Connect with us

Opmerkelijk

Drie brandweermannen van dezelfde kazerne worden op dezelfde dag vader in hetzelfde ziekenhuis

Toevallen bestaan er zeker. Maar bepaalde toevallen doen je echt versteld staan. Je vraagt je dan af of dit echt een toeval was. Zoals in het geval van deze drie brandweermannen die collega’s van elkaar zijn. Ze werden namelijk op dezelfde dag vader en hun vrouwen bevielen ook alle drie in hetzelfde ziekenhuis.

Drie collega’s
Iedereen bij Spotsylvania Regional Medical Center was opgetogen dat de drie collega’s zich in dezelfde kamer bevonden met elk een pasgeboren baby in hun armen. Niemand had kunnen vermoeden dat drie brandweermannen uit dezelfde kazerne op dezelfde dag vader zouden worden in hetzelfde ziekenhuis, maar ook hier lijkt het lot hen te verenigen. Een van de drie mannen, Michael Irif, zei dat toen zijn vrouw begon te bevallen en hij haar naar het ziekenhuis bracht, hij de verpleegsters vertelde: “Ik wil jullie even waarschuwen: twee van mijn collega’s komen er ook aan!”.

“De fantastische drie”
Het duurde niet lang voordat het hele ziekenhuis deze drie vaders “de fantastische drie” noemde, want dit soort dingen gebeuren zou eenmaal niet elke dag! Nu hopen de drie collega’s dat de kinderen op een dag vrienden kunnen worden en gepassioneerd zijn over hun vak. Allen bedanken het ziekenhuis oprecht voor de onberispelijke behandeling waardoor hun families zich thuis voelden. “Al onze artsen en verpleegsters zijn buitengewoon vriendelijk, gepassioneerd en zorgzaam geweest”, zei Kyle Dean, een van de kersverse vaders. Kyle, die zelf al vader is van meerdere kinderen, zei dat het belangrijk is om nu zoveel mogelijk tijd met de kinderen door te brengen, want de tijd vliegt en het zal niet lang duren, voordat de kleintjes groot zijn.

Verder lezen

Opmerkelijk

Opmerkelijk: Penis gevonden bij tankstation

Vreemd nieuws vanuit de Verenigde Staten. Bij een tankstation in Mobile, Alabama, stuitten automobilisten die hun voertuig van verse brandstof wilden voorzien op een menselijke penis. Zij alarmeerden de politie, die het geslachtsapparaat in beslag heeft genomen.

Volgens LadBible denkt de politie dat de jongeheer afkomstig is van de 29-jarige Christopher Means. De motorrijder was een paar dagen eerder vlakbij verongelukt. Vanwege de heftigheid van het ongeval was zijn lichaam ‘in stukken gescheurd’ en het vermoeden bestaat dat de penis bij het tankstation is beland.

Dat zou kunnen komen doordat ‘automobilisten over het lichaam van Means zijn heengereden, maar niet gestopt zouden zijn’. De politie is dan ook op zoek naar hen.

Verder lezen

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Verder lezen

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Verder lezen

Trending