Connect with us

Lifestyle

Dankzij IKEA tas hack hoeven bruiden nooit meer te zwoegen op toilet

IKEA tas hack

De dag van je huwelijk is zonder twijfel een van de mooiste dagen van je leven. Het is een dag om voor altijd te herinneren en te koesteren. Maar je trouwdag is ook een dag van stress. Er kruipen maanden voorbereiding in. Uiteraard moet alles gewoon perfect zijn.

Bruiden weten hoe lastig het is om naar het toilet te gaan in een bruidsjurk. En dat moment breekt zeker aan, want de zenuwen staan strak gespannen. Het is niet echt praktisch om de jurk dan telkens uit en weer aan te moeten doen.

Tina bedacht gelukkig een geniale oplossing. En daarvoor maakte ze gebruik van de vertrouwde blauwe IKEA tassen.

Ze postte de foto’s van haar slimme hack online op de IKEA hackers blog en haar bericht gaat nu de hele wereld over.

Eerst knipt ze een gat in de beroemde tas. Vervolgens tilt ze de plooien van haar jurk op en steekt ze de handvatten over haar schouders. Op die manier is de trouwjurk keurig opgerold en wordt ze niet bevuild door de smerige badkamervloer. Dit is best slim, toch?

Tina schreef over haar uitvinding: “Nou, ik ben enkele weken geleden getrouwd in een zeemeermin bruidsjurk en ik maakte me echt zorgen om naar toilet te gaan en mezelf niet te kunnen behelpen.”

De vrouw vervolgt: “Iemand die me helpt of naar me kijkt als ik naar de wc ga op mijn trouwdag? Mijn handen niet vrij hebben om toiletpapier te kunnen gebruiken? Of nog erger: Wat als ik ongesteld wordt? Nee, echt niet!”

De slimme bruid besluit: “Mijn trucje kost ongeveer 0,80 euro en ik knutselde het de dag voor mijn trouwdag in elkaar. Het duurt amper drie minuten. Het leukst van al is nog dat het bijna gratis is en dat het mijn leven op mijn trouwdag een stuk aangenamer maakte.”

Op de sociale media wordt de hack alvast heel enthousiast onthaald. Weet jij misschien iemand die deze truc binnenkort goed kan gebruiken?

Lifestyle

BEELDEN: Alle acht bloedmooie zussen Yolanthe herenigd op Ibiza

Yolanthe

Yolanthe is naar Ibiza gevlogen voor een hereniging met haar maar liefst acht zussen. Op Instagram deelt ze hoe ze gezellig samen iets koken en dan van de prachtige zonsondergang genieten.

Yolanthe is in de wolken dat ze haar zussen allemaal samen bij zich heeft. Het bijzondere familiemoment deelt ze dus maar al te graag op haar sociale media.

De zusjes bereiden samen een lekkere maaltijd voor de hele familie. De brunette schrijft bij de beelden: “Koken met de familie voor de familie.” Nadat de maaltijd verorberd is, genieten ze samen van de zonsondergang. Werkelijk alle zusjes van Yo zijn erbij.

Wesley Sneijder was deze week eveneens op Ibiza om er wat tijd te spenderen met zijn ex en hun zoontje Xess Xava. Op de beelden van het mooie moment met de hele familie is hij wel opvallend afwezig.

Groot gezin

Yolanthe is afkomstig uit een heel groot gezin en ze weet maar al te goed wat voor een gezellige boel dat is. De brunette droomde er altijd van om zelf ook een groot gezin te stichten.

Enige tijd terug zei Yolanthe al dat ze het leuk zou vinden als Xess iemand heeft om mee te spelen. Liefst een zusje. Ook tijdens het shoppen zou haar dit goed uitkomen. “Ja, dat lijkt me wel wat”, schreef ze in haar column voor Grazia.

Lees verder

Lifestyle

Dit is de vriendin van Mark Rutte: ‘We zijn meer dan alleen vrienden’

Het liefdesleven van Mark Rutte is een groot mysterie. Er waren dus veel geruchten over, aangezien de premier er nooit iets over zei. Er is echter één vrouw in het bijzonder die veel tijd met Rutte doorbrengt en dat is prinses Mabel.

Prinses Mabel is sinds het overlijden van haar man, prins Friso, in 2013 al enkele jaren vrijgezel. Ze is goed bevriend met Mark Rutte en voor zover bekend is hij ook al heel lang vrijgezel. . Het bijzondere is dat dit stel vaak samen wordt gezien en dat ze heel dicht bij elkaar staan. Er lijkt veel te gebeuren tussen deze twee.

De twee kennen elkaar al heel lang. Zij zijn lid van JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Het was dus duidelijk dat de prinses en de premier elkaar perfect kenden. Ze praten ook vaak met elkaar. Volgens veel bronnen brachten ze veel tijd samen door.

Lees verder

Lifestyle

‘The Voice-coach Ali B opgepakt door politie’

Donderdag roepen de politie en het Openbaar Ministerie (OM) s*ksslachtoffers en getuigen die mogelijk zedendelicten hebben gepleegd rondom The Voice of Holland op om aangifte te doen. Ze willen bepalen of er strafbare feiten zijn gepleegd op de set van de talentenjacht.

Politie en aanklagers zeggen dat ze meldingen van misbr*ik op de show in de gaten hebben gehouden.

“Er zal sprake zijn van allerlei ongepast gedrag, mogelijk met inbegrip van strafbare feiten. Dit zijn verontrustende berichten. We willen er bij degenen die denken slachtoffer te zijn van een strafbaar feit op aan te dringen om naar de politie te komen en, indien nodig, aangifte te doen’, schrijft de politie donderdag. naar voren. uitdrukking.

De politie benadrukte dat elk onderzoek zou worden uitgevoerd door
professionele rechercheurs en openbare aanklagers.

Inmiddels zijn bij The Voice of Holland twee meldingen gedaan van aanranding tegen Ali B en één tegen Jeroen Rietbergen. Beiden hebben in de rapporten ontkend een misdrijf te hebben gepleegd. Rietbergen had eerder toegegeven “s*ks van s*ksuele aard” te hebben gehad met de vrouwen die aan het programma deelnamen en nam ontslag.

Lees verder

Trending