Connect with us

Royalty

“Romantische foto’s” van prinses Amalia met vriendje online geplaatst!

Prinses Amalia is gisteren 18 geworden en daarom weer veel in het nieuws te zien de afgelopen weken. Vanaf gisteren mag ze dan ook officieel Koning Willem Alexander opvolgen als Koningin. Dat zal nog wel even gaan duren, maar het is toch een mooi moment. Veel media haakt daarop in met verschillende soorten nieuws over de prinses. Een veelbesproken onderwerp wanneer het om de prinsessen gaat zijn natuurlijk de vriendjes en vriendinnetjes. De oudste prinses is al meerdere malen aan verschillende jongens gekoppeld. Een daarvan is bijvoorbeeld de Belgische prins wat destijds toch een behoorlijk probleem leek te zijn. Mochten de twee namelijk bij elkaar blijven en ooit willen trouwen, dan mag dat niet volgens de Belgische wet. Meer daarover hier te lezen. Maar dit verhaal blijkt al van tafel te zijn geschoven, de prinses is namelijk met een andere jongen gespot.

Foto’s van Amalia en vriendje?

Of hiermee de mediacode wordt geschonden weten we niet, Yvonne Coldeweijer denkt in ieder geval van wel.Ze zegt: “Hey, ik wil ook juicen over Amaal d’r nieuwe boyfriend. Maar ik dacht mediacode?” Weekblad Story heeft op hun cover van de nieuwe uitgave een foto van de prinses geplaatst waarop ze te zien is met het vermeende vriendje. Ze schrijven erbij: “Hollandse ooggetuigen weten het zeker. Verliefd in New York.

Beleeft Prinses Amalia romantische momenten met déze mysterieuze jongeman?” Daarbij is een foto geplaatst van de prinses op een brug op vakantie. Dat zijn normaal gesproken foto’s waar het koningshuis niet blij mee is. Of dit nog een staartje gaat krijgen valt natuurlijk nog te zien. Voor nu is de foto hieronder te zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Verder lezen

Royalty

Thierry Baudet: ‘Máxima versiert mij’

Thierry Baudet vertelt in een openhartig interview met weekblad Story over zijn ontmoetingen met koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De FVD-leider vertelt dat Máxima hem ‘charmant’ vindt. ,,Willem-Alexander heeft volgens mij wat meer moeite met mij…”

Thierry Baudet spreekt zich over heel wat zaken kritisch uit, maar nog niet over het koningshuis. Wel kreeg hij meerdere keren de eer om koning Willem-Alexander te ontmoeten. ,,Een keer of vier, vijf. En Máxima ook”, vertelt Baudet aan weekblad Story. De FVD-leider spreekt vol lof over de koningin. ,,Ik vind haar leuk. En een mooie vrouw ook.”

Charmant
Volgens Baudet is Máxima ook positief over hém. ,,Ik heb haar dus meerdere malen ontmoet en laat ik het zo zeggen: volgens mij vindt ze me wel charmant. Dat ze me wel aardig vindt”, aldus Baudet. Willem-Alexander zou daarentegen minder positief zijn. ,,Willem-Alexander heeft volgens mij wat meer moeite met mij…”

Deur gewezen
Vorige week ontstond er nog enige ophef over Baudet. Hij werd op Curaçao door beachclub Papagayo de deur gewezen met zijn evenement. De FVD-leider boekte het evenement onder een andere naam en toen hij aankondigde daar te spreken over ‘zijn visie voor Caribisch Nederland’, liet de beachclub weten niet gediend te zijn van de politieke bijeenkomst.

Verder lezen

Royalty

Stomdronken Willem Alexander gaat los, stiekem gefilmd

Koning Willem-Alexander, Maxima en Amalia zijn op werkbezoek op de Caribische eilanden. Ze zijn al op Bonaire en Curacao geweest en zitten nu op Aruba. Maar het gaat de Oranjes niet helemaal voor de wind.

Amalia maakte eerder namelijk een enorme blunder toen alle pers op haar en haar vader en moeder stond te wachten om de gezaghebber Edison Rijna van het eiland Bonaire te ontmoeten.

En tijdens een korte carnavalstocht werden Willem-Alexander en Maxima meegetrokken met de dansers. Dus de heupjes moesten los. Nu is dat voor Maxima natuurlijk geen enkel probleem. Maar Willem-Alexander zet zichzelf en zijn vrouw compleet voor schut door ook mee te dansen.

Maar Willempie schijnt ook stomdronken gespot te zijn terwijl hij karaoke aan het zingen was.

Bekijk het filmpje hieronder:

Verder lezen

Royalty

Paniek rond koning Willem-Alexander: “Stevig incident”

Story pakt uit met opvallend nieuws over koning Willem-Alexander. Verkeerde onze koning in gevaar?

Willem-Alexander en Máxima vlogen op 16 januari naar Griekenland om er de uitvaart van de voormalige Griekse koning Constantijn bij te wonen. Maar daarover verschijnt nu onthutsend nieuws…

Willem-Alexander heeft als piloot ervaring met de luchtvaart en net daarom maakte onze koning een twijfelachtige keuze…

Het koningspaar huurde immers de ‘gevreesde privéjet’ met registratie PH-LAU uit om de reis naar Griekenland te maken. Story pakt uit met onthutsend nieuws over deze privéjet…

Luchtvaartjournalist Menno Swart beschrijft in Story twee akelige incidenten die in een recent verleden voorvielen met het vliegtuig…

DJ Afrojack beleefde er bange momenten in toen de motor het meteen na het opstijgen leek te begeven en het vliegtuig meteen rechtsomkeer moest maken om terug te landen. En ook toen het vliegtuig naar Ibiza vloog was er een horrorverhaal…

Voetbalcoryfeeën Dirk Kuyts, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en John Heitinga vlogen voor Villa Oranje naar Ibiza en in de lucht bleek ineens dat het landingsgestel niet goed werkte: “Dat was echt doodeng voor die jongens”, lezen we in Story een getuigenis.

Verder lezen

Trending