Connect with us

Royalty

‘Prinses Beatrix heeft een relatie met deze man’

Het Duitse tijdschrift Freizeit meent dat prinses Beatrix een nieuwe liefde in haar leven heeft gevonden. Het blad schrijft dat er meer dan één goede vriend zal zijn in het leven van onze voormalige koningin. Een bijzondere wending, kort nadat koning Willem-Alexander sprak over het “eenzame virus” dat zijn moeder had gevangen.

Het blad beweert dat Beatrix de afgelopen maanden erg gelukkig is geweest omdat ze een nieuwe liefde heeft gevonden, hij is “een heer van adellijke afkomst”, hij zou haar een paar keer hebben bezocht op Kasteel Drakensteyn.

Volgens de Freizeit heute hadden de twee serieuze plannen met elkaar, terwijl hij een huwelijksaanzoek voorbereidde. Er staat niet bij wie het is. Het Nederlandse tijdschrift Story denkt een idee te hebben. Beatrix wordt naar verluidt vaak vergezeld door Thilo von Watzdorf, 77.

In het verhaal staat dat de twee een kleine familieband hebben. Vollrat von Watzdorf is getrouwd met Simone Arnoux en Thilo is een van hun kinderen. Simone trouwde later met Aschwin zur Lippe-Biesterfeld, de broer van Beatrix’ vader.

Samen hebben ze een passie voor kunst en cultuur, wat ook helpt om een ​​goede klik te hebben. Of dit de hoofdoorzaak is van het ontstaan ​​van liefde is nog onduidelijk. Wat zeker is, is dat Beatrix het geluk heeft gevonden in de liefde.

Prinses Beatrix heeft alle geluk van de wereld.

Continue Reading

Actueel

Eloise van Oranje doet mee aan dit populair televisieprogramma

Vandaag kwam aan het licht dat Eloise van Oranje meedoet aan het nieuwe seizoen van het populaire programma Het Perfecte Plaatje.

Eloise is namelijk samen met Rick Brandsteder gezien op Schiphol. Hij zou ook in het nieuwe seizoen zitten. Ze zijn naar verluidt samen onderweg naar Kaapstad.

De gravin zet graag de bloemetjes buiten op de social media. Dat in tegenstelling tot haar nichtjes Ariane, Alexia en Amalia. Daarmee doorbreekt ze de klassieke afstand tussen het koningshuis en de social media. Met meer dan 320.000 volgers is ze een echte influencer. Daarnaast schreef ze een eigen kookboek, schitterde ze op de cover van Linda en stond ze in de Nederlandse Vogue.

Het is nog afwachten of ze inderdaad de perfecte foto kan maken. Eloise kan wel rekenen op goede hulp. Een van haar huisgenoten is immers fotograaf. De vriendin in kwestie is rechts op onderstaande foto te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Continue Reading

Royalty

Prinses Amalia is gewond geraakt bij ernstig ongeluk

Yvonne Coldeweijer komt met een opmerkelijk verhaal. Zo zou de 18-jarige prinses in Lech gesignaleerd zijn in een hotel en loopt ze op krukken. Opvallend is dat Amalia deze blessure niet heeft opgelopen in Lech waar de Oranjes altijd op wintersport gaan.

Er circuleren verschillende foto’s van Amalia op krukken en nog een opvallend detail is dat ze als een ketter schijnt te roken. Ook schijnt Amalia met krukken en al in een zilver glitter topje op de dansvloer gezien te zijn en bleef ze feesten tot in de late uurtjes

Volgens Yvonne liep Amalia al op krukken sinds ze met haar moeder van Londen naar Amsterdam vloog. Hierna is de familie naar Lech vertrokken al melde de Story nog dat Amalia in Canada was bij haar vriendje, maar dat blijkt dus niet te kloppen.

Continue Reading

Royalty

Koning Willem-Alexander met de dood bedreigd

Een 50-jarige inwoner van Nijmegen wordt ervan verdacht koning Willem-Alexander met de dood te hebben bedreigd. Dit vond in april van dit jaar plaats. Hij wordt er ook van verdacht doodsbedreigingen aan het adres van Mark Rutte te hebben geuit.

Dat schrijft Omroep Gelderland woensdag, naar aanleiding van de rechtszaak tegen de man die woensdag plaatsvond. Aan het adres van Rutte zou hij hebben geuit: “Rutte is voor maandagochtend dood 100%. En niemand wordt ervoor veroordeeld.”

De man zou een aantal vreselijke dingen hebben geschreven. Zo zou hij koning Willem-Alexander onder meer uitgemaakt hebben voor ‘illegale pedofiel’. In Nijmegen en Den Haag zou hij de koning hebben bedreigd, zo schrijft Omroep Gelderland. Daarbij zou hij hebben laten weten: “Nu is het jouw tijd. Jij fietst nooit meer door Den Haag vanaf maandag. Dus doe verstandig en geef je aan.”

Op welke manier de man zijn bedreigingen heeft geuit, is nog niet helemaal helder. De Nijmegenaar zit vast, de zaak wordt later inhoudelijk behandeld.

Continue Reading

Trending