Connect with us

Showbizz

Angela de Jong regelt rol in Goede Tijden Slechte Tijden: ‘Cadeautje’

Angela de Jong

Angela de Jong onthult dat ze een rolletje regelde voor haar AD-collega Marcus den Blanken in Goede Tijden Slechte Tijden. “Ik heb gewoon even iemand van Endemol opgebeld.”

Journalist Marcus van den Blanken is grote fan van de soap. Angela wilde haar collega een plezier doen en gebruikte haar contacten in de televisiewereld om een figurantenrol voor hem te regelen. In de studio is Marcus dan zwaar in de watten gelegd.

Eigen kleedkamer

Marcus getuigt over de ervaring: “Het was echt heel leuk. Angela had het dus geregeld. Ik moest er om zeven uur ’s ochtends zijn, ik kwam er binnen lopen en ik werd echt onthaald alsof ik een echte acteur was. Ik kreeg eerst even een rondleidinkje over hoe het er allemaal uitzag.”

De journalist kreeg zelfs zijn eigen kleedkamer. “Ik had mijn eigen naambordje waar ‘Mark’ op stond. Het was een bank en een spiegel, maar goed: ik had mijn eigen kleedkamer bij GTST. Vervolgens mocht ik ook gewoon naast de acteurs de visagie in. Caroline de Bruijn zat er, die vertelde dat ze bij het ballet was geweest. Je maakt echt het kleedkamerwezen mee.”

Waarom dit cadeau?

De vraag is natuurlijk waarom Angela de Jong hem dit cadeau gaf. “Er zijn twee mensen die elke dag mijn column lezen. Dat doet Alex voor de tikfouten en of het betoog klopt en Mark bedenkt er altijd een ronkende kop boven. Zelfs op de dagen dat hij vrij is en niet op de racefiets zit wil hij er nog een blik op werpen.”

“Dus ik ben ze daar heel erg dankbaar voor, want ja: voor mij is dat onmisbaar, zeker omdat er altijd een bepaalde tijdsdruk op zit als ik hem voor twaalf uur online wil hebben. Dus ja, voor Alex was het heel makkelijk: daar heb ik een doos wijn naar gestuurd. Maar voor Mark was het ietsje lastiger.”

Even Endemol bellen

Om het cadeau te regelen besloot Angela om even met producent Endemol te bellen. De columniste legt uit: “Ik had dus Eva Peters gebeld van Endemol, van: ‘Joh, hebben jullie een paar leuke goodies ofzo van Goede Tijden, want hij is er zo gek van’, en toen zei Eva: ‘Wat denk je van een figurantenrol?’ Dat is helemaal leuk.”

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending