Connect with us

Opmerkelijk

Man komt na 25 jaar huwelijk uit de kast en haar reactie gaat viraal

uit de kast

Sommige mensen slagen erin om zich een leven lang voor te liegen. Maar uiteindelijk haalt het schuldgevoel toch de bovenhand, waardoor je na verloop van tijd niet meer met jezelf kunt leven. Dat moet ook Shaun Williams gevoeld hebben. Na 25 jaar huwelijk en vier dochters was hij eindelijk eerlijk. Hij kwam uit de kast als homo en begon aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Het mooiste van al is dat zijn familie hem accepteerde en hem waardeerde als de fantastische man die hij altijd was geweest.

Shaun Williams trouwde eind jaren ’90 op 27-jarige leeftijd. In die tijd had de Australische man nooit de schaamte kunnen trotseren om zijn ware zelf te zijn. Daarom verschuilde hij zich achter het ideale beeld van de getrouwde man met het perfecte gezinnetje.

De inmiddels 52-jarige man getuigt: “Ik onderdrukte die gedachten, ik besloot dat het iets zou zijn dat ik in mijn graf zou meenemen. Ik groeide op in de jaren ’80 toen er veel anti-homo-aanvallen waren en die hele aids-hype, dus ik was te bang om het te zeggen. Het was echt een uitdaging. Ik heb mezelf en veel mensen onderweg pijn gedaan.”

Overstuur

Shaun was tot op het einde heel erg in de war. Hij vreesde dat hij zijn gezin zou verliezen als hij zich zou outen. Maar na contact met een psychotherapeut besloot hij eindelijk de waarheid te vertellen. Het kostte hem zelfs meer dan een jaar om het aan zijn psycholoog te vertellen. Dan vond hij de kracht om het grote nieuws mee te delen aan zijn vrouw en kinderen.

Daarover zegt Shaun: “Ik wist niet hoe mijn familie zou reageren. Ik vertelde het de volgende dag aan mijn vrouw en kinderen. Ik verliet het ouderlijk huis uit respect voor hen, maar het was moeilijk omdat ik niet wist tot wie ik me moest wenden, ik voelde me heel eenzaam.”

Eenzaamheid

De vader voelde zich heel eenzaam. Daarom besloot hij een Facebookgroep op te richten voor vaders die eveneens beseffen dat ze niet kunnen blijven liegen tegen hun dierbaren. De man was ontzettend verrast om te zien hoeveel mensen er in zijn situatie zitten. Heel wat mensen hadden precies hetzelfde als hem meegemaakt. “Ik voelde me erg eenzaam en het kostte me ongeveer zes maanden om echt mijn weg te vinden. Ik voelde me geïsoleerd. Dus ik zei tegen mezelf ‘er moeten andere mensen zijn die hetzelfde doormaken.” En Shaun kreeg gelijk.

Betere vader

Shaun vervolgt zijn verhaal: “Ik was echt verrast dat er zo veel waren. Er is een wereld vol mannen die leefden zoals ik, met de schaamte en het schuldgevoel dat we hebben doorgemaakt.” Ondertussen heeft hij een partner gevonden en voelt hij zich ook een betere vader. Ik ben op een geweldige plek en nu ben ik een betere vader. Ik voel nog steeds van tijd tot tijd dat schuldgevoel en die schaamte, maar ik weet dat ik ze kan overwinnen.”

Opmerkelijk

Opmerkelijk: Penis gevonden bij tankstation

Vreemd nieuws vanuit de Verenigde Staten. Bij een tankstation in Mobile, Alabama, stuitten automobilisten die hun voertuig van verse brandstof wilden voorzien op een menselijke penis. Zij alarmeerden de politie, die het geslachtsapparaat in beslag heeft genomen.

Volgens LadBible denkt de politie dat de jongeheer afkomstig is van de 29-jarige Christopher Means. De motorrijder was een paar dagen eerder vlakbij verongelukt. Vanwege de heftigheid van het ongeval was zijn lichaam ‘in stukken gescheurd’ en het vermoeden bestaat dat de penis bij het tankstation is beland.

Dat zou kunnen komen doordat ‘automobilisten over het lichaam van Means zijn heengereden, maar niet gestopt zouden zijn’. De politie is dan ook op zoek naar hen.

Verder lezen

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Verder lezen

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Verder lezen

Trending