Connect with us

Showbizz

Romy Boomsma (31), vrouw van Arie Boomsma ernstig ziek: ‘Kanker’

Romy Boomsma heeft een vroeg stadium van baarmoederhalskanker. Ondertussen werd een laag abnormale cellen uit haar baarmoederhals verwijderd. “Ik hoop dat alles duidelijk is en dat er geen verdere behandeling nodig is. Over twee weken krijg ik deze resultaten.

Romy Boomsma meldde op Instagram dat vrijdag een abnormale cellaag uit haar baarmoederhals is verwijderd. “Hopelijk is alles schoon en is er geen verdere behandeling nodig. Dit resultaat zou ik binnen twee weken moeten hebben.

Romy Boomsma, 31, nam de telling op, maar maakte zich geen zorgen over haar uitstrijkjes omdat ze er geen problemen mee had. “Ik zou dit waarschijnlijk niet hebben gedeeld als ik het zelf niet had onthouden, omdat ik een bericht zag van iemand die ik ken, van dezelfde leeftijd als ik, die precancereus bleek te zijn. Ik weet het niet, ook mijn geval.

Een paar weken geleden heb ik een afspraak gemaakt voor een uitstrijkje. Vorig jaar werd ik 30 en de brief met de oproep om mee te doen aan de telling wacht al maanden, na het lezen van dit bericht heb ik eindelijk mijn huisarts gebeld om te zien of ik mezelf kon zien. Vanwege C. en omdat de afspraak mij niet urgent leek, stelde ik het steeds uit.

Omdat ik geen klachten verwachtte en hoopte dat alles goed zou komen, maar het resultaat van mijn hoofdhuiduitstrijkje was niet wat ik wilde. Niets om je zorgen over te maken, maar ik werd voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht voor verdere tests. ”

In het ziekenhuis vermoedde de gynaecoloog dat het niets ernstigs zou zijn en dat het licht afwijkende cellen waren, wat ook uit mijn uitstrijkje bleek. Romy Boomsma: “Ze deed een biopsie en twee weken later werd ik gebeld met de uitslag: het was baarmoederhalskanker in een vroeg stadium. Gisteren is de abnormale cellaag op mijn baarmoederhals verwijderd door lusablatie. Ik hoop dat alles schoon is en geen verdere behandeling nodig is, deze resultaten krijg ik over twee weken.

Romy hoopt daar haar verhaal te kunnen delen dat de oproep om de bevolking te screenen door andere vrouwen uit de keukenla is gehaald of opnieuw is aangevraagd, zodat er ook nog iemand op tijd opdook. “Als je onder de 30 bent, met de kennis die ik nu heb, zou ik altijd vragen om je daarvoor in te smeren. Want ook zonder symptomen kun je nog steeds baarmoederhalskanker krijgen. in de vroege stadia en op tijd aanwezig zijn kan alle verschil. Als je bang bent om te monsteren, kun je ook een zelfafnametest aanvragen. Vind je toch iets anders, dan kan het zijn dat je nog doorverwezen wordt voor verder onderzoek, maar in de meeste gevallen is het resultaat gewoon geluk ️.

Lees verder

Showbizz

Bridget Maasland vraagt volgers wat er mis is met haar achterwerk!

Bridget Maasland is een dame die behoorlijk actief is op social media. Voornamelijk op Instagram zijn er veel foto’s en stories te vinden waar je haar op ieder moment van de dag kunt volgen. De presentatrice plaatst voornamelijk selfies en foto’s in spiegels, wat eigenlijk ook selfies zijn. Of niet soms? In ieder geval kunnen we in haar verhaal op Instagram ook altijd zien welke kleding ze die ochtend, middag of avond heeft aangetrokken.

Echter weet je dat je met social media altijd kritiek kunt verwachten op van alles en nog wat. Bridget heeft schijnbaar behoorlijk wat kritiek, en complimenten, gekregen betreffende haar zitvlak. Op de ene foto is de 47-jarige Hagenees te zien in een casual outfit en op de tweede in een strak yoga-pak. Beide stonden naar eigen zeggen in haar ‘story’ als ‘look of the day’. Maar Bridget zit met een prangende vraag bij haar volgers.

Bridget Maasland vindt dit lekker belangrijk!

