Connect with us

Showbizz

Matthijs van Nieuwkerk ernstig ziek: ‘Gaat niet goed met hem’

Een paar weken geleden werd gemeld dat de kinderen van Mathijs van Nieuwkerk het met hem hadden gedaan.

Het is bekend dat Matthijs van Nieuwkerk zijn ex-vrouw bedroog en een relatie had met Martha Riemsma, 20 jaar jonger, de hoofdredacteur van Tubantia, maar het bleek dat Matthijs zijn vrouw al langer bedroog.

Er gaan ook geruchten dat Matthijs van Nieuwkerk probeerde alle stagiaires naar bed te brengen toen hij nog presentator was van het populaire programma De Wereld Draait Door. Zelfs ex-geliefden hebben hierover schokkende onthullingen gedaan. Ze noemde hem een ​​idioot. Matthijs ontkent lang een affaire met Martha te hebben gehad. Maar volgens zijn persoonlijke baas Evert Sanwaarden bedroog Matthijs zijn vrouw met Martha nog langer. Evert Sanwaarden vertelt dat de kinderen van Kees en Jet weinig contact hebben met hun vader.

Veel mensen vinden dat Mathijs op dit moment heel raar doet. Ook de hoed die Mathijs constant draagt ​​zorgt voor frustratie en vragen. Mathijs droeg bijvoorbeeld een pet op de College Tour en zelfs op de Boekenbal.

Nu zegt Tamar Bot van de podcast Media Girls dat veel mensen denken dat Mathijs een pruik heeft laten implanteren en daarom altijd een petje draagt.

Ze zei de volgende dingen over haar:

“We kregen een aantal berichten van luisteraars die dachten dat hij die pet misschien droeg omdat hij misschien een haartransplantatie had ondergaan.”

Zijn collega, Fanny van de Reijt:

“Ja, die mensen zeggen: ‘Ik weet dat je geen sapketen bent.”‘

Tamara:

“Ja, dus ik zou toch willen zeggen: het kan me niet schelen als hij een haartransplantatie krijgt, ik zou er niet achter komen en wij zouden er ook niet achter proberen te komen.”

kat:

“We hebben geen klinieken in Turkije gebeld.”

Tamara:

“Absoluut niet.”

kat:

“Hoe dan ook, ik denk niet dat hij een haartransplantatie heeft ondergaan. Ik wil daar gewoon heel duidelijk over zijn.

Tamara:

‘Ik ook. Ik denk dat hij die pet gewoon mooi vond en dacht dat het om stijl ging.’

kat:

“Matthijs van Nieuwkerk is een echte beroemdheid met veel haar.”

Tamara:

“Ik bedoel: als hij het deed of het in de toekomst nog wil doen, zou ik hem niet veroordelen. Ik kan dat doen.”

kat:

“Hij was een goede vriend van Özcan Akyol en hij heeft nooit verborgen gehouden dat hij een haartransplantatie had ondergaan.”

Tamara:

‘Veel mensen, hè? Tim Hoffman, Arjen Lubach. Maar ik denk niet dat Matthijs en die pet bij hem passen. “

Lees verder

Showbizz

Mark Rutte geeft waarschuwing af: ‘Als de besmettingen blijven stijgen komen er extra maatregelen’

Premier Rutte heeft zojuist een dringende oproep gedaan aan iedereen om zich aan de coronamaatregelen te houden. Als het niet snel beter gaat met de cijfers, dan zijn ‘lockdown-achtige maatregelen’ niet uitgesloten. “We willen echt een kentering zien. Het is heel spannend in de ziekenhuizen”, zei Rutte.

Een betere naleving van de basisregels is echt nodig, anders zijn er eerder dan 3 december maatregelen nodig, de dag waarop vooralsnog het volgende ‘weegmoment’ gepland staat. “Hou je dus aan de regels. Laat je testen bij klachten. Werk zoveel mogelijk thuis en ventileer”, benadrukte Rutte zoals te zien is in deze video:

‘Niet aarzelen’
“We hopen dat er voor 3 december geen maatregelen nodig zijn. Maar als dat wel nodig is, dan doen we dat wel. Vooralsnog is 3 december het nieuwe moment”, zei Rutte. “De effecten van lockdownachtige maatregelen zijn gigantisch, voor de jongeren en de economie Maar neemt u van mij aan: we zullen niet aarzelen als het nodig is.”

