Connect with us

Opmerkelijk

Na 18 miskramen in 16 jaar tijd, bevalt vrouw toch op 48-jarige leeftijd

Toen Louise Warneford in 1999 haar man Mark ontmoette, wist ze dat ze een gezin wilde stichten.

De Britse Louise probeerde op 32-jarige leeftijd zwanger te worden, maar kon door moeilijkheden helaas de reis niet maken.

Na 16 jaar proberen en maar liefst 18 miskramen gaf Louise niet op. Nu, op 48-jarige leeftijd, is ze de trotse moeder van zoon William. Haar geluk is eindeloos.

Louise en haar man, 55, betaalden tot $ 100.000 voor een IVF-behandeling.

Mark had een vasectomie in een eerdere relatie. Dus het paar wilde zwanger worden door middel van een IVF-behandeling.

Louise had geen moeite om zwanger te worden, maar haar baby kreeg ongeveer 14 weken later een miskraam.

Het artikel gaat verder onder de foto.

“Elke keer als ik weer hoop krijg, denk ik ‘dit is het’ en zal ik eindelijk de perfecte familie hebben die ik altijd al heb gewild, maar elke keer krijg ik een miskraam”, vertelde Louise aan de Daily Mail.

“We hebben in-vitrofertilisatie geprobeerd, maar ondanks dat we een paar keer zwanger waren, verloren we de baby elke keer.”

Net toen het paar op het punt stond de hoop op te geven, ontdekte een dokter dat Louise “dodelijke bacteriën” bij zich droeg die embryo’s bleven doden.

Louise kreeg eindelijk de behandeling die ze nodig had en werd opnieuw zwanger. Haar zoon William werd na 37 weken gezond geboren via een keizersnede.

“Het is ongelooflijk”, zei een geëmotioneerde Louise.

“Ik kon mijn ogen niet geloven toen de chirurg het aan mij overhandigde. Hij was zo mooi, het voelde alsof ik de loterij had gewonnen”, vertelde ze aan 5 News.

Louise omschrijft haar baan als moeder als “de beste baan ter wereld”.

Lees meer over het doorzettingsverhaal van Louise en haar boodschap aan andere koppels die kinderen willen.

Ik ben zo blij dat Louise en haar man de hoop nooit hebben opgegeven en dat ze nu hun gezin compleet kunnen maken met deze baby.

Ook door geraakt? Deel dit verhaal alsjeblieft met vrienden en familie!

Verder lezen

Opmerkelijk

Peter betaalt al zo’n 10 jaar helemaal nergens meer voor

Peter Clerckx, 58, koos er 10 jaar geleden voor om zonder inkomsten en uitgaven te leven. Hij vindt het erg leuk. “Mijn identiteitsbewijs was geblokkeerd en ik kon niet eens een bankrekening openen, maar ik voel me eerlijk gezegd rijker dan ooit.”

Vanuit het systeem werken de meeste gezinnen hard om het hoofd boven water te houden. Elektriciteit, dure boodschappen, torenhoge huur. Peter vond het helemaal niet erg. Hij wil niet langer deel uitmaken van een systeem dat volgens hem gewoon niet werkt.

Dit besef kwam voort uit gezondheidsproblemen en de zorg voor zijn terminaal zieke moeder. “Toen had ik een jaar geen inkomen, maar tegelijkertijd liepen de vaste lasten door. Ben ik keihard aan het werk om de put te vullen en rijk te worden? Toen besloot ik om uit het systeem te stappen”, legt Peter uit aan Het Nieuwsblad.

Thuis Peter slaapt niet op straat. Hij woont in een monumentaal pand in het centrum van Brugge. Hoewel, daar komt zijn initiatief Ecoliving om de hoek kijken. Dit is een tweedehandswinkel en je kunt het beste betalen met gemeenschapsmunten. Hij leeft tussen dozen. De eigenaar van het gebouw vroeg Peter niet om huur omdat hij langetermijnplannen had met het gebouw. Wel moet hij verantwoordelijk zijn voor het onderhoud.

Ga hem kokend op straat eten, bij voorkeur op een zonnekoker. Het verzamelt zonlicht en kan worden gebruikt om water en voedsel te verwarmen. “Ik heb alleen zonlicht nodig. Als het er niet is, gebruik ik een houtkachel. ” Peter doet nooit boodschappen, maar eet elke dag goed. “Ik pluk eten uit de supermarkt dat anders weggegooid zou worden.” Voedselverspilling doet hij niet. Hij mengt verschillende soorten voedsel in een stoofpot en gebruikt de restjes om soep te maken.

Wassen Peter vond ook een manier om zichzelf en zijn kleren te wassen met regenwater. “En ik gebruik geen zeep, want dat brengt je huidflora uit balans en je kunt er zelfs vies van gaan ruiken. Daarom ruik ik geen zweet.”

Pint of heeft hij helemaal geen geld uitgegeven? Hoe dan ook. “Ik ga bijvoorbeeld elke dag naar de supermarkt aan de overkant om bier te kopen.”

Verder lezen

Opmerkelijk

Auto rijdt ANWB winkel in Zeist binnen: zeker één persoon zwaargewond

Een auto reed de ANWB-winkel aan de 1e Hogeweg in Zeist binnen. Hulpdiensten en traumahelikopters kwamen ter plaatse. Bij het ongeval raakten drie mensen gewond, van wie één ernstig.

De bestuurder van de auto raakte niet gewond. Het pand heeft “aanzienlijke schade” opgelopen. Het is onduidelijk hoe het ongeval is kunnen gebeuren. De weg is afgezet en de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De bestuurder van de auto is na het ongeval overgebracht naar het politiebureau, maar is niet aangehouden, aldus een politiewoordvoerder.

Meer informatie volgt.

Beeld: Koen Laureij

 

Verder lezen

Opmerkelijk

Oppassen kleinkind kost dochter handenvol geld: eigen oma vraagt torenhoog uurtarief

In een anonieme post op Reddit heeft een moeder haar verdriet geuit over de houding van haar moeder tegenover de oppas. Grootmoeders zijn bereid om voor pasgeboren kleinkinderen te zorgen als het loon hoog is.

In de overgrote meerderheid van de gevallen zouden grootouders dolenthousiast zijn om hun kleinkind te zien, laat staan ​​om hem of haar met rust te laten. Mooier kan het niet om samen met de kleinkinderen te genieten. Maar niet voor Scary Grandma uit Amerika.

Op Reddit schreef haar dochter dat zij en haar man moeite hadden met het vinden van woonruimte omdat het zo duur was. Ze hadden niet veel, daarom vroegen ze de moeder van de dame of ze 2 dagen per week voor de baby kon zorgen. Dit, dachten ze, zou veel geld besparen.

$ 20 per uur is precies het tegenovergestelde. Een gepensioneerde grootmoeder die de hele dag niets te doen heeft, weigert gratis op haar kleinzoon te passen. Ze vraagt ​​$20 per uur. Als ze te laat was om haar zoon op de afgesproken tijd op te halen, moest ze een “boete” per minuut betalen.

Oma vraagt ​​ook om autostoeltjes, kinderwagens, bidons en voldoende eten en drinken. Oma weigerde geld uit te geven aan haar kleinzoon, maar wilde geld verdienen aan haar kleinzoon. “We hebben het financieel niet goed, maar ik kan het me zeker niet veroorloven”, schreef de moeder.

Deze vrouw overweegt een dagopvang te zoeken. “Ik hoopte wat geld te besparen, maar huisvesting is goedkoper dan mijn eigen moeder. Het is echt raar dat ik dit moet schrijven.”

Verder lezen

Opmerkelijk

Bruid in grote shock nadat aanstaande betrapt op krijgen van borstvoeding van zijn moeder

Bruiloften zijn een van de meest stressvolle momenten in iemands leven. wil je echt zijn Wat gebeurt er met getuigenverklaringen? Past deze jurk? Een vraag die je jezelf waarschijnlijk niet stelt op je grote dag is: heb ik echt gezien dat mijn aanstaande echtgenoot borstvoeding kreeg van zijn moeder?

Bride Unfiltered In de podcast Brides Unfiltered deelt Georgie Mitchell, co-presentator Beth, een verhaal dat ze heeft gehoord over de moeder aller huwelijksrampen.

“Twee keer is mij het verhaal verteld, ik was niet op de bruiloft, maar twee keer is mij verteld dat het de visagist was,” legde Georgie uit, wat de spanning nog groter maakte.

Borstvoeding van moeder “We noemen haar Jenny. Jenny zei tegen me: ‘Ik was laatst op een bruiloft en je raadt nooit wat er gebeurde. Vlak voor de ceremonie, toen de bruid naar het toilet moest, zag ze dingen ze kon het niet “vergeven”. Ze ging naar de badkamer en zag genoeg om een ​​huwelijk te beëindigen. Hij kreeg borstvoeding van zijn moeder.”

Beth was begrijpelijk verrast en zei toen: “Sorry, wat? Waarom zou je trouwen met een man die [nog steeds borstvoeding geeft]? “De toekomstige echtgenoot verzorgde nog steeds de borst van zijn moeder toen hij haar ten huwelijk vroeg.

Verder lezen

Opmerkelijk

Na een huwelijk van 19 jaar ontdekte Jan dat zijn vrouw vroeger een man was

Als we het hebben over liefdesrelaties en waarom ze blijven bestaan, hebben we het vaak over het broodnodige vertrouwen.

Dit wordt vaak beschouwd als een noodzakelijke voorwaarde voor een duurzame relatie, zonder welke fysieke aantrekkingskracht noch medeplichtigheid kan overleven.

Het is dit zelfvertrouwen dat een grote rol speelt in het verhaal dat we je nu gaan vertellen: een man die na 19 jaar ontdekt dat zijn vrouw een fundamenteel deel van haar verleden voor hem verborgen heeft gehouden.

Nadat een eerder huwelijk was geëindigd, trouwde Jane in 1993 met Monika, een Indonesisch meisje dat de oppas van zijn kind was geweest, ongeveer 15 jaar jonger dan hij.

Immigratie had tijdens het bureaucratische aanvraagproces twijfels doen rijzen over de identiteit van de vrouw, maar het paar slaagde erin hun onwil te overwinnen en hun verbintenis werd goedgekeurd.

Ze begonnen een nieuw leven: Monica werd moeder en zus van Jane’s twee kinderen, en 19 jaar lang leidde het gezin een vredig leven.

En gezien het bestaan ​​van het kind hebben de twee besloten dat ze geen andere kinderen willen.

Dingen begonnen te veranderen toen Monica een fulltime baan vond en vaker uitging. Ze droeg steeds flitsende kleding en een van zijn zoons zei dat hij haar in een nachtclub had gezien.

Jane ontdekt berichten van haar en andere mannen op de computer van haar vrouw, en de ruzie wordt heviger.

Het was in dit stadium dat er geruchten over haar begonnen te circuleren: een vriend vertelde Jane dat Monica in werkelijkheid een man was, of in ieder geval was geweest, en de zoon meldde andere soortgelijke geruchten aan zijn vader.

Gevoed door achterdocht en jaloezie besluit Jane Monica voor eens en voor altijd te confronteren: hij vertelt haar dat hij de waarheid heeft ontdekt en eist onmiddellijk dat ze haar verleden opheldert.

De wanhopige Monica kan alleen maar toegeven: ze gaf toe dat ze als man was geboren en daarna een geslachtsveranderende operatie onderging.

Sindsdien is ze een vrouw geworden en daarom voelt ze de behoefte haar vroegere identiteit aan haar man te onthullen.

De vrouw slaagde er ook in om te doen alsof ze 19 jaar lang maandverband had gebruikt om te verbergen dat ze geen vrouw was.

Natuurlijk was de klap voor de familie verschrikkelijk, vooral vanwege het vertrouwen waar we het eerder over hadden, en het leidde natuurlijk allemaal tot een lange en ingewikkelde juridische strijd.

Hoe zou jij reageren in deze situatie?

Verder lezen

Opmerkelijk

Hoogbejaarde Surinaamse vrouw uit Amsterdam steelt wanneer ze logeert bij haar dochter

Een hoogbejaarde vrouw van Surinaamse origine die woont in Amsterdam wordt ervan verdacht steeds spullen te stelen wanneer ze enkele dagen gaat logeren bij haar dochter.

Binnen de familie van de tachtiger is er een grote rel ontstaan nadat haar jongste dochter uit dezelfde stad aan haar zus vertelde dat zij telkens kleine dingen in haar huis kwijtraakt wanneer haar moeder bij haar heeft geslapen.

Het gaat onder meer om speldjes, kleine souvenirs, een ketting en zelfs twee sprayflesjes alcohol om de handen te desinfecteren.

Het zeer sterke vermoeden bestaat dat de oude dame de items stiekem in haar tas meeneemt tijdens haar logeerbezoekjes.

GFC Lifestyle in Den Haag verneemt van een vertegenwoordigster van het KIVC dat het diefstalslachtoffer wil nagaan of haar ma mogelijk lijdt aan kleptomanie.

Een deskundige van het KIVC heeft intussen aan de bezorgde familieleden uitgelegd dat sommige mensen met dementie hun gevoel voor sociale normen verliezen. Er is daarom geadviseerd om na te gaan of er mogelijk sprake is van dementieverschijnselen.

Crimineel gedrag, waaronder diefstal, en zelfs zeer ongepaste seksuele opmerkingen staan volgens experts verbonden aan het KIVC ook op de lijst van symptomen van dementie.

Foto ter illustratie.

Verder lezen

Opmerkelijk

Opmerkelijk: Penis gevonden bij tankstation

Vreemd nieuws vanuit de Verenigde Staten. Bij een tankstation in Mobile, Alabama, stuitten automobilisten die hun voertuig van verse brandstof wilden voorzien op een menselijke penis. Zij alarmeerden de politie, die het geslachtsapparaat in beslag heeft genomen.

Volgens LadBible denkt de politie dat de jongeheer afkomstig is van de 29-jarige Christopher Means. De motorrijder was een paar dagen eerder vlakbij verongelukt. Vanwege de heftigheid van het ongeval was zijn lichaam ‘in stukken gescheurd’ en het vermoeden bestaat dat de penis bij het tankstation is beland.

Dat zou kunnen komen doordat ‘automobilisten over het lichaam van Means zijn heengereden, maar niet gestopt zouden zijn’. De politie is dan ook op zoek naar hen.

Verder lezen

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Verder lezen

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Verder lezen

Actueel

Potten pindakaas boordevol cocaïne, hasj en xtc ontdekt

Op het eerste zicht lijkt dit een lekkere voorraad pindakaas, maar schijn bedriegt. Dat meldt de douane. Ze troffen namelijk meerdere potten aan die vol drugs zaten.

De douane Schiphol grapt op Facebook: “Je wordt er niet groot en sterk van. Al kan je dat na het opeten ervan wel denken.”

Er zat namelijk iets heel anders in de potten dan smeuïge pindakaas: xtc, hasj en cocaïne. De potten kwamen niet door de drugstest, waardoor de douane ze kon onderscheppen. Ze voegden er nog aan toe: “De smaken smeuïg, of met en zonder nootjes waren niet voldoende voor deze liefhebber van pindakaas en deze smokkelaar voegde wat ingrediënten toe.”

Verder lezen

Trending