Connect with us

Royalty

Wederom gaan er beelden van prinses Alexia viraal, dit keer in een ’te strakke broek’

Het lijkt maar niet op te houden rondom onze Prinses Alexia want er is weer een filmpje verspreidt die op dit moment heel Nederland overgaat. Het begon een tijdje geleden al toen Alexia af en toe wat privéfoto’s te delen met haar vrienden op Instagram. Sommige mensen die haar volgen besloten deze foto’s op te slaan en te delen met de rest van Nederland.

De grootste ophef ontstond uiteraard toen er een foto van Alexia werd verspreidt waar ze rode lingerie aan had voor een schoolfeest in Wales met als thema ‘Queer Week’. Alexia had deze kleding aangetrokken om haar vrouwelijkheid te laten zien maar de foto’s hadden in eerste instantie nooit verspreidt mogen worden.

Alexia in ’te strakke’ broek

Inmiddels hebben haar ouders en zijzelf daar een reactie op gegeven maar er is alweer een volgend filmpje wat veel aandacht trekt.

Dit filmpje is niet door Alexia zelf gemaakt maar door de pers met een hele ander intentie dan waar er nu op het internet over wordt gepraat, en met name op TikTok.

Er is een TikTok-account genaamd “alexia.expose” waar er allerlei filmpjes van de prinses worden gedeeld.

Er is echter één filmpje viraal gegaan waar Alexia met haar ouders naar een evenement met Paul de Leeuw was. Dat event en alles was hartstikke leuk maar de beelden zijn zo viraal gegaan vanwege de gastheer die het Koninklijk gezin ontvangt.

De gastheer zou namelijk volgens het internet Alexia aan het ‘scannen’ zijn. Daar mee wordt bedoelt dat hij op een bepaalde (misschien wel niet-nette) manier naar het ’te strakke’ achterste van de prinses keek.

Op het eerste gezicht zien de beelden er gewoon normaal uit, kijk hier maar:

Maar hieronder zijn de beelden in slow-motion, waar het zeker duidelijk wordt dat de gastheer wel degelijk ‘goed’ aan het kijken was:

Reacties

Het filmpje is inmiddels meer dan 500.000 keer bekeken wat uiteraard ook voor de nodige reacties zorgde. Veel mensen kwamen tot de conclusie dat ze een ’te strakke broek’ aan had met iemand die zei: ‘geef hem ongelijk’. Maar toch waren de meeste het erover eens dat ze pas 16 is en dit eigenlijk gewoon echt niet kan.

Bron: Showblad

Verder lezen

Royalty

Thierry Baudet: ‘Máxima versiert mij’

Thierry Baudet vertelt in een openhartig interview met weekblad Story over zijn ontmoetingen met koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De FVD-leider vertelt dat Máxima hem ‘charmant’ vindt. ,,Willem-Alexander heeft volgens mij wat meer moeite met mij…”

Thierry Baudet spreekt zich over heel wat zaken kritisch uit, maar nog niet over het koningshuis. Wel kreeg hij meerdere keren de eer om koning Willem-Alexander te ontmoeten. ,,Een keer of vier, vijf. En Máxima ook”, vertelt Baudet aan weekblad Story. De FVD-leider spreekt vol lof over de koningin. ,,Ik vind haar leuk. En een mooie vrouw ook.”

Charmant
Volgens Baudet is Máxima ook positief over hém. ,,Ik heb haar dus meerdere malen ontmoet en laat ik het zo zeggen: volgens mij vindt ze me wel charmant. Dat ze me wel aardig vindt”, aldus Baudet. Willem-Alexander zou daarentegen minder positief zijn. ,,Willem-Alexander heeft volgens mij wat meer moeite met mij…”

Deur gewezen
Vorige week ontstond er nog enige ophef over Baudet. Hij werd op Curaçao door beachclub Papagayo de deur gewezen met zijn evenement. De FVD-leider boekte het evenement onder een andere naam en toen hij aankondigde daar te spreken over ‘zijn visie voor Caribisch Nederland’, liet de beachclub weten niet gediend te zijn van de politieke bijeenkomst.

Verder lezen

Royalty

Stomdronken Willem Alexander gaat los, stiekem gefilmd

Koning Willem-Alexander, Maxima en Amalia zijn op werkbezoek op de Caribische eilanden. Ze zijn al op Bonaire en Curacao geweest en zitten nu op Aruba. Maar het gaat de Oranjes niet helemaal voor de wind.

Amalia maakte eerder namelijk een enorme blunder toen alle pers op haar en haar vader en moeder stond te wachten om de gezaghebber Edison Rijna van het eiland Bonaire te ontmoeten.

En tijdens een korte carnavalstocht werden Willem-Alexander en Maxima meegetrokken met de dansers. Dus de heupjes moesten los. Nu is dat voor Maxima natuurlijk geen enkel probleem. Maar Willem-Alexander zet zichzelf en zijn vrouw compleet voor schut door ook mee te dansen.

Maar Willempie schijnt ook stomdronken gespot te zijn terwijl hij karaoke aan het zingen was.

Bekijk het filmpje hieronder:

Verder lezen

Royalty

Paniek rond koning Willem-Alexander: “Stevig incident”

Story pakt uit met opvallend nieuws over koning Willem-Alexander. Verkeerde onze koning in gevaar?

Willem-Alexander en Máxima vlogen op 16 januari naar Griekenland om er de uitvaart van de voormalige Griekse koning Constantijn bij te wonen. Maar daarover verschijnt nu onthutsend nieuws…

Willem-Alexander heeft als piloot ervaring met de luchtvaart en net daarom maakte onze koning een twijfelachtige keuze…

Het koningspaar huurde immers de ‘gevreesde privéjet’ met registratie PH-LAU uit om de reis naar Griekenland te maken. Story pakt uit met onthutsend nieuws over deze privéjet…

Luchtvaartjournalist Menno Swart beschrijft in Story twee akelige incidenten die in een recent verleden voorvielen met het vliegtuig…

DJ Afrojack beleefde er bange momenten in toen de motor het meteen na het opstijgen leek te begeven en het vliegtuig meteen rechtsomkeer moest maken om terug te landen. En ook toen het vliegtuig naar Ibiza vloog was er een horrorverhaal…

Voetbalcoryfeeën Dirk Kuyts, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en John Heitinga vlogen voor Villa Oranje naar Ibiza en in de lucht bleek ineens dat het landingsgestel niet goed werkte: “Dat was echt doodeng voor die jongens”, lezen we in Story een getuigenis.

Verder lezen

Trending