Connect with us

Royalty

Bevestigd: dit is het vriendje van prinses Amalia

Een tijdje geleden begonnen de eerste speculaties over het liefdesleven van prinses Amalia. De jaarlijkse vakantiereis van het gezin naar Griekenland zou worden bijgewoond door Amalia’s nieuwe vriend. Er valt echter niets te bewijzen en dat is slechts een gerucht. Als de Argentijnse pers het gelooft, ligt het bewijs op tafel. Het vriendje van prinses Amalia is een feit!

Bevestig de relatie

Als je je afvraagt ​​waarom de Argentijnse roddelpers geïnteresseerd is in dit onderwerp: het is makkelijker dan je in eerste instantie denkt. Onze mooie koningin Maxima komt natuurlijk uit Argentinië. De Argentijnse pers is erg trots op onze koningin, daarom houden ze onze koninklijke familie nauwlettend in de gaten. De Argentijnse Mendoza Post lijkt er nu absoluut zeker van te zijn en bevestigt in de krant dat er ware liefde in de lucht hangt. Onze prinses Amalia is volgens geheime bronnen in de krant helemaal op de maan.

Wie is het vriendje van prinses Amalia? Maar met wie? Mocht je de geruchten van de afgelopen weken gemist hebben, dan blijven we natuurlijk voor je posten. Amalia’s vriend is nu “bevestigd” en niet slechts een van hen. De god Cupido heeft de landsgrenzen overschreden en heeft zijn stempel gedrukt op het Belgische koningshuis. Onze lieftallige prinses Amalia heeft inmiddels, zo lijkt het, een tamelijk vriendschappelijke relatie met prins Gabriël gevormd. Dat is een grote klap tussen de twee! Verschillende kranten uit verschillende landen berichten nu. Dit lijkt de zaak te bevestigen. schattig!

Problemen in de hemel

Eerder schreven we ook al over hoe liefde onmogelijk kan zijn. Onlangs is aan het licht gekomen dat de Vlaamse grondwet de actie zou kunnen blokkeren. Dit verbiedt het huwelijk tussen alle leden van de Belgische koninklijke familie en een lid van de familie van Oranje-Nassau. Het is zeer problematisch om deze bevestigde relatie voort te zetten. Deze wet dateert overigens van 1830. Het tijdstip van vernieuwing mag dan ook geen kwaad om problemen in het paradijs te voorkomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Royal Families (@royallfamilies)

Continue Reading

Actueel

Eloise van Oranje doet mee aan dit populair televisieprogramma

Vandaag kwam aan het licht dat Eloise van Oranje meedoet aan het nieuwe seizoen van het populaire programma Het Perfecte Plaatje.

Eloise is namelijk samen met Rick Brandsteder gezien op Schiphol. Hij zou ook in het nieuwe seizoen zitten. Ze zijn naar verluidt samen onderweg naar Kaapstad.

De gravin zet graag de bloemetjes buiten op de social media. Dat in tegenstelling tot haar nichtjes Ariane, Alexia en Amalia. Daarmee doorbreekt ze de klassieke afstand tussen het koningshuis en de social media. Met meer dan 320.000 volgers is ze een echte influencer. Daarnaast schreef ze een eigen kookboek, schitterde ze op de cover van Linda en stond ze in de Nederlandse Vogue.

Het is nog afwachten of ze inderdaad de perfecte foto kan maken. Eloise kan wel rekenen op goede hulp. Een van haar huisgenoten is immers fotograaf. De vriendin in kwestie is rechts op onderstaande foto te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Continue Reading

Royalty

Prinses Amalia is gewond geraakt bij ernstig ongeluk

Yvonne Coldeweijer komt met een opmerkelijk verhaal. Zo zou de 18-jarige prinses in Lech gesignaleerd zijn in een hotel en loopt ze op krukken. Opvallend is dat Amalia deze blessure niet heeft opgelopen in Lech waar de Oranjes altijd op wintersport gaan.

Er circuleren verschillende foto’s van Amalia op krukken en nog een opvallend detail is dat ze als een ketter schijnt te roken. Ook schijnt Amalia met krukken en al in een zilver glitter topje op de dansvloer gezien te zijn en bleef ze feesten tot in de late uurtjes

Volgens Yvonne liep Amalia al op krukken sinds ze met haar moeder van Londen naar Amsterdam vloog. Hierna is de familie naar Lech vertrokken al melde de Story nog dat Amalia in Canada was bij haar vriendje, maar dat blijkt dus niet te kloppen.

Continue Reading

Royalty

Koning Willem-Alexander met de dood bedreigd

Een 50-jarige inwoner van Nijmegen wordt ervan verdacht koning Willem-Alexander met de dood te hebben bedreigd. Dit vond in april van dit jaar plaats. Hij wordt er ook van verdacht doodsbedreigingen aan het adres van Mark Rutte te hebben geuit.

Dat schrijft Omroep Gelderland woensdag, naar aanleiding van de rechtszaak tegen de man die woensdag plaatsvond. Aan het adres van Rutte zou hij hebben geuit: “Rutte is voor maandagochtend dood 100%. En niemand wordt ervoor veroordeeld.”

De man zou een aantal vreselijke dingen hebben geschreven. Zo zou hij koning Willem-Alexander onder meer uitgemaakt hebben voor ‘illegale pedofiel’. In Nijmegen en Den Haag zou hij de koning hebben bedreigd, zo schrijft Omroep Gelderland. Daarbij zou hij hebben laten weten: “Nu is het jouw tijd. Jij fietst nooit meer door Den Haag vanaf maandag. Dus doe verstandig en geef je aan.”

Op welke manier de man zijn bedreigingen heeft geuit, is nog niet helemaal helder. De Nijmegenaar zit vast, de zaak wordt later inhoudelijk behandeld.

Continue Reading

Trending