Connect with us

Opmerkelijk

Rob de Nijs thuis bewusteloos aangetroffen door zijn vrouw Henriëtte

Rob de Nijs werd bewusteloos in zijn woning aangetroffen door zijn vrouw Henriëtte Koetschruiter. Zijn hartslag en bloeddruk waren te laag en hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij extra zuurstof kreeg en ook aura werd vastgesteld. Zijn afscheidsoptreden op 10 april in de Ziggo Dome is uitgesteld.

Rob de Nijs (79 jaar) ligt vanwege corona in het ziekenhuis. Hij is nu beter, maar hij moet zich de komende tijd nog aanpassen, meldt hij op Twitter. Zijn geplande afscheidsoptreden in de Ziggo Dome, op 10 april, is uitgesteld. Een nieuwe datum is nog niet bekend, maar die zal volgens de zanger binnenkort bekend worden gemaakt.

Zijn vrouw Henriëtte zei tegen Privé om ervoor te zorgen dat het concert in de nabije toekomst toch door zou gaan. “Rob wil zeker afscheid nemen van zijn fans, uit Amsterdam en Nederland.” Kaartkopers hoeven niets te doen, zij worden via e-mail op de hoogte gebracht van de nieuwe datum. Zijn afscheidsconcert `t Is Mooi Geweest betekende het einde van een carrière van meer dan zestig jaar. Daarvoor had hij een afscheidsoptreden in Antwerpen.

Afgelopen januari liep de 9-jarige Julius, zoon van Rob en Henriëtte, het virus op. De familie deed er vervolgens alles aan om het kind weg te houden van de zieke De Nijs, die de ziekte van Parkinson heeft. Henriëtte zei destijds: “Hij kon het natuurlijk niet meebrengen. “Het verloop van de ziekte van Parkinson maakt niet zoveel uit, maar hij heeft ook een vorm van astma en dat brengt hem extra risico met zich mee.”

Rob had “alle injecties en boosters gekregen”, zei ze ook. “Als hij vandaag of morgen het horloge krijgt, is er niets verloren en we moeten hopen dat deze hits hun werk zullen doen. Maar het is natuurlijk dat we altijd bang zijn. ”

Verder lezen

Opmerkelijk

Opmerkelijk: Penis gevonden bij tankstation

Vreemd nieuws vanuit de Verenigde Staten. Bij een tankstation in Mobile, Alabama, stuitten automobilisten die hun voertuig van verse brandstof wilden voorzien op een menselijke penis. Zij alarmeerden de politie, die het geslachtsapparaat in beslag heeft genomen.

Volgens LadBible denkt de politie dat de jongeheer afkomstig is van de 29-jarige Christopher Means. De motorrijder was een paar dagen eerder vlakbij verongelukt. Vanwege de heftigheid van het ongeval was zijn lichaam ‘in stukken gescheurd’ en het vermoeden bestaat dat de penis bij het tankstation is beland.

Dat zou kunnen komen doordat ‘automobilisten over het lichaam van Means zijn heengereden, maar niet gestopt zouden zijn’. De politie is dan ook op zoek naar hen.

Verder lezen

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Verder lezen

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Verder lezen

Trending