Connect with us

Opmerkelijk

Hans Kazan (69) met spoed opgenomen in ziekenhuis: ‘Heeft niet lang meer’

Illusionist Hans Kazan (69 jaar) voelt zich niet lekker. Zijn vrouw Wendy vertelde het ons aan de telefoon. Hij werd gisteren naar een ziekenhuis in de buurt van zijn woonadres in Marbella gebracht.

“Hans voelt zich erg ziek en onwel,” zei Wendy vanuit het ziekenhuisbed van haar man. ,,Hij eet al twee weken niet meer of minder en braakt altijd. Het duurde dag en nacht. Vooral de laatste dagen waren erg slecht. Daarom zijn we naar het ziekenhuis gegaan.”

Hans is naar het ziekenhuis gebracht. “Nu moeten we de onderzoeken afwachten. Ze zullen zijn maag en darmen onderzoeken en foto’s maken van zijn borstkas. Dit gaat nu allemaal gebeuren en we moeten afwachten.

Hans vond het verschrikkelijk, zei Wendy. ,,Hij dacht eerst: ik ben een beetje misselijk en het gaat wel over. We moeten dit weekend naar Nederland, want we hebben veel congressen en optredens. We wilden er al een tijdje naar kijken, maar gisteren kon het echt niet meer. s

De concerten en gesprekken stonden al maanden gepland en Wendy moest afzeggen. ,,Het is echt saai. Gelukkig waren de klanten erg begripvol. Hans verbrak de verloving maar één keer in zijn leven en toen kreeg hij een hartaanval.

In de resterende 50 jaar van zijn werk heeft hij nog nooit een voorstelling afgezegd. Nu moeten we de hele rij afzeggen, dat vindt Hans erg. Maar kon niet voor hem werken omdat hij niet eens een minuut kon staan. “

Continue Reading

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Continue Reading

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Continue Reading

Actueel

Potten pindakaas boordevol cocaïne, hasj en xtc ontdekt

Op het eerste zicht lijkt dit een lekkere voorraad pindakaas, maar schijn bedriegt. Dat meldt de douane. Ze troffen namelijk meerdere potten aan die vol drugs zaten.

De douane Schiphol grapt op Facebook: “Je wordt er niet groot en sterk van. Al kan je dat na het opeten ervan wel denken.”

Er zat namelijk iets heel anders in de potten dan smeuïge pindakaas: xtc, hasj en cocaïne. De potten kwamen niet door de drugstest, waardoor de douane ze kon onderscheppen. Ze voegden er nog aan toe: “De smaken smeuïg, of met en zonder nootjes waren niet voldoende voor deze liefhebber van pindakaas en deze smokkelaar voegde wat ingrediënten toe.”

Continue Reading

Trending