Connect with us

Opmerkelijk

Moeder dronken bestuurder lacht slachtoffer uit, rechter leert haar harde les

moeder bestuurder en de rechter

Iedereen weet dat rijden onder invloed tragische gevolgen heeft. Wanneer er een ongeval gebeurt, is er vaak niet alleen materiële schade, maar er vallen ook gewonden of erger.

Amanda Kosal bekende dat ze onder invloed was toen ze frontaal op een auto knalde. De bestuurder van de andere auto, de 31-jarige Jerome Zirker, vader van vijf kinderen, overleed. Zijn verloofde raakte zwaargewond.

Kosal kreeg een gevangenisstraf van drie tot vijftien jaar.

Tijdens haar veroordeling verscheen ze voor rechter Qiana Lillard. De nabestaanden van Jerome namen het woord en lazen een verklaring van de kinderen voor. Uit de achterkant van de rechtszaal hoorde de rechter plotseling gegiechel.

Het lijkt onbegrijpelijk, maar op het ogenblik dat familieleden van Jerome hun hartzeer uitspraken en uitlegden wat voor impact het verlies op hun leven had, vond iemand het nodig om te lachen en te grijnzen.

Rechter grijpt in

Het ging om twee van Amanda’s familieleden. Ook haar moeder Donna was aan het lachen. De rechter was zo gechoqueerd dat ze besloot om dit kinderachtige gedrag keihard aan te pakken.

Ze onderbrak de familieleden van het slachtoffer en liet de moeder van Amanda in de boeien slaan. De rechter sprak haar streng aan: “Dit is een rechtbank, en dit zijn zeer serieuze zaken.”

De rechter vervolgde: “Ik snap dat jullie van streek zijn omdat je geliefde naar de gevangenis gaat. Maar weet je wat? Ze vliegt de gevangenis in vanwege foute keuzes die ze maakte. Deze mensen rouwen hier, kapot van verdriet omdat een zinloze actie hun geliefde wegnam, en jij zit hier te doen alsof het een grap is?”

De rechter bleef niet bij de pakken zitten en ging verder dan deze verbale berisping. Ze veroordeelde de moeder tot 93 dagen gevangenisstraf wegens beledigen van de rechtbank.

Nu je hier toch bent zal je misschien ook dit verhaal willen lezen over een moeder die kritiek krijgt omdat ze haar kinderen in haar pyjama naar school brengt.

Verder lezen

Opmerkelijk

Opmerkelijk: Penis gevonden bij tankstation

Vreemd nieuws vanuit de Verenigde Staten. Bij een tankstation in Mobile, Alabama, stuitten automobilisten die hun voertuig van verse brandstof wilden voorzien op een menselijke penis. Zij alarmeerden de politie, die het geslachtsapparaat in beslag heeft genomen.

Volgens LadBible denkt de politie dat de jongeheer afkomstig is van de 29-jarige Christopher Means. De motorrijder was een paar dagen eerder vlakbij verongelukt. Vanwege de heftigheid van het ongeval was zijn lichaam ‘in stukken gescheurd’ en het vermoeden bestaat dat de penis bij het tankstation is beland.

Dat zou kunnen komen doordat ‘automobilisten over het lichaam van Means zijn heengereden, maar niet gestopt zouden zijn’. De politie is dan ook op zoek naar hen.

Verder lezen

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Verder lezen

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Verder lezen

Trending