Connect with us

Royalty

Keihard en pijnlijk nieuws voor prinses Amalia en Alexia: “Ze zijn flink ontdaan!”

Amalia en Alexia zijn echte tieners geworden. Op 16- en 15-jarige leeftijd konden ze voor het eerst zonder hun ouders op vakantie. We herinneren ons allemaal hoe het was om toen geen ouders te hebben. Echt een gevoel van vrijheid en het vermogen om domme dingen te doen waar je nu misschien een beetje spijt van krijgt, maar met een glimlach natuurlijk. Gelukkig waren er toen nog geen smartphones met overal camera’s, dus je stomme daad belandde op internet. Helaas zal het dit jaar voor de prinsessen anders zijn. Dit jaar was het eerste jaar dat de twee dames op vakantie gingen zonder Willem Alexander en Maxima.

Amalia en Alexia zijn behoorlijk boos

Maar zoals je zou verwachten, trok corona een lange streep door haar heen. Het weekend meldde dat de prinsessen apart van hun vriendengroep en een van de lokale familieleden naar Spanje zouden gaan. We weten niet precies waar ze zullen zijn, we wedden dat ze niet door de straten van Lloret de Mar zullen rollen als dit zo doorgaat. Door nieuwe virusuitbraken zou het koningspaar hebben besloten dat ze daar niet heen mogen, waar de prinsessen behoorlijk van geschrokken waren. De reden hiervoor is dat Willem Alexander, Maxima en familie een voorbeeldfunctie hebben en daarom is het geen goed idee om naar deze plekken te gaan. Vakanties hebben geen ouders dus zullen een jaar moeten wachten.

De Nederlandse prinses is zeer beroemd in binnen- en buitenland. Maxima komt natuurlijk uit Argentinië en het koningshuis verschijnt daar ook regelmatig in het nieuws en roddelbladen. We zagen onlangs een foto van Alexia verschijnen in een Argentijns tijdschrift, op de omslag. Maar nu staan ​​haar oudste dochter en prinses Amalia ook op de cover van een tijdschrift. Er ontstond nogal wat opschudding rond de inhoud van het artikel. Dit is een ander tijdschrift dan waar Alexia de cover heeft weten te maken, dit is het tijdschrift van Caras. De 16-jarige prinses is het gesprek van de dag in Argentinië en ook in Nederland ondergewaardeerd. Inmiddels heeft het Argentijnse blad gereageerd, dat is te lezen in onderstaande paragraaf.

Verder lezen

Royalty

Stomdronken Willem Alexander gaat los, stiekem gefilmd

Koning Willem-Alexander, Maxima en Amalia zijn op werkbezoek op de Caribische eilanden. Ze zijn al op Bonaire en Curacao geweest en zitten nu op Aruba. Maar het gaat de Oranjes niet helemaal voor de wind.

Amalia maakte eerder namelijk een enorme blunder toen alle pers op haar en haar vader en moeder stond te wachten om de gezaghebber Edison Rijna van het eiland Bonaire te ontmoeten.

En tijdens een korte carnavalstocht werden Willem-Alexander en Maxima meegetrokken met de dansers. Dus de heupjes moesten los. Nu is dat voor Maxima natuurlijk geen enkel probleem. Maar Willem-Alexander zet zichzelf en zijn vrouw compleet voor schut door ook mee te dansen.

Maar Willempie schijnt ook stomdronken gespot te zijn terwijl hij karaoke aan het zingen was.

Bekijk het filmpje hieronder:

Verder lezen

Royalty

Paniek rond koning Willem-Alexander: “Stevig incident”

Story pakt uit met opvallend nieuws over koning Willem-Alexander. Verkeerde onze koning in gevaar?

Willem-Alexander en Máxima vlogen op 16 januari naar Griekenland om er de uitvaart van de voormalige Griekse koning Constantijn bij te wonen. Maar daarover verschijnt nu onthutsend nieuws…

Willem-Alexander heeft als piloot ervaring met de luchtvaart en net daarom maakte onze koning een twijfelachtige keuze…

Het koningspaar huurde immers de ‘gevreesde privéjet’ met registratie PH-LAU uit om de reis naar Griekenland te maken. Story pakt uit met onthutsend nieuws over deze privéjet…

Luchtvaartjournalist Menno Swart beschrijft in Story twee akelige incidenten die in een recent verleden voorvielen met het vliegtuig…

DJ Afrojack beleefde er bange momenten in toen de motor het meteen na het opstijgen leek te begeven en het vliegtuig meteen rechtsomkeer moest maken om terug te landen. En ook toen het vliegtuig naar Ibiza vloog was er een horrorverhaal…

Voetbalcoryfeeën Dirk Kuyts, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en John Heitinga vlogen voor Villa Oranje naar Ibiza en in de lucht bleek ineens dat het landingsgestel niet goed werkte: “Dat was echt doodeng voor die jongens”, lezen we in Story een getuigenis.

Verder lezen

Royalty

Prinses Amalia de grond ingetrapt om haar overgewicht

De 19-jarige prinses werd eerder nog in de oudejaarsconference van Guido Weijers wat werd uitgezonden op RTL 4 hard aangepakt. Hoewel het om enkele grappen ging vonden veel mensen toch dat deze te ver gaat en dat hij haar aan het fatshamen was.

Guido vertelde het volgende over Amalia haar overgewicht in zijn oudejaarsconference:

“Bij mij komt steeds vaker de vraag omhoog: zijn wij bijen? Wist je dat de nesten van bijen… Als de eitjes onbevrucht zijn, dan komen er mannetjes uit en als de celletjes bevrucht zijn, dan worden het vrouwtjes. Hè, de werksters of de koningin.”

“Maar er is maar één celletje dat uitgroeit tot koningin en dat is het celletje dat de eerste zes dagen het meest te eten krijgt. Dat wordt de koningin. Dat kun je bij Amalia ook nog wel een beetje zien.”

“Ik snap wel dat zij van de drie prinsesjes de koningin wordt, want zij heeft ook absoluut het grootste staatshoofd.”

“Maar eventjes mijn echte mening over Amalia: ik hoop heel erg dat het volkje zorgdraagt voor de koningin en dat de koningin niet bang hoeft te zijn voor het volkje.”

Fatshammen van Amalia gaat door

Maar daar lijkt het niet te stoppen, want op Twitter wordt Amalia ook continue afgemaakt om haar overgewicht. Het lijkt veel mensen vooral te steken dat Amalia overgewicht heeft en haar zusjes totaal niet.

An Vandeputte van het Kenniscentrum voor Eet- en Gewichtsproblemen is het zat en doet haar verhaal op Radio 1:

“Ze komen niet alleen hard binnen bij Amalia, maar ook bij alle jongeren in hun groei […] Je doet daar werkelijk niemand een cadeau mee om op die manier daarover te praten. Een publiek figuur kan een rolmodel zijn en dan is dat precies voor jongeren dat je commentaar op hun lichaam geeft. Laat ons jongeren helpen zichzelf te vinden en te groeien door commentaar te geven op hun binnenkant.”

Volgens An hebben mensen met overgewicht het extra moeilijk.

“Moeilijk op alle niveaus door die invulling – de stigmatisering – die anderen voor hen maken. Hun gewicht zou te maken met hun wilskracht en een ongezonder leven. Terwijl veel factoren bij overgewicht een rol spelen.”

Laatst zetten Willem-Alexander zijn vrouw Maxima en Amalia nog zwaar voor schut.

Verder lezen

Trending