Connect with us

Opmerkelijk

Bruid stuurt irritante kinderen weg van bruiloft en stuurt ouders de rekening

bruiloft

Op sommige uitnodigingen voor een bruiloft vind je weleens instructies. Meestal gaat dat over de dresscode. Maar dit koppel wilde absoluut geen kinderen op hun trouwfeest. De meeste gasten respecteerden dat, maar niet iedereen.

De bruid doet het relaas op Reddit. Zij en de bruidegom hadden hun gasten gevraagd om alsjeblieft geen kinderen mee te nemen. Dat had vooral te maken met het budget. In de Verenigde Staten zijn de afstanden groot en families wonen dikwijls ver van elkaar.

“Mijn man en ik hadden duidelijk gemaakt dat we geen kinderen wilden op onze bruiloft. Ik heb een nicht met acht kinderen en andere familieleden en vrienden met twee of drie kinderen. De kinderen gedragen zich doorgaans goed, dus het grootste probleem waren de kosten. Onze locatie rekent voor kinderen ouder dan twee jaar dezelfde prijs als voor volwassenen, wat neerkomt op 250 dollar per persoon. De kosten zouden dan verdubbelen en de locatie was lang niet groot genoeg voor alle kinderen.”

boeket

 

Toch kinderen

Niet alle gasten waren het daarmee eens. Daarom besloot het koppel om een compromis te zoeken. Er werd een kinderdagverblijf ingericht, met vijf babysitters, dichtbij de plaats van het feest. Daar konden ouders dan hun kinderen achterlaten en naar het trouwfeest gaan.

Maar drie stellen namen hun kinderen toch gewoon mee naar de bruiloft. Het ging om negen kinderen in totaal.

De bruid schrijft: “Mijn echtgenoot was meer aangeslagen dan ik omdat het gasten van zijn kant waren. Zijn bruidsjonkers boden aan om de kinderen naar de ‘kinderopvang’ te brengen, maar dat wilden ze niet en maakten een scène. Mijn man vertelde hen dat ze konden blijven zolang ze zich gedroegen en de ouders hun deel zouden betalen.”

bruiloft zaal

Irritante kinderen

Maar de rust werd algauw verstoord. Een kind begon te huilen tijdens de ceremonie en een ander kind struikelde bij de voeten van de bruid. Het koppel probeerde rustig te blijven. Tijdens de receptie begonnen twee kinderen dan te krijsen en met eten te gooien.

“Andere gasten en medewerkers probeerden ze te dwingen om te blijven zitten. Op een bepaald ogenblik ging er een kind onder mijn jurk, wat zo vreemd was. Ik merkte het niet en struikelde bijna. Mijn bruidsmeisjes wezen me erop dat het eten dat ze gooiden op mijn trouwjurk was beland en toen had ik er genoeg van. Ik gaf mijn man ‘de blik’ en hij pakte de kinderen op, bracht ze naar hun ouders en vroeg ze om definitief te vertrekken.”

Rekening nagestuurd

De bruid legt uit wat ze daarna deden. “Na het trouwfeest, en dit is misschien waar we echte hufters waren, stuurden we een rekening naar de drie koppels met een factuur. We vertelden hen in een brief dat we een leuke tijd met hen hadden en herinnerden hen eraan dat ze hadden aanvaard om te betalen voor de ongenode kinderen. Twee stelletjes betaalden en toonden spijt, en gaven aan dat ze zelfs snapten waarom we geen kinderen wilden uitnodigen.”

Het derde koppel, met de meest irritante kinderen, wilde niet betalen omdat ze voor de bruidstaart waren weggestuurd.

Na een poos wilde dat koppel het pasgetrouwde stel een bezoek brengen, maar ze waren niet welkom. “Ze vroegen of we nog boos waren omdat ze niet wilden betalen en ja, dat zijn we. Zijn wij de hufters?”

Dit verhaal is anoniem gedeeld en dus niet makkelijk te verifiëren. Maar gesteld dat het waar is, wat vind jij van de houding van deze bruid en bruidegom?

Nu je hier toch bent zal je misschien ook willen lezen hoe de jongste dochter van een schatrijke man wraak nam op haar gemene familie.

Continue Reading

Actueel

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke Hiribo-snoepjes

Tijdens een controle in het Belgische Poppel nam de politie afgelopen weekend een zakje cannabissnoepjes in beslag.

De snoepjes bevatten een heel hoog gehalte aan THC. Daardoor hebben ze een veel sterker effect dan het roken van cannabis. Het gebruik kan zelfs leiden tot psychoses.

Een woordvoerder van de politie legt uit: “Hoewel deze producten niet vrij te verkrijgen zijn, willen we iedereen toch waarschuwen voor het bestaan hiervan. Door het uitzicht ervan is het immers niet ondenkbaar dat ze verward zouden worden met gewoon snoepgoed.” De naam van de snoepjes verschilt ook maar een letter van bekend snoepjesmerk Haribo.

Continue Reading

Actueel

Lerares verkracht student in ruil voor goede punten

Een lerares is aangehouden op verdenking van verkrachting van een student in ruil voor goede punten.

Lena Stewart (26) van de Nixa High School in Missouri mag zich aan strafrechtelijke vervolging verwachten voor zware zedenfeiten. De incidenten vonden plaats in oktober 2022. De student in kwestie was toen 16 jaar.

De student beweert dat hij niet veel hoefde te doen om een A te halen. Hij was echter bezorgd dat zijn punten zouden dalen indien hij niet aan haar seksuele wensen tegemoet zou komen.

Het slachtoffer, alleen gekend als CV, verklaart dat ze twee keer seksuele relaties hadden en elkaar troffen bij het huis van een vriend. In beide aangelegenheden arriveerde de lerares in haar auto en vroeg ze CV om in te stappen. Tijdens de eerste ontmoeting zei de student dat hij zich ongemakkelijk voelde en vroeg om naar huis te mogen gaan. Tijdens een tweede ontmoeting ging de lerares nog een stapje verder en dwong de student om seks met haar te hebben.

De lerares werd gezien haar arrestatie tijdelijk geschorst.

Continue Reading

Actueel

Potten pindakaas boordevol cocaïne, hasj en xtc ontdekt

Op het eerste zicht lijkt dit een lekkere voorraad pindakaas, maar schijn bedriegt. Dat meldt de douane. Ze troffen namelijk meerdere potten aan die vol drugs zaten.

De douane Schiphol grapt op Facebook: “Je wordt er niet groot en sterk van. Al kan je dat na het opeten ervan wel denken.”

Er zat namelijk iets heel anders in de potten dan smeuïge pindakaas: xtc, hasj en cocaïne. De potten kwamen niet door de drugstest, waardoor de douane ze kon onderscheppen. Ze voegden er nog aan toe: “De smaken smeuïg, of met en zonder nootjes waren niet voldoende voor deze liefhebber van pindakaas en deze smokkelaar voegde wat ingrediënten toe.”

Continue Reading

Trending