Connect with us

Royalty

Traditie rokende Oranjes door jongste generatie voortgezet: na Alexia en Amalia nu weer Gravin Eloise rokend betrapt

Kwam gravin Eloise vorig jaar al in het nieuws toen zij rokend gefotografeerd werd, ze heeft die slechte gewoonte nog altijd niet opgegeven blijkt uit een filmpje dat op TikTok-circuleert. Ook kroonprinses Amalia zet de slechte Oranje-traditie van een sigaret opsteken voort. En Alexia werd al met een sigaret betrapt toen zij nog maar 14 jaar was. Het drietal heeft het roken niet van een vreemde. De Oranjes, van Juliana tot Willem-Alexander, paffen er namelijk al generaties lang lustig op los.

Niet alleen gravin Eloise en prinses Alexia, maar ook kroonprinses Amalia lijkt verslaafd aan nicotine. De prinses, die recent in het Oostenrijkse Lech verblijft en daar op krukken rondliep zou daar van ellende de hele dag hebben lopen te paffen.

Een Oranje die in het openbaar een sigaret opsteekt. Het lijkt anno 2022 een onbestaanbaar beeld. Dat Willem-Alexanders tweede dochter Alexia al op haar 14de aan de sigaret was en dat Eloise, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, ook niet vies is van een peuk is dan ook nieuws dat binnenskamers had moeten blijven. Feit is wel dat Alexia en Eloise het roken niet van vreemden hebben. De Oranjes paffen er namelijk al generaties lang lustig op los.

Koning Willem-Alexander (53) en Koningin Maxima (49) zullen als verstandige ouders natuurlijk proberen hun drie dochters, Amalia (16), Alexia (15) en Ariane (13), van de sigaretten af te houden. Hoe slecht roken is zouden zij als ervaringsdeskundigen namelijk zelf moeten weten. Maar alle goede bedoelingen ten spijt is volgens het Argentijnse blad ¡Hola tweede dochter Alexia bezweken voor de verslavende verleidingen van de sigaret.

Als ¡Hola midden zomer 2020 Alexia prominent op haar cover zet met als wervende kreet ‘Is Máxima’s tweede dochter ALEXIA de rebelse prinses van haar generatie?’ vergeet het blad ook niet om het vermeende rebelse karakter van Alexia te bewijzen met o.a. de stelling dat Alexia, al op haar 14de al rokend werd gefotografeerd. ¡Hola schrijft dat Alexia opvallend en spontaan, het meest op haar moeder lijkt. Om er aan toe te voegen: ‘maar haar laatste optredens op sociale media, met een sigaret in haar hand en het zingen van songs met expliciete taal, veroorzaakte zij veel opschudding’.

Volgens het blad verscheen er een paar dagen voor haar 15de verjaardag namelijk een foto, op het account van een vriend van de prinses, van Alexia met een sigaret in haar hand. ¡Hola: ‘Een prinses die rookt op haar 14de? Gelukkig werd het beeld op dat moment maar door zeer weinig mensen gezien, omdat het al snel verwijderd werd, maar het is natuurlijk nog wel te vinden in cyberspace’.

Het ‘nieuws’ over de rokende Alexia werd in de Nederlandse media genegeerd, maar dat geluk had gravin Eloise, de toen net 18-jarige dochter van prins Constantijn (50) en prinses Laurentien (54) niet toen zij zij begon met haar studie aan de Hogeschool in Amsterdam. Direct in de eerste week werd ze buiten met sigaret in de mond gefotografeerd.

De ouders van Eloise reageren via de RVD als door een wesp gestoken dat hun oudste dochter is ontmaskerd als roker. “Eloise is in de eerste plaats een privépersoon met de daarbij behorende rechten op privacy. Wij verwachten dat deze gerespecteerd worden. De publicatie van deze foto’s doet daar afbreuk aan. Deze is overduidelijk genomen in de privésfeer, bevat ons inziens geen nieuwswaarde en draagt niet bij aan het publieke debat.”

Zelf doet Eloise ook een duit in het zakje. “Ik vind het zo raar om mee te maken en het maakt me oncomfortabel om zomaar gefotografeerd te worden“, zegt ze op Instagram. “Ik rook één sigaret en iemand maakt er meteen een foto van. Wat is daar nieuws aan? Ik wil genieten van mijn studentenleven en hopelijk snappen jullie dit!”

Het maakt duidelijk dat in het openbaar roken bij de Oranjes in ieder geval anno nu taboe is. Wordt er al een sigaret opgestoken dan moet dat zeker niet op een plek zijn waar er eventueel een foto gemaakt kan worden.

Wat dat betreft zijn de spelregels voor een rokende Oranje veranderd in de afgelopen twee decennia. Als prins Willem-Alexander in de jaren tachtig in Leiden gaat studeren blijkt niet alleen dat hij wel van een biertje houdt -het levert hem de bijnaam prins Pils op- maar ook van een sigaretje. Niet alleen wordt student Willem-Alexander regelmatig met drankje en een sigaretje gesignaleerd hij wordt er ook mee gefotografeerd. Eén van de bekendste rookfoto’s is nog altijd die de foto waarop Willem-Alexander in 1985 rokend op de tribune zit bij het CHIO-springtoernooi in Rotterdam.

Een jaar later doet hij mee aan de Elfstedentocht in een rood/wit jack met het niet te missen logo van sigarettenmerk Marlboro op zijn rug. Ook in de jaren die volgen steekt de kroonprins er nog regelmatig ‘eentje’ op. Zo is er op internet een foto te vinden van een niet te achterhalen kiesjesmaker van een rokende Willem-Alexander en zijn toenmalig lief Emily Bremers (50).

Zo circuleert op internet ook een foto van de kroonprins op een terras in wintersportoord Lech waar hij, maar ook Maxima vrolijk aan een sigaret lurken. Dat Maxima al op heel jeugdige leeftijd aan de sigaret was is ook geen geheim. Direct nadat Nederland op 31 augustus 1999 voor het eerst kennis met een mysterieuze, blonde Argentijnse dame waar kroonprins Willem-Alexander mee was gespot en die Maxima Zorregeuita bleek te heten werd door de media haar doopceel gelicht. Op de eerste bewegende beelden die ons land bereiken van Maxima is ze dansend te zien in een wit jurkje op een bruiloft, maar ook terwijl ze een sigaretje rookt.

Of koning en koningin in de beslotenheid van paleis Huis ten Bosch ook nog wel eens een sigaret opsteken behoort inmiddels tot de hofgeheimen. De Rijksvoorlichtingsdienst mag in 2011 gezegd hebben dat Beatrix al 40 jaar niet meer rookt over huidig koning en koningin doen de koninklijke voorlichters geen uitspraken als het om roken gaat.

Of Beatrix nu dus al 50 jaar niet meer rookt is trouwens ook nog maar de vraag. Zo beweerde Edwin de Roy van Zuiydewijn (54), die overigens niet veel op meer heeft met de Oranjes sinds hij gescheiden is van prinses Margarita, de dochter van prinses Irene, dat Beatrix ‘rookt en zuipt Beatrix als een ketter’. Een uitspraak die dateert uit 2006. De Rijksvoorlichtingsdienst wilde er toen niet op reageren.

Maar als in 2011 de dramaserie ‘Beatrix, Oranje onder vuur’ op tv te zien is en Willeke van Ammelrooy (76) die Beatrix speelt regelmatig rokend te zien is, reageert RVD wel. Op de site van het koninklijk huis verschijnt de mededeling dat toenmalig Koningin Beatrix al begin jaren ’70 gestopt is met roken. Scenarioschrijver Tomas Ross (76) weerspreekt die officiële mededeling onmiddellijk. Sterker nog: Ross heeft met eigen ogen een foto gezien waarop de vorstin rookt. Ross zegt op bezoek te zijn geweest bij ‘hele rijke mensen in Zuid-Frankrijk die bevriend zijn met de koningin’. “Aan de muur zag ik een foto van Beatrix…Haren los, drankje erbij, en sigaretten…Die rare verhalen van Edwin de Roy van Zuydewijn over dat zij rookt en drinkt als een ketter, zijn dan misschien overdreven. Maar die foto was recent”, aldus de scenarioschrijver van ‘Beatrix, Oranje onder vuur’.

