Connect with us

Showbizz

K3-Julia bedriegt partner met coach: ‘Seksdates in hotel’

Julia

Afgelopen seizoen waren de dames van K3 samen bij The Voice Kids met de zanger Metejoor coach. Metejoor en Julia zitten beiden in een relatie, maar dat verhinderde niet dat er tijdens de opnames iets broeide tussen hen. “Ze hebben samen een hotelkamer geboekt”, onthullen bronnen nu.

“Het schijnt dat Julia van K3 afgelopen seizoen van The Voice Kids meerdere malen is vreemdgegaan met collega coach en zanger Metejoor”, weet Yvonne Coldeweijer.

“Ik heb het via iemand tegen wie ze het zelf heeft gezegd. Dat ze samen een hotelkamer hadden geboekt. En daar wilde dingen zijn gebeurd. Hij is/was verloofd…”, meldt een volger. “In Bergen op Zoom ging dit al langer rond. Julia vond het zelf nodig om dit aan mensen te vertellen hier”, bevestigt een andere volger.

De twee zijn ook gezien in Antwerpen in hotel O Kathedral. “Het schijnt één van de weinige hotels te zijn waar je een code krijgt om binnen te komen, omdat de receptie al heel vroeg weg is. Als dat geen invite is voor cheating BV’ers is…”, aldus Coldeweijer.

Lees verder

Showbizz

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

Showbizz

Sarah van Soelen laat haar ‘meloenen’ uit jurkje floepen op vakantie in Arabisch land

Sarah van Soelen geniet duidelijk van haar vakantie in Dubai. Op haar Instagram-account deelt ze een foto die weinig aan de verbeelding overlaat. Ze pronkt daarbij op foto’s waarbij ze de tweeling bijna uit haar jurkje laat floepen.

Sarah is ‘happier than ever’

Ze deelt met haar volgers op Instagram dat ze zich goed voelt. Sarah geniet van een avondje uit tijdens haar welverdiende vakantie in Dubai. ‘happier than ever’ schreef ze, waarna het verwijst naar de diep uitgesneden jurk die ze draagt. De ex-vriendin van André Hazes Jr heeft het zeker moeilijk gehad.

Eerder liet ze haar volgers zien wat Andre in haar ziet, maar dat behoort nu volgens haar helemaal tot het verleden. Het is nu tijd voor iedereen om te zien dat ze gelukkiger is dan ooit. We geloven haar zeker, vooral de jurk die ze aan heeft, roept het uit!

Lees verder

Showbizz

Heftig voor Gerard Joling: ‘Je gunt het je ergste vijand niet’

Gerard Joling is vorige week maandag met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Na een week, vorige dinsdag, mocht de zanger weer naar huis. Nu vertelt Geer hoe het met hem gaat.

Hij vertelt dat het best schrikken was. Door de pijn is hij ook wat magerder geworden. Toch was Gerard niet bang. “Ik dacht: ‘Hier kom ik wel weer uit. Ik ga goed, ik voel mij goed, ik heb geen koorts en ik heb geen pijn.”

De zanger laat verstaan dat het best wel een groot drama was. “Drie weken lang ben ik ermee bezig geweest. (…) Je gunt het je ergste vijand niet.”

Lees verder

Trending