Connect with us

Opmerkelijk

Britt Dekker (30) deelt zeer triest bericht over moeder

De Nederlandse celebrity-campagne #Ikdoenietmeermee zorgt voor veel controverse. Onder meer Lange Frans, DJ Paul Elstak, Tim Douwsma, Dorien Rose en Tisjeboyjay hadden kritiek op de halo-maatregelen. Britt Dekker was echter niet blij met de actie.

Op Instagram uitte Britt haar afkeuring. Hallo lieve gelovigen. Velen van jullie zien de hashtag #ikdoenietmeermee bij artiesten die je bewondert, begon ze haar bericht. ‘Omdat jullie, mijn volgers, tot hetzelfde publiek behoren, heb ik het gevoel dat ik daar iets over moet zeggen. Dit was de laatste Pasen van mijn moeder op de intensive care. Iets wat ik hem en al zijn IC-collega’s in ons land nooit meer toewens.

Harde werker

Zij zijn degenen die de laatste vertrouwde woorden van familieleden via FaceTime moeten overbrengen aan hun dierbaren (ouders, broer, zus, broer, minnaar, beste vriend) die elk moment kan overlijden. Helemaal alleen. Harde werkers zijn nauwelijks thuis om elke patiënt zo goed mogelijk te behandelen en op te vangen. Maak je eigen keuzes, maar ik hoop dat je “geëngageerd blijft” om alle kwetsbaren om ons heen en al degenen die aan onze zorg zijn toevertrouwd te beschermen. # ikdoewelmee`

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Tegen coronabeleid

De hashtag #Ikdoenietmeermee is sinds gisteravond trending op social media. Een aantal bekende Nederlanders steunen deze actie. Ze verspreidden massaal hun boodschap op sociale media: “Alleen samen kunnen we de overheid in bedwang houden. Ik doe niet meer mee. ‘

Bron: Weekendfoto’s: Instagram, Youtube

Continue Reading

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Continue Reading

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Continue Reading

Actueel

Potten pindakaas boordevol cocaïne, hasj en xtc ontdekt

Op het eerste zicht lijkt dit een lekkere voorraad pindakaas, maar schijn bedriegt. Dat meldt de douane. Ze troffen namelijk meerdere potten aan die vol drugs zaten.

De douane Schiphol grapt op Facebook: “Je wordt er niet groot en sterk van. Al kan je dat na het opeten ervan wel denken.”

Er zat namelijk iets heel anders in de potten dan smeuïge pindakaas: xtc, hasj en cocaïne. De potten kwamen niet door de drugstest, waardoor de douane ze kon onderscheppen. Ze voegden er nog aan toe: “De smaken smeuïg, of met en zonder nootjes waren niet voldoende voor deze liefhebber van pindakaas en deze smokkelaar voegde wat ingrediënten toe.”

Continue Reading

Trending