Connect with us

Royalty

‘Prinses Mabel met geheime liefde op Urk’

Prinses Mabel zou eindelijk weer het liefdesgeluk hebben gevonden. Nadat prins Friso bedolven raakte onder een lawine, is ze hem altijd trouw gebleven. Maar nu, tien jaar later, lijkt ze eindelijk weer open te staan voor een nieuwe man. Inwoners van Urk zagen haar samen met haar geheime minnaar in de jachthaven.

Het is dit jaar tien jaar geleden dat prins Friso een vreselijk ski-ongeluk kreeg in het Oostenrijkse Lech. Hij kwam in een lawine terecht en overleed op 45-jarige leeftijd. Een zware tijd voor Mabel, die achterbleef met dochters Luana en Zaria.

Eerdere relatiegeruchten

Lang voordat het ongeluk gebeurde, maakten Mabel en Friso een belofte met elkaar. Mocht één van de twee iets overkomen, dan gunnen ze elkaar nieuw liefdesgeluk. Een belofte die Mabel nog altijd niet waar heeft kunnen maken. Of toch wel?

In 2015 gingen er geruchten rond dat Mabel het gezellig had met ‘een bekende van het Griekse koningshuis’. Mabel zei hier zelf nooit iets over en al gauw werd er dan ook niet meer over gesproken. En nadat er nog een aantal identieke geruchten rondgingen over een nieuwe man in het leven van Mabel, bleek achteraf dat Mabel nog altijd trouw

Met geheime minnaar op Urk

Maar afgelopen tijd zou Mabel in het diepste geheim tijd doorbrengen met een mysterieuze man. Onlangs voer Mabel met haar jacht naar de jachthaven van Urk, de plek waar niets geheim blijft. Het duurde dan ook niet lang toen ze door een aantal inwoners werd gespot. Mét een man.

Het jacht werd aangemeerd en het gezelschap liep naar het plaatselijke restaurant De Boet om daar samen te dineren. ,,De man met wie ze was, werd voorgesteld als haar vriend en hij en Mabel zaten ook meerdere malen hand in hand”, onthult een dorpsbewoner in weekblad Story.

Ook samen in Breukeleveen?

Mabel en de mysterieuze man zouden in het Engels met elkaar gesproken hebben. De ‘geheime minnaar’ wordt door de dorpsbewoner omschreven als ‘iemand van rond de vijftig met zwart haar’.

Ook dochters Luana en Zaria zouden die dag aanwezig zijn geweest, wat kan betekenen dat de relatie serieus is. Volgens Story is Mabel al vaker met deze man gespot. Dat was in Breukeleveen, waar ze een villa aan de plas aan het bouwen is.

Lees verder

Royalty

“Nieuwe gelekte foto’s van Alexia bevestigen ernstige zorgen opnieuw!”

We weten inmiddels allemaal wel dat prinses Alexia op een behoorlijk vreemde en speciale school in Wales zit. Dit wordt de prinsessenschool gezeten omdat de Nederlandse niet de eerste en zeker niet de laatste zal zijn die hier als prinses heen gaat. Willem Alexander heeft hier ook op school gezeten, als was Willem destijds een prins. Toch? Maar goed, ook op dit moment is de middelste prinses niet de enige prinses van haar leerjaar.

Ze zit namelijk samen met prinses Leonor van Spanje op school. We weten niet of ze in de zelfde klas zitten, ze zijn wel tegelijk begonnen dit jaar. Dat kwam samen met flink wat geruchten en zorgen vanuit het Spaanse koningshuis en voornamelijk de Spaanse media. Die twee noemen onze prinses namelijk rebels en iemand die haar ouders hoofdpijn bezorgd. De prinses werd in verschillende Spaanse bladen bekritiseerd. Bizar natuurlijk voor een meisje van 16 jaar oud. En toen kwamen er foto’s van de prinses en haar vriendinnen.

