Connect with us

Royalty

Exclusief: ‘Koningin Maxima is opnieuw zwanger’

Als we het Duitse roddelblad Neue Welt mogen geloven, krijgt het Nederlandse Koningshuis er een nieuwe telg bij. Koningin Maxima zou volgens het blad in verwachting zijn van haar vierde kind.

Het blad toont op de cover een lachende Maxima met daaronder de titel: ‘Een kleinkind voor Beatrix, nu keert het geluk in het Koningshuis terug’. Of het al dan niet om een roddel gaat wou de Rijksvoorlichtingsdienst noch bevestigen noch ontkennen.

Koningin Maxima en koning Willem-Alexander hebben drie dochters: prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane.

Het is alweer vijftien jaar geleden dat Máxima voor de laatste keer zwanger was.

Want wat zág ze er (en nog altijd natuurlijk) schitterend uit tijdens haar drie zwangerschappen. Daarom de mooiste foto’s van koningin Máxima zwanger en wel, met wat leuke anekdotes, op een rij.

Op zondagochtend 7 december 2003, om 17:01, werd prinses Amalia geboren in het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag. Ze woog 3310 gram, was 51 centimeter lang en kreeg officieel de namen Catharina Amalia Beatrix Carmen Victoria. Bij Amalia werden 101 saluutschoten afgevuurd in Den Haag: dit eerbetoon bestaat al sinds 1818, maar wordt sinds 1967 enkel voor de vermoedelijke troonopvolger gedaan. Hier was de destijds 32-jarige koningin Máxima zeven maanden zwanger van prinses Amalia.

Koningin Máxima was op zondag 26 juni 2005, opnieuw in het Bronovo-ziekenhuis, om 14:41 bevallen van prinses Alexia. Ze is vernoemd naar haar vader, en heet officieel Alexia Juliana Marcela Laurentien. Hier was de destijds 34-jarige koningin Máxima zwanger van prinses Alexia.

De derde dochter van koningin Máxima en koning Willem-Alexander, Ariane Wilhelmina Máxima Ines, is op 10 april 2007 om stipt tien uur ’s avonds in het ziekenhuis in Den Haag geboren. Hier was de destijds 36-jarige koningin Máxima zwanger van prinses Ariane.

https://www.youtube.com/watch?v=727PJ6cOFJc&feature=share

Lees verder

Royalty

Bekende advocaat heeft met koning Willem-Alexander gevochten

Job de advocaat is iemand die regelmatig te gast is bij Vandaag Inside. Hij is ook regelmatig te zien bij andere talkshows maar gisteren heeft hij een wel heel opmerkelijke onthulling gedaan toen hij aanschoof bij Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Hij zou namelijk ooit hebben gevochten met niemand minder dan onze koning Willem Alexander, liet hij de mannen van VI weten.

Job Knoester heeft met Willem-Alexander gevochten

Job en Willem hebben toen ze jong waren op dezelfde school gezeten, verteld Hij bij Vandaag Inside. Hij liet tijdens de talkshow weten dat hij ooit een keer één van de vrienden van Willem had beledigt en dat het toen misging.

Job vertelde dat Willem woest was, naar hem toeliep en hem bij zijn oren greep. Vervolgens sleurde hij Job helemaal naar beneden van de trap af.

Vechtersbaas

Met Willem moet je dus kennelijk geen problemen zoeken maar gelukkig is dit al jaren geleden. Job was ook zo aardig om toch nog even zijn excuses op de televisie aan te bieden voor zijn vroegere daden.

Lees verder

Royalty

Swingende prinses Alexia opgedoken in opvallende video!

Prinses Alexia is van de drie prinsessen toch wel degene die het meest in de sociale media terecht komt. Op Instagram en TikTok is de prinses al meerdere malen gespot op Instagram onder schuilnamen en in video’s van vriendinnen. Er is zelfs al ophef geweest om een video waarin ze met een rapnummer meezong en foute woorden zou gebruiken. Ook een foto op haar nieuwe school heeft voor aardig wat commotie gezorgd.

De school had een speciale week genaamd ‘Queer Focus Week’ waar aandacht besteed wordt aan, onder andere, de LHBTI-gemeenschap. De prinses was in een opvallend outfit te zien waar zelfs kritiek op kwam vanuit het Spaanse koningshuis en de Spaanse media. Gelukkig reageerde ons eigen Koningshuis niet zo bekrompen. De prinses zit sinds dit schooljaar op een buitenlandse school waar behoorlijk opvallende activiteiten worden ondernomen met de leerlingen, en daar sijpelt steeds vaker wat van naar buiten!

Alexia swingend op het podium!

Eerder deze maand zagen we nog een video waarin de prinses duidelijk te zien was tijdens een muziekles. Met een basgitaar in de hand leek ze aardig wat noten te spelen voor de rest van de klas. Deze video kun je hier nog even terugzien, je moet wel goed opletten om de prinses te kunnen spotten. Ook is de prinses op straat gespot met haar school terwijl ze aan het demonstreren is. Ook dit werd vanuit school georganiseerd. Dit was een demonstratie gericht aan de COP26 in Glasgow. Dat is een bijeenkomst van verschillende wereldleiders om tot een overeenkomst te komen betreft de klimaatovereenkomst. De school, UWC Atlantic, heeft nieuwe beelden gedeeld waarop de studenten met vlaggen zwaaien op een podium. Ouders lijken in het publiek te zitten. Of Willem Alexander en Maxima aanwezig waren weten we niet. Spot jij de Nederlandse prinses:

Lees verder

Royalty

Grote zorgen om prinses Alexia: “Wat is er allemaal aan de hand?”

De laatste weken verschijnen er veel artikelen en berichten over Prinses Amalia en Alexia die in therapie zouden zitten. Wat is er aan de hand? In 2018 heeft Koningin Maxima haar jongere zusje verloren door zelfdoding. Haar zusje Ines stapte op 33-jarige leeftijd uit het leven wat natuurlijk een enorme shock was voor Maxima.

Aan RTL Boulevard liet de Koningin destijds het volgende weten: “Toen wisten we dat niet, we praatten daar niet over. Dus ik wist niet precies hoe erg het was. Dat is wat ik wil voorkomen in de toekomst. Dat is mijn lesson learned van mijn ervaring met mijn zusje.” De Kroonprinses verklapte in haar recent uitgebrachte boek dat ze ook weleens met een professional spreekt. De Kroonprinses zegt in haar boek: “Dat doe ik nog steeds wel eens. Ik vind het geen taboe. En geen probleem om dat in het openbaar te zeggen.”

Prinses Alexia zo nu en dan in therapie!

Amalia vervolgt: “Soms wordt het me allemaal te veel, school, vrienden, en dan praat ik met iemand. Als ik er behoefte aan heb, maak ik een afspraak. Even je hart luchten, en dan ben ik weer voor een maand klaar.” Echter heeft Maxima nu ook verklapt dat haar zusje zo nu en dan met een professional spreekt. Maxima trots: “Ik ben de eerste die heeft gezegd: ‘Het is heel fijn om met iemand te praten en zeg het maar gewoon, het is geen issue. We hebben allemaal momenten en als er dan hulp te vinden is, waarom niet?’ We moeten die laagdrempeligheid bieden, zodat jongeren kunnen praten over hun issues.” Hiermee wil Maxima jongeren aansporen hulp te zoeken wanneer dat nodig is. Maxima maakt duidelijk: “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.” Het lijkt er dus op dat alles oké is met beide prinsessen en dat therapie pure voorzorg is. Hier meer:

 

Lees verder

Trending