Connect with us

Showbizz

Matthijs van Nieuwkerk ernstig ziek: ‘Gaat niet goed met hem’

Een paar weken geleden werd gemeld dat de kinderen van Mathijs van Nieuwkerk het met hem hadden gedaan.

Het is bekend dat Matthijs van Nieuwkerk zijn ex-vrouw bedroog en een relatie had met Martha Riemsma, 20 jaar jonger, de hoofdredacteur van Tubantia, maar het bleek dat Matthijs zijn vrouw al langer bedroog.

Er gaan ook geruchten dat Matthijs van Nieuwkerk probeerde alle stagiaires naar bed te brengen toen hij nog presentator was van het populaire programma De Wereld Draait Door. Zelfs ex-geliefden hebben hierover schokkende onthullingen gedaan. Ze noemde hem een ​​idioot. Matthijs ontkent lang een affaire met Martha te hebben gehad. Maar volgens zijn persoonlijke baas Evert Sanwaarden bedroog Matthijs zijn vrouw met Martha nog langer. Evert Sanwaarden vertelt dat de kinderen van Kees en Jet weinig contact hebben met hun vader.

Veel mensen vinden dat Mathijs op dit moment heel raar doet. Ook de hoed die Mathijs constant draagt ​​zorgt voor frustratie en vragen. Mathijs droeg bijvoorbeeld een pet op de College Tour en zelfs op de Boekenbal.

Nu zegt Tamar Bot van de podcast Media Girls dat veel mensen denken dat Mathijs een pruik heeft laten implanteren en daarom altijd een petje draagt.

Ze zei de volgende dingen over haar:

“We kregen een aantal berichten van luisteraars die dachten dat hij die pet misschien droeg omdat hij misschien een haartransplantatie had ondergaan.”

Zijn collega, Fanny van de Reijt:

“Ja, die mensen zeggen: ‘Ik weet dat je geen sapketen bent.”‘

Tamara:

“Ja, dus ik zou toch willen zeggen: het kan me niet schelen als hij een haartransplantatie krijgt, ik zou er niet achter komen en wij zouden er ook niet achter proberen te komen.”

kat:

“We hebben geen klinieken in Turkije gebeld.”

Tamara:

“Absoluut niet.”

kat:

“Hoe dan ook, ik denk niet dat hij een haartransplantatie heeft ondergaan. Ik wil daar gewoon heel duidelijk over zijn.

Tamara:

‘Ik ook. Ik denk dat hij die pet gewoon mooi vond en dacht dat het om stijl ging.’

kat:

“Matthijs van Nieuwkerk is een echte beroemdheid met veel haar.”

Tamara:

“Ik bedoel: als hij het deed of het in de toekomst nog wil doen, zou ik hem niet veroordelen. Ik kan dat doen.”

kat:

“Hij was een goede vriend van Özcan Akyol en hij heeft nooit verborgen gehouden dat hij een haartransplantatie had ondergaan.”

Tamara:

‘Veel mensen, hè? Tim Hoffman, Arjen Lubach. Maar ik denk niet dat Matthijs en die pet bij hem passen. “

Continue Reading

Showbizz

Oeps! Jutta Leerdam laat nét iets te veel van haar filmrol zien

Schaatster Jutta Leerdam wist onlangs in Hamar haar Europese titel met overmacht te prolongeren. De 24-jarige pakte weer eens winst op de 1000 meter en was daarmee sneller dan Femke Kok. Bam, weer een medaille erbij. Maar naast het schaatsen mag er ook tijd zijn voor ontspanning.

Ook het ontspannen kun je wel aan haar overlaten. Jutta deelde deze week op haar socials beelden van een gezellig avondje uit met een vriendin, maar wie goed kijkt ziet daar toch ineens een paar opmerkelijke plaatjes in haar filmrol staan.

Scroll verder voor eens screenshot van Jutta’s filmrol:

Continue Reading

Showbizz

Yvonne weet het zeker: André Hazes gaat trouwen met deze vrouw!

Yvonne Coldeweijer is op last van de rechtbank wel uitgepraat over Rachel Hazes, maar over André heeft ze – zoals altijd – weer iets nieuws te melden. In haar nieuwste video vertelt ze in geuren en kleuren het nieuwste relationele plan van Dreetje.

Volgens de juice-verkoper waren André en Monique Westenberg (de moeder van zijn kind) tot vorige week nog uit elkaar, maar daar is wéér verandering in gekomen. Yvonne: “Ik durf het bijna niet te zeggen – jullie weten dat dit niet door mij komt – ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn. Hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak hè. Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er niet meer zo echt op, dat was de strekking.”

Trouwen voor de bühne

“De scoop is: ze zijn weer samen!” aldus Coldeweijer. “Sorry, het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zó bovenop, ik zit er zó middenin, dat ik alles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht. Hij heeft zoiets van: er komt weer een docu aan. […] Nou komt het, ik schaam me eigen bijna dood al is het mijn eigen scoop: zoals je weet heb ik ooit gebracht dat ze in de docu gingen trouwen en dat er extra delen kwamen enzo. Dat gaan ze nu alsnog doen in deel twee van de documentaire op Videoland.”

André ging vreemd

Yvonne haakt vervolgens nog even in op die Spaanse dame waar André het erg gezellig mee had: “In 2019 hebben ze van juli tot december gedatet, Op het profiel van die Spaanse meid zie je ook allemaal berichten gepost uit die tijd. Dingen zoals ‘love of my life’, die was dus helemaal verliefd. Ze is André tegengekomen in Marbella en zijn helemaal verliefd geworden. Ik heb dus met haar anderhalf uur gepraat vorige week. […] Zij kregen dus meteen een soort van relatie, maar hij was dus nog met Monique, hij heeft dus gecheat.”

Voor de volledige tekst en uitleg: zie Yvonne’s video hieronder

 

Continue Reading

Showbizz

Gaat niet goed met gezondheid Samantha Steenwijk

Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Continue Reading

Trending