De premier benadrukte dat de druk op de zorg almaar oploopt. “Er is een kentering nodig.” Of de maatregelen die sinds 13 november van kracht zijn genoeg effect hebben is pas eind deze week echt te zien.

Code zwart
Volgens demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) zijn we nog ‘heel ver vandaan’ van code zwart in de ziekenhuizen. Hij ziet de uitspraken van de ziekenhuizen hierover vooral als een ‘uiting van grote zorg’.

De beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) waarschuwde maandag nog voor code zwart. In dit scenario hebben ziekenhuizen geen bedden meer over en moet er tot ‘niet-medische selectie’ worden overgegaan wie nog wordt opgenomen.

Lees verder

Showbizz

Henny Huisman haalt snoeihard uit naar Peter Gillis: ‘Die dikzak’

Zelf komt hij al lang niet meer vaak op tv, maar Henny Huisman volgt nog wel wat er op de verschillende omroepen te zien is. Zo is hij fan van Johan Derksen. En toch is er iemand waarnaar hij liever niet kijkt, dat vertelt Huisman in Nieuwe Revu.

“Bijvoorbeeld die dikzak, die Peter Gillis. Die speelt de baas. Die wil even laten zien dat hij overwicht heeft: dit moet zus, dat moet zo. Maar hij moet zelf als baas het beste voorbeeld geven”, is de mening van Henny Huisman.

“Dat hij er zo uitziet, daar kan hij niks aan doen – nou ja wel een beetje – maar hij speelt de baas en geeft zelf het slechte voorbeeld. Als je het zelf laat verslonzen, kun je geen perfectie van je personeel vragen”, spreekt de wijze Henny Huisman.

Lees verder

Showbizz

Steenrijk, Straatarm ook volledig in scène gezet: “Niet mijn huis!”

Het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm draait om twee gezinnen waarbij het ene gezin – je raadt het al – rijk is en het andere niet. Door van woning én huishoudportemonnee te ruilen, ervaren beide gezinnen hoe het is om compleet anders met geld om te gaan dan dat zij gewend zijn. Het doel van het programma is om antwoord te krijgen op de vraag of geld daadwerkelijk gelukkig maakt. Het programma doet het goed bij SBS6 en het creëert bewustzijn bij de kijker over geld en armoede. In de basis dus een prima programma. Maar televisie zou televisie niet zijn, als er niet hier en daar wat glitter en glamour wordt toegevoegd. En blijkbaar vinden ze dat ook nodig bij dit programma. Na de nieuwste aflevering van het programma is er namelijk ophef ontstaan. ‘Rijke’ Ferrah Simsek zou namelijk niet háár huis, maar dat van haar ex-man beschikbaar hebben gesteld…

Steenrijk, Straatarm is nep én in scène gezet!

JuiceChannel deelt dat Ferrah zelf in een appartement op IJburg zou wonen. De reden dat Ferrah zich anders heeft voorgedaan in het programma, zou volgens JuiceChannel zijn omdat ze dol graag een influencer wil worden. Maar verschillende volgers laten weten dat de vork misschien wel anders in de steel zit. Een volger van JuiceChannel: “Het programma wil ook dat je een groot huis laat zien. Ik was als ‘influencer’ gevraagd, maar mijn huis was te klein.

Zij stuurden er toen enorm op aan of ik niet naar een ander huis kon en dan samen met een vriendin. Maar omdat dit allesbehalve echt is, wilde ik dat niet doen.” Meerdere volgers doen een boekje open over het programma. Zo zou er bijvoorbeeld ook één nacht gefilmd worden en gedaan worden alsof het om een hele week ging en worden ook niet-rijken gevraagd voor de rijken-rol. JuiceChannel concludeert: “Fake show!”

Lees verder

Trending