Connect with us

Opmerkelijk

Dramatisch: ‘Ernstige longziekte treft koning Willem-Alexander’

Koning Willem-Alexander zou opnieuw Besnier Boeck hebben opgelopen, waarvan hij blijkbaar genezen was. Tenminste: moet Duitse bronnen spreken die van insiders hebben gehoord. ‘Het gaat niet goed met de koning.’ En wat vindt pulsoloog dr. Michel Barczok?

Net zoals koningin Máxima zich na een tijdje weer goed voelde en er erg moe uitzag, ging het niet goed met haar man, Willem-Alexander. Dat beweert althans de Duitse Freizeit Express. Het goede nieuwsmagazine bracht het slechte nieuws van de mensen rondom de koning. Willem-Alexander wordt opnieuw geteisterd door de ziekte die hij een tijdje geleden dacht te hebben overwonnen.

Longziekte

Besnier Boeck, ook wel sarcoïdose genoemd, is een ziekte waarbij ontstekingen ontstaan ​​in de organen en weefsels van het lichaam. De ziekte treft meestal de longen en lymfeklieren, maar de ogen, huid, lever en nieren kunnen ook worden aangetast. Kortademigheid, algemene malaise, vermoeidheid, pijnlijke gewrichten en verhoogde temperatuur waren de meest voorkomende klachten. Op de Freizeit Express zeggen bronnen dat het in Willem-Alexander de longen zijn waar de ziekte zich momenteel manifesteert. Logisch dat de koning vorige week een bezoek aan Duitsland heeft afgezegd, waar het coronavirus, dat voor mensen met longproblemen extreem gevaarlijk kan zijn, weer uitbreekt.

Verder lezen

Opmerkelijk

Opmerkelijk: Penis gevonden bij tankstation

Vreemd nieuws vanuit de Verenigde Staten. Bij een tankstation in Mobile, Alabama, stuitten automobilisten die hun voertuig van verse brandstof wilden voorzien op een menselijke penis. Zij alarmeerden de politie, die het geslachtsapparaat in beslag heeft genomen.

Volgens LadBible denkt de politie dat de jongeheer afkomstig is van de 29-jarige Christopher Means. De motorrijder was een paar dagen eerder vlakbij verongelukt. Vanwege de heftigheid van het ongeval was zijn lichaam ‘in stukken gescheurd’ en het vermoeden bestaat dat de penis bij het tankstation is beland.

Dat zou kunnen komen doordat ‘automobilisten over het lichaam van Means zijn heengereden, maar niet gestopt zouden zijn’. De politie is dan ook op zoek naar hen.

Verder lezen

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Verder lezen

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Verder lezen

Trending