Zeker is dat prinses Beatrix werd vooral in de jaren ’60 en ’70 regelmatig met een sigaret werd gezien en gefotografeerd. Ze deelde haar liefde voor de sigaret met haar man, de in 2002 overleden prins Claus (76). Bij ontmoetingen, zoals een bezoek aan het leger, een ontmoeting met Sinterklaas of als een burgemeester zelf ook een sigaret opstak mochten Beatrix en Claus er zelf ook graag een opstaken.

Werden Beatrix en Claus voornamelijk rokend gespot tijdens de wat informelere gebeurtenissen, haar ouders Juliana (94) en Bernhard (93) zijn met voorsprong de Oranjes die het meest rokend gezien en gefotografeerd zijn. Maar in ‘hun tijd’ rookte heel Nederland nog en stonden de sigaretten bij verjaardagen bij iedereen op tafel. Op één van de eerste beelden van Juliana en Bernhard samen, op wintersport tijdens hun huwelijksreis, is te zien hoe Bernhard zijn vrouw een vuurtje geeft voor haar sigaret. In de oorlogsjaren, tijdens een tussenstop in New York op weg naar de Roosevelts in het Witte Huis in Washington, werd prins Bernhard op de gevoelige plaat vastgelegd toen hij zijn vrouw nog even snel een vuurtje aanbood is Juliana tijdens diverse werkbezoeken vaak rokend te zien. Maar ook bij een staatsbanket stak ze er vrolijk eentje op. Ook bood ze haar eigen hofdame graag een sigaretje aan. Dit zijn anno 2019 natuurlijk ondenkbare beelden.

Pas in de laatste jaren voor haar dood in 2004 werd Juliana in het openbaar niet meer rokend gezien. Dat gold niet voor Bernhard wiens pijp in zijn mond tot zijn dood ook in 2004 net zo kenmerkend was voor de prins als de witte anjer in zijn revers.

De sigaret beperkte zich binnen de Koninklijke familie niet alleen tot de staatshoofden en hun partners. Er zijn ook beelden van Pieter van Vollenhoven (81) die tijdens de fotosessie in Lech in 1968 rookt terwijl hij achter baby Willem-Alexander staat. Tijdens de uitzending van het huwelijk van prins Bernhard (50) met prinses Annette (48) in 2000 verschijnt prins Pieter-Christiaan (48) live ook even rokend in beeld.
Maar als het roken in de loop der jaren een steeds slechter imago krijgt lijken de Oranjes de sigaret te hebben afgezworen. In ieder geval in het openbaar, want een rokende Oranjes zou het imago van de Koninklijke familie geen goed doen. Wat dat betreft zijn de rookfoto’s van Alexia en Eloise dan ook een klein smetje op het Oranje blazoen.

En dan te bedenken dat in 1941 ter gelegenheid van de 61e verjaardag van Koningin Wilhelmina (82) de Britse Royal Air Force pakjes sigaretten dropte boven ons land met een kroon en de W van Wilhelmina op de verpakking. Op de achterkant van het pakje prijkte de kreet: ‘Nederland zal herrijzen’.

Verder lezen

Royalty

85-jarige Prinses Beatrix met spoed naar het ziekenhuis na ernstig ongeluk

Prinses Beatrix, die vorige maand 85 jaar werd, kreeg een ongeluk tijdens een skivakantie. Dat meldt de RVD via de officiële website van het Koninklijk Huis. De prinses is inmiddels geopereerd aan haar gebroken bot.

