Connect with us

Lifestyle

Onderzoek: 75% singles verkiest mannen met een buikje

buikje

Telkens wanneer de zomer in aantocht is, sloven we ons uit in de sportschool om die overtollige kilo’s te verliezen. Voor mannen met wat meer vlees op de botten is er goed nieuws. Volgens een onderzoek verkiest 75% singles mannen met een buikje.

Mensen die dachten dat vrouwen liever een man met een sixpack hebben, komen bedrogen uit. Een studie van dating.com geeft aan dat dit totaal niet het geval is. In een online enquête werden gebruikers gevraagd naar hun voorkeur van uiterlijk bij mannen.

Aan de studie deden zowat tweeduizend gebruikers mee en 75 procent gaf aan dat ze liever een man met een buikje hebben, veeleer dan een kerel met een afgetraind lichaam.

Levensgenieter

Een mogelijke reden zou kunnen zijn dat vrouwen liever iemand hebben die met volle teugen van het leven geniet. Dat is toch zoveel leuker dan iemand die op elke calorie let.

Voor twintig procent van de ondervraagden maakte het ook helemaal niets uit hoe hun ideale man eruitziet. Persoonlijkheid is voor deze vrouwen belangrijker dan lichaamstype.

Amper 15 procent van de deelnemers gaf te kennen dat ze toch eerder iemand zoeken met een Ken of Barbie-achtig lichaam.

Echte wereld

Expert in dating en vicepresident bij dating.com, Marie Sullivan, legt uit dat ze tevreden is dat de echte wereld toont dat je niet compleet afgetraind moet zijn om mooi te worden gevonden.

Ze merkte op: “Films en series hebben de neiging om Barbie en Ken type lichamen te promoten, die mensen het idee geven dat ze er zo uit moeten zien om hun match te vinden. We zijn blij te kunnen bevestigen dat dit niet is hoe het in het echte leven werkt.”

Nu je hier toch bent, zal je misschien ook willen weten wat de beste manier is om een kater te vermijden of te verzachten.

Lees verder

Lifestyle

BEELDEN: Alle acht bloedmooie zussen Yolanthe herenigd op Ibiza

Yolanthe

Yolanthe is naar Ibiza gevlogen voor een hereniging met haar maar liefst acht zussen. Op Instagram deelt ze hoe ze gezellig samen iets koken en dan van de prachtige zonsondergang genieten.

Yolanthe is in de wolken dat ze haar zussen allemaal samen bij zich heeft. Het bijzondere familiemoment deelt ze dus maar al te graag op haar sociale media.

De zusjes bereiden samen een lekkere maaltijd voor de hele familie. De brunette schrijft bij de beelden: “Koken met de familie voor de familie.” Nadat de maaltijd verorberd is, genieten ze samen van de zonsondergang. Werkelijk alle zusjes van Yo zijn erbij.

Wesley Sneijder was deze week eveneens op Ibiza om er wat tijd te spenderen met zijn ex en hun zoontje Xess Xava. Op de beelden van het mooie moment met de hele familie is hij wel opvallend afwezig.

Groot gezin

Yolanthe is afkomstig uit een heel groot gezin en ze weet maar al te goed wat voor een gezellige boel dat is. De brunette droomde er altijd van om zelf ook een groot gezin te stichten.

Enige tijd terug zei Yolanthe al dat ze het leuk zou vinden als Xess iemand heeft om mee te spelen. Liefst een zusje. Ook tijdens het shoppen zou haar dit goed uitkomen. “Ja, dat lijkt me wel wat”, schreef ze in haar column voor Grazia.

Lees verder

Lifestyle

Dit is de vriendin van Mark Rutte: ‘We zijn meer dan alleen vrienden’

Het liefdesleven van Mark Rutte is een groot mysterie. Er waren dus veel geruchten over, aangezien de premier er nooit iets over zei. Er is echter één vrouw in het bijzonder die veel tijd met Rutte doorbrengt en dat is prinses Mabel.

Prinses Mabel is sinds het overlijden van haar man, prins Friso, in 2013 al enkele jaren vrijgezel. Ze is goed bevriend met Mark Rutte en voor zover bekend is hij ook al heel lang vrijgezel. . Het bijzondere is dat dit stel vaak samen wordt gezien en dat ze heel dicht bij elkaar staan. Er lijkt veel te gebeuren tussen deze twee.

De twee kennen elkaar al heel lang. Zij zijn lid van JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Het was dus duidelijk dat de prinses en de premier elkaar perfect kenden. Ze praten ook vaak met elkaar. Volgens veel bronnen brachten ze veel tijd samen door.

Lees verder

Lifestyle

‘The Voice-coach Ali B opgepakt door politie’

Donderdag roepen de politie en het Openbaar Ministerie (OM) s*ksslachtoffers en getuigen die mogelijk zedendelicten hebben gepleegd rondom The Voice of Holland op om aangifte te doen. Ze willen bepalen of er strafbare feiten zijn gepleegd op de set van de talentenjacht.

Politie en aanklagers zeggen dat ze meldingen van misbr*ik op de show in de gaten hebben gehouden.

“Er zal sprake zijn van allerlei ongepast gedrag, mogelijk met inbegrip van strafbare feiten. Dit zijn verontrustende berichten. We willen er bij degenen die denken slachtoffer te zijn van een strafbaar feit op aan te dringen om naar de politie te komen en, indien nodig, aangifte te doen’, schrijft de politie donderdag. naar voren. uitdrukking.

De politie benadrukte dat elk onderzoek zou worden uitgevoerd door
professionele rechercheurs en openbare aanklagers.

Inmiddels zijn bij The Voice of Holland twee meldingen gedaan van aanranding tegen Ali B en één tegen Jeroen Rietbergen. Beiden hebben in de rapporten ontkend een misdrijf te hebben gepleegd. Rietbergen had eerder toegegeven “s*ks van s*ksuele aard” te hebben gehad met de vrouwen die aan het programma deelnamen en nam ontslag.

Lees verder

Trending