Connect with us

Royalty

Exclusief: ‘Koningin Maxima is opnieuw zwanger’

Als we het Duitse roddelblad Neue Welt mogen geloven, krijgt het Nederlandse Koningshuis er een nieuwe telg bij. Koningin Maxima zou volgens het blad in verwachting zijn van haar vierde kind.

Het blad toont op de cover een lachende Maxima met daaronder de titel: ‘Een kleinkind voor Beatrix, nu keert het geluk in het Koningshuis terug’. Of het al dan niet om een roddel gaat wou de Rijksvoorlichtingsdienst noch bevestigen noch ontkennen.

Koningin Maxima en koning Willem-Alexander hebben drie dochters: prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane.

Het is alweer vijftien jaar geleden dat Máxima voor de laatste keer zwanger was.

Want wat zág ze er (en nog altijd natuurlijk) schitterend uit tijdens haar drie zwangerschappen. Daarom de mooiste foto’s van koningin Máxima zwanger en wel, met wat leuke anekdotes, op een rij.

Op zondagochtend 7 december 2003, om 17:01, werd prinses Amalia geboren in het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag. Ze woog 3310 gram, was 51 centimeter lang en kreeg officieel de namen Catharina Amalia Beatrix Carmen Victoria. Bij Amalia werden 101 saluutschoten afgevuurd in Den Haag: dit eerbetoon bestaat al sinds 1818, maar wordt sinds 1967 enkel voor de vermoedelijke troonopvolger gedaan. Hier was de destijds 32-jarige koningin Máxima zeven maanden zwanger van prinses Amalia.

Koningin Máxima was op zondag 26 juni 2005, opnieuw in het Bronovo-ziekenhuis, om 14:41 bevallen van prinses Alexia. Ze is vernoemd naar haar vader, en heet officieel Alexia Juliana Marcela Laurentien. Hier was de destijds 34-jarige koningin Máxima zwanger van prinses Alexia.

De derde dochter van koningin Máxima en koning Willem-Alexander, Ariane Wilhelmina Máxima Ines, is op 10 april 2007 om stipt tien uur ’s avonds in het ziekenhuis in Den Haag geboren. Hier was de destijds 36-jarige koningin Máxima zwanger van prinses Ariane.

https://www.youtube.com/watch?v=727PJ6cOFJc&feature=share

Royalty

Stomdronken Willem Alexander gaat los, stiekem gefilmd

Koning Willem-Alexander, Maxima en Amalia zijn op werkbezoek op de Caribische eilanden. Ze zijn al op Bonaire en Curacao geweest en zitten nu op Aruba. Maar het gaat de Oranjes niet helemaal voor de wind.

Amalia maakte eerder namelijk een enorme blunder toen alle pers op haar en haar vader en moeder stond te wachten om de gezaghebber Edison Rijna van het eiland Bonaire te ontmoeten.

En tijdens een korte carnavalstocht werden Willem-Alexander en Maxima meegetrokken met de dansers. Dus de heupjes moesten los. Nu is dat voor Maxima natuurlijk geen enkel probleem. Maar Willem-Alexander zet zichzelf en zijn vrouw compleet voor schut door ook mee te dansen.

Maar Willempie schijnt ook stomdronken gespot te zijn terwijl hij karaoke aan het zingen was.

Bekijk het filmpje hieronder:

Verder lezen

Royalty

Paniek rond koning Willem-Alexander: “Stevig incident”

Story pakt uit met opvallend nieuws over koning Willem-Alexander. Verkeerde onze koning in gevaar?

Willem-Alexander en Máxima vlogen op 16 januari naar Griekenland om er de uitvaart van de voormalige Griekse koning Constantijn bij te wonen. Maar daarover verschijnt nu onthutsend nieuws…

Willem-Alexander heeft als piloot ervaring met de luchtvaart en net daarom maakte onze koning een twijfelachtige keuze…

Het koningspaar huurde immers de ‘gevreesde privéjet’ met registratie PH-LAU uit om de reis naar Griekenland te maken. Story pakt uit met onthutsend nieuws over deze privéjet…

Luchtvaartjournalist Menno Swart beschrijft in Story twee akelige incidenten die in een recent verleden voorvielen met het vliegtuig…

DJ Afrojack beleefde er bange momenten in toen de motor het meteen na het opstijgen leek te begeven en het vliegtuig meteen rechtsomkeer moest maken om terug te landen. En ook toen het vliegtuig naar Ibiza vloog was er een horrorverhaal…

Voetbalcoryfeeën Dirk Kuyts, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en John Heitinga vlogen voor Villa Oranje naar Ibiza en in de lucht bleek ineens dat het landingsgestel niet goed werkte: “Dat was echt doodeng voor die jongens”, lezen we in Story een getuigenis.

Verder lezen

Royalty

Prinses Amalia de grond ingetrapt om haar overgewicht

De 19-jarige prinses werd eerder nog in de oudejaarsconference van Guido Weijers wat werd uitgezonden op RTL 4 hard aangepakt. Hoewel het om enkele grappen ging vonden veel mensen toch dat deze te ver gaat en dat hij haar aan het fatshamen was.

Guido vertelde het volgende over Amalia haar overgewicht in zijn oudejaarsconference:

“Bij mij komt steeds vaker de vraag omhoog: zijn wij bijen? Wist je dat de nesten van bijen… Als de eitjes onbevrucht zijn, dan komen er mannetjes uit en als de celletjes bevrucht zijn, dan worden het vrouwtjes. Hè, de werksters of de koningin.”

“Maar er is maar één celletje dat uitgroeit tot koningin en dat is het celletje dat de eerste zes dagen het meest te eten krijgt. Dat wordt de koningin. Dat kun je bij Amalia ook nog wel een beetje zien.”

“Ik snap wel dat zij van de drie prinsesjes de koningin wordt, want zij heeft ook absoluut het grootste staatshoofd.”

“Maar eventjes mijn echte mening over Amalia: ik hoop heel erg dat het volkje zorgdraagt voor de koningin en dat de koningin niet bang hoeft te zijn voor het volkje.”

Fatshammen van Amalia gaat door

Maar daar lijkt het niet te stoppen, want op Twitter wordt Amalia ook continue afgemaakt om haar overgewicht. Het lijkt veel mensen vooral te steken dat Amalia overgewicht heeft en haar zusjes totaal niet.

An Vandeputte van het Kenniscentrum voor Eet- en Gewichtsproblemen is het zat en doet haar verhaal op Radio 1:

“Ze komen niet alleen hard binnen bij Amalia, maar ook bij alle jongeren in hun groei […] Je doet daar werkelijk niemand een cadeau mee om op die manier daarover te praten. Een publiek figuur kan een rolmodel zijn en dan is dat precies voor jongeren dat je commentaar op hun lichaam geeft. Laat ons jongeren helpen zichzelf te vinden en te groeien door commentaar te geven op hun binnenkant.”

Volgens An hebben mensen met overgewicht het extra moeilijk.

“Moeilijk op alle niveaus door die invulling – de stigmatisering – die anderen voor hen maken. Hun gewicht zou te maken met hun wilskracht en een ongezonder leven. Terwijl veel factoren bij overgewicht een rol spelen.”

Laatst zetten Willem-Alexander zijn vrouw Maxima en Amalia nog zwaar voor schut.

Verder lezen

Trending