Connect with us

Opmerkelijk

Triest nieuws Rob de Nijs (79)

Uitverkocht, 14.000 toeschouwers, Ziggo Dome heeft woensdagavond afscheid genomen van Rob de Nijs (79 jaar). Rob de Nijs staat al meer dan 60 jaar op het podium. De zanger bracht zijn laatste optreden door in een rolstoel, waar hij liefdevol werd voortgeduwd door Henriette. Waylon, Trijntje Oosterhuis, Danny Vera, Sanne Wallis de Vries, Claudia de Breij en Paskal Jakobsen zongen liedjes van De Nijs, die de ziekte van Parkinson heeft, zodat hij na verloop van tijd weer op adem kon komen.

Rhythm of the rain, Malle Babbe, Jan Klaassen van Trompetter, Sister Ursula, Banger Hart en All That Breathe waren erbij. Het publiek beloonde Rob de Nijs met een staande ovatie als het hem te veel dreigde te worden in een van deze nummers. Rob de Nijs sloot zijn laatste optreden af ​​met Not for the last.

“Het is jammer dat het zo is geëindigd. Er is geen andere manier. Ik voel zeker dat de ziekte zijn werk doet, elke dag een beetje meer en het is tijd om het onder ogen te zien.

onvermijdelijk. Hou op. Jammer, want mijn stem is nog goed. Het lijkt ook een van de weinige dingen te zijn waar Parkinson geen controle over heeft. Maar dat geeft niet, ik heb het geaccepteerd en door de jaren heen een plek gegeven. Het is tijd om afscheid te nemen”, zei Rob de Nijs vandaag tegen De Telegraaf. Rob de Nijs (79 jaar), die de ziekte van Parkinson heeft, moest noodgedwongen afscheid nemen van het podium. Niet meer spelen voor Rob de Nijs betekent ook dat er niet veel geld meer over is. En ook financieel betekent het een zware tijd voor de zanger, zijn vrouw Jet en hun zoon Julius. Ondanks 45 albums, 100 singles en dertig gouden en platina platen heeft Rob de Nijs weinig financiële reserves. “Als ik morgen mijn baan opzeg, ben ik de volgende dag failliet”, zei hij ooit.

Continue Reading

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Continue Reading

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Continue Reading

Actueel

Potten pindakaas boordevol cocaïne, hasj en xtc ontdekt

Op het eerste zicht lijkt dit een lekkere voorraad pindakaas, maar schijn bedriegt. Dat meldt de douane. Ze troffen namelijk meerdere potten aan die vol drugs zaten.

De douane Schiphol grapt op Facebook: “Je wordt er niet groot en sterk van. Al kan je dat na het opeten ervan wel denken.”

Er zat namelijk iets heel anders in de potten dan smeuïge pindakaas: xtc, hasj en cocaïne. De potten kwamen niet door de drugstest, waardoor de douane ze kon onderscheppen. Ze voegden er nog aan toe: “De smaken smeuïg, of met en zonder nootjes waren niet voldoende voor deze liefhebber van pindakaas en deze smokkelaar voegde wat ingrediënten toe.”

Continue Reading

Trending