Connect with us

Showbizz

Leontine Borsato is ernstig ziek: ‘Ze heeft het heel zwaar’

Het lijkt niet goed te gaan met Léontine Borsato. De vrouw van Marco Borsato zou aan een ernstige depressie lijden. Dennis Schouten en Jan Roos maakten eerder bekend dat ze hadden gehoord dat Leontine elke dag dronk en drugs gebruikte.

Ondertussen lijkt Léontine haar problemen niet meer alleen op te kunnen lossen. Ze zocht hulp en werd ontdekt door buren die haar kenden bij een therapeut. Ook gaan er sterke geruchten dat Leontine binnenkort afscheid zal nemen van haar achternaam en met haar meisjesnaam Leontine Ruiters door het leven wil gaan. Dit betekent dat ze haar man Macro niet meer steunt en niet wil wachten op een proces tegen hem.

Een jonge vrouw in Marco’s privéleven heeft enige tijd geleden een rechtszaak tegen hem aangespannen wegens mishandeling. De vrouw was minderjarig op het moment van de aanval.
Léontine heeft al die tijd achter Marco gestaan ​​en hem gesteund. Al hebben we in dit gebied de eerste breuken gezien. Léontine woont niet meer bij Marco, maar heeft een eigen huis. Veel mensen gingen er echter van uit dat Léontine en Marco samen zouden zijn en dat Léontine gewoon een pauze wilde om dingen op te lossen.

Eerst was er Marco’s zwendel met tientallen verschillende vrouwen en daarna alle beschuldigingen rond het misbruikschandaal van The Voice, met een aangifte van aanranding. Het lijkt erop dat dat echt klaar is voor Léontine en waarschijnlijk ook het beste voor Léontine. Omdat Marco schuldig is of niet, is één ding al lang duidelijk. Marco was een grote leugenaar en bedroog Léontine jarenlang met andere vrouwen zonder dat ze het door had. Dat alleen al was voor Léontine genoeg om de beslissing te nemen om Marco uit haar leven vaarwel te zeggen.

Continue Reading

Showbizz

Breuk met Ineke komt Humberto Tan duur te staan

Begin deze maand werd bekend dat Ineke en Humberto Tan na zo’n 30 jaar op ‘harmonieuze wijze’ uit elkaar gaan. Die breuk krijgt nog een vervelend staartje voor de presentator.

Drie panden

Hoewel Ineke en Humberto nooit zijn getrouwd, moet ‘Hummie’ zijn ex-liefje een miljoenenbedrag betalen. De twee zijn samen samen eigenaar van drie panden. Het gaat om twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

Volgens Bekendeburen kochten Ineke en Humberto de villa voor 1.261.000 euro, terwijl de appartementen samen meer dan 900.000 euro hebben gekost. Nu de woningprijzen zijn gestegen, wordt de totale waarde geschat op ongeveer 4,3 miljoen euro.

Als Humberto de panden wil blijven behouden, zal hij dus 2,2 miljoen euro aan Ineke moeten overmaken.

Continue Reading

Showbizz

Zoon Sylvana Simons betrokken bij overval

Multimiljonair Roland Kahn had een tijde een relatie met Sylvana Simons en in een interview met de Story laat hij weten dat hij bruut overvallen is door haar zoon.

Roland Kahn is onder meer eigenaar van de kledingketen Cool Cat en hij bracht vorig jaar een boek uit waarin hij al uit de school klapte over zijn heftige relatie met Sylvana Simons.

“Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Maar aan de Story verteld Ronald over een overal die plaatsvond net nadat het uit was. Hij laat weten dat hij door meerdere mannen in zijn woning wordt overvallen. Ronald zegt er het volgende over in de Story.

“De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Ronald weet zeker dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was.

“Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook laat Ronald weten dat hij brandwonden bij één van de daders zag en de zoon van Sylvana Simons heeft brandwonden, omdat hij als kind een pan kokend water van het gasfornuis trok.

Maar Ronald noemt niet expliciet de naam van de zoon aan de Story.

“Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Ook geeft hij nog even af op de opvoeding die Sylvana aan haar kinderen geeft. Hij vindt namelijk dat ze er niks van bakt.

“Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”

Continue Reading

Showbizz

Het is officieel: René Le Blanc verlaat Nederland per direct

René Le Blanc, de Nederlandse zanger bekend van het programma “Ik Geloof In Mij” en de single “If I Tell You”, gaat op avontuur in Duitsland. Hij wil zijn muziekcarrière naar een hoger niveau tillen door zijn populaire lied “If I Tell You” opnieuw op te nemen, maar nu in het Duits.

René Le Blanc

Komt deze informatie je bekend voor? Dat kan goed kloppen. René had dit plan al eerder, maar dat wilde toen niet helemaal vlotten. Het idee werd namelijk tegengehouden door zijn team waarna hij een internationale carrière liet varen.

Internationale carrière

René wilde het er toch niet bij laten zitten en is dit keer echt vastberaden. Hij laat aan roddeltijdschrift Privé het volgende weten: “Als ik het niet probeer, dan weet ik zeker dat ik geen succes heb. En zal ik altijd blijven denken: Wat als ik het wel had gedaan?”. De zanger hoopt dat deze stap hem zal helpen om zijn muziek in Duitsland te laten doordringen en een groter publiek te bereiken. We hopen dat hij zijn Nederlandse fans in ieder geval niet vergeet.

Check de megahit ‘If I Tell You’ die René le Blanc in het Duits gaat opnemen hier:

 

Continue Reading

Trending