Connect with us

Opmerkelijk

Maxim Hartman scheldt 13-jarige meisjes uit tot ze huilen

Hartman

Bij de talkshow van Renze Klamer nam Maxim Hartman geen blad voor de mond. Hij ontploft wanneer zijn uithaal naar Nikkie de Jager, die hij een Poolse hoer noemde, ter sprake komt.

Enkele maanden haalde hij flink uit naar Nikkie Jager, die volgens hem een slecht voorbeeld is voor kinderen. “Het allerergste is dat zij vrouwen en non-binaire wezens stimuleert om zich op te maken als een ordinaire Poolse prostituee. Helemaal dichtsmeren die hap. Volstucen die poriën.”

In de talkshow Renze laat hij verstaan dat hij nog altijd achter die uitspraak staat. “Dat vind ik nog steeds. Het is toch zo? Waarom smeert ze die make-up op die manier op? Blijkbaar vindt ze dat mooi, en ik vind het eruitzien als een Poolse hoer.” Hartman gaat zelfs nog een stapje verder. Hij vindt het walgelijk dat Nikkie kilo’s make-up op haar gezicht smeert. “Ik heb daar last van. Ik moet er gewoon bijna van kotsen. Moet je kijken hoe het eruitziet!”

13-jarige meisjes uitschelden

Maxim heeft geen last van de kritiek. Hij kreeg echter wel een heleboel haatberichten. “Vooral van meisjes van 12/13/14 die massaal verliefd of gek zijn op Nikkie. En die gaan echt ver. Nou ben ik niet zo heel bang voor een 13-jarige die mij dood wil, maar het is toch niet leuk. Ik pak die meisjes dan ook aan, want ik heb maling aan hun leeftijd. Dan scheld ik ze uit tot ze gaan janken. Ik pak ze gewoon tot ze gaan huilen!”

Continue Reading

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Continue Reading

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Continue Reading

Actueel

Potten pindakaas boordevol cocaïne, hasj en xtc ontdekt

Op het eerste zicht lijkt dit een lekkere voorraad pindakaas, maar schijn bedriegt. Dat meldt de douane. Ze troffen namelijk meerdere potten aan die vol drugs zaten.

De douane Schiphol grapt op Facebook: “Je wordt er niet groot en sterk van. Al kan je dat na het opeten ervan wel denken.”

Er zat namelijk iets heel anders in de potten dan smeuïge pindakaas: xtc, hasj en cocaïne. De potten kwamen niet door de drugstest, waardoor de douane ze kon onderscheppen. Ze voegden er nog aan toe: “De smaken smeuïg, of met en zonder nootjes waren niet voldoende voor deze liefhebber van pindakaas en deze smokkelaar voegde wat ingrediënten toe.”

Continue Reading

Trending