Connect with us

Niet gecategoriseerd

Ongeluk tekent Martien Meiland voor de rest van z’n leven

Echte Château Meiland-fans hebben dit misschien opgemerkt. De ogen van kasteelheer Martien Meiland zijn niet exact hetzelfde. Zijn rechteroog pupil is een beetje anders. Martien heeft als kind een ongeluk gehad, veroorzaakt door hemzelf. “Toen ik vier jaar oud was, heb ik een ongeluk gehad”, vertelde de man aan Stories Weekly. “Ik stak mezelf in het rechteroog met een schaar, stak mijn oog met een schaar als een kind.”

Pech voor Martien Meiland

Sindsdien heeft hij niets anders meer gezien dan zijn rechteroog. Het is moeilijk om wormen te zien met slechts één werkend oog, maar Martien denkt dat het niet zo erg voor hem is omdat het ongeluk als kind gebeurde. Het enige wat hem stoorde was een blinde vlek aan zijn rechterkant.

Toen Martien Meiland (60 jaar) vier jaar oud was, werd hij tijdens het knutselen in het rechteroog gesneden door een schaar. Door een ongeluk kan de kasteelheer nog wel licht door dat oog ontvangen, maar is verder blind voor dat oog. Toen hij als volwassene op zakenreis naar India kwam, kreeg hij een nieuw oog, vertelt hij in zijn biografie.

https://www.instagram.com/p/B3bk1lgF6XG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=55d4e39e-ec26-4e2e-8881-d4a23cb61442

Martien was aan het shoppen voor zijn interieurwinkel in India, waar hij een zakenman tegenkwam. ‘Ik heb meneer Cupta ontmoet tijdens een etentje,’ legde hij uit. “‘Wat is er met je ogen aan de hand?” Hij vroeg.” Deze zakenman heeft een oogziekenhuis in Delhi en wil Martien helpen.

“Ik zei: ‘Ik heb een nieuw oog van je gekregen? Het was absoluut onmogelijk”, zei Martien. Het bleek dat hij gelijk had. Na wat testen bleek een oogtransplantatie onmogelijk, omdat de spieren achter zijn rechteroog zwak waren. Hij had veel gereisd en kon geen nieuw oog krijgen.

Continue Reading

Niet gecategoriseerd

Wow: Wielrenner wordt achterna gezeten door wolf in Nationaal Park De Hoge Veluwe

We ontkomen er niet meer aan. De wolf lijkt zich definitief gevestigd te hebben in Nederland. En niet in het Amsterdamse Bos of het Vondelpark maar bijvoorbeeld in Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Onlangs stond daar nog een gezin met jonge kinderen oog in oog met een wolf en nu is het weer raak.

Een wielrenner legt vast hoe hij langs een wolf fietst. Maar wanneer hij er voorbij denkt te rijden besluit de wolf de achtervolging in te zetten.

Continue Reading

Niet gecategoriseerd

Drama Loretta Schrijver: ‘Helaas dood’

Loretta Schrijver heeft het droevige nieuws bekendgemaakt. Helaas moest ze haar schattige hond Flip laten inslapen.

Shownieuws vroeg haar hoe het met haar ging en ze zei het volgende: “Helaas. Flip is vannacht overleden. Ik ben heel verdrietig, maar hij heeft geen pijn meer. Ik hou van Lorette.

Flip is zo geliefd en zo belangrijk voor Schrijver, je kunt haar hond hieronder bekijken:

Moeilijke tijd

Loretta heeft het heel moeilijk gehad en vecht nog steeds tegen sommige dingen. Enige tijd geleden kreeg ze te horen dat ze darmkanker had, waar ze veel last van had. Dit alles wordt erger als er complicaties optreden. Gelukkig is ze nu terug in de befaamde Koffietijd en is ze in januari weer begonnen met presenteren.

Continue Reading

Niet gecategoriseerd

Gordon haalt snoeihard uit naar eigen zus: ‘Ze is mentaal gestoord’

Gordon

De zus van Gordon, Joke Heuckeroth, haalde onlangs flink uit. Ze hebben al lang ruzie en toen ze doodziek in het ziekenhuis was opgenomen, liet Gordon haar vallen. Nu slaat Gordon keihard terug. “Ze is mentaal niet in orde.”

Tijdens haar opname in het ziekenhuis in Spanje als gevolg van hartfalen, probeerde ze de presentator te contacteren. Gordon wilde echter geen contact. Joke vindt dat de zanger alleen aan zichzelf denkt.

Dikke egoïst

Joke reageerde heel boos. “Gordon is gewoon een egoïst, hij kijkt nooit naar me om. De geschiedenis herhaalt zich. Toen onze zus Lydia overleed, zocht hij ook geen contact. Dat zou hem nooit meer overkomen, zei hij naderhand.” Volgens Joke is hij ondanks zijn verhuis naar Dubai hervallen in oude slechte gewoontes. “Hij leeft in een andere wereld: drank, drugs, seks.”

Mentaal niet oké

De presentator slaat nu ongenadig terug en zegt dat zijn zus onzin uitkraamt. “Ze is mentaal niet in orde. Niemand van mijn broers en zussen heeft contact met haar. Ik ga er daarom verder ook niet op in.”

Continue Reading

Trending