Het Koninklijk Huis meldt:
De Princess Royal brak afgelopen vrijdag haar pols tijdens het skiën. Inmiddels is ze geopereerd aan de breuk en is ze weer terug in Nederland. Aan de andere kant is de prinses in goede gezondheid en zal ze thuis herstellen van het uiteenvallen. Er waren verschillende bezoeken van de prinses gepland, maar deze worden momenteel uitgesteld. Het Koninklijk Huis meldt:
“Het geplande bezoek van de prinses aan het 160-jarig bestaan ​​van het Koninklijk Huis voor Veteranenzaken en Museum Bronbeek op vrijdag 24 februari is uitgesteld.”

De ernst van de breuk en hoe het precies is gebeurd, is nog onbekend. Ook is niet bekend welke familieleden aanwezig waren tijdens de skivakantie.

Prinses Beatrix heeft haar pols gebroken tijdens skivakantie!
Het is niet onbekend dat leden van de koninklijke familie van skiën houden. Al decennia lang komt de koninklijke familie elk jaar naar Lech voor hun skivakantie. Tot voor kort vond hier altijd de jaarlijkse fotoshoot plaats. RVD meldde vorig jaar al dat deze fotomomenten niet meer op vaste tijden worden ingepland. Inderdaad, nu zullen de momenten van fotografie plaatsvinden met het hele gezin. Vroeger was niet elk gezinslid aanwezig bij de vaste fotomomenten.

Op Twitter is er veel steun voor de 85-jarige prinses. Kirtsen Verdel schreef: “De prinses is geopereerd aan een polsbreuk door het skiën. Ik denk dus aan twee dingen:
1. Oh wat zielig 2. Oh wat is het verschrikkelijk om te skiën op je 85e. Harry schreef:
“Terwijl ik dit bericht las, dacht ik even na over ander nieuws:
“De 85-jarige prinses is nog aan het skiën!” Veel mensen van zijn leeftijd doen dat niet.

 

Verder lezen

Royalty

Koningin Máxima wil Amalia weghebben uit Nederland

Verlaat Amalia binnenkort Nederland? Er is geweldig nieuws naar buiten gekomen, zeker omdat Koningin Máxima daar een grote rol in blijkt te hebben gespeeld…

Amalia begon vol goede moed aan haar eerste jaar aan de Universiteit van Amsterdam. Maar dat ging helemaal niet zoals gepland…

Genieten van het studentenleven was geen optie voor onze kroonprinses, die na bedreiging door de georganiseerde misdaad “als een gevangene moest leven”. Nu heeft het Oranje Legioen een geweldig plan bedacht…

Amalia is de laatste tijd veel te zien in Madrid, en de Spaanse media vermeldden zelfs dat Amalia een Spaans vriendje heeft, maar de Duitse media horen nu een heel andere stem…

Ditjes en Datjes kwamen er op de Duitse nieuwssite Wunderweib achter dat Máxima haar oudste dochter onder druk zette om in Madrid te gaan studeren. Is dit echt mogelijk?

Amalia spreekt vloeiend Spaans dankzij de Argentijnse roots van haar moeder, en het is niet ongebruikelijk dat leden van de koninklijke familie in het buitenland studeren.

Zo studeerde prinses Elisabeth van België ook aan het Lincoln College, Oxford, en baarde ze onlangs opzien als onderdeel van het roeiteam.

Verder lezen

Royalty

‘Prinses Amalia lijdt aan deze ernstige ziekte’

Bezwijkt Amalia onder de immense druk? De negatieve reacties en de bodyshaming waarmee onze kroonprinses geconfronteerd wordt, dreigen ernstige gevolgen te hebben…

Het Belgische dagblad ‘Het Laatste Nieuws’ publiceert enkele reacties die over Amalia geschreven werden: “Amalia is veel te zwaar.” Of nog: “Die broek is bedoeld om haar slanker te doen lijken, maar geeft haar varkenspoten.” Eén ding is duidelijk…

De eerste officiële reis van Amalia werd overschaduwd door ‘alle bagger’ die over het uiterlijk van de prinses geschreven wordt. En dan moet er toch één belangrijk punt benadrukt worden…

Bodyshaming is géén onschuldig fenomeen, benadrukt bodypositivity-coach Kelly Sacré in Het Laatste Nieuws. Eén ding mogen we niet vergeten…

