Connect with us

Niet gecategoriseerd

Ongeluk tekent Martien Meiland voor de rest van z’n leven

Echte Château Meiland-fans hebben dit misschien opgemerkt. De ogen van kasteelheer Martien Meiland zijn niet exact hetzelfde. Zijn rechteroog pupil is een beetje anders. Martien heeft als kind een ongeluk gehad, veroorzaakt door hemzelf. “Toen ik vier jaar oud was, heb ik een ongeluk gehad”, vertelde de man aan Stories Weekly. “Ik stak mezelf in het rechteroog met een schaar, stak mijn oog met een schaar als een kind.”

Pech voor Martien Meiland

Sindsdien heeft hij niets anders meer gezien dan zijn rechteroog. Het is moeilijk om wormen te zien met slechts één werkend oog, maar Martien denkt dat het niet zo erg voor hem is omdat het ongeluk als kind gebeurde. Het enige wat hem stoorde was een blinde vlek aan zijn rechterkant.

Toen Martien Meiland (60 jaar) vier jaar oud was, werd hij tijdens het knutselen in het rechteroog gesneden door een schaar. Door een ongeluk kan de kasteelheer nog wel licht door dat oog ontvangen, maar is verder blind voor dat oog. Toen hij als volwassene op zakenreis naar India kwam, kreeg hij een nieuw oog, vertelt hij in zijn biografie.

https://www.instagram.com/p/B3bk1lgF6XG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=55d4e39e-ec26-4e2e-8881-d4a23cb61442

Martien was aan het shoppen voor zijn interieurwinkel in India, waar hij een zakenman tegenkwam. ‘Ik heb meneer Cupta ontmoet tijdens een etentje,’ legde hij uit. “‘Wat is er met je ogen aan de hand?” Hij vroeg.” Deze zakenman heeft een oogziekenhuis in Delhi en wil Martien helpen.

“Ik zei: ‘Ik heb een nieuw oog van je gekregen? Het was absoluut onmogelijk”, zei Martien. Het bleek dat hij gelijk had. Na wat testen bleek een oogtransplantatie onmogelijk, omdat de spieren achter zijn rechteroog zwak waren. Hij had veel gereisd en kon geen nieuw oog krijgen.

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Joyce (64) kreeg in een uur tijd honderden likes van jongeren op Tinder

Een 64-jarige krijgt veel aandacht op de datingapp Tinder, vooral van jonge heren die koekjes met haar willen delen. De dialoog is als volgt.

Dat blijkt althans uit een experiment van gebruikers van het populaire socialemediaplatform Reddit.

“Joyce” beschreef in haar profiel dat ze alleen geïnteresseerd was in fatsoenlijke mannen.

Mannen die rondhangen en dronken worden, hoeven geen contact op te nemen met ‘grootmoeder’, zei ze.

Mannen tussen de 18 en 25 jaar matchen “Joyce” en stuurden haar de meest sexy berichten.

Op het screenshot is ook te zien dat de “dame” in een uur tijd meer dan honderd likes heeft ontvangen.

Volgens het commentaar van Redditor laat het experiment eens te meer zien dat online daten voor de meeste mannen geen zin heeft, mede vanwege de scheve geslachtsverhouding.

Uit de data blijkt dat er voor elke vrouw gemiddeld drie mannen op Tinder zitten.

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Man (31) schopte en stampte kind van vriendin dood voor het spelen van videogames

Een gewetenloze Amerikaan is aangeklaagd voor de laffe moord op een 1-jarige baby, waarbij de baby van zijn vriendin om het leven kwam.

Zackry J., 31, uit Alaska, zorgt voor de kinderen van zijn vriendin, die bij hem woont. Het tragische incident zou hebben plaatsgevonden toen de vrouw de kinderen bij hem achterliet terwijl hij naar zijn werk ging.

Vorige week probeerde de moeder haar 1-jarige baby wakker te maken. Dat meldde de politie van Fairbanks. Dan ontdekt ze dat het kind niet meer leeft.

Detectives ontdekten later dat de stoffelijke resten van het babymeisje tekenen van geweld vertoonden. Volgens J. was de baby aan het “spelen” met haar 6-jarige zusje. Dat zou de blessure moeten verklaren.

Uiteindelijk bekende de wilde dat hij het kind ruw en wreed had behandeld en haar in slaap had gebracht zodat hij het spel kon spelen.

De verdachte zit vast in afwachting van de resultaten van het onderzoek.

Foto’s zijn ter illustratie.

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Wow: Wielrenner wordt achterna gezeten door wolf in Nationaal Park De Hoge Veluwe

We ontkomen er niet meer aan. De wolf lijkt zich definitief gevestigd te hebben in Nederland. En niet in het Amsterdamse Bos of het Vondelpark maar bijvoorbeeld in Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Onlangs stond daar nog een gezin met jonge kinderen oog in oog met een wolf en nu is het weer raak.

Een wielrenner legt vast hoe hij langs een wolf fietst. Maar wanneer hij er voorbij denkt te rijden besluit de wolf de achtervolging in te zetten.

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Drama Loretta Schrijver: ‘Helaas dood’

Loretta Schrijver heeft het droevige nieuws bekendgemaakt. Helaas moest ze haar schattige hond Flip laten inslapen.

Shownieuws vroeg haar hoe het met haar ging en ze zei het volgende: “Helaas. Flip is vannacht overleden. Ik ben heel verdrietig, maar hij heeft geen pijn meer. Ik hou van Lorette.

Flip is zo geliefd en zo belangrijk voor Schrijver, je kunt haar hond hieronder bekijken:

Moeilijke tijd

Loretta heeft het heel moeilijk gehad en vecht nog steeds tegen sommige dingen. Enige tijd geleden kreeg ze te horen dat ze darmkanker had, waar ze veel last van had. Dit alles wordt erger als er complicaties optreden. Gelukkig is ze nu terug in de befaamde Koffietijd en is ze in januari weer begonnen met presenteren.

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Gordon haalt snoeihard uit naar eigen zus: ‘Ze is mentaal gestoord’

Gordon

De zus van Gordon, Joke Heuckeroth, haalde onlangs flink uit. Ze hebben al lang ruzie en toen ze doodziek in het ziekenhuis was opgenomen, liet Gordon haar vallen. Nu slaat Gordon keihard terug. “Ze is mentaal niet in orde.”

Tijdens haar opname in het ziekenhuis in Spanje als gevolg van hartfalen, probeerde ze de presentator te contacteren. Gordon wilde echter geen contact. Joke vindt dat de zanger alleen aan zichzelf denkt.

Dikke egoïst

Joke reageerde heel boos. “Gordon is gewoon een egoïst, hij kijkt nooit naar me om. De geschiedenis herhaalt zich. Toen onze zus Lydia overleed, zocht hij ook geen contact. Dat zou hem nooit meer overkomen, zei hij naderhand.” Volgens Joke is hij ondanks zijn verhuis naar Dubai hervallen in oude slechte gewoontes. “Hij leeft in een andere wereld: drank, drugs, seks.”

Mentaal niet oké

De presentator slaat nu ongenadig terug en zegt dat zijn zus onzin uitkraamt. “Ze is mentaal niet in orde. Niemand van mijn broers en zussen heeft contact met haar. Ik ga er daarom verder ook niet op in.”

Verder lezen

Niet gecategoriseerd

Bennie Jolink heeft duidelijke waarschuwing voor boeren

Bennie Jolink

Bennie Jolink waarschuwt de boeren en zegt dat ze moeten oppassen met hun acties. De 75-jarige zanger geeft aan dat de protesten een rampzalige uitwerking kunnen hebben op de publieke opinie. Dat schrijft hij in een post op Facebook.

De zanger steekt van wal: “Ik wil toch iets zeggen over de boeren, al weet ik nu al dat ze dat niet fijn vinden om te lezen.” Jolink snapt de boeren, maar zegt dat ze geen nieuwe vijanden moeten maken.

Jolink zegt dat de stikstofcrisis een ernstig probleem is dat draconische maatregelen vereist. Hij legt de schuld daarvoor bij de overheid, die de voorbije jaren een verkeerd beleid voerde. “Maar we hebben en houden nog steeds een groot stikstofprobleem, dat door ons allemaal gedragen dient te worden.”

Verder lezen

Trending