Connect with us

Lifestyle

Dit is de vriendin van Mark Rutte: ‘We zijn meer dan alleen vrienden’

Het liefdesleven van Mark Rutte is een groot mysterie. Er waren dus veel geruchten over, aangezien de premier er nooit iets over zei. Er is echter één vrouw in het bijzonder die veel tijd met Rutte doorbrengt en dat is prinses Mabel.

Prinses Mabel is sinds het overlijden van haar man, prins Friso, in 2013 al enkele jaren vrijgezel. Ze is goed bevriend met Mark Rutte en voor zover bekend is hij ook al heel lang vrijgezel. . Het bijzondere is dat dit stel vaak samen wordt gezien en dat ze heel dicht bij elkaar staan. Er lijkt veel te gebeuren tussen deze twee.

De twee kennen elkaar al heel lang. Zij zijn lid van JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Het was dus duidelijk dat de prinses en de premier elkaar perfect kenden. Ze praten ook vaak met elkaar. Volgens veel bronnen brachten ze veel tijd samen door.

Lees verder

Lifestyle

BEELDEN: Alle acht bloedmooie zussen Yolanthe herenigd op Ibiza

Yolanthe

Yolanthe is naar Ibiza gevlogen voor een hereniging met haar maar liefst acht zussen. Op Instagram deelt ze hoe ze gezellig samen iets koken en dan van de prachtige zonsondergang genieten.

Yolanthe is in de wolken dat ze haar zussen allemaal samen bij zich heeft. Het bijzondere familiemoment deelt ze dus maar al te graag op haar sociale media.

De zusjes bereiden samen een lekkere maaltijd voor de hele familie. De brunette schrijft bij de beelden: “Koken met de familie voor de familie.” Nadat de maaltijd verorberd is, genieten ze samen van de zonsondergang. Werkelijk alle zusjes van Yo zijn erbij.

Wesley Sneijder was deze week eveneens op Ibiza om er wat tijd te spenderen met zijn ex en hun zoontje Xess Xava. Op de beelden van het mooie moment met de hele familie is hij wel opvallend afwezig.

Groot gezin

Yolanthe is afkomstig uit een heel groot gezin en ze weet maar al te goed wat voor een gezellige boel dat is. De brunette droomde er altijd van om zelf ook een groot gezin te stichten.

Enige tijd terug zei Yolanthe al dat ze het leuk zou vinden als Xess iemand heeft om mee te spelen. Liefst een zusje. Ook tijdens het shoppen zou haar dit goed uitkomen. “Ja, dat lijkt me wel wat”, schreef ze in haar column voor Grazia.

Lees verder

Lifestyle

‘The Voice-coach Ali B opgepakt door politie’

Donderdag roepen de politie en het Openbaar Ministerie (OM) s*ksslachtoffers en getuigen die mogelijk zedendelicten hebben gepleegd rondom The Voice of Holland op om aangifte te doen. Ze willen bepalen of er strafbare feiten zijn gepleegd op de set van de talentenjacht.

Politie en aanklagers zeggen dat ze meldingen van misbr*ik op de show in de gaten hebben gehouden.

“Er zal sprake zijn van allerlei ongepast gedrag, mogelijk met inbegrip van strafbare feiten. Dit zijn verontrustende berichten. We willen er bij degenen die denken slachtoffer te zijn van een strafbaar feit op aan te dringen om naar de politie te komen en, indien nodig, aangifte te doen’, schrijft de politie donderdag. naar voren. uitdrukking.

De politie benadrukte dat elk onderzoek zou worden uitgevoerd door
professionele rechercheurs en openbare aanklagers.

Inmiddels zijn bij The Voice of Holland twee meldingen gedaan van aanranding tegen Ali B en één tegen Jeroen Rietbergen. Beiden hebben in de rapporten ontkend een misdrijf te hebben gepleegd. Rietbergen had eerder toegegeven “s*ks van s*ksuele aard” te hebben gehad met de vrouwen die aan het programma deelnamen en nam ontslag.

Lees verder

Lifestyle

Mysterie rond dodelijk drama bij school prinses Alexia

Er is een lichaam gevonden in de buurt van de Britse school waar prinses Alexia op zat. Het is niet bekend wat er met de man is gebeurd, de politie doet nog onderzoek. De dodelijke film gaat over de Britse stad Llantwit Major.

Niemand weet wat er is gebeurd

Een drama als dit gebeurt nooit in dit kleine stadje van slechts 13.366 inwoners. De gemeenschap is dan ook verontrust. Het lichaam werd vorige maand in een winkel gevonden en behoorde toe aan Stuart Sloan, meldt Story Weekly. Hij is al lang een lokale beroemdheid in de stad en runt daar een dameskledingwinkel.

Het was dan ook een enorme schok voor velen toen de man dood werd aangetroffen in een kamer achter de winkel. Niemand weet wat er met hem is gebeurd. Ze praten over een groot mysterie. Dreigen? Nieuwssite Wales Online meldt dat de lokale bevolking in het betreffende weekend twee forensische teams heeft gezien die de site hebben bezocht. Er werd een met wit omzoomde gang opgericht en rechercheurs in witte pakken verdwenen in de compound. Het politieonderzoek loopt nog.

Meteen werd er in de gemeenschap veel gespeculeerd over wat er met de man zou kunnen gebeuren. Zo kwamen er een week voordat de tragedie plaatsvond meerdere dealers naar de winkel. Het bedrijf moest onmiddellijk sluiten, maar ging de volgende week weer open.

Wordt de man bedreigd?

Prinses Alexia meldde zich vorige week bij Atlantic University in Llantwit Major. Wat er met de man is gebeurd, blijft een mysterie en daarom is het onvermijdelijk dat ze nu weet van de film…

Lees verder

Trending