Connect with us

Opmerkelijk

Jonge pilote sterft aan herseninfectie na muggenbeet: ‘Ongezien’

Oriana Pepper

Een jonge Britse pilote is overleden aan een herseninfectie nadat ze een jaar geleden in Antwerpen door een mug was gestoken.

Oriana Pepper (21) was piloot in opleiding bij EasyJet. De jongedame was in Antwerpen op cursus. Op 7 juli 2021 ging ze naar de spoedeisende hulp van het ziekenhuis omdat ze naast haar rechteroog was gestoken door een mug. Haar oog was helemaal ontstoken en opgezwollen.

Ze is dan naar huis gestuurd met antibiotica. Twee dagen later stortte ze thuis in en moest ze opnieuw naar het ziekenhuis. Drie dagen later overleed ze in het ziekenhuis.

Herseninfectie

Het rapport van de lijkschouwer geeft nu aan dat de vrouw overleed aan septische embolie. Lijkschouwer Nigel Parsley schreef in zijn verslag: “Ik heb nog nooit een geval als dit gezien. Het is een jammerlijke tragedie voor een jonge vrouw die een mooie carrière en een mooi leven voor zich had.”

Vader Tristan zei tijdens een hoorzitting over haar overlijden: “Mijn dochter vond niets leuker dan te gaan vliegen met mij en haar broer Oliver. Ze had iemand leren kennen waar ze van hield, ze had een job die ze leuk vond, en ze was haar dromen aan het bereiken.”

Om Oriana te heren is er een JustGiving pagina opgericht om jonge vrouwen te steunen die ook commerciële piloot willen worden.

Opmerkelijk

Opmerkelijk: Penis gevonden bij tankstation

Vreemd nieuws vanuit de Verenigde Staten. Bij een tankstation in Mobile, Alabama, stuitten automobilisten die hun voertuig van verse brandstof wilden voorzien op een menselijke penis. Zij alarmeerden de politie, die het geslachtsapparaat in beslag heeft genomen.

Volgens LadBible denkt de politie dat de jongeheer afkomstig is van de 29-jarige Christopher Means. De motorrijder was een paar dagen eerder vlakbij verongelukt. Vanwege de heftigheid van het ongeval was zijn lichaam ‘in stukken gescheurd’ en het vermoeden bestaat dat de penis bij het tankstation is beland.

Dat zou kunnen komen doordat ‘automobilisten over het lichaam van Means zijn heengereden, maar niet gestopt zouden zijn’. De politie is dan ook op zoek naar hen.

Verder lezen

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Verder lezen

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Verder lezen

Trending