Connect with us

Showbizz

Romy Boomsma (31), vrouw van Arie Boomsma ernstig ziek: ‘Kanker’

Romy Boomsma heeft een vroeg stadium van baarmoederhalskanker. Ondertussen werd een laag abnormale cellen uit haar baarmoederhals verwijderd. “Ik hoop dat alles duidelijk is en dat er geen verdere behandeling nodig is. Over twee weken krijg ik deze resultaten.

Romy Boomsma meldde op Instagram dat vrijdag een abnormale cellaag uit haar baarmoederhals is verwijderd. “Hopelijk is alles schoon en is er geen verdere behandeling nodig. Dit resultaat zou ik binnen twee weken moeten hebben.

Romy Boomsma, 31, nam de telling op, maar maakte zich geen zorgen over haar uitstrijkjes omdat ze er geen problemen mee had. “Ik zou dit waarschijnlijk niet hebben gedeeld als ik het zelf niet had onthouden, omdat ik een bericht zag van iemand die ik ken, van dezelfde leeftijd als ik, die precancereus bleek te zijn. Ik weet het niet, ook mijn geval.

Een paar weken geleden heb ik een afspraak gemaakt voor een uitstrijkje. Vorig jaar werd ik 30 en de brief met de oproep om mee te doen aan de telling wacht al maanden, na het lezen van dit bericht heb ik eindelijk mijn huisarts gebeld om te zien of ik mezelf kon zien. Vanwege C. en omdat de afspraak mij niet urgent leek, stelde ik het steeds uit.

Omdat ik geen klachten verwachtte en hoopte dat alles goed zou komen, maar het resultaat van mijn hoofdhuiduitstrijkje was niet wat ik wilde. Niets om je zorgen over te maken, maar ik werd voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht voor verdere tests. ”

In het ziekenhuis vermoedde de gynaecoloog dat het niets ernstigs zou zijn en dat het licht afwijkende cellen waren, wat ook uit mijn uitstrijkje bleek. Romy Boomsma: “Ze deed een biopsie en twee weken later werd ik gebeld met de uitslag: het was baarmoederhalskanker in een vroeg stadium. Gisteren is de abnormale cellaag op mijn baarmoederhals verwijderd door lusablatie. Ik hoop dat alles schoon is en geen verdere behandeling nodig is, deze resultaten krijg ik over twee weken.

Romy hoopt daar haar verhaal te kunnen delen dat de oproep om de bevolking te screenen door andere vrouwen uit de keukenla is gehaald of opnieuw is aangevraagd, zodat er ook nog iemand op tijd opdook. “Als je onder de 30 bent, met de kennis die ik nu heb, zou ik altijd vragen om je daarvoor in te smeren. Want ook zonder symptomen kun je nog steeds baarmoederhalskanker krijgen. in de vroege stadia en op tijd aanwezig zijn kan alle verschil. Als je bang bent om te monsteren, kun je ook een zelfafnametest aanvragen. Vind je toch iets anders, dan kan het zijn dat je nog doorverwezen wordt voor verder onderzoek, maar in de meeste gevallen is het resultaat gewoon geluk ️.

Verder lezen

Showbizz

Zwemmer Maarten van der Weijden met spoed naar het ziekenhuis

Maarten van der Weijden is de week allesbehalve goed begonnen. Op maandag werd de zwemmer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit deelt de voormalig olympisch kampioen zelf via Instagram.

Bijgaand post de zwemmer een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, heeft hierbij geschreven. In het verleden werd al eerder leukemie vastgesteld bij de 41-jarige zwemmer. De angst bestond dan ook dat dit de reden was dat hij acuut opgenomen moest worden.

Maagbloeding
Wat bleek. De zwemmer had een forse maagbloeding te hebben. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.”

Angstig
Voor de zwemmer was de opname een herleving van zijn tijden in het ziekenhuis. “Wat was het vreemd en angstig om terug te zijn in het ziekenhuis. Mijn gedachte ging regelmatig terug naar de diagnose leukemie toen ik 19 was. Mijn grote angst was natuurlijk dat kanker wederom de oorzaak zou blijken te zijn dat ik in het ziekenhuis lag,” schrijft hij hierover.

Herstel
Hij geeft aan dat hij weer naar huis mag, maar dat het herstel nog wel even gaat duren. “Ik ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.”

Verder lezen

Showbizz

Beelden: Nicol Kremers weer betrapt met minnaar

Over de relatie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis is al enorm vaak en veel geschreven. Het heilige vuur zou al tijden verdwenen zijn en de twee zouden voornamelijk de schijn ophouden voor de kijkcijfers van het goed bekeken programma Massa is Kassa.

Roddelpraat
Nicol is al meermaals gesignaleerd met andere mannen. Hierover onthulde het programma Roddelpraat al eens enkele details. Hetzelfde Roddelpraat onthulde ook screenshots van gesprekken tussen Nicolleke en een andere man. Hier zijn behoorlijk pikante plaatjes over en weer gestuurd.

Anyway, het juicekanaal Reality.FBI deelt nu een opmerkelijk verhaal. Reality.FBI deelt nooit zomaar iets en staat in het wereldje bekend als zeer betrouwbaar. Zij hebben vernomen dat Nicol regelmatig wordt gespot met een andere man. Het zou gaan om een barbier met een eigen zaak. Onderstaand de screenshots:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbershop Mike (@barbershopmike)

Verder lezen

Showbizz

Vreselijk drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘Overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Vreselijk nieuws voor Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld. Haar vriend Piet stierf aan een hersenbloeding.

Op Facebook schreef ze helaas:
“Een heel vreemde dag. Vanmorgen nog steeds samen, maar niet meer. Levenspartner, zielsverwant. Plotseling een vriend verloren aan een hersenbloeding. Hoe is dat mogelijk?! Waarom.. Waarom.. Ik zal je zo missen!!!! Mijn hart huilt, ik heb de baby gebroken! Ik zal je nooit vergeten!!!!”

Silvia vond vorig jaar eindelijk haar romantische geluk. Ze had het erg moeilijk nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar eindigde. De darter werd verliefd op de veel jongere Brit Julia, met wie hij nu samenwoont.

Verder lezen

Trending