Connect with us

Opmerkelijk

Zorgen om gezondheid Wendy van Dijk: ‘Veel pijn’

Wendy van Dijk leed onder het mes. Hierdoor kan ze deze zomer niet naar Ibiza. Zo staat de presentatrice, na Linda de Mol en Martien Meiland, de grootste ster van SBS 6, in De Telegraaf. Het gaat helemaal niet goed met de knie van de tv-ster, die momenteel enorm veel succes geniet met de vrijdagavondshow We Want More. De vrouw van Erland Galjaard zei: “Stiekem hoopte ik al een tijdje naar Ibiza te gaan, maar ik moet een knieoperatie ondergaan: een gescheurde meniscus.

De pijn was er een tijdje, maar het bleef een paar maanden werken. “Tijdens de opname van Hart in Aktie konden we de eerste weken niet eens helemaal plannen, omdat ik mijn rechterbeen achter me trok, maar ’the show has to go on’.”

Wendy hoopte echt dat de pijn weg zou gaan. “Ik dacht dat het vanzelf zou verdwijnen, maar het is nu drie maanden geleden en ik heb nog steeds pijn en pijn. Er werd een MRI gemaakt en daar bleek dat ik echt onder het mes moest.

De meniscus is een schijf van kraakbeen in de knie die kan worden gescheurd door het dragen of sporten. Het kan vanzelf genezen, maar niet met Wendy. De orthopedist moet dan de meniscus hechten of een deel van de meniscus van de knie verwijderen.

Continue Reading

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Continue Reading

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Continue Reading

Actueel

Potten pindakaas boordevol cocaïne, hasj en xtc ontdekt

Op het eerste zicht lijkt dit een lekkere voorraad pindakaas, maar schijn bedriegt. Dat meldt de douane. Ze troffen namelijk meerdere potten aan die vol drugs zaten.

De douane Schiphol grapt op Facebook: “Je wordt er niet groot en sterk van. Al kan je dat na het opeten ervan wel denken.”

Er zat namelijk iets heel anders in de potten dan smeuïge pindakaas: xtc, hasj en cocaïne. De potten kwamen niet door de drugstest, waardoor de douane ze kon onderscheppen. Ze voegden er nog aan toe: “De smaken smeuïg, of met en zonder nootjes waren niet voldoende voor deze liefhebber van pindakaas en deze smokkelaar voegde wat ingrediënten toe.”

Continue Reading

Trending