Bridget plaatst de twee foto’s op Instagram en vraagt: “Deze 2 foto’s heb ik op dezelfde dag afgelopen week gemaakt. Beide hebben op mijn insta story gestaan voor ‘look of the day’. Op foto 1 kreeg ik louter positieve reacties voornamelijk over mijn (goeie) kont. Op foto 2 kreeg ik veel positieve reacties maar ook een aantal negatieve over over mijn (te kleine) kont. Snap jij het nog?! Mijn reactie: ‘lekker belangrijk’” In ieder geval wel belangrijk genoeg om er een nieuwe post op Instagram aan te wijden. Gelukkig weten haar volgers wat de oorzaak van alle kritiek is: “Zo zie je maar. Als je vanuit een ander perspectief iets bekijkt kan het beeld heel anders overkomen.” Bridget stelt hierop: “Precies en dat is met alles zo.” Een andere volger merkt op: “Sowieso rare foto’s om te posten..” Swipe onderstaande foto voor de verschillen:

Lees verder

Showbizz

Nicol in grote shock: ‘Dacht dat Peter Gillis doodging’

Peter Gillis werd woensdag met spoed met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het waren angstige momenten, ook voor zijn vriendin Nicol. ,,Ik dacht, daar komt hij niet meer bovenop. Dat dachten we allemaal.”

Peter en zijn zoon Mark zaten samen met de cameraploeg van Massa Is Kassa te overleggen, toen Peter plotseling onwel werd. Gelukkig had de familie snel door dat het niet goed ging. ,,Hij kwam niet meer uit zijn woorden en begreep ook niets meer van wat wij zeiden of vroegen”, vertelt Nicol aan Shownieuws. Ze twijfelden geen moment en besloten gelijk een ambulance te bellen.

‘Dan ga je van het ergste uit’

In de ambulance ging het steeds slechter met Peter. ,,We moesten nog een keer stoppen om een extra reanimatie-team aan boord te halen, want hij had nog maar een hartslag van 25”, aldus Nicol. Volgens Mark dacht de ambulancebroeder aan een beroerte. ,,Dan ga je van het ergste uit en dan krijg je toch een brok in je keel”, vertelt hij.

Nicol dacht dat ze Peter kwijt was

Maar niet alleen Mark dacht dat zijn vader het niet ging redden, ook Nicol dacht dat ze haar partner ging verliezen. ,,Uit de scans en uit de onderzoeken bleek er eigenlijk niets aan de hand, alleen een te hoge suiker. Ik dacht echt, hier komt hij niet meer bovenop. Die moeten we wegbrengen. Dat dachten we allemaal”, zegt Nicol geschrokken.

Voor Peter was de gebeurtenis een wake up call. ,,Iets moet er veranderen in mijn levenspatroon”, besluit hij. ,,Ik doe natuurlijk te weinig bewegen, te veel eten, ongezond eten, onregelmatig. Daar moet ik echt aan gaan werken.” Gelukkig is Peter inmiddels weer thuis.

Lees verder

Showbizz

Peter Gillis (ex?) vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot

Met het tv-programma ‘Massa is Kassa’ werd Peter Gillis in één klap beroemd in Nederland. Niet alleen Peter wist met zijn opmerkelijke verschijning de kijkers aan zich te binden, ook zijn vriendin Nicol Kremers eist regelmatig de aandacht op. Dit keer doet ze dat met een fotoshoot voor haar nieuwe ‘pikante’ onderneming.

Nicol start eigen onderneming

Peter heeft zijn vriendin Nicol blijkbaar aangestoken met zijn ondernemingsdrang. De Eindhovense Nicolleke start nu namelijk zelf haar eigen onderneming waar Peter helemaal foxwild van wordt. Ze start namelijk een webshop en winkel in ‘slaapkamerartikelen’ voor volwassenen.

Nicol Kremers vertelt aan Shownieuws dat ze “het taboe bij vrouwen op het kopen van speeltjes wil doorbreken”. De 28 jaar jongere vriendin van Peter Gillis gaat spannende setjes en speeltjes voor in de slaapkamer verkopen.

Nicol staat zelf model in fotoshoot

Tja, wat is nou een betere manier om de producten van je eigen winkel te promoten dan zelf model te gaan staan. Met dat idee in het achterhoofd hees Nicol zichzelf in een weinig verhullende outfit en liet zichzelf op de gevoelige plaat vastleggen.

De foto’s en beelden van die spannende fotoshoot verschenen kort in Massa is Kassa en maken de nodige tongen los. Of andere klanten hier net zo foxwild van worden als Peter zelf is nog maar de vraag. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees verder

Trending