Connect with us

Opmerkelijk

Triest nieuws: ‘Gezondheid Rob de Nijs gaat steeds achteruit’

Rob de Nijs kan met een gerust hart afscheid nemen van muziek. De 79-jarige zanger, die de ziekte van Parkinson heeft, was dolblij met haar definitieve deal, die vrijdag uitkwam. Ondanks dat hij van tevoren had gezegd geen liveshows meer op televisie te doen, kon hij het niet laten om mee te zingen met Paskal Jakobsen en Danny Vera. Ook vertelde hij over zijn gezondheid en dat hij dacht dat hij het coronavirus had.

De Nijs vindt de manier waarop het publiek op zijn werk zal reageren erg interessant. “Het uitbrengen van een record is het toppunt van wat je ervaart als je in deze business stapt. Ik ben zelf gek op deze plaat”, zei de zanger vrijdagavond in Op1.” Ik ben erg blij en ik heb het gevoel dat iedereen dat ook is.”

Volgend jaar wil De Nijs ook eindvoorstellingen geven. “Er zijn veel dingen gepland, ik wacht gewoon af”, zei hij, verwijzend naar de halo-crisis.

Mooi zo

Hoewel zijn gezondheid stilaan achteruit gaat, voelt de mannelijke zanger zich nog steeds geweldig. “Mijn gezondheid is sowieso niet de beste van Nederland, maar verder voel ik me goed.” De Nijs meent het coronavirus te hebben opgelopen en daardoor verslechterd. “Ik merkte dat ik voor dat punt nergens was.”

Maar de zanger is in goede handen. “Ik heb zoveel geluk dat mijn neuroloog een van de beste ter wereld is in zijn vakgebied. Het geeft me veel zekerheid: nou, zo erg is het niet.

Continue Reading

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Continue Reading

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Continue Reading

Actueel

Potten pindakaas boordevol cocaïne, hasj en xtc ontdekt

Op het eerste zicht lijkt dit een lekkere voorraad pindakaas, maar schijn bedriegt. Dat meldt de douane. Ze troffen namelijk meerdere potten aan die vol drugs zaten.

De douane Schiphol grapt op Facebook: “Je wordt er niet groot en sterk van. Al kan je dat na het opeten ervan wel denken.”

Er zat namelijk iets heel anders in de potten dan smeuïge pindakaas: xtc, hasj en cocaïne. De potten kwamen niet door de drugstest, waardoor de douane ze kon onderscheppen. Ze voegden er nog aan toe: “De smaken smeuïg, of met en zonder nootjes waren niet voldoende voor deze liefhebber van pindakaas en deze smokkelaar voegde wat ingrediënten toe.”

Continue Reading

Trending