Connect with us

Showbizz

Sylvana Simons ernstig ziek! ‘Ondraaglijk veel pijn’

Sylvana Simons heeft al drie jaar chronische pijn, mogelijk door artrose. Dat maakte de BIJ1-politicus woensdagavond op Twitter bekend. “Sommigen hebben misschien gemerkt dat ik het aura-debat eerder heb verlaten”, schreef ze. De reden was dat ik minimaal drie jaar met chronische pijn heb moeten leven, zoals nu wordt gedacht: reuma. Artrose. Ik heb echter nog steeds niet genoeg medicijnen, dus elke dag is de vooruitgang soms ondraaglijk. Daarom moet ik soms een beugel of een draagdoek dragen. Vandaag zit de pijn vooral in mijn knieën en voeten en daar kan ik niets aan doen. ”,

Simons benadrukte dat ze niet wil dat de pijn haar werk beïnvloedt. “Ik dub voor een lange tijd voordat ik het openbaar deel. Eerlijk gezegd vrees ik dat het lijkt alsof ik geen goede partijleider kan zijn. Geconditioneerd om aan ziekte te denken. Maar ik ben trots op wat ik de afgelopen jaren heb bereikt, ondanks dat ik nog steeds pijn heb zonder de juiste medicatie. ”

Individueel onderdeel

BIJ1 heeft een zetel in de Tweede Kamer. ,,Als eenmansband zal ik keuzes moeten maken over wat mijn lichaam aankan en soms betekent dat dat ik vroegtijdig uit een terugkerend debat moet stappen. Helaas. Ik hoop van harte dat dit het (soms nieuw verworven) vertrouwen in BIJ1 niet schaadt. Ik ben niet de enige en heb een geweldig team om me heen. Samen zijn we klaar om het ideaal van een gelijkwaardige samenleving te vertalen naar concreet beleid. ”

Eerder op de avond vroeg scheidend premier Mark Rutte de politicus om enkele concrete voorstellen om het vertrouwen in de politiek te herstellen. Een video waarin Simons op haar reageert, werd woensdagavond breed gedeeld. Ze suggereerde onder meer dat de regering in de toekomst de rapporten van de ombudsman zou moeten lezen en serieus nemen. Ze suggereerde ook dat een constitutioneel hof wetten nu zou kunnen herzien voordat ze worden aangenomen.

Continue Reading

Showbizz

Dramatisch nieuws voor Danny de Munk. ‘Hij is alles kwijt’

2022 was een turbulent jaar voor zanger Danny de Munk. Een vrouw deed aangifte van verkrachting tegen de zanger en dit heeft voor een flinke smet op zijn carrière gezorgd. De Munk heeft de rechtbank verzocht om de vrouw in het openbaar te horen. Dit verzoek is geaccepteerd, dus de Munk staat op 16 maart tegenover de vrouw die hem beschuldigd heeft van dit bizarre feit.

Evert Santegoeds legt in Shownieuws uit hoe het nu gaat met Danny de Munk. Wat blijkt? Het is nog niet gedaan met de kommer en kwel in de zanger zijn leven. Sterker nog: De zanger heeft nog meer slecht nieuws gekregen, aldus Santegoeds. Het ziet er in ieder geval nog niet naar uit dat hij snel uit de sores is.

Al een jaar thuis

“Hij zit al een jaar thuis, zijn agenda voor dit jaar is helemaal leeg, dus hij zegt: ‘Laat die vrouw maar vertellen wat ze weet en wat ze vindt en wat ze denkt dat ik haar heb aangedaan.’ En dan mag het publiek beoordelen of ze dat geloofwaardig vinden overkomen of niet. Hij wil heel graag dat het in de openbaarheid gebeurt.” Ook in 2023 is de agenda van de Munk akelig leeg.

Verplicht

Het is voor de aangeefster verplicht om te verschijnen op het openbaar verhoor. Het is echter nog niet duidelijk of het verhoor ook daadwerkelijk in het openbaar zal gaan plaatsvinden. Dit is iets wat de rechter nog moet bepalen. Al zal de Munk er waarschijnlijk wel alles aan doen om te zorgen dat dit gebeurt.

Bron: Mediacourant

Wat vind jij van de kwestie rondom Danny de Munk? Deel het met ons in de reacties op Facebook!

Continue Reading

Showbizz

Patty Brard krijgt flinke, medische tegenvaller te verduren

Ziek in bed

Na een relatief milde coronabesmetting ligt Brard namelijk nu in bed met een fikse holte ontsteking. ‘Als je een Coronaatje voor je kiezen hebt gehad die wel meeviel, is een verlate holte ontsteking bijna onontkoombaar,’ staat er bij de post. Op de foto zien we een overduidelijke zieke, make-up loze Brard.

Vermoedelijk vertoeft de presentatrice nog op het eiland Ibiza, maar zal ze momenteel niet veel kunnen ondernemen zo blijkt uit de tags #antibiotica en #terugnaarbed als onderschrift van de foto. Beterschap Patty!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Continue Reading

Showbizz

Glennis Grace krijgt tragisch nieuws te horen en is kapot van verdriet

Het gaat niet goed met Glennis Grace. De zangeres, die vroeger bekendstond om haar prachtige liedjes, wordt nu vooral geassocieerd met de supermarktketen Jumbo.

Concert

Het is duidelijk dat Glennis Grace momenteel moeilijkheden heeft, gezien haar veroordeling. Om toch inkomsten te genereren, blijft ze optreden. Helaas zijn de zalen niet meer uitverkocht en dat is voor een zangeres niet prettig.

Er zijn diverse redenen waarom het zo slecht gaat met haar carrière. Volgende maand zou Glennis naar België afreizen voor een concert, maar deze show is geannuleerd vanwege slechte kaartverkoop. Glennis is hierdoor erg teleurgesteld.

Continue Reading

Trending