Connect with us

Showbizz

Sylvana Simons ernstig ziek! ‘Ondraaglijk veel pijn’

Sylvana Simons heeft al drie jaar chronische pijn, mogelijk door artrose. Dat maakte de BIJ1-politicus woensdagavond op Twitter bekend. “Sommigen hebben misschien gemerkt dat ik het aura-debat eerder heb verlaten”, schreef ze. De reden was dat ik minimaal drie jaar met chronische pijn heb moeten leven, zoals nu wordt gedacht: reuma. Artrose. Ik heb echter nog steeds niet genoeg medicijnen, dus elke dag is de vooruitgang soms ondraaglijk. Daarom moet ik soms een beugel of een draagdoek dragen. Vandaag zit de pijn vooral in mijn knieën en voeten en daar kan ik niets aan doen. ”,

Simons benadrukte dat ze niet wil dat de pijn haar werk beïnvloedt. “Ik dub voor een lange tijd voordat ik het openbaar deel. Eerlijk gezegd vrees ik dat het lijkt alsof ik geen goede partijleider kan zijn. Geconditioneerd om aan ziekte te denken. Maar ik ben trots op wat ik de afgelopen jaren heb bereikt, ondanks dat ik nog steeds pijn heb zonder de juiste medicatie. ”

Individueel onderdeel

BIJ1 heeft een zetel in de Tweede Kamer. ,,Als eenmansband zal ik keuzes moeten maken over wat mijn lichaam aankan en soms betekent dat dat ik vroegtijdig uit een terugkerend debat moet stappen. Helaas. Ik hoop van harte dat dit het (soms nieuw verworven) vertrouwen in BIJ1 niet schaadt. Ik ben niet de enige en heb een geweldig team om me heen. Samen zijn we klaar om het ideaal van een gelijkwaardige samenleving te vertalen naar concreet beleid. ”

Eerder op de avond vroeg scheidend premier Mark Rutte de politicus om enkele concrete voorstellen om het vertrouwen in de politiek te herstellen. Een video waarin Simons op haar reageert, werd woensdagavond breed gedeeld. Ze suggereerde onder meer dat de regering in de toekomst de rapporten van de ombudsman zou moeten lezen en serieus nemen. Ze suggereerde ook dat een constitutioneel hof wetten nu zou kunnen herzien voordat ze worden aangenomen.

Lees verder

Showbizz

Kokosnoten van ex-liefje André, Sarah van Soelen vallen eruit

André Hazes en Sarah van Soelen zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze woonden zelfs even samen, maar helaas… Het is alweer over.

Maar ze hebben beide een zware tijd achter de rug. André Hazes heeft tijdens corona natuurlijk weinig kunnen optreden, en zijn relatie is verbroken met diverse vrouwen. Ook heeft hij alle tatoeages laten verwijderen die over Monique gingen.

Sarah heeft ook een mooi plaatje gedeeld met haar volgers. Hierin is te zien hoe haar twee kokosnoten er bijna uitspringen. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het een prachtige meid is!

Oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees verder

Showbizz

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

Showbizz

Beelden: Amalia, koning Willem-Alexander én Máxima stomdronken in hotel gespot

Het is de grootste angst van de koninklijke familie dat er dronken foto’s van Amalia op het internet terecht komen. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Ze is daar nu tijdelijk weg, omdat ze mogelijk bedreigd wordt.

Ondertussen vermaakt onze kroonprinses zich wel met haar familie.

Hotel

“Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc,” vertelt een volger van Reality.fbi.

Dronken

“Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen,” gaat de volger verder.

En de reden daarachter snappen we nu ook: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.”

Beelden

Wat vind jij hiervan?

Lees verder

Trending