Connect with us

Showbizz

Familielid Erica Meiland overleden: ‘Zij kampte met depressies en een drugsverslaving. ‘Tot heroïne aan toe.’

Het verlies van haar moeder had een diepgaand effect op Erica Meiland. Ze had bijna niemand aan de kant van haar familie, behalve de dochter van haar overleden zus. Maar ze was er al jaren niet meer aan blootgesteld. Erica wil het conflict achter haar echter oplossen omwille van…

Erica’s zus, Saskia, stierf ook. Ze worstelde met depressies en drugsverslaving. “Tot heroïne.”

Schuld

Net als haar moeder had Saskia een ernstig gehandicapt kind, Rosanne, dat op 6-jarige leeftijd stierf. Er is ook zijn dochter Jirina. “ Het enige familielid dat ik nog heb met Renkema is Jirina, Saskia’s jongste dochter. Ze gaf mij de schuld van de dood van haar moeder’, zegt Erica in haar bio. ‘Toen we in Frankrijk waren, sms’te ze me op moederdag. Als je meer je best zou doen, zou mijn moeder misschien nog in leven zijn, schreef ze. Het is zinloos! Maar toen dacht ik meteen: Jirina is ook niet makkelijk. Ze heeft MS, ze heeft haar moeder verloren en ze heeft geen goed contact met haar vader. Jirina regelde destijds de begrafenis van haar moeder. ‘En dat zet mij en mijn moeder niet op de kaart. Alleen: Jirina”, zegt Erica in de biografie van haar man op Mars, van de zoon van de burgemeester tot de kasteelheer.

Contact

Ondanks alles gaat Jirina nog regelmatig op bezoek bij oma Jenny met haar zoon. Mede hierdoor heeft Erica altijd geweten dat ze Jirina weer zou zien na het overlijden van haar moeder. “Als mijn moeder sterft, zal ze dat natuurlijk doen”, zei Erica, niet wetende dat ze een jaar later afscheid zou moeten nemen van haar moeder. “ Ik ben de handhaver, dus ik regel het wel. Weet je, ik ben bijna mijn familie kwijt, ik wil geen ruzie meer maken. Dat Erica na het overlijden van haar moeder een nieuw contact met Jirina had (gehad) staat op de rouwkaart. Ook worden de namen genoemd van Jirina, haar partner Tommy en haar zoon Taddy.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending