Connect with us

Opmerkelijk

Politieagent betrokken bij schietincident boerenprotest moet onderduiken

politieagent

Een politieagent die betrokken was bij het schietincident tijdens het boerenprotest in Heerenveen is moeten onderduiken.

Minstens één agent die dinsdagavond betrokken was bij de schietpartij in Heerenveen is ondertussen ondergebracht op een geheim adres. De sfeer rond hem was te grimmig geworden.

De politieagent was woonachtig in een dorp in de gemeente Opsterland. Woensdagavond is hij onder bewaking uit het dorp vertrokken. Sinds donderdag wordt zijn huis ook beveiligd.

Voorlopig wil de politie Noord-Nederland niets kwijt over de politieagenten die dinsdagavond aanwezig waren tijdens de boerenprotesten nabij de snelweg A32. Een woordvoerder laat weten dat het onderzoek nog volop aan de gang is.

Het politieoptreden, waarbij gericht is beschoten op een trekker, leidt op de sociale media tot heel wat opruiende berichten. Wellicht is dat de reden dat de politieagent ondergedoken is.

Opmerkelijk

Schokkende beelden aanval op oma en kleindochter door migrant: ‘Een gevolg van open grenzen’

Op dit moment circuleren er op internet zeer verontrustende beelden waarop te zien is hoe een man met een donkere huidskleur een vrouw van 73 jaar en haar kleindochtertje aanvalt. Deze schokkende gebeurtenis vond plaats in Bordeaux, Frankrijk, en heeft veel ophef veroorzaakt.

Op de beelden is te zien dat een oudere vrouw samen met haar kleindochter bij de voordeur van een woning staat. Plotseling verschijnt een man met een donkere huidskleur in beeld.

Op het moment dat de vrouw met het meisje naar binnen wil lopen, sleurt de man hen naar buiten en begint hij hen te slaan.

Het kleine meisje wordt tegen de grond geworpen, terwijl de man de vrouw duwt en vervolgens op de vlucht slaat. De dader, een immigrant met een Frans paspoort, is inmiddels door de politie gearresteerd.

Lokale media melden dat de man bekend is bij de autoriteiten en in het verleden betrokken is geweest bij meer dan twintig vergelijkbare incidenten.

De vrouw is naar het ziekenhuis overgebracht, maar haar huidige toestand is niet duidelijk. De beelden hebben snel de ronde gedaan en hebben ook buiten Frankrijk de aandacht getrokken.

Geert Wilders, de Nederlandse politicus van de PVV, heeft de video gezien en reageerde woedend op Twitter. Hij wijst op de open grenzen van Europese landen, waaronder Frankrijk, en ziet dit als een pijnlijke realiteit die we momenteel in heel Europa ervaren.

Deze aanval werpt wederom licht op het debat over immigratie en grensbeleid. Het benadrukt de zorgen en angsten van mensen met betrekking tot veiligheid en criminaliteit. Het is belangrijk om dergelijke incidenten serieus te nemen en de juiste maatregelen te treffen om de veiligheid van de bevolking te waarborgen, zonder daarbij complete bevolkingsgroepen te stigmatiseren.

Quelle horreur. Bordeaux aujourd’hui. Voilà ce qu’ils ont fait de notre pays. Français, réveillez-vous. pic.twitter.com/isuIzeHM96— Eric Zemmour (@ZemmourEric) June 19, 2023

Verder lezen

Opmerkelijk

Dochter stelt grenzen: ‘Oma mag haar kleinkind niet verschonen’

Een moeder van een zes maanden oude baby bevindt zich in een heftige strijd met haar schoonmoeder. De moeder hecht namelijk enorm veel belang aan enkele aspecten die verband houden met de privacy en het welzijn van haar kleintje.

Daarom heeft ze een regel ingesteld waarbij oma toestemming moet vragen om haar kleinkind te knuffelen, tot grote frustratie van de schoonmoeder.

Deze moeder, samen met haar echtgenoot, neemt het ouderschap zeer serieus en vindt dat bepaalde taken alleen door hen moeten worden uitgevoerd.

Het gaat hierbij om het verschonen van de luier en het in bad doen van de kleine. Ze beschouwen het intieme gedeelte van het lichaampje als verboden terrein voor anderen en willen de privacy van hun kind waarborgen.

Naast het waarborgen van privacy, willen de ouders ook zoveel mogelijk rust voor hun zoontje bewerkstelligen. Het verschonen van de luier is niet altijd een prettige ervaring voor het kind, en ze willen voorkomen dat het een negatieve associatie wordt.

Deze denkwijze heeft echter geleid tot een gespannen relatie met de schoonmoeder. Op een gegeven moment verschoonde ze zonder toestemming de luier van de baby in het bijzijn van de moeder.

Dit voorval zorgde voor irritatie bij de moeder, omdat ze vond dat het niet de taak van de schoonmoeder was om dit te doen. Bovendien pakte de schoonmoeder de baby alsof het haar eigen kind was en negeerde ze de emoties van het kind tijdens het verschonen.

De moeder besloot haar verhaal online te delen en vroeg anderen om hun mening. Ze benadrukte het belang van het stellen van grenzen in dit soort situaties en het direct aangeven ervan. Veel mensen reageerden op haar bericht en gaven hun standpunten.

Een gebruiker merkte op dat het belangrijk is om grenzen aan te geven en duidelijk te communiceren als iemand deze overschrijdt. Volgens deze persoon ligt het probleem bij degene die de grenzen overschrijdt, niet bij de moeder zelf.

Een andere persoon vond het onbeleefd van de schoonmoeder om de moeder te negeren en de luier te verschonen zonder toestemming te vragen. Deze persoon was van mening dat de schoonmoeder om toestemming had moeten vragen voordat ze de handeling verrichtte.

De strijd tussen de moeder en haar schoonmoeder toont het belang aan van het bespreken en respecteren van grenzen als het gaat om de verzorging van een kind.

Hoewel het ouderschap verschillende benaderingen kan hebben, is het essentieel dat alle betrokkenen de wensen en behoeften van het kind en de ouders respecteren. Door open communicatie en begrip kan een gezonde en harmonieuze omgeving voor het kind worden gecreëerd.

Verder lezen

Actueel

Vrouw steekt vriend neer nadat hij al haar frietjes had opgegeten

In het recente nieuws is een verontrustend incident opgedoken waarbij de emoties hoog opliepen tijdens een ruzie over voedsel. De 34-jarige Dianne Margaret Clayton heeft de grenzen van redelijke reacties ver overschreden, met ernstige gevolgen tot gevolg.

Het incident vond plaats toen Dianne in een conflict verwikkeld raakte met haar vriend over wie de laatste frietjes had opgegeten. De ruzie escaleerde al snel en Dianne greep naar een mes, waarmee ze haar vriend in zijn schouder stak. Deze ongehoorde en gewelddadige reactie kwam snel aan het licht en Dianne heeft haar daad bekend voor de rechter. Als gevolg daarvan is ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van 26 weken.

Het nieuws van deze verontrustende gebeurtenis heeft veel reacties opgeroepen. Het is schokkend om te zien hoe een ogenschijnlijk onschuldig conflict over voedsel zo dramatisch kan escaleren. Het roept vragen op over de diepere oorzaken van dergelijke extreme reacties en de noodzaak van effectieve communicatie en conflictoplossing in relaties.

Het incident vond plaats bij vrienden van het stel, waar Dianne’s vriend, Simon, volgens haar alles opsnoepte wat werd voorgeschoteld. Nadat ze hem eerst een klap in het gezicht had gegeven, besloot ze een mes te pakken uit de keuken van hun vrienden en stak ze hem in zijn schouder. Deze gewelddadige daad heeft velen verbaasd en heeft geleid tot speculatie over hoe de situatie zou zijn geëscaleerd als er meer voedsel bij betrokken was geweest.

Hoewel Dianne’s reactie buitensporig was, is ze helaas niet de enige die tot dergelijke extreme daden is overgegaan als gevolg van ruzies over voedsel. Er zijn andere gevallen bekend waarbij mensen gewelddadig gedrag hebben vertoond na een dispuut over voedsel, zoals een vrouw die haar partner aanviel tijdens een ruzie over salsa. Deze incidenten benadrukken het belang van respect, empathie en effectieve communicatie in relaties, zelfs in situaties die op het eerste gezicht triviaal of onschuldig lijken.

Deze schokkende gebeurtenis herinnert ons aan het belang van het op een vreedzame en constructieve manier oplossen van conflicten. Geweld is nooit een acceptabele reactie, ongeacht de omstandigheden. Het is van essentieel belang dat we als samenleving stappen nemen om de oorzaken van dergelijk gedrag aan te pakken en te werken aan een cultuur van wederzijds respect, begrip en conflictbeheersing.

Laten we dit incident aangrijpen als een wake-upcall om ons bewustzijn te vergroten en onze inspanningen te verdubbelen om geweld en agressie te voorkomen. Laten we de waarde van communicatie en respect in relaties benadrukken, en streven naar een vreedzame en empathische samenleving waarin iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt.

 

Verder lezen

Actueel

Jong stel ontvangt schokkende energierekening van 17.000 euro: ”We hebben de hele winter in de kou gezeten!”

Het Belgische koppel, Yannick (28) en Tatiana (33) uit Sint-Niklaas, staat voor een bittere pil wanneer ze geconfronteerd worden met een energierekening van maar liefst 17.000 euro. Ten einde raad proberen ze hun zaak aan te kaarten bij de leverancier, maar deze lijkt geen fouten te erkennen.

Gedurende de afgelopen winter hebben Yannick Piessens en Tatiana Ysewyn hun uiterste best gedaan om zo zuinig mogelijk te leven. Ze hebben de verwarming een paar graden lager gezet en extra dekens gebruikt om warm te blijven. Yannick legt uit: “We wonen nog maar net een jaar in ons huis, een vrijstaande woning uit de jaren 60-70. We hebben het huis overgenomen van een vriend en wilden zijn energiecontract overnemen.”

Echter, om onduidelijke redenen konden ze dit contract niet overnemen en moesten ze snel een nieuwe energieleverancier vinden. De enige optie op dat moment was Luminus, waar ze zonder al te veel na te denken mee akkoord gingen. Yannick voegt eraan toe: “Vooral met een jong kind thuis en een tweede op komst wilden we niet zonder stroom of gas komen te zitten.”

Het stel betaalde gedurende negen maanden een voorschot van net geen 2.000 euro. Maar twee weken geleden ontvingen ze plotseling de eindafrekening, waarop stond dat ze nog eens 17.000 euro moesten bijbetalen. Tot hun verbazing bleek het gasverbruik bijna 26.000 kWh te zijn geweest.

Yannick en Tatiana begrijpen niet hoe dit mogelijk is. Ze hebben juist heel zuinig geleefd en hebben zichzelf in de wintermaanden in de kou gehouden om kosten te besparen. Yannick zegt: “Het is onbegrijpelijk dat we nu zo’n hoge factuur krijgen.”

Het koppel realiseert zich nu dat ze niet goed hebben gekeken naar de prijzen van Luminus, die buitengewoon hoog blijken te zijn. Yannick legt uit: “Ze rekenen bijna een euro per kWh, inclusief BTW. Daar hebben we niet bij stilgestaan.”

Met de hoge factuur kunnen Yannick en Tatiana niet overweg. Luminus heeft een betalingsregeling voorgesteld van 1.600 euro per maand, maar dit is voor het stel onrealistisch. Ze werken beiden fulltime, maar kunnen deze enorme kosten naast hun hypotheek en andere uitgaven niet dragen. Yannick zegt: “Zelfs een maandelijkse afbetaling van 500 of 800 euro zou ons jarenlang belasten. Dit is echt onmenselijk.”

Luminus beweert dat de meterstanden correct zijn en weigert fouten toe te geven. Het koppel heeft de energieombudsman ingeschakeld en wordt geadviseerd om niet te betalen en een onderzoek te eisen. Ze hopen dat er een oplossing komt die hen verlichting biedt in deze financiële nachtmerrie.

Verder lezen

Actueel

Hitsige vrouw doet aan zelfbevrediging in de Ikea

Sommige mensen bezoeken Ikea voor meer dan alleen het kopen van meubels en andere huishoudelijke benodigdheden. In de gigantische Zweedse winkel is immers een breed scala aan handige producten te vinden. Maar er zijn ook mensen die naar Ikea gaan om meer unieke redenen, zoals het proberen van de “beroemde” Zweedse gehaktballen, of zelfs om met zichzelf te spelen. Ja, je hebt het goed gelezen, dat laatste gebeurde onlangs in een van de winkels in China.

De politie werd opgeroepen naar de locatie en Ikea neemt nu afstand van het incident. Hoewel veel mensen naar Ikea gaan voor de winkelervaring, het inspirerende Scandinavische ontwerp en de comfortabele verlichting, zijn er mensen die iets te enthousiast worden zodra ze de meubelwinkel binnenstappen.

In China werd onlangs een vrouw betrapt terwijl ze halfnaakt met zichzelf aan het spelen was bij het bank- en badgedeelte van een Ikea-winkel, volgens een bericht van de Daily Mail. Een video van het incident verspreidde zich snel op sociale media, waarin te zien was hoe deze persoon zichzelf bevredigde te midden van een grote menigte. Hoewel de video inmiddels offline is gehaald, had de vreemde situatie al een online buzz veroorzaakt.

Het winkelpersoneel nam contact op met de lokale autoriteiten en Ikea heeft via een woordvoerder afstand genomen van het incident, door het af te doen als een zeer zeldzaam voorval. De Zweedse meubelgigant kondigde aan dat ze de veiligheidsmaatregelen zullen verhogen om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Hoewel we allemaal wel iemand kennen die gepassioneerd kan zijn over meubels, hadden we ons nooit kunnen voorstellen dat dit tot een zodanige opwinding zou kunnen leiden. Het incident in de Ikea-winkel in China blijft ongetwijfeld een vreemde gebeurtenis die laat zien dat sommige mensen ongepaste acties ondernemen, zelfs in openbare ruimtes zoals een meubelwinkel.

Verder lezen

Actueel

Huis op Funda staat vól met SM-spullen, maar foto op zolder slaat werkelijk alles!

Wanneer je ervoor kiest om je huis te verkopen via Funda, zijn er natuurlijk verschillende strategieën die je kunt gebruiken. Gewoonlijke tactieken omvatten bijvoorbeeld het hanteren van een “te lage” prijs, waardoor meer mensen komen kijken en overbieden. Maar je kunt ook een “te hoge” prijs vragen, waardoor potentiële kopers eronder willen bieden en denken dat ze een goede deal sluiten onder de vraagprijs.

Ongeacht de tactiek die je kiest, is het altijd belangrijk om mooie en duidelijke foto’s te gebruiken. In deze tijd zoeken mensen immers online naar hun perfecte huis, dus het moet er aantrekkelijk uitzien. Een bloemetje op tafel, wat fruit en een opgeruimd huis doen al veel goed.

Toch gaan sommige mensen een stapje verder om op te vallen op bekende huizensites. Sommigen doen dat met opvallende foto’s en schilderijen, terwijl anderen zelf poseren op de foto’s. Er zijn zelfs mensen die persoonlijke items laten rondslingeren om de aandacht te trekken.

Opmerkelijke woning op Funda
De eigenaar van het huis in de volgende advertentie heeft gekozen voor deze laatstgenoemde strategie. Hij valt op door wat persoonlijke items, waaronder een aantal opvallende objecten, door het huis te laten slingeren. Naast deze opvallende items zien we ook behoorlijk wat andere BDSM-gerelateerde spullen verspreid door het huis.

In de advertentie wordt vermeld dat de verkoop van het huis noodzakelijk is vanwege privéomstandigheden: “Vanwege privéomstandigheden zijn wij genoodzaakt onze vrijstaande woning op de Skoallikkers 20 in Augustinusga te verkopen. We hebben hier ruim drie jaar met veel plezier gewoond. Helaas is het laatste halfjaar iets minder plezierig geweest, maar dat ligt absoluut niet aan de woning.

Ik heb foto’s bijgevoegd om een beeld te geven van onze woning. Het moet wel gezegd worden dat de foto van de tuin niet helemaal een realistisch beeld weergeeft, omdat ik halverwege het project (zoals altijd) ben gestopt.” Uiteraard gaat het hier om een grapje, maar let vooral even op de laatste foto:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Verder lezen

Actueel

Bruidegom deelt deze foto’s van vreemdgaande bruid uit tijdens bruiloft!

Het verhaal van de bruidegom die wraak neemt op zijn vreemdgaande bruid is zeker opmerkelijk en zorgt voor veel opschudding. Het is begrijpelijk dat de man hevig gekwetst en bedrogen voelde nadat hij ontdekte dat zijn vrouw een affaire had met zijn beste vriend, die tevens zijn getuige was. Wat echter nog opmerkelijker is, is dat de bruidegom al voor de bruiloft op de hoogte was van deze pijnlijke situatie, maar ervoor koos om de schijn op te houden en de ceremonie voort te laten gaan. Hij wachtte geduldig tot het moment van ultieme wraak.

Tijdens zijn speech aan tafel tijdens het diner liet de bruidegom een stapel enveloppen rondgaan onder de gasten. In deze enveloppen bevonden zich foto’s van zijn bruid en getuige, waarop te zien was dat ze een intieme relatie hadden. Het is niet duidelijk hoe de bruidegom deze foto’s heeft bemachtigd, maar het is duidelijk dat hij ze bewaard heeft als bewijs van het bedrog. Het feit dat de familie van de bruidegom al op de hoogte was van deze foto’s wijst erop dat zij ook betrokken waren bij zijn plan voor wraak.

De reden achter het besluit van de bruidegom om de bruiloft te laten doorgaan ondanks het bedrog van zijn bruid heeft te maken met financiële overwegingen. De familie van de bruid heeft namelijk de kosten van de bruiloft op zich genomen, en op deze manier wilden ze voorkomen dat ze daar onderuit konden komen. Het lijkt erop dat de bruidegom deze gelegenheid aangreep om zijn wraak zo pijnlijk mogelijk te maken.

Toen de enveloppen werden geopend en de foto’s werden onthuld, nam de bruidegom met zijn familieleden het besluit om de bruiloft onmiddellijk te verlaten. Dit liet de bruid en haar familie verbijsterd en geschokt achter, met de confronterende beelden in hun handen. Het is begrijpelijk dat deze gebeurtenis een enorme impact had op alle betrokkenen, en het is waarschijnlijk dat de gevolgen van deze actie nog lang voelbaar zullen zijn.

Het is belangrijk om op te merken dat het nemen van wraak geen constructieve manier is om met bedrog en verraad om te gaan. Hoewel het begrijpelijk is dat de bruidegom diep gekwetst was en gerechtigheid wilde, kan het veroorzaken van publieke vernedering en het bewust schaden van anderen uiteindelijk leiden tot meer pijn en negativiteit. Het is essentieel om in dergelijke situaties te streven naar open communicatie, begrip en mogelijkheden voor herstel, zonder verdere schade toe te brengen aan alle betrokkenen.

Het is voor alle partijen van groot belang om te zoeken naar een gezonde manier om met de gevolgen van bedrog om te gaan, zoals counseling, therapie of mediation. Het is ook van cruciaal belang om ruimte te geven aan vergeving en zelfreflectie, zodat alle betrokkenen kunnen groeien en verder kunnen gaan.

Dit verhaal dient als een herinnering dat eerlijkheid, vertrouwen en respect essentiële pijlers zijn in elke relatie. Het is van groot belang om trouw te zijn aan onze geliefden en elkaars grenzen en gevoelens te respecteren. Het is beter om problemen en conflicten op een respectvolle en constructieve manier aan te pakken, zodat er ruimte is voor heling, groei en het herstellen van vertrouwen.

Verder lezen

Actueel

Opmerkelijk: Evelyn (32) beschikt over twee vagina’s – “Eén voor werk en één voor privé.”

Stel je voor: Een vrouw met twee vagina’s. Evelyn Miller, een 32-jarige vrouw uit Engeland, werd geboren met uterus didelphys, wat betekent dat ze twee vagina’s en twee baarmoeders heeft. Ze ontdekte dit toen ze 20 jaar oud was.

Één voor werk
Nu, op 32-jarige leeftijd en afkomstig uit Queensland, Australië, deelt Evelyn in een interview met Metro UK hoe haar leven eruitziet met twee ingangen.

Ze maakt er gebruik van: “Ik heb ongeveer zeven jaar als escort gewerkt, waarbij ik de hele wereld heb gezien. Ik kon één vagina gebruiken voor mijn werk en één vagina voor mijn privéleven, wat het emotioneel en fysiek veel gemakkelijker maakte.”

“Toen ik daarmee stopte, heb ik mezelf aangemeld op ‘OnlyFans’. Als je jezelf filmt terwijl je bezig bent met beide vagina’s, willen veel mannen dat zien.”

Buitengewone aspecten
Het heeft zeker voordelen, want Evelyn verdient duizenden euro’s per maand. Er zijn echter ook zaken waarmee Evelyn rekening moet houden.

Tijdens haar menstruatie heeft ze bijvoorbeeld twee tampons nodig en na onveilige seks moet ze beide geslachtsdelen testen op SOA’s.

Evelyn heeft ook een partner. Hij mag alleen ejaculeren in één van haar vagina’s, op advies van de dokter. “Ik zou namelijk twee baby’s kunnen krijgen. Dat is echter moeilijk voor mijn lichaam, dus we moeten voorzichtig zijn. Daarom maken we goede afspraken.”

“Beide vagina’s voelen heel anders aan voor mij, dus ik heb ontdekt wat ik wel en niet prettig vind aan elke kant. Toch is het ontzettend leuk. We kunnen bijvoorbeeld vrijen in de ene kant en in de andere kant een speeltje gebruiken.”

Zwangerschap
In 2020 raakte Evelyn zwanger van haar verloofde Tom. “Het was een zwangerschap met een hoog risico. Ik voelde me de hele zwangerschap erg ongemakkelijk. Mijn buik lag naar rechts omdat ik in mijn rechterbaarmoeder zwanger was. De baby lag dus nooit centraal.”

Vaginaal bevallen was onmogelijk, dus haar zoontje werd middels een keizersnede geboren in juni 2020. Het gaat nu goed met het gezin.

Verder lezen

Actueel

Vader neemt emotioneel afscheid van dochtertje, vermoord door moeder, met laatste woorden

Helaas is kindermishandeling en mishandeling in het algemeen een trieste realiteit die veel vaker voorkomt dan we ons vaak realiseren. Campagnes van organisaties zoals Sire proberen ons bewust te maken van dit probleem en moedigen ons aan om alert te zijn op tekenen van mishandeling in onze omgeving.

Helaas komt deze bewustwording te laat voor de kleine Arina, die slachtoffer is geworden van de mishandeling door haar moeder.

Vorig jaar besloten Senad en zijn vrouw Sanda uit elkaar te gaan omdat hun relatie niet langer werkte. Arina, het dochtertje, ging bij haar moeder wonen en samen trokken ze in bij de nieuwe vriend van haar moeder. Het plan was om een samengesteld gezin te vormen, aangezien de vriend ook kinderen had.

Enige tijd later merkte de vader van Arina blauwe plekken op haar lichaam op. Hij meldde dit bij de kinderbescherming, maar na een onderzoek zagen zij geen verdere tekenen van mishandeling en besloten ze de situatie in stand te houden.

Helaas verslechterde de situatie en werd uiteindelijk de politie ingeschakeld. De mishandelingen waren ernstiger geworden en de politie had twijfels over het verhaal van de moeder.

Helaas heeft Arina de mishandelingen van haar moeder niet overleefd en is ze aan haar verwondingen overleden. Het is een hartverscheurend verlies van een jong leven dat vol belofte en potentieel zat.

Voorafgaand aan haar overlijden had de vader nog een laatste moment met zijn dochtertje en sprak hij de woorden “Vaarwel mijn lief” uit. Deze laatste woorden getuigen van de diepe liefde en het verdriet van een vader die zijn kind op tragische wijze verliest.

De moeder en haar vriend zijn aangeklaagd en succesvol berecht. Ze zitten momenteel een gevangenisstraf uit voor hun daden. Het strafrechtelijk systeem is een belangrijk instrument om gerechtigheid te bieden aan slachtoffers van mishandeling en om daders verantwoordelijk te houden voor hun daden.

Het verhaal van Arina benadrukt het belang van het serieus nemen van meldingen en signalen van kindermishandeling. Het is essentieel dat instanties zoals de kinderbescherming grondig onderzoek doen en de veiligheid van het kind als hoogste prioriteit stellen.

We moeten als samenleving blijven werken aan bewustwording, preventie en ondersteuning van slachtoffers van mishandeling. Het is onze verantwoordelijkheid om kinderen te beschermen en hen een veilige en liefdevolle omgeving te bieden waarin ze kunnen gedijen en opgroeien.

Verder lezen

Actueel

Yvonne beweert dat ze geen partner kan vinden vanwege haar grote b0rsten

Yvonne Bar, een Duitse vrouw die in Dubai woont, heeft bijna 3,5 miljoen volgers op Instagram en is erg populair. Ze heeft haar populariteit grotendeels te danken aan haar opvallende troeven, die ze op een slimme manier inzet. Toch beweert ze stellig dat ze vanwege haar borsten geen vriendje kan vinden.

Uniek Verkoopargument
Een Uniek Verkoopargument (Unique Selling Point – USP) is een kenmerk of eigenschap van een product of dienst waardoor het zich onderscheidt van de concurrentie. Het is dit kenmerk dat potentiële klanten aantrekt. In het geval van Yvonne zijn dat dus haar twee immense troeven aan de voorkant.

Yvonne had van nature niet veel borstvolume en besloot daarom ongeveer 33.000 euro te investeren om van een kleine cupmaat A naar een gigantische cupmaat H te gaan. Haar combinatie van een knap gezicht en een imposante boezem levert haar dan ook veel succes op. Ze heeft de stap gezet naar het bekende ‘alleen vrienden’ platform en verdient naar schatting ongeveer 100.000 euro per maand.

Geen vriendje
Je zou denken dat Yvonne uit een overvloed aan liefdesinteresses kan kiezen, maar niets is minder waar. Ze beweert namelijk dat het onmogelijk is om een vriendje te vinden vanwege haar grote borsten. Ze zegt dat mannen te veel afgeleid worden door haar borsten. “Er zijn twee soorten mannen. De ene groep komt alleen voor mijn borsten en de andere groep wordt jaloers omdat andere mannen ernaar kijken.”

Ik kan me voorstellen dat sommige mensen terughoudend zijn om een partner te hebben die zo openlijk pronkt met haar lichaam, maar aan de andere kant zijn er genoeg mannen die daar totaal geen moeite mee hebben. Misschien is er onder de lezers wel iemand die haar Unieke Verkoopargument juist kan waarderen? Hieronder plaatsen we enkele foto’s van Yvonne, zodat je een idee krijgt ?

Verder lezen

Trending