Spaanse zorgen groter vanwege foto’s Alexia

De Spaanse prinses werd in eerste instantie, volgens de Spaanse en Portugese media, naar de school gestuurd omdat ze een vriendje had. Niet zomaar een vriendje, een vriendje waar haar ouders het niet eens mee zouden zijn. De zorgen bij de Spaanse media zullen dan ook behoorlijk groter zijn geworden met de circulerende foto’s van de prinses. Ook zouden Spaanse media het niet vinden kunnen dat de Hollandse prinses gek is op mode en al dansend en rappend op TikTok filmpjes te zien is. Ze schrijven het zelfs op de covers van hun bladen. Bizar, triest maar waar. Wat Alexia nog meer plaatst op social media is in de video hieronder te zien:

 

Lees verder

Royalty

Prinses Alexia reageert ook op uitgelekte beelden van haar in lingerie

Onlangs circuleren er beelden van een feestprinses Alexia die sexy lingerie draagt. De foto’s zijn gemaakt tijdens een tumultueuze avond op een universiteit in Wales. Daarvoor plaatste ze ook een foto waarop ze haar vriend kust.

Vrij ongebruikelijk voor een prinses. Meestal zien we alleen zijn dappere kant. De meningen zijn erg verdeeld. Wat vindt Alexia daar nu zelf van.

Koninklijke expert Marc van der Linden sprak met Koninklijke bronnen. Ze zeggen dat de prinses niet geïnteresseerd is in de gelekte beelden. “Het is duidelijk dat ze door haar ouders als volwassen wordt beschouwd, dat ze zelf kan beslissen of ze er last van heeft of niet”, zo lijkt het. Marc zegt dat dit vreemd is, aangezien Willem-Alexander eerder al liet doorschemeren dat ze zich vreselijk zou voelen als ze dit soort nieuws zou krijgen.

Zorg in Spanje

Ook de Spanjaarden werden getroffen. Dit kwam vooral omdat gevreesd werd dat Alexia een slechte invloed zou hebben op prinses Leonor. De tweede is eigenlijk de klasgenoot van Alexia. Onze prinses zal een groot gevaar zijn voor de serieuze Leonor.

Lees verder

Royalty

Nichtje Máxima woedend op de koningin: “Ze heeft mij kapotgemaakt”

Isha Escribano, het nichtje van Máxima, heeft in Argentinië voor een hoop ophef gezorgd. In een interview vertelde ze dat haar leven een ‘hel’ is geweest en dat ze op het punt stond om zelfmoord te plegen. Isha, die puur verblind is door wraak, geeft haar familie van alles de schuld. ,,Mijn familie heeft mij kapot gemaakt.”

Zwarte schaap

,,Ik ben dus Máxima’s achternichtje. Maar dat willen ze liever geheimhouden”, vertelt Isha in de Spaanse versie van Vanity Fair. Daarmee bedoelt ze haar familie. ,,Ze hebben mij kapot gemaakt.”

Isha is geboren als man en heeft een transgenderoperatie ondergaan, maar werd naar eigen zeggen nooit geaccepteerd door haar familie. Het ging volgens haar zó ver, dat ze op het punt stond om zelfmoord te plegen. Ze ziet zichzelf dan ook als het ‘zwarte schaap’ van de familie.

Wraakzuchtig over Máxima

Vooral over haar nichtje Máxima heeft Isha geen goed woord. In hun jeugd gingen ze nog wel met elkaar om. ,,We hebben veel gespeeld, maar ik was niets voor haar”, sneert Isha. ,,Ik voelde dat Máxima op me neerkeek. En nu, als transseksuele vrouw, pas ik helemaal niet meer bij haar perfecte leventje.”

Toch liet Máxima zich bij het Eurovisie Songfestival interviewen door Nikkie de Jager, één van de meest bekende transseksuelen ter wereld. Maar volgens Isha was dat alleen voor de show. ,,Als je tegenwoordig een publieke figuur bent, is het politiek correct om open te zijn met een trans.”

Lees verder

Trending