“Vergeet niet dat Amalia nog maar 19 jaar is”, benadrukt Kelly Sacré in de Belgische krant. “Meisjes van die leeftijd zijn meestal erg onzeker over hun uiterlijk.” En dat kan leiden tot ernstige gevolgen…

“Kritische commentaren over je lichaam kunnen leiden tot schaamte, een negatief zelfbeeld, donkere gedachten en zelfs tot een depressie, verwondingen of zelf-moordneigingen”, waarschuwt de bodypositivity-coach in Het Laatste Nieuws. En dan dreigt er ook nog een ander gevaar…
“Bovendien werkt bodyshaming een verstoorde relatie met eten in de hand: mensen starten met diëten en kunnen er vervolgens niet meer mee stoppen, of ze kunnen uiteindelijk een eetstoornis ontwikkelen”, lezen we in de Belgische krant ‘Het Laatste Nieuws’.

Verder lezen

Royalty

Gerucht: Willem-Alexander wordt opa

Verrassend nieuws over ons koningspaar: In het verhaal lezen we dat Willem-Alexander sneller dan verwacht grootvader wordt. Is Amelia zwanger?

Het was paranormaal begaafde Marion Berndsen die in Story voorspelde dat Amalia eerder zwanger zou worden dan verwacht. Papa wordt oud…

“Ergens tussen 2027 en 2030 zie ik een zwangerschap”, voorspelt Marion Berndsen in Story. “Het gaat om 2027, niet om 2030.” Willem-Alexander wordt opa, en de media kunnen enkele onthullingen doen over de vader van het kind…

Amalia zal dus voor het eerst zwanger zijn tussen de 23 en 24 jaar, wat ongetwijfeld vrij vroeg is voor een kroonprinses. Toch is Marion Berndsen vrij zeker van haar voorspellingen…

“Alle kaarten zeggen hetzelfde”, benadrukte de outlet in het verhaal. Papa heeft nog niet geracet, maar Marion wil het nieuws vertellen…

“De geliefde die in haar leven kwam, was veel ouder. Een jaar of dertig”, zei Marion Berndsen in Story. Dan lijkt er iets raars te gebeuren…

“Ik zag veel verrassingen, waaronder baby’s”, voegt paranormaal begaafde Marion Berndsen cryptisch toe in Story. Over een paar jaar weten we meer…

Verder lezen

Royalty

Schandaal: ‘Koningin Máxima blijkt het nog steeds te doen met haar ex’

In recente onthullingen blijkt koningin Máxima een geheime relatie te hebben met haar ex-vriend, de Argentijnse architect Pablo Jendretzki. Het is onduidelijk of Willem-Alexander hiervan op de hoogte was.

Het begon allemaal in de zomer van 1995, toen de 24-jarige Maxima naar New York verhuisde om een ​​financiële carrière na te streven. Daar ontmoet ze de charmante Pablo, die haar voorstelt aan de lokale rijke man. Pablo is altijd aanwezig bij de belangrijkste sociale evenementen en Máxima wordt verliefd op hem.

De relatie tussen Maxima en Pablo is gespannen en gepassioneerd. Ze werden vaak gezien op sociale evenementen en Pablo hield van haar spraakzame persoonlijkheid en manier van doen. Maar een jaar later liep de relatie uit toen ze allebei iemand anders vonden.

Ondanks de breuk bleven Máxima en Pablo bevriend en hielden ze contact. Volgens auteur Rodolfo Vera Calderón was Pablo zelfs beledigd toen hij niet was uitgenodigd op het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima.

Maar nu is de echte verrassing dat Maxima nog steeds contact heeft met haar ex-vriend, aldus Stories Weekly. Ze heeft naar verluidt een geheim Instagram-account waar ook haar volger Pablo op staat. Sterker nog, haar schoonzus, Mabel van Oranje, volgde haar als gevolg daarvan. Willem-Alexander leek van niets te weten.

Verder lezen

Royalty

Willem-Alexander boos op dochter Amalia: “Dit is een waarschuwing”

Er zijn meer details onthuld over Amalia’s eerste officiële bezoek aan Caribisch Nederland. Zo krijgt Amalia een waarschuwing van koning Willem-Alexander…

Amalia is door haar ouders op een verborgen manier opgevoed, wat zeker anders is dan andere royals. Maar nu ze volwassen is, wordt ze steeds meer een toekomstige koningin.

“William-Alexander was ook een beetje melancholisch tijdens zijn Caribische reis”, herinnert Claudia Wittfen zich de eerste officiële reis van de koning, maar in Truves doet de Amalia-expert ook op onze kroonprinses een verrassende onthulling…

“Wat me opvalt aan Amalia is dat ze best veel tijd neemt om te ontspannen”, zegt Claudia Witteveen van Trouw. Maar hoe was het eerste officiële buitenlandse bezoek van onze prinses zelf?

“Het is heel intensief, maar mijn vader heeft het me verteld”, onthulde Amalia aan de media dat haar vader haar had gewaarschuwd. En koning Willem-Alexander reageerde direct op het antwoord van zijn dochter…

“Het is een geweldige reis geweest”, benadrukte koning Willem-Alexander na het vragende antwoord van zijn dochter.

Verder lezen

Royalty

Grote zorgen om ‘feestfoto’ Prinses Alexia

Prinses Alexia van Oranje-Nassau komt steeds vaker in het nieuws, vooral sinds ze deze zomer naar Wales reisde om haar middelbare schooldiploma te halen. De Spaanse prinses Leonor gaat ook naar dezelfde school als Alexia, en daar zijn de Spanjaarden niet blij mee. Had Alexia een slechte invloed op Leonor? In Spanje voelen ze zich niet op hun gemak, aldus de website Parra et al.

Traditioneel In Nederland is het koningshuis allerminst traditioneel: minder dan het Spaanse koningshuis. We zien onze prinsessen vaak in eenvoudige alledaagse kleding, en soms worden foto’s en TikTok-video’s verspreid waarop ze privé te zien zijn. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar voor de Spanjaarden is het wel iets nieuws.

Feestjes Zo circuleerde onlangs een foto waarop prinses Alexia te zien is op een feestje met veel van haar klasgenoten. Daar droegen ze allemaal feestoutfits, die sommigen ‘naakt’ noemden. Er is niets mis met genieten van het leven op een feestje! Wie heeft dit niet gedaan? Blijkbaar de Spanjaarden, want die waren niet blij met onze Alexia.

Image Volgens Spaanse media is prinses Leonor naar Wales gestuurd omdat ze een vriend had wiens ouders het er niet mee eens waren. Portugese media meldden dat koningin Letizia van Spanje denkt dat prinses Alexia “verwend” is. Volgens haar is prinses Alexia een groot gevaar omdat het beeld van Leonor onschuldig is. Daarom is Alexia niet van plan haar imago te bederven. Boehoe, wij zeggen: Alexia, doe wat je wilt!

Verder lezen

Royalty

Gravin Eloise krijgt een miljoen euro van haar oma Beatrix

Gravin Eloise, dochter van Constantijn en Laurentien, kreeg voor haar 18e verjaardag zes nullen van haar oma Beatrix. Toen wilde ze ook een einde maken aan haar singlestatus. Ze zoekt een minnaar met bij voorkeur bruin krullend haar.

De gravin Heloise wordt een influencer op Instagram en Tiktok. Ze showde haar outfit op sociale media, evenals een Tiffany & Cor-ketting ter waarde van ongeveer 1.000 euro die haar oom ontving voor zijn doop. Of ze werd betaald om de kleding die ze liet zien te tonen, was onduidelijk.

De waarheid is dat Eloise, die naar de hotelschool in Amsterdam wilde gaan, voor zichzelf moest zorgen. Eloise zou een Orange kunnen zijn, en ze zal haar eigen geld moeten verdienen. Eloise, 18, heeft niet alles. Zo kreeg grootmoeder Beatrix op haar 18e verjaardag ‘een bedrag met zes nullen’, zegt koninklijk expert Marc van Der Linden.

Eloise is schrikbarend vrij op Instagram en TikTok. Zo werd de gravin gevraagd of ze liever kroketten of kroketten at en wat haar favoriete hobby was. Maar ze is ook open geweest over haar liefdesleven. Op de vraag “Heb je ooit een vriendje gehad?” antwoordde Eloise ja. Heeft ze nu een vriendje? Haar antwoord: “Single en ready to mingle”, schreef Eloise. Wat voor soort man vindt de dochter van prinses Laurentian en prins Constantijn leuk? “Het hart is erg belangrijk”, schreef ze terug. Maar uiterlijk is natuurlijk niet geheel onbelangrijk voor Eloise. “En de voordelen van bruin en krullend haar.”

Gravin Heloise vermoordt misschien geen mensen op Instagram en Tiktok als het moet, ze knarsetandt. Nadat ze onlangs bekendmaakte dat ze geslaagd was voor het vwo-eindexamen, suggereerden enkele van haar volgers dat ze als Oranje gewoon haar diploma cadeau had gekregen en daar niets voor hoefde te doen. “Pas op met je woorden”, schreef de dochter van Constantijn op haar Instagram-story.

In een reactie op “Niemand geeft om haar diploma”, schreef Eloise: “Je hebt het over een 17-jarig meisje. Denk alsjeblieft twee keer na voordat je zoiets post.

De oudste dochter van Constantijn en Laurentien studeerde af aan het Maerlant Lyceum in Den Haag. De oudste kleinzoon van prinses Beatrix zit op dezelfde middelbare school als premier Mark Rutte. Daarom koos Eloise een andere middelbare school in Den Haag dan haar nichtje Amalia. Ze besloot haar VWO-diploma te halen aan het Christelijk Gymnasium Sorghvliet.

Verder lezen

Royalty

Prinses Amalia gewond bij ernstig ongeval

Yvonne Coldeweijer vertelt een opmerkelijk verhaal. Zo zou de 18-jarige prinses van Lech in het hotel te vinden zijn, wandelend met een wandelstok. Verrassend genoeg raakte Amalia niet geblesseerd in Lech, waar Oranje altijd hun wintersport beoefent.

Er circuleren meerdere foto’s van Amalia op krukken, en een ander opvallend detail is dat ze lijkt te roken als een heiden.Amalia lijkt ook te zijn gezien op de dansvloer op krukken en in een glinsterende zilveren topje terwijl ze tot diep in de nacht feestte

Volgens Yvonne loopt Amalia op krukken sinds ze met haar moeder vanuit Londen naar Amsterdam is gevlogen. De familie is sindsdien naar Leh gereisd, en hoewel volgens rapporten Amalia met haar vriend in Canada was, bleek dit niet te kloppen.

Verder lezen

Royalty

Kroonprinses Amalia neemt heel dramatisch besluit

Een paar dagen geleden zei prinses Amalia dat haar leven erg moeilijk was omdat ze door bedreigingen geen gewone student meer kon zijn. Het lijkt erop dat al het negatieve nieuws over haar obesitas haar te veel wordt.

Duitse media meldden dat ze er zeker van waren dat Amalia een zeer ingrijpende beslissing zou nemen omdat haar leven nu zo beperkt is. Maar daarvoor bleven Duitse media ook beweren dat Amalia bij haar vriend Isebrand was, die uit Münster komt, waar zijn familie woont en een groot loodgietersbedrijf heeft.

Sterker nog, de Duitse media hadden eerder gezegd dat Amalia in het geheim verloofd zou zijn met haar vriend. Maar er gaan geruchten in Nederland dat Amalia en Isebrand uit elkaar zijn.

In ieder geval zal Amalia volgens Duitse mediaberichten binnenkort een drastisch besluit nemen omdat ze een normaal leven wil leiden. Ze zal aftreden omdat ze het niet aankan en niet wil. Of dat waar is, valt nog te bezien, maar we denken dat het hoogst onwaarschijnlijk is. Maar de Duitse media zijn hier heel stellig over.

Verder lezen

Trending