Connect with us

Showbizz

Emotioneel afscheid Rob de Nijs (79 jaar)

Na ruim anderhalf jaar stond Rob de Nijs eind 2021 in het Sportpaleis in Antwerpen voor zijn afscheidsconcert. Dit optreden was niet gemakkelijk omdat Rob hard moest werken om eindelijk op dit podium te staan. De mannelijke zanger heeft de ziekte van Parkinson en dus moest hij volgens zijn vrouw heel hard werken voor de behandeling. Rob kreeg hulp van een fysiotherapeut, een stemcoach en een KNO-arts.

Door de maatregelen kon de zanger anderhalf jaar niet optreden, maar volgens Henriëtte niets bijzonders. Henriëtte sprak De Telegraaf aan en zei: “Je merkt dus dat deze man al meer dan zestig jaar niets anders doet, zingen en acteren zit heel erg in hem”, zei ze. “Daar kun je gewoon zoveel respect voor hebben.”

Destijds was het de vraag of zijn afscheidsconcert in België kon doorgaan. “Al dat harde werken en al die grootse planning had in één klap weggevaagd kunnen worden. En dan is de vraag, wanneer en of Rob weer kan opladen. Zijn ziekte is natuurlijk nog steeds aanwezig, al moet ik zeggen: het is fijn Gelukkig voor Rob en zijn fans in het land onze buurman, hij mocht het podium op.

Ook in ons land staat een afscheidsconcert op het programma, namelijk op 10 april in de Ziggo Dome. Tickets voor zijn show waren snel uitverkocht. Ook voor deze voorstelling wil hij er alles aan doen om zo goed mogelijk te spelen en zal hij indien nodig ook de hulp inroepen die daarvoor nodig is. “ Het feit dat er binnen een paar uur geen kaarten meer zijn, overtreft ieders verwachting. Zeker de mijne! ‘

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending