dat het kind dan zo’n oude vader zou hebben, die vroeg zou overlijden.

Aanvaarding

Het echtpaar was diepbedroefd van al die beledigende en heftige woorden. Ondanks alles lieten ze het hoofd niet hangen. De vrouw voelde dat er toch ook heel wat mensen aan hun kant stonden. Ze waren niet alleen.

Daarover vertelt Mindy: “Er zijn zoveel lieve mensen op het web. Ze volgen ons, ze sturen ons lieve berichtjes en het is prachtig om te weten dat er niet alleen haat is. Aanvankelijk was het niet makkelijk om met al die negatieve manifestaties om te gaan, maar toen begon ik erom te lachen en na verloop van tijd aanvaardde ik het.”

Bovenop het leeftijdsverschil was er nog de afkeuring van de beslissing om een baby ter wereld te brengen. Het is echter mooi om te zien dat dit koppel zich niet uit het lood liet slaan en hun hart volgde. Het leven behoort toe aan zij die het leiden. Alleen dierbaren onderling hebben het recht om te beslissen waar het leven naartoe leidt. Al de rest zijn gewoon meningen, dikwijls ietwat moeilijk verteerbaar, maar betwistbaar en zo persoonlijk.

Nu je hier toch bent zal je misschien ook het verhaal van deze serveerster willen lezen die ontslagen werd vanwege een enorme fooi.

Lees verder

Lifestyle

BEELDEN: Alle acht bloedmooie zussen Yolanthe herenigd op Ibiza

Yolanthe

Yolanthe is naar Ibiza gevlogen voor een hereniging met haar maar liefst acht zussen. Op Instagram deelt ze hoe ze gezellig samen iets koken en dan van de prachtige zonsondergang genieten.

Yolanthe is in de wolken dat ze haar zussen allemaal samen bij zich heeft. Het bijzondere familiemoment deelt ze dus maar al te graag op haar sociale media.

De zusjes bereiden samen een lekkere maaltijd voor de hele familie. De brunette schrijft bij de beelden: “Koken met de familie voor de familie.” Nadat de maaltijd verorberd is, genieten ze samen van de zonsondergang. Werkelijk alle zusjes van Yo zijn erbij.

Wesley Sneijder was deze week eveneens op Ibiza om er wat tijd te spenderen met zijn ex en hun zoontje Xess Xava. Op de beelden van het mooie moment met de hele familie is hij wel opvallend afwezig.

Groot gezin

Yolanthe is afkomstig uit een heel groot gezin en ze weet maar al te goed wat voor een gezellige boel dat is. De brunette droomde er altijd van om zelf ook een groot gezin te stichten.

Enige tijd terug zei Yolanthe al dat ze het leuk zou vinden als Xess iemand heeft om mee te spelen. Liefst een zusje. Ook tijdens het shoppen zou haar dit goed uitkomen. “Ja, dat lijkt me wel wat”, schreef ze in haar column voor Grazia.

Lees verder

Lifestyle

Dit is de vriendin van Mark Rutte: ‘We zijn meer dan alleen vrienden’

Het liefdesleven van Mark Rutte is een groot mysterie. Er waren dus veel geruchten over, aangezien de premier er nooit iets over zei. Er is echter één vrouw in het bijzonder die veel tijd met Rutte doorbrengt en dat is prinses Mabel.

Prinses Mabel is sinds het overlijden van haar man, prins Friso, in 2013 al enkele jaren vrijgezel. Ze is goed bevriend met Mark Rutte en voor zover bekend is hij ook al heel lang vrijgezel. . Het bijzondere is dat dit stel vaak samen wordt gezien en dat ze heel dicht bij elkaar staan. Er lijkt veel te gebeuren tussen deze twee.

De twee kennen elkaar al heel lang. Zij zijn lid van JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Het was dus duidelijk dat de prinses en de premier elkaar perfect kenden. Ze praten ook vaak met elkaar. Volgens veel bronnen brachten ze veel tijd samen door.

Lees verder

Lifestyle

‘The Voice-coach Ali B opgepakt door politie’

Donderdag roepen de politie en het Openbaar Ministerie (OM) s*ksslachtoffers en getuigen die mogelijk zedendelicten hebben gepleegd rondom The Voice of Holland op om aangifte te doen. Ze willen bepalen of er strafbare feiten zijn gepleegd op de set van de talentenjacht.

Politie en aanklagers zeggen dat ze meldingen van misbr*ik op de show in de gaten hebben gehouden.

“Er zal sprake zijn van allerlei ongepast gedrag, mogelijk met inbegrip van strafbare feiten. Dit zijn verontrustende berichten. We willen er bij degenen die denken slachtoffer te zijn van een strafbaar feit op aan te dringen om naar de politie te komen en, indien nodig, aangifte te doen’, schrijft de politie donderdag. naar voren. uitdrukking.

De politie benadrukte dat elk onderzoek zou worden uitgevoerd door
professionele rechercheurs en openbare aanklagers.

Inmiddels zijn bij The Voice of Holland twee meldingen gedaan van aanranding tegen Ali B en één tegen Jeroen Rietbergen. Beiden hebben in de rapporten ontkend een misdrijf te hebben gepleegd. Rietbergen had eerder toegegeven “s*ks van s*ksuele aard” te hebben gehad met de vrouwen die aan het programma deelnamen en nam ontslag.

Lees